Cena €21.32 €32.80

Pilns apraksts

Kopā 600 krāsu indeksa kartītes, 6 krāsas, 100 indeksa kartes uz vienu krāsu, kas ir pietiekami, lai jūsu ikdienas lietošanai.Gluda virsma, nav viegli saplēst, viegli rakstīt, zīmuļi, pildspalvas, lodīšu pildspalvas, marķieriem, utt.var izmantot, lai uzrakstīt uz kartiņas, tintes nebūs asiņot uz otru pusi.Izmēru, krāsu indeksa kartes ir par 85x125mm, mazo un portatīvie, viegli uzglabāt, un tas ir aprīkots ar 6 gredzeni, kas var viegli iziet cauri caurumiem indeksa kartes saglabāt kartes kopā, viegli pārvadāt, jūs varat likt to savu somu , kabatas, atvilktnes utt.Ciļņu indekss karti, jūs varat ierakstīt augšpusē etiķete amats, dažādas krāsas var atšķirt dažādus priekšmetus, un gredzenu, var nodrošināt, ka jūsu indeksa kartes netiks pazaudēta, padarīt jūsu lietas vairāk organizēti.Kartiņas ar līnijām vienā pusē viegli, ņemiet vērā ņemot, liels studijām, veicot saraksti vai kā prezentācijas atbalstu, un vairāk; Tukšs vienā pusē zīmējums uz baltas lapas; Liels skolas, biroja un mājas lietošanai.izmērs: 85 x izmantots 125mm Materiāls: Papīrs krāsa: Kā parādīts Iepakojuma Saturs: 600 x indeksa kartes(6 krāsas 100 loksnes vienā krāsā) 6 x Metāla gredzeniem Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Materiāls: PVC
  • Elektroniskā: no
  • Godu: Puse
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Sīkdatni Griezēji Ziemassvētku 8pcs Ziemassvētku Cookie Veidnes Festivāla Tēmu Cepumu Kuteris Christmas Snowflake Pattern Vienu klikšķi
€10.98 €5.49

(nokļūt svētku gars ar šīs sezonas ziemassvētku sīkdatni griezēji!kas ar pp materiāla, tos ir viegli izmantot, un pat vieglāk tīrīt.ideāls, lai radītu burvīgs ziemassvētku rotājumi un amatniecību, vai pievienot dažas jautri, lai jūsu kūka pildījumu. specifikācijas: produkta nosaukums: sniegpārslas cookie cutter materiāls: pp daudzums: 8pcs die griešanas augstums:)

Izskatās arī
2024 Kalendārs Laika Vadība Portatīvo Ikdienas Grafiku No Augusts 2023 Dec 2024. Gadam Ar Twin-Wire Saistoši
€0.76 €0.42

(apraksts: produkta nosaukums: 2024 kalendārs krāsa: balta, zila, melna, zila, bēša, lotus rozā veids iepakojums:opp materiāls: papīrs stils: vienkāršs un moderns iesējums: spole izmēri: 76x60x100mm iepakojuma saraksts: 1 x 2024 kalendārs piezīme: faktiskā produkta krāsa var atšķirties no foto dēļ gaismas. tur var būt)

Izskatās arī
6pcs Dzimumu Atklāj, Zēns vai Meitene Popkorna Kaste Komanda, Zēns, Meitene Candy Ārstēt Baby Box Dušas Dzimšanas dienas svinības Dekoru, Iepakojuma, Piegādes,
€2.74

(sekojiet mums, lai baudīt fani ekskluzīvas atlaides 1.vip cena un papildus atlaide par sekotāju 2.uzvarētāju bezmaksas produkti un liels kuponu no veikala klubs 3.zinot, jaunajām kolekcijām, veikalā veicināšanu un citas priekšrocības, kas iepriekš. dzimumu atklāt popkorna kārbas izmērs(aptuveni):kā attēlu piezīme: 1.sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība,)

Izskatās arī
Balto Spalvu Eņģeļa Spārnus Mērci Jauki Roku darbs Ziemassvētku Eglīte Dekori Karnevāls Dzimšanas dienā, Jaunajā Gadā DIY Amatniecības Ziemassvētki
€4.63 €0.45

(apraksts: 【gudrs izskatu] aicina: balta spalvu eņģeļa spārnus, klasiskās baltās krāsas, un reāli informāciju, pievienojot svētku noskaņu jūsu brīvdienu puse, lielisks dekorēšanas jūsu mājās. 【augstas kvalitātes materiāls] aicina: eņģeļa spārnus ornaments ir izgatavota no premium spalvu, kas ir mīksts, viegls un ērti pieskarties. 【krāšņs dizains] aicina skaistas balto pasaku)

Izskatās arī
Spirālveida Vēja, 2gab Lūkojās Bumbu Spirālveida Asti Vēja Stabilizators Nerūsējošā Tērauda Spirāli Vējš Ārpus
€10.84 €8.02

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! [stresu jūsu palīdzības] rotējošu bumbu un var palīdzēt nomierināties un atpūsties prātu, mazina nemieru, un ļauj, lai labāk savu garīgo uzmanību. [nerūsējošā tērauda materiāls] spirāli asti ir izgatavots no nerūsējošā tērauda, un lode ir izgatavota no augstas kvalitātes materiāliem, kas ir gaišs un caurspīdīgs,)

Izskatās arī
100Pcs/daudz 350Gsm Kraft Papīra Kastē Jauki Kraft Kaste Balta/Melna/Kraft Iepakojuma Kaste Samll Izmēra
€30.40 €28.88

(piezīme: ja jūs pērkat 3 daudz vai vairāk par vienu izmēru, jūs varat baudīt 10% atlaidi atlaidi automātiski! paketē iekļauts:10 0 gab. tikai kasti, bez apdares . 1inch=2.54 cm=25.4 mm par izmēriem, ar 1-5mm atšķirību, jo no mērīšanas ar roku. krāsa var būt nedaudz atšķirīgs, jo monitora, paldies par jūsu sapratni!)

Izskatās arī
Cute Meitene Ziemas Kaķis Savējos Kažokādu Un Siltu Sievietēm, Aizsargātu Sequin Mīksta Plīša Pretvēja
€1.20 €1.08

(funkcijas: - earmuff saglabās jūsu ausīm, siltā ziemā, jo īpaši attiecībā uz sniegainā. - piemērots sievietēm. - valkā šo savējos labu garastāvokli un uzmanība ir garantēta - tas ir brīnišķīgi, ka risināt par ziemas. - kaķis ausis stils ir gudrs un skaists. - izmēri: 20cm/7.87 piezīme: 1. jo dažādas mērīšanas metodes vai auduma elastību)

Izskatās arī
30pcs 45cm Dabas Pampas Niedru Zāle Pušķis Ķekars Darbvirsmas Apdare sausie Ziedi Kāzu Puse, Mājas Dekoru
€6.67 €4.67

(specifikācijas: 100% brand new izturīga, to var lietot nepārtraukti ilgāk nekā vienu gadu, nav viegli izbalināt pievienot māksliniecisku atmosfēru, lai dzīves vide ideāls mājas dekoru, grīdas, dārzs, ēdamistaba, viesnīca, veikals, kāzas, utt. materiāls: žāvētu ziedu krāsa: kā attēlā izmērs: apmēram 45cm pakete ietver: 30pcs niedru)

Izskatās arī
12Pcs Karājas Bumbiņas, Noderīgu Plašu Piemērošanu, Smalku Detaļu Mājas Piegādēm Ziemassvētku Balle Kulons Ziemassvētku Balle Kulons
€7.49 €2.78

(12pcs karājas bumbiņas, noderīgu plašu piemērošanu, smalku detaļu mājas piegādēm ziemassvētku balle kulons ziemassvētku balle kulons specifikācijas: ar izturīgu, nav viegli, lai izjauktu, un dažādas spilgtas krāsas, šī ziemassvētku balle var papildināt ar dažādiem ziemassvētku rotājumiem tēmas lai padarītu jūsu ziemassvētku pozitīvāku. dekorēšana ar ziemassvētku bumbiņas)

Izskatās arī
5 Lielajām Galvām, Sarkanā Peonija Mākslīgo Ziedu Pušķi, Viltus Ziedu Mājas Līgava Kāzu Dekorēšana Laulības Dekori
€4.60 €3.13

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes krāsas: balts, sarkans, vīna sarkans, gaiši rozā, šampanieša, tumši rozā, tumši violeta materiāls: zīds izmērs:35*40cm pakete ietver: 1pc piezīme: 1.lūdzu atļaut 1cm atšķirības, manuāla mērīšana. 2.lūdzu, saprast, jo gaismas stariem vai datora displeju.starpība.tāpēc es nevaru garantēt, fotogrāfijas un reālā)

Izskatās arī
Radošā Jautri Apdare Banānu Cilvēks Sveķu Rokdarbu Ornamentu Rotājumu Jauns Modes Un Minimālisma Mājas Mēbeles, 2023
€13.75 €7.15

(radošā jautri apdare banānu cilvēks sveķu rokdarbu ornamentu rotājumu šī kašķīgs banānu attēls ir izgatavots no sveķu materiāls. smieklīgi banānu attēls būs jauks vizuālais papildinājums jūsu virtuvē vai dzīvojamā istabā. izstrādāt rakstzīmes satur: 1*banānu cilvēks ornaments)

Izskatās arī
Salvešu Gredzeni Puse Autiņu Gredzeni Kopumu, Galda Dekori, Metāla Salvešu Turētājs Ēdamistabas Kostīmu Spooky Autiņu Gredzeni Mājās
€19.56 €9.78

(pievienot spooky vibe jūsu halloween galda dekoru ar mūsu labi izstrādāts, salvešu turētājs.wrap autiņu labi un saglabāt savu pušķi organizēta vienlaikus ir nodilumizturīga.viegli piesaistītu viesu uzmanību un padarīt jūsu iestatījums picture-perfect.ideāls papildinājums jūsu halloween puse. specifikācijas: izmērs: (apm.)5*4cm/1.97*1.57 collas, gredzenu diametrs (apm.)3.8 cm/1.5 collas materiāls:)

Izskatās arī
1pc/daudz Sveču Dekorēšana 4 Collu Iekšējais Diametrs Apelsīnu Ogu Svece Gredzeni Ražotājs Bezmaksas Piegāde
€12.25 €11.03

(1pc/daudz sveču dekorēšana 4 collu iekšējais diametrs apelsīnu ogu svece gredzeni ražotājs bezmaksas piegāde materiāls:plastmasas,putuplasta, dabas zariņš iekšējais diametrs:apm.10 cm( 4 collas) ārējais diametrs: apm.29cm( 11,4 collas) 1) mēs pieņemam alipay, west union, tt.visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors darījuma. 2) maksājums)

Izskatās arī
Ziemassvētku Adventes Kalendārs Atpakaļskaitīšanas Gnome Koka Ziemassvētku Rotājumi Rotājumu Mājas Jauno Gadu Navidad Kulons Piederumi
€13.92 €5.57

(ziemassvētku adventes kalendārs atpakaļskaitīšanas gnome koka ziemassvētku rotājumi rotājumu mājas jauno gadu navidad kulons piederumi aizzīmju punktiem: 1.uzticams materiāls: izgatavots no izcilas koka, šo ziemassvētku galda adventes kalendārs ir gan spēcīgs un izturīgs.tās augstas kvalitātes konstrukcija nodrošina, ka tā ilgs daudzus brīvdienu sezonu, lai nāk. 2.plaši pielietojams: izplatīšanos)

Izskatās arī
Akrila Krāsas Logu Apdare, Kā Arī Auto Kulons Rudenī Dekori Un Triks Vai Treat Grupa Piederumi Halloween Tēmu Kulons
€3.69 €2.29

(aizzīmju punktiem: 1.izturīga un skaista: šie ķirbju rotājumi ir izgatavoti no augstas kvalitātes akrila materiālu, kas ir skrāpējumiem izturīgs, nav viegli deformējas, un nodiluma izturīgs, nodrošinot produkta kalpošanas laiku un estētiku. 2.sakārtota ķirbju art: šie ķirbju rotājumi līdzeklis double-sided augstas izšķirtspējas druka, padarot modeli, ķirbju vairāk spilgts un reālistisks.viņi)

Izskatās arī
Smieklīgi Galda Kalendārs Smieklīgi Kalendārs ar Suņu Pooping Skaistas Vietas, Suns Pooping Kalendāru, Ledusskapis, Galda, Mācību Telpa
€5.38 €3.76

(aizzīmju punktiem: 1.12 mēnešus plānošana: mūsu laikā gabals kalendāra 2024 ļauj praktiski un jautri organizāciju jūsu gada grafiku uz 12 mēnešiem.ar satriecošu dizainu, plānu, iepriekš to viegli bez steigas. 2.multi-funkcionālo kalendārs: uzlabot savu kosmosa un palikt organizēta ar mūsu laiku, gabals kalendāra 2024. gadam, kas piemēroti dažādām vidēm, piemēram, dzīvojamā istaba, kabinets,)

Izskatās arī
Ziemassvētku kartiņu Komplekts Uzņēmējdarbības Ziemassvētku Kartītes, Asorti Santa Claus Holiday Karšu 12 Priecīgus Ziemassvētku Apsveikuma Kartītes, Aploksnes ar
€6.16 €1.23

(ziemassvētku kartiņu komplekts uzņēmējdarbības ziemassvētku kartītes, asorti santa claus holiday karšu 12 priecīgus ziemassvētku apsveikuma kartītes, aploksnes ar apraksts: augstas kvalitātes papīrs materiāli paliekošu iespaidu. 12 dažādi ziemassvētku dizainu, lai izvēlētos no, tostarp santa claus un ziemassvētku eglītes. katrā komplektā ietilpst 12 apsveikuma kartītes,)

Izskatās arī
1pc IBC Filtrs Tonnu Mucu Ietilpst Cepurīte, Ūdens Tvertnes Vāciņu Piederumi Tearproof Āra Dārza Reuseful Iebūvēts Filtrs Somas
€2.59 €1.30

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot *iebūvēto filtru maiss ir izgatavots no adatu filca, tearproof, pārtikas drošumu un to var atkārtoti izmantot, un pēc tīrīšanas. *var iztukšot, noskalo un to var izmantot atkal.montāžai uz ibc lietus ūdens tvertnē. specifikācijas: *dažādu)

Izskatās arī
Viltus Augu Mākslīgo Ziedu Ziemassvētku franču Farmhous 1 Gab Pavisam Jaunu Plastmasas UV Izturīgs Brīnišķīgi Skaista
€0.49 €0.39

(apraksts: 【 atdzīvināt savu dienu] aicina - uz 1pc komplektā ar spilgti sarkana mākslīgās viltus ziedi celt sulīgs dabas skaistumu savā dzīvē, rada mājīgu gaisotni, bez jebkādas tehniskās apkopes vai putru.atpūtai jūsu noskaņojumu un brīnumu. 【 brīnišķīgs dekors] aicina– tas mākslīgie augi lavanda ir paredzēti āra apdare.šo dabīgas lavandas aizdot krāšņs šarmu, lai jūsu priekšā)

Izskatās arī