Cena €1.55 €3.10

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Labā: Viegli Valkāt
  • GZZZ: YGZWBZ
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Sertifikāta Numurs: 2020035001
  • Sertifikācija: GZZZ
  • Valstī/Reģionā Ražošana: Ķīna
  • Gabalu skaits: Viena Vienība
  • Veids: Lūpu krāsa

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Tauriņš Bowknot Formas 3D Nagu Rotaslietas Zircon Nail Art Rotājumi, Manikīra Piederumi Loku Nail Art Rhinestones
€1.38 €0.63

(produkta veids: nagu dekorēšanai materiāls: zircon krāsa:zelta,sudraba izmērs: kā parādīts attēlā pakete ietver:1pc nagu dekorēšanai pateicoties daudziem faktoriem, piemēram, displeja spilgtuma un gaismas intensitāte, faktiskā krāsa, šis produkts var nedaudz atšķirties no attēlā redzams mājas lapā.)

Izskatās arī
10Pcs Zobu Mutē Spogulis Atstarotājs Zobārsts Iekārtas Nerūsējošā Tērauda Zobārstniecības Materiālu Pārbaudes Mutes Spoguli Mutes dobuma Kopšanas Līdzeklis
€20.72 €10.36

(funkcijas: 1. zobu stomatoscope ir izgatavots no nerūsējošā tērauda, kas ir izturīgs. 2. to var sterilizēt, kur ir augsta temperatūra un tīrs. paskaidrot: vienuma tips: maināmiem mutes spoguli krāsa: sudraba (kā redzams attēlā) izmērs: rokturis ir par 12cm, un diametra spogulis ir aptuveni 2,2 cm, kā parādīts attēlā komplektā ietilpst: 10 uzstādīt)

Izskatās arī
Nagu Art Līdzeklis Nerūsējoša Tērauda Dubultā Push Karoti Stūmēju Samazināt Noņemšanas Kutikulu Šķēres Manikīra Pedikīra Aprūpe
€0.98 €0.66

(nagu art līdzeklis nerūsējoša tērauda dubultā push karoti stūmēju samazināt noņemšanas kutikulu šķēres manikīra pedikīra aprūpe tips:nagu push karoti noņemšanas krāsa:kā parādīts attēlā materiāls:nerūsējošais tērauds izmērs:12.7 cm(5.00), kā paketē iekļauts:1 gab nagu push karoti noņemšanas apraksts: jaunu kutikulu nagu stūmēju karoti noņemšanas manikīrs pedikīrs kutikulu stūmēju)

Izskatās arī
RXJC Roku darbs Nepatiesu Skropstas Dabas Aplauzums Simulācijas Netīrs Acu 3D Cirtaini Skropstas
€1.08 €0.74

(funkcijas: ootdty sasniegt valdzinošs acis ar šīm 3d mākslīgās skropstas, kas ir paredzēti, lai atdarinātu izskatu un tekstūru nekustamā skropstas. izgatavots no viegla, sintētiskās šķiedras, šīs skropstas iezīme dabas meklē un smalku dizainu, radot viegls vēl mesmerizing izskatu jūsu acīm. ideāli piemērots sievietēm, kas vēlas skaisti, acu kosmētikas, šie universāls skropstas)

Izskatās arī
3PCS Z-veida Matu Šuves Ķemme Viļņaini Matu Veidošanas Bangs Ieveidošanas Ķemme Sieviešu Masāža Pūkains Matu Ķemme Matu Suku Piederumi
€11.26 €5.63

(apraksts: izmērs: apm. 17.6 cm x 4.7 cm x 0.6 cm materiāls: abs krāsas: rožu sarkana,zila,zaļa un violeta funkcijas: ērta stila, vai iztaisnot matus būt labvēlīga jūsu skalpa vai zaudējuši matus. smart diy instruments mājās, ērti un viegli veikt lietošana: 1.lai izveidotu taisni mati: ievietojiet ķemmi matos, viegli iespraukties, safasēti)

Izskatās arī
Īss Laukumā Ūdensizturīgs Ieveidošanas Matu Griezumu Salonā Friziera Kleita Cape Audums
€5.29 €2.65

(1280 funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. šo cape var izmantot matu salonā vai mājās. cape ir ūdensnecaurlaidīgs funkcija. tas ir arī aizsargāt jūsu klientu apģērbu lietojot matu krāsošanas līdzekļos vai ilgviļņi utt. piemērots frizūru, matu krāsu, permas un vairāk. to ir viegli tīrīt un likt uz augšu. specifikācijas: vienuma)

Izskatās arī
Matēts Melnbaltās Blushs Eyeshadow Palete Blushs Ausma Ilgstošu Dabas Marķieri, Augstu Piesātinājuma Blushs Iepazīšanās
€10.27 €5.13

(specifikācija: produkta nosaukums:vaigu sārtums tips: matēts vaigu daudzums: 1 gab. gadījumā ādas tips: piemērots dažādiem ādas tipiem apraksts: 【augstas kvalitātes] aicina ar dabas maigu sastāvdaļu un barojoša formula, nežēlība-bez grima, ka nav testēts uz dzīvniekiem, piemērots visiem ādas tipiem. 【super zīdaini formula] aicina krēmveida tekstūra)

Izskatās arī
Kosmētikas Make-up Otu Uzglabāšanas Kaste Galda Organizators veido Rīku Pen Grims Kausa Lūpu krāsa, Nagu laka Mērci Galda Turētājs Box
€5.34 €3.74

(kosmētikas make-up otu uzglabāšanas kaste galda organizators veido rīku pen grims kausa lūpu krāsa, nagu laka mērci galda turētājs box)

Izskatās arī
Lāzera flash red Viltus nagus Duncis UV zelta nospiediet uz viltus Nagus Dimanta 24pcs kāzu nagus Melnā kaste
€10.61 €7.43

(mqpq iepakojuma saraksts nagiem*24pcs nagu failu*1gb melnā kaste*1gb orange stick*1gb līmi cilnes*1gb kāda veida nagu līmes, ir jāizmanto? nagu līmes nav iekļauta, jo pasta ierobežojumi.nagu līmes, var iegādāties jebkurā aptiekām, mēs arī pārdot nagu līmi cilnes mūsu veikalā.(šo saiti produkta satur līmi cilnēm) kā lietot: ir jūsu nailes ir atkārtoti? ja jūs)

Izskatās arī
Unisex Nerūsējošā Tērauda Uzacu par Skuvekli Sejas Apmatojuma Noņemšanas Trimmeris ar Vāciņu Skuveklis Grims, Depilācija
€0.21

(10 apraksts: ootdty funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes īss elastību un ērtības.ideāls skūšanās cieši jomās, un, kur tas ir nepieciešams neliela un viegli pārvadāt, var palīdzēt jums ātri apdari jūsu uzacis un lieko matu. tā ir izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, ultra-precizitāte, - ne rūsas vai aptraipīt, izturīgs un viegli)

Izskatās arī
Matu Suka Matu Galvas ādas Silikona Otu Ķermeņa Suku Dušas Blaugznas Tīrīšanas Birsti, lai Jaundzimušais Zīdainis
€7.40 €3.84

(apraksts matu suka matu galvas ādas silikona otu ķermeņa suku dušas blaugznas tīrīšanas birsti, lai jaundzimušais zīdainis funkcijas pieņemšanas premium silikona materiāla, izturīga un izturīga ilgtermiņa lietošanai.|ērti un maigi, tā var masēt babys galvas ādu, lai veicinātu asins cirkulāciju un nav ievainots galvas ādā.|matu galvas massager ir ideāls daudzfunkciju vannas instruments,)

Izskatās arī
1~15PCS Neilona Frizieru Cape Griešanas Ūdensizturīgs Frizūra Cape Auduma Salons, Frizētava Cape Frizieru pakalpojumi Frizieris Priekšauts Frizūra
€12.34 €7.40

(1~15pcs neilona frizieru cape griešanas ūdensizturīgs frizūra cape auduma salons, frizētava cape frizieru pakalpojumi frizieris priekšauts frizūra apraksts: 100% brand new, kā izmantot salons / frizētavas / home lietot profesionālo matu griešanas ierīces matu veidošanai kleita friziera drēbes tīras un sausas ideāls matu griešana, krāsošana un perming unisex. izgatavots no kvalitātes)

Izskatās arī
Seksa lelle galvu ar m16 Savienotājs Orālais Sekss, Pieaugušo Seksa Rotaļlietas vīriešiem
€289.94 €231.95

(mēs sagaidām: jūs saņemsiet pats kā attēlā zemāk lelles. apraksts: ādas materiāls : 100% tpe iekšpusē : tpe ar metāla skeletu svars : apmēram 2-3kg mutes dziļums : 13cm piemērots ķermeņa augstums: 140cm,145cm, 152cm, 153cm, 155cm, 156cm, 158cm, 160cm, 161cm,163cm, 165cm,168cm 170cm,171cm, 172cm caurums : orālo seksu pls laipni norādīja uz to cenu)

Izskatās arī
Viltus Skropstas Quantum Magnētisko Skropstu Uzvalks Magnēts Skropstu Viltus Skropstu Klipu Magnētiskā Magnētiskā Grūti Quantum Magnēts Sucti S6V0
€4.15 €2.08

(apraksts: materiāls: ķīmisko šķiedru specifikācijas: dabas sabiezējums l01, dabas sabiezējums l02, sabiezējums sabiezējums l03 funkcijas: viegli valkāt, viegli iesācējiem izmantot viegli adsorbcija, ūdens un sviedru izturīgs, nav nepieciešama līme quantum magnēts skropstu saķeri, viegli un ērti valkāt divas sekundes komentārs: 1. manuāla mērīšana)

Izskatās arī
2gab Pirkstu Atdalītājs SEBS Īkšķi Eversion Korektoru, kas Samazina Spiedienu, Novērš Deformācijas Atkārtoti Toe Iztaisnotājs
€0.98 €0.67

(produkta veids:toe iztaisnotāji materiāls:sebs krāsa:pliks,balts,caurspīdīgs izmērs:kā parādīts attēlā pakete ietver:1pair toe iztaisnotāji 1.sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet atšķirība 1-2 cm(0.39-0.79 gadā). 2.pateicoties daudziem faktoriem, piemēram, displeja spilgtuma un gaismas intensitāte, faktiskā krāsa, šis produkts var nedaudz atšķirties no attēlā redzams mājas lapā.)

Izskatās arī
Zobu Šķelto Sakņu Urbt Palieka Nosūcējs, Zobārstniecības, Stomatoloģijas Nosūcējs Apical Sakņu Fragmenti Urbt Titāna, Tip, Elastīga
€16.65 €8.15

(modelis:a&b nerūsējošā tērauda+titāna padomi modelis:niķeļa un titāna padomus super soft attiecas uz: zobārsti izmērs:16cm daudzums: 1gb iepakojums ietver:1gb)

Izskatās arī