Cena €27.30 €53.53

Pilns apraksts

Produkta Iespējas:

1. Nāk ar noņemamu uzglabāšanas maiss pie sēdekļa atzveltnes, piedāvājot papildu glabāšanas jums.

2. Kajaks Sēdeklis Polsterēts ļauj ideāli paddler pozicionēšanas vai jūs esat zvejas, navigācijas steidzas upes, vai nolicis atpakaļ, lai atpūsties mierīgā ezera.

3. Grūts neoprēna audums ir izturīgs drebuļi rotaļu, un dimpled neoprēna materiāla dizains veicina gaisa plūsmu, vienlaikus samazinot sviedru, lai palīdzētu uzturēt jūs sauss.

4. Priekšējās un aizmugurējās regulējamas siksnas padarīt sēdekli viegli klipu, un pielāgot.

5. Bieza, spilveniem neoprēna materiāls palīdz nodrošina papildus muguras atbalsts ar ērtu sēdekli, kas veido der uz jūsu ķermeņa.

6. Anti-slip dizainu saglabā sēdekļa vietā, bet uz ūdens.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: ShineTrip
  • Āra Aktivitātes: sērfošana
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • posteņa nosaukums: kajaks sēdeklis

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Vējdēlis Vilces Pad Klāja Pad Ne Slīdēšanas Pret Nodilumu Izturīgs Spēcīgu Saķeri Longboard
€12.93 €7.50

(apraksts: 【premium kvalitātes] aicina vējdēlis vilces spilventiņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes eva materiāla, bez slīdēšanas, ūdensizturīgs, nodiluma izturīgs un izturīgs. 【augstas veiktspējas] aicina eva sērfošanu vilces spilventiņi ir ar anti slip tekstūra, palielinot berzi, tās nedrīkst būt slidenas, labāk virzienā kontrolē. 【viegli lietojams] aicina vējdēlis klāja)

Izskatās arī
Piepūšamās Paddleboard Mugursoma Stand up Paddle Board Ceļojumu Soma, Mugursoma Pieaugušo Premium Piederumi Pārvadātāja Kajaku sērfošanas dēli
€9.07 €5.44

(apraksts: universal fit: 42cmx30cmx92cm/16.54inchx11.81inchx36.22inch, bradāt dēļi mugursoma ir bradāt dēļi, ar regulējamo plecu siksnu. izturīgs materiāls: soma ir izgatavota no augstas kvalitātes pvc, nodiluma izturīgs, elegants izskats un viegla. dizains: somas papildus rokturi pikaps, pārvadāt, vai pakārt to uz augšu, ja jūs esat ceļojumā, ir polsterētas plecu siksnas ar lielu regulēšanas)

Izskatās arī
1 each Vējdēlis Virves Plug Vējdēlis Plastmasas Sērfot Troses, Skrūves Drošu Ūdens Sporta Paddleboard Stud Sērfošanas Piederumu
€1.89 €1.14

(apraksts: nosaka:tas ir tas, ko izmanto, lai novērstu kāju virves vējdēlis stingri, veikt pārlūkošanu drošāku. viegli uzstādīt:vienkārši un praktiski, un viegli uzstādīt. sērfošanu:lielu izvēli sērfošanas mīļotājiem, aizsargāt tos droši izturīgs:produkts ir izgatavots no neilona plastmasas, kas ir piemērots ilgtermiņa lietošanai jūras ūdenī, un tam ir ilgs kalpošanas)

Izskatās arī
Paddleboard Veikt Siksna Saliktas Bradāt Turētājs Bradāt Valdes Pārvadātājs Plecu Jostu Sērfošanu Skimboard Longboard Veikbords
€5.95 €3.15

(apraksts: 【paddleboard veikt siksna] aicina izgatavoti no izturīgiem neilona auduma, tas ir ļoti spēcīgs, izturīgs, un uz ilgu laiku darbību. 【hands free] aicina spēcīgs pārvadātājs siksna var turēt savu paddleboard un bradāt kopā, pēc tam uzlieciet plecu siksnu, lai to un nodot to uz pleciem, rokām bez uzskaites. 【ātrās atbrīvošanas sprādzi & klipus] aicina regulējama siksna)

Izskatās arī
Sup Vējdēlis Kamera Mount Turētājs Doks Līmi Bradāt Valdes Sērfošanu Turētājs Āra Sporta Piederumi
€2.37 €1.42

(apraksts: nosaukums: action camera dock materiāls: pvc svars: 45g darbības joma: sp piepūšamās vējdēlis iepakojuma saraksts: 1 x kustības kameras bāzes piezīme: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas.pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms solīšanas. 2. jo atšķiras dažādu monitoru, attēlu, iespējams, neatspoguļo)

Izskatās arī
Vējdēlis Vārstu Adapteri Daudzfunkcionāls Bradāt Valdes Uzpūst Adapteri Uzstādīt Gaisa Sūknis Uzpūst Savienotāji Komplekts
€5.57 €3.28

(apraksts: nosaukums: vējdēlis vārstu adapteri materiāls: neilons+sakausējuma apaļā apvienotās: piemērots piepūšamās gultas un piepūšamās ūdens tvertnes kvadrātveida apvienotās: piemērots sup airi, utt. iepakojuma saraksts: vējdēlis vārstu adapteri x 1 mazo uzgriežņu atslēga x 1 gaisa sprauslas x 4 piezīme: dažādi displeji)

Izskatās arī
1 Pāri Roku Pleznas Praktiski Izturīgs Peldēšana Spuras Pieaugušajiem Bērniem, Profesionālās Roku Pleznas Iesācējs
€6.76 €2.36

(svarīga informācija materiāls:abs, tpu, silikona iepakojuma lielums: 14,8 cm x 10.8 cm/5.83 x 4.25 (apm.) apskats: tas ir viegls, ērts un izturīgs peldēt fin, un tās augsta blīvuma konstrukcija nodrošina labāku saķeri un stabilitāti gan rokām, kamēr peldēšana. šī peldēšana fin ir 3d ergonomisks dizains, kas samazina plecu nogurumu un uzlabo peldēšana spēku)

Izskatās arī
Ūdensizturīgs Miglas Peldēšanas Brilles Pieaugušo Zemūdens Niršanas Maska Silikona Freediving Brilles Zemūdens Glābšanas Snorkeling Maska
€21.20 €10.60

(pieaugušo zemūdens niršanas maska silikona freediving brilles zemūdens glābšanas snorkeling maska ūdensizturīgs miglas peldēšanas brilles ootdty funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes. ★mīksta un augstas kvalitātes silikona diafragma, siksna un locītavās, nav toksisks un bez garšas, anti-novecošanās un izturīgs pret koroziju.nodrošina lielisku komfortu. ★pieņem)

Izskatās arī
Vējdēlis Vasks Skrāpējas Ķemme Blacklig Sērfošanu Tīru Noņemšanas Plastmasas Slēpju Skrāpi
€7.34 €3.67

(apraksts uz vējdēlis vaska noņemšanas ķemme ir must ir līdzeklis, lai sērfošanas cienītājs .ar savu inovatīvo vasks skrāpi dizains nodrošina vieglu noņemšanas vaska slāņi no sērfinga dēļi, ietaupot laiku un pūles.turklāt vaska šūnu funkciju, kas ļauj lietotājiem, lai uzturētu un saglabātu savu sērfinga dēļi, nodrošinot optimālu veiktspēju. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:plastmasa -izmērs:8.00x4.00x0.50cm/3.14x1.57x0.20in -laika)

Izskatās arī
1Pair Snorkelēšana, Daivings Spuras Pieaugušo Elastīgu Komfortu Peldēšanas Pleznas Zemūdens Kāju Flipper Niršanas Aprīkojums Ūdens Sporta Dropship
€109.35 €32.81

(apraksts: nosaukums: peldēšanas pleznas izmērs: s r xl materiāls: pp, tpr svars: 1.6-2.5 kg iepakojums: pāris spuras + pāris nerūsējošā tērauda paralīze jostas iepakojuma saraksts: 1 pāris x peldēšana spuras piezīme: dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta. manuālā mērīšana,lūdzu,)

Izskatās arī
Ar garām Piedurknēm ādas Ūdenslīdēju kostīms saule-pierādījums Sieviešu 2MM Neoprēna Bikini Wetsuit & Diving Ganāmpulka Sērfošanu, Snorkeling Peldkostīmi Vasaras
€45.78 €22.89

(sieviešu 2mm neoprēna bikini wetsuit & diving ganāmpulka garām piedurknēm ādas ūdenslīdēju kostīms saule-pierādījums, sērfošanu, snorkeling peldkostīmi vasaras)

Izskatās arī
Surf Vasks Labvēlīgu Combo Viegls Anti-slip Vasks Universālā Skimboard Skeitborda Vējdēlis Sērfošanu Valdes Piederumu, 2gab/komplekts
€17.48 €14.51

(apraksts piezīme:vējdēlis anti-slip vasks ir sadalīti: bāzes vasks,aukstā ūdens vasks,vēsu ūdeni vasks,siltā ūdens vasks,tropu ūdens vasks (atbilstoši atrašanās vietai ūdens temperatūru izvēlēties). 1.izgatavoti no kvalitātes materiāla, izturīgs, lai ilgi lietot. 2.labs anti-slip sniegumu, palīdzēs jums baudīt sērfošanu. 3.viegli darboties, sniegt lielu izmantošanas pieredzi,)

Izskatās arī
Jauns Bērnu Bērnu Peldēšanas Veste Karikatūra Peldēšana Iesācējs Drošības Vestes Bērniem peld Kakla Aizsardzību Dizaina glābšanas vestes
€47.39 €28.43

(jauns bērnu bērnu peldēšanas veste karikatūra peldēšana iesācējs drošības vestes bērniem peld kakla aizsardzību dizaina glābšanas vestes bērnu pārnēsājamo peldēšanas veste piemērots: bērni, zēni, meitenes izmērs: s/m/lxl virsmas materiāls: neoprēna+neilona spēcīgs materiāls: epe, peldspējas kokvilnas krāsa: tumši zila, rozā piemērots: iesācējiem)

Izskatās arī
Pavisam Jaunu Niršanas Iemuti Elpošanas Caurule, Anti-Novecošanās Anti-Alerģiski 1gb Silikona Trubiņa Anti-novecošanās Anti-alerģija
€20.56 €8.23

(funkcijas : * brand jaunu un augstas kvalitātes. *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs. *iemuti iekoda pie mazu punktiņu, viegli iekost *izgatavoti no silikona, nav toksisks, antialerģiska un anti-novecošanās *zobu formas nodevis piemērota pēc mērcēšanas karstā ūdens specifikācijas : *materiāls:s ilicone *krāsa:bule,melnās,baltās,rozā(kā)

Izskatās arī
Laivu Miskastes Maiss ar Saliekamās Konstrukcijas Uzglabāšanas Ātri Tīrīšanas Laivu Atkritumu Konteineru Kempings Sēklis Zvejas Kajaks RV
€29.64 €16.30

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: laivu miskastes maiss ir izgatavots no augstas kvalitātes oxford auduma materiāli, spēcīga un izturīga. 【funkcijas] aicina: acu pontonu laivu miskastes maiss ir izturīgs, atkārtoti lietojami un mazgājami.ātri uzstādīt uz laivu, margas, āra filiāles vai citās vietās. 【aukliņu maisiņš] aicina: laivu trash var pieņemt aukliņu dizains, viegli vilkt)

Izskatās arī
3mm Wetsuit Cimdi Siltuma Anti Slip Neoprēna Niršanu Cimdi Sērfošanu Cimdi Spearfishing Peldēšana Raftings Smaiļošana
€7.60 €3.01

(funkcijas: ideāls roku aizsardzībai - šīs neoprēna cimdi ir salīmētas blind šūtas, stingru, bet elastīgu, nodrošina ideālu aizsardzību jūsu roku dažādos ūdens sporta veidos, turēt rokās drošas pret jebkuru bīstamu priekšmetu vai radības. paturēt rokās siltu - niršanas cimdi ir izgatavoti no premium neoprēna, kas ir siltuma un pārklāti ar mīksta elastīga auduma, nepārtraukti turēt)

Izskatās arī
Basām kājām Taku basām kājām, Kurpes Kurpes Vīriešiem Gadījuma Dāmas Sieviešu Pārgājienu Ūdens Kurpes Ūdens Sneaker Apavu Cilvēks Leguano Saguaro
€49.84 €24.92

(kindest un svarīga piezīme: pirms veicat pasūtījumu, jums ir jābūt uzmanīgiem, lai novērtētu jūsu pēdas garumā (no papēža līdz pirkstiem) un pēc tam jums būtu jāpievērš lielāka uzmanība, lai mūsu izmēru tabulas.jūs varat atrast piemērotu izmēru, jūs mūsu izmēru tabulas.visbeidzot, jums izlemt, kāda izmēra jūs pērkat.)

Izskatās arī
Centrs Mount Peldēšanas elpošanas Trubiņa par
€15.76 €7.72

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas kvalitātes silikona gumija, praktiska un izturīga. tubuss ir konusveida konstrukciju, kas var samazināt velciet un uzlabot peldēšanas ātrums. peldēšanas elpošanas caurules ir vienvirziena skalošanas par vārstu.kad ūdens iekļūst elpošanas trubiņa,jums tikai nepieciešams, lai izelpot, lai drenāžas)

Izskatās arī
8"9" Sup Dēlis Fin Centrālā Spura Ar Rīks Fin Skrūvi Vienu Fin Par Longboard Stikla Reinforeced Vējdēlis Fin Bradāt Valde
€75.41 €37.70

(viena vējdēlis fin 8/9 garums longboard fin centrālā fin 1.paredzētas centrs fin, piemēram, sup dēļi, longboards,sērfinga un paddleboards. 2.materiāls: fiberglass 3.1 pc vienu fin 4.ilgums:8 9 5.skrūvju fiksēšanai ir iekļauti. 6.krāsa:balta ar melnu 7.motīvs: stikla, ādas, lai radītu gaismas fin ar pārsteidzošu stingrību un labāku elastību nekā parastie)

Izskatās arī
Portatīvo Siltuma Dzesētāja Soma Dzērienu Dzesētājs Organizators Alumīnija Folijas Siltuma Kaste Ūdensizturīgs Ledus Iepakojuma Pusdienas Kaste Kajaks
€55.21 €18.22

(portatīvo siltuma dzesētāja soma dzērienu dzesētājs organizators alumīnija folijas siltuma kaste ūdensizturīgs ledus iepakojuma pusdienas kaste kajaks apraksts: 1. izgatavoti no augstas kvalitātes 600d oxford audums. 2. tas var būt jūsu iecienītāko dzērienu un ledus. 3. piesūcekni dizainu, spēcīgu adsorbcijas spēku, var būt stingri adsorbcija uz klāja. 4. sniedz strukturālu)

Izskatās arī
2+1 Vējdēlis Fin Uzstādīšanas T1 UPSURF NĀKOTNES Bāzes Sērfošanu Spuras Dzinekli, Šūnveida Quilhas stikla šķiedras Performance Core Sērfošanas Piederumu
€113.77 €30.72

(detaļas performance core konstrukcija ar roku, kas stiklšķiedras izstrādāta, lai nodrošinātu kontrolētu flex un uzlabotās bāzes stīvums. 1.viena cilnes fin lodziņā saderīgi. 2.iepakojums: 3 gabali uz vienu komplektu. 3.izmērs:t1. 4.krāsa:melns,balts,sarkans,zils,dzeltens.(pēc izvēles) 5.materiāls:stiklšķiedra+honeycomb.)

Izskatās arī