Cena €8.38 €13.97

Pilns apraksts

Apraksts:

Nosaukums: Mākslīgie Vainags

Materiāls: zīda auduma, putuplasta, rotangpalmas

Lietošana: Āra, foto aksesuārus, mājas dekoru

Izmērs: 18inch

Iepakojuma saraksts:

1 x Mākslīgā Vainags+ 1 x stīgu gaismas

Piezīme:

Dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.

Manuālā mērīšana,lūdzu, ļauj 1~3mm kļūdu,paldies.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: HiMISS
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: Mākslīgā Vainags
  • Izmantošana: Pieaugušie
  • Materiāls: Zīda Audums
  • Godu: Kāzu & Iesaistīšanos, Zemes Diena, Kristību & Kristības, Tēva Diena, St Patrick ' s Day, Pateicība, Puse, Grand Pasākums, Ziemassvētku, Valentīna Diena, Pensijas, Dzimumu Atklāt, Kāzas, Halloween, Dzimšanas Dienas Svinības, Lieldienas, Mājā Pārvietojas, Jaunais Gads, Bērnu Diena, Izlaidums, Aprīlis Fool Diena, Jubilejas, atpakaļ uz skolu, Mātes Diena, Ķīniešu Jaunais Gads

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Zēns/Meitene, Folija Baloni, Bērnu Dzimumu Atklāt Puses laimes Dzimšanas dienā, 1. Dzimšanas dienas svinības Baby Dušas Rotājumi
€3.05 €2.22

(apraksts:zēns/meitene, folija baloni materiāls: folija krāsa : kā parādīts attēlā)

Izskatās arī
Mazās Sienas Karājas Tāfele Glezna Koka Karkasa Tāfeli Restorānu Pieliekamais Īpašs Notikums, Apdare, Mājas Dekoru Skola
€6.37 €4.27

(apraksts: 【plašu piemērošanu] aicina mazos sienas karājas tāfele var izmantot diy sienu apdare, mājas apdare, ziņojumu, laipni zīme, kāzu svinības, restorāni izvēlne, utt.tas ir piemērots lietošanai mājās, ofisa, viesnīcu, restorānu, bāru un tā tālāk. 【viegli pakārt] aicina tāfeli nāk ar karājas virve un var pakārt pie sienas, durvis vai jebkur citur, kur vēlaties. 【viegli)

Izskatās arī
10pcs Mākslīgie Augi Ziemassvētku Priežu Skuju Zariem Viltus Lapas DIY par Ziemassvētku Koku Vainags Vainags Kāzu Mājas Apdare
€6.43 €3.21

(10pcs mākslīgie augi ziemassvētku priežu skuju zariem viltus lapas diy par ziemassvētku koku vainags vainags kāzu mājas rotājumi ja jūs vēlaties saņemt paku ātrāk, lūdzu, izvēlieties loģistikas kanāls pack24.lv standarta piegāde pavisam jaunu un augstas kvalitātes iepakojumā: 10pc augu pot nr. materiāls: plastmasa/zīds izmērs: kā parādīts attēlā,jo manuāla mērīšana,)

Izskatās arī
Mākslīgie Augi Zaļo Bonsai Mazās Eglītes podiņos Augus Viltus Puķu Podos Rotājumi Mājas Dārzā Puse Kuģiem, Augu Dekori
€5.60 €2.79

(mākslīgie augi zaļo bonsai mazās eglītes podiņos augus viltus puķu podos rotājumi mājas dārzā puse kuģiem, augu dekori apraksts: nosaukums: simulācijas augu iekštelpu zaļo augu mazo bonsai krāsa:zaļa izmērs: 14*14*14cm 【izvietošanu] aicina piemērots palodzes / galds / plaukts / logs / mazs kafijas galdiņš, retro pastorālo stils, piemērots gan iekštelpu un āra)

Izskatās arī
86pcs Dabas Pampas Mājas Dekoru Phragmites Žāvētu Ziedu Pušķi Mājas Dekori Kāzu Boho Ziedi Valstu Zemnieku Puse
€38.76 €19.39

(dāvana no dabas - dabas žāvēti pampu zāle ir izgatavoti no 100% dabīgas, augstas kvalitātes niedru, sniedzot jums sākotnējā touch, nav toksisks un nekaitīgs.atšķirībā no svaigu ziedu kompozīcijas, kad baseins ir atļauta, ja tā nav nepieciešama apkope, lai šie mīksts un pūkains, bohēmijas zāli sēdēt ērti visur justies kā jūs esat stāv uz pludmali, un pievienot dabisko tekstūru. jūs saņemsiet)

Izskatās arī
15pcs Putnu Formas Svilpe Rotaļlietas, Multfilmas Svilpe Rotaļlietas, Koka Svilpes Bērnu Mūzikas Rotaļlietas (Random Krāsu)
€10.49 €5.04

(apraksts tie ir izgatavoti no labas kvalitātes materiāla uz ilgu laiku un izmantot.šie uzmundrinoša svilpe ļaus puse, ievadiet posmā ātri, viņi ir smieklīgi un pievilcīgu.ideāli piemērots dzimšanas dienas, svētki, kāzas, karnevāls, brīvdienu pusēm, sporta pasākumos utt. funkcijas - krāsa: random krāsa. - materiāls: koks. - izmērs: 3.70x2.50x5.50cm/1.45x0.98x2.16 collu. -)

Izskatās arī
Mākslīgās Rožu Viltus Kāzu Ziedu Līgavas Pušķi, Foto Aksesuārus, Mājas Dārzā Apdare Simulācijas Zīda Rožu Pušķis
€1.46 €0.80

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. skaistas mākslīgās rozes,ne laistīšanas labu vizuālo efektu simulācijas ziedu iemesls, kāpēc šo mākslīgo ziedu, ir laika taupīšanu un darba taupīšanu ir tā, ka tas nav nepieciešams, lai žāvētu plūmju vai ūdens.tas ir labi veikts, krāsains un izskatās reāli. mākslīgās rožu ziedu, ko var izmantot, lai rotā kāzu personām,)

Izskatās arī
90CM Mākslīgo Zaļo Augu Karājas Efejas Lapu Aļģu Redīsi Mākslīgo Ziedu Vīnkopības Mājas, Dārza Mūra Sētas Puses Apdare
€7.25 €0.45

(nosaukums: augu sienas karājas apraksts: zaļā mākslīgā plastmasas efejas lapu vainags augu rotangpalmas lapu ziedu mājas apdare 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes mākslīgā karājas leaf ir labi veikts un spilgtas krāsas.tas izskatās spilgti un skaisti lapas ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem un viegli tīrāma ideāls dekorēšana, kāzu personām,)

Izskatās arī
1-10pcs Ziemassvētku Simulācijas Ogu 12 Ogas Mākslīgo Ziedu Augļu, Ķiršu Stādi Mājās Ziemassvētku Puse Apdares DIY Dāvanu
€4.27 €2.35

(aprakstīt: 12 imitētu sarkanās ogas ziemassvētku noformējums; vēlamais putu materiāls ir spilgtā krāsā, trīsdimensiju un pilnībā, un uzskata, ka biezs. zari ir izgatavoti no plastmasas materiāla, un simulāciju pakāpe ir augsta. specifikācijas: materiāls: putu + plastmasas + mīkstu dzelzs stiepli izmērs: par 21.5 cm garš krāsa: sarkana amats: dekorēšanai daudzums:)

Izskatās arī
Brīvdienu Puse Kulons Ziemassvētku Rotājumi Svētku Mājas Dekoru Krāsains Konfekte-veida Ziemassvētku Eglīte Kuloni ar Atbilstīgiem
€5.03 €3.52

(brīvdienu puse kulons ziemassvētku rotājumi svētku mājas dekoru krāsains konfekte-veida ziemassvētku eglīte kuloni ar atbilstīgiem apraksts: izgatavots, izmantojot augstas kvalitātes materiālus, izturību un ilgstošu izmantošanu. unikāls dizains rada acu nozvejojot jebkurā telpā. universāls, apdare, piemērots gan iekštelpu un āra lietošanai. ideāls diy entuziasti, lai)

Izskatās arī
24Pcs 1/8 Collu lieljaudas Regulējams Izaugsmes Gaismas Sprūds Virves Pakaramais, ko Izmanto Dārza Pieaug Lampas
€57.67 €39.21

(augstas kvalitātes materiāliem, spēcīgs un izturīgs. tas ir pilnībā pielāgojama un fiksēts, asaru izturīgs un rūsas izturīgs, un to var izmantot dažādiem nolūkiem. izgatavots no rūpīgi austām neilona, mūsu pāris regulējams gaismas stendi, var droši turēt līdz 150 mārciņas svara. tas ļauj jums, lai atrastu pareizo lampu augstums, padara laistīšanas vieglāk, un pat samazina iespēju,)

Izskatās arī
Koka Ziemassvētku Vilciena Rotājumi, Mājas Apdare, Bērns, Vecāks-bērns " Interaktīvās Rotaļlietas, Ziemassvētku Vecīša Nav Viegli Izbalināt Cute Santa Dāvanas
€3.45 €2.55

(funkcijas 1. designed ar ziemassvētku elements, jauka apdare brīvdienu.ideāls-par tādu galdi, counter topi, plaukti un vairāk. 2. tas ir ļoti jauki burvīgs dekoratīvie reklāmas objektu, tā būs lieliska ziemassvētku dāvana jūsu bērniem. 3. izgatavota no premium un dabīga koka, lai būtu izturīgi un ilgstošu izmantošanu.uzlabotas tehnoloģijas un krāsošanas padarīt spilgtas krāsas nav)

Izskatās arī
40CM Halloween Skelets - Halloween Pilna Ķermeņa Skeleta Kauli Halloween Dekorēšanai
€12.80 €7.04

(produkta nosaukums: halloween 40cm mazs skelets skelets produkta svars: apmēram 120 g uz vienu vienību materiāli, ko izmanto: plastmasas pe produkta izmērs: 40cm augsts, 12cm plata, 5.5 cm biezs)

Izskatās arī
Halovīni Ragana Kāju Vainags Halloween Multi Kāju Ragana Vainags Zirnekļa Ragana Vainags Rāpojošs Sienas Dekori Halloween Puse Supplies
€19.07 €12.39

(šajā halloween vainags durvju apdare padarīs jūsu mājās vairāk burvīgs naktī ar savu spooky dizains.tas ir izgatavots no izturīga materiāla, kas nav izbalināt vai sabruks viegli.pēc izņemšanas vainags, jūs varat saglabāt to uz nākamo festivālu, vai to izmantot kā sienas dekoru.šī uzkrītošā vainags, protams, piesaista uzmanību un komplimentus no saviem viesiem un kaimiņiem. specifikācija: nosaukums:)

Izskatās arī
Zemas oglekļa emisijas, Vides Aizsardzības Mākslīgie Augi Plastmasas Ar Zemu oglekļa Vides
€24.43 €14.41

(apraksts: plastmasas ar zemu oglekļa vides aizsardzība: šie mākslīgie telpaugi ir izgatavota no premium plastmasas , nodrošinot izturību un draudzīgumu videi. zaļš ar skaidru modeļiem: imitēto taro lapas no šiem mākslīgajiem augiem līdzeklis, dabiskas krāsas un sarežģīts modeļus, pievienojot touch of elegance jūsu mājās, lauku māja apdare. trīsdimensiju pilnība un augstu simulācijas:)

Izskatās arī
3/4pc Garš Grand-Gadījumā Puses Fons Pjedestāla Stāvēt Ziedu Arkas, Balonu Plintuss Galda Cilindru Kūka Turētājs Kāzu Deserta Galda
€609.95 €335.48

(vairumtirdzniecības apaļas kāzu dekorēšana zelta garīgās apgleznoti kāzu arkas acs fona stends ar mazas, apaļas plintuss stāvēt zelta , ar baltu akrila uz augšu)

Izskatās arī
DIY Plastmasas Balonu Kolonnas Stāvēt Komplekti Arch Stāvēt ar Rāmja Bāzi un Polu Kāzu Bērniem Dzimšanas dienas ballīti Dekorācijas Piederumi
€25.58 €4.20

(diy plastmasas balonu kolonnas stāvēt komplekti arch stāvēt ar rāmja bāzi un polu kāzu bērniem dzimšanas dienas ballīti dekorācijas piederumi nosaukums: balonu aksesuāri stāvēt, balonu arkas uz galda materiāls: plastmasa/latekss krāsa: kā attēlā izmērs: kā attēlā daudzums: 1 set piezīme: 1.jo lieluma mērījumiem, kas ir roku darbs, tur var būt 0.1-0.3)

Izskatās arī
6pcs Viltus Donut Rotājumu Spilgts Mākslīgais Donut Dekoru Lēni Atsitiens Viltus Donut Apdares Smieklīgi Rotaļlietas
€22.95 €8.49

(apraksts pu lēni atsitiens simulācijas donut modelis ir paredzēts, lai nodrošinātu reālistisku skārienjutīgo pieredzi.izgatavota no pu materiāla un raksturo lēns atsitiens dizaina, šo rotaļlietu imitē tekstūru a donut.tas ir ne tikai jautri rotaļlieta, bet arī stresa atslodzes, kas palīdz uzlabot koncentrēšanās un roku-acu koordināciju. funkcijas -krāsa:asorti krāsas -materiāls:pu -izmērs:8.00x8.00x3.00cm/3.14x3.14x1.18)

Izskatās arī
Smieklīgi Halloween Lateksa Maska Varde Masku Masku Cosplay Skropstu Tuša Japāņu Dzīvnieku Masque Puse Karnevāls Triks Aksesuārus Pilna Sejas Maska
€36.77 €18.38

(pievērsiet uzmanību veikalu, atjaunina katru nedēļu, sazinieties ar klientu apkalpošanas ja kuģniecības maksa ir pārāk augsta aprakstīt: šī ir jūsu cienīgs halloween masku cosplay skropstu tuša varde lateksa maska maskēties skropstu tuša puse karnevāls pilnu sejas masku dzīvnieku maskas motīvs: produkta nosaukums: varde maska materiāls: latekss izmērs: 25*25*22 piezīme:)

Izskatās arī
Jaunu, Lielu Slīpumu Tauriņš Uzstādīt 40inch Varavīksnes Zvaigžņotām Debesīm Folija Numuru Baloni Meitenes Dzimšanas dienas svinības 1. Baby Dušas Rotājumi
€6.44 €3.87

(jaunu, lielu slīpumu tauriņš uzstādīt 40inch varavīksnes zvaigžņotām debesīm folija numuru baloni meitenes dzimšanas dienas svinības 1. baby dušas rotājumi)

Izskatās arī