Cena €5.27 €10.53

Pilns apraksts

Šie Santa Claus rotas ir ne tikai ideāls Ziemassvētki, bet arī Kalvītis un citi svētku pasākumi.Tie ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, kas ir izturīgi pret nodilumu.Jūs varat izmantot tos, lai izveidotu jautru atmosfēru jūsu mājās vai klasē.Tās var izmantot arī kā dāvanu tagus pievienot personisku pieskārienu jūsu dāvanām.

Īpašības:

Produkta nosaukums: Ziemassvētku eglīte kulons

Produkta materiāls: audums + uzpildes kokvilnas

Produkta izmēri: 10*10*22 cm/3.93*3.93*8.66 jo

Produkta krāsa: sarkanais zelts, rozā balts

Piemērojamo: iekštelpu/āra pētījumu, grāmatu plaukts, utt.

Amats: ornamentu, apdare

Produktu Saraksts:

Santa Claus Dekorācijas, Iekštelpu*1

Paziņojums:

Pateicoties dažādus apgaismojuma un ekrāna iestatījumus, postenis krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā.

Sakarā ar dažādu manuālo mērījumu, lūdzu, ļauj 1-2cm atšķirība lieluma.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Radīt Atmosfēru: Šie Santa Claus rotājumi radīs siltumu festivāls jūsu mājās.Sajust prieku par Ziemassvētkiem, kā jūs izdaiļot jūsu koks ar šo skaisto un svētku skaitļi.Tie būs padarīt savu māju mājīgu un jautrs.

2.Izsmalcinātu Meistarība: Santa claus rotājumi Ziemassvētku eglīte ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, kas novērš plaisāšanu un izbalēšanu.Tie ir naudas meistarība un vienkāršu stilu, kas radītu apdullināšanu versiju svētku attēls.Šie rotājumi padarīs jūsu koka izskatās vairāk skaisti un valdzinoši.

3.Mīksto Rotājumi: Šie Santa Claus rotājumi ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla, kas ir izturīgs un mīksts.Tie var pretoties bojājumiem un saglabā savu formu uz ilgu laiku.

4.Lieliska Dāvana: Pievienot kādu prieku un šarmu, lai jūsu Ziemassvētku koks ar šie Santa Claus ornamentiem.Tie ir ideāli jebkura svētku reizē, piemēram, Pateicības, Ziemassvētku sievietes ir dzimšanas diena, Halloween vai vienkārši ārstēt sevi.

5.Viegli Pakārt: Šie Santa Claus rotājumi ir viegli pakārt ar string, un to var izmantot kā dāvanu tagus vai, lai izgreznot jūsu durvis, logi un Ziemassvētku eglītes.Tie papildinās svētku pieskarieties, lai jūsu mājās.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: 2023 Ziemassvētku Eglīte Kulons
  • Elektroniskā: no
  • Iestatīt Tipu: no
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Augļu Grozu Mājas Apdare Augļu un Dārzeņu Turētājs Augļu Uzglabāšanas Grozs par Brīvdienu Ziemassvētkos, Dzimšanas dienas svinības Letes
€9.17 €4.86

(apraksts: 【daudzfunkcionāls] aicina: augļu grozu var izmantot, lai uzglabātu augļi, olas, uzkodas, saldumus, maizi, dārzeņus, utt. 【augstas kvalitātes materiāls] aicina: augļu trauks ir izgatavots no plastmasas plāksni un dzelzs rāmis, kas ir stiprs, stabils, izturīgs, ir lielas slodzes nestspēja un var izmantot ilgu laiku. 【viegli lietojams] aicina: countertop augļu turētājs, plātņu)

Izskatās arī
6pcs Dzimumu Atklāj, Zēns vai Meitene Popkorna Kaste Komanda, Zēns, Meitene Candy Ārstēt Baby Box Dušas Dzimšanas dienas svinības Dekoru, Iepakojuma, Piegādes,
€2.74

(sekojiet mums, lai baudīt fani ekskluzīvas atlaides 1.vip cena un papildus atlaide par sekotāju 2.uzvarētāju bezmaksas produkti un liels kuponu no veikala klubs 3.zinot, jaunajām kolekcijām, veikalā veicināšanu un citas priekšrocības, kas iepriekš. dzimumu atklāt popkorna kārbas izmērs(aptuveni):kā attēlu piezīme: 1.sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība,)

Izskatās arī
Mākslīgās Rožu Viltus Kāzu Ziedu Līgavas Pušķi, Foto Aksesuārus, Mājas Dārzā Apdare Simulācijas Zīda Rožu Pušķis
€1.46 €0.80

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. skaistas mākslīgās rozes,ne laistīšanas labu vizuālo efektu simulācijas ziedu iemesls, kāpēc šo mākslīgo ziedu, ir laika taupīšanu un darba taupīšanu ir tā, ka tas nav nepieciešams, lai žāvētu plūmju vai ūdens.tas ir labi veikts, krāsains un izskatās reāli. mākslīgās rožu ziedu, ko var izmantot, lai rotā kāzu personām,)

Izskatās arī
Noņemams Kūka Stāvēt Kāzas, Dzimšanas Dienas Svinības 2/3 Līmenis Mīklas Kūciņu, Augļu Plate, Kas Apkalpo Deserts Turētājs Mājās, Kāzu Dekori
€6.51 €1.91

(【paziņojums] aicina 1.sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. 2.lūdzu, ļauj 2-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. 3.paldies par jūsu laipni izpratni. 4.mēs atbalstām drop shipping. 5.bezmaksas piegāde uz vairākumā valstu. 6.nodrošina kvalitatīvus produktus, kas jums nepieciešams, un sniegt labāku cenu. 7.nav)

Izskatās arī
Salvešu Gredzeni Puse Autiņu Gredzeni Kopumu, Galda Dekori, Metāla Salvešu Turētājs Ēdamistabas Kostīmu Spooky Autiņu Gredzeni Mājās
€19.56 €9.78

(pievienot spooky vibe jūsu halloween galda dekoru ar mūsu labi izstrādāts, salvešu turētājs.wrap autiņu labi un saglabāt savu pušķi organizēta vienlaikus ir nodilumizturīga.viegli piesaistītu viesu uzmanību un padarīt jūsu iestatījums picture-perfect.ideāls papildinājums jūsu halloween puse. specifikācijas: izmērs: (apm.)5*4cm/1.97*1.57 collas, gredzenu diametrs (apm.)3.8 cm/1.5 collas materiāls:)

Izskatās arī
King Charles III Karogs | Kronēšanas Roku Vilnis Mazo Karoga Stick | Lielbritānijas Karaļa Karogu Britu Rotājumi fortreet Puses
€1.94 €1.36

(aizzīmju punktiem: 1、[ paredzēti karaļa kronēšanas ] king charles iii savienības jack kronēšanas karogs ir paredzēta, lai atzīmētu karaļa kronēšanas, tas ir ideāls dienas 6. maijs 2023, kad jaunais karalis čārlzs iii tiks kronēts valsts, lieliski rotājumi, mājas un ielas. 2、[ izvēlētā materiāla.] king charles iii karogs ir izgatavots no augstas kvalitātes poliestera šķiedras, tas izmanto)

Izskatās arī
Mākslīgās Rožu Ziedlapiņas Ziemsvētki Puse Dekori Galda Dekori Puse Ēdamistabas Atdalītas Viltus Poliestera Simulācijas Zaudēt zila zīda
€7.97

(apraksts šie ir daži mākslīgās rožu ziedlapiņas, kas izgatavoti pf premium p olyester, zīda materiāla, kas izskatās kā īsta rožu ziedlapa.salīdzinājumā ar reālo roze, tas ir lētāks, bet tas arī pieder pats dekoratīva nozīme ar reālo ziedlapiņu.jūs varat izmantot tos, lai izveidotu romantisku ainavu. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls: poliesteris, zīda -)

Izskatās arī
LX1 Motociklu Vasaras Ķivere Īpašu Bluetooth Austiņas Portable CVC Smart Trokšņa Slāpēšanas Takeaway Austiņas Sarkanas
€42.09 €17.68

(funkcijas: 1. produkta pieņem bluetooth 5.0 mikroshēma, kas ir vairāk enerģijas, taupīšanas, zema latentuma, bez trokšņa, un sasniedz stabilu augstas kvalitātes audio pārraidi. 2. produkta pieņem viedās trokšņu samazināšanas, ultra-augstas jutības, anti-trokšņa silīcija mikrofons un vēja necaurlaidīgs trokšņa mikrofona segums kvalitāti zvani. 3. saprast, kontroles pamatfunkcijas mobilā tālruņa, (saņemt)

Izskatās arī
Pastāvīgā Stādāmās Sveķu Puķu Pods Ar Smaidu Dizaina Potted Augu Konteineru Iekštelpu Mazo Stādāmās Koridora Ieejas Halle
€11.54 €7.50

(izgatavots ar izturīgu materiālu, ilgs kalpošanas laiks, tas ir ideāls novietošanai jūsu ieejas zālē vai izmantojot kā cute augu pot jūsu sukulenti.izmantot to arī kā dārza rotājumu un pievienot touch apstādījumu, lai jūsu mājas dekoru. specifikācijas: materiāls: sveķi produkta izmērs: (apm.)12*10*12cm/4.72*3.94*4.72 collas iepakojuma saraksts: 1gab.*augu pot skatīt)

Izskatās arī
Akrila Krāsas Logu Apdare, Kā Arī Auto Kulons Rudenī Dekori Un Triks Vai Treat Grupa Piederumi Halloween Tēmu Kulons
€3.69 €2.29

(aizzīmju punktiem: 1.izturīga un skaista: šie ķirbju rotājumi ir izgatavoti no augstas kvalitātes akrila materiālu, kas ir skrāpējumiem izturīgs, nav viegli deformējas, un nodiluma izturīgs, nodrošinot produkta kalpošanas laiku un estētiku. 2.sakārtota ķirbju art: šie ķirbju rotājumi līdzeklis double-sided augstas izšķirtspējas druka, padarot modeli, ķirbju vairāk spilgts un reālistisks.viņi)

Izskatās arī
Ziemassvētku Brošas Un Piespraudes Ziemeļbriežu Broša Pins Ar Rhinestones Gudrs Atloks, Nozīmītes, Pin Ziemassvētku Rotājumi, Dāvanas Sievietēm
€2.79 €1.95

(apraksts: 1. izstrādāti gudrs ziemeļbriežu formu.papildu apšuvuma un smalku apdari. 2. lieliska dekorēšanas jūsu drēbes, somas, mugursomas, cepures, šalles, pušķi, kūku, un tā tālāk. 3. nav viegli izbalināt, deformēt, vai salauzt. 4. piemērots vairākkārt, lai valkāt. paziņojums: pateicoties dažādus apgaismojuma un ekrāna iestatījumus, postenis krāsas var)

Izskatās arī
Smieklīgi Galda Kalendārs Smieklīgi Kalendārs ar Suņu Pooping Skaistas Vietas, Suns Pooping Kalendāru, Ledusskapis, Galda, Mācību Telpa
€5.38 €3.76

(aizzīmju punktiem: 1.12 mēnešus plānošana: mūsu laikā gabals kalendāra 2024 ļauj praktiski un jautri organizāciju jūsu gada grafiku uz 12 mēnešiem.ar satriecošu dizainu, plānu, iepriekš to viegli bez steigas. 2.multi-funkcionālo kalendārs: uzlabot savu kosmosa un palikt organizēta ar mūsu laiku, gabals kalendāra 2024. gadam, kas piemēroti dažādām vidēm, piemēram, dzīvojamā istaba, kabinets,)

Izskatās arī
Ziemassvētku kartiņu Komplekts Uzņēmējdarbības Ziemassvētku Kartītes, Asorti Santa Claus Holiday Karšu 12 Priecīgus Ziemassvētku Apsveikuma Kartītes, Aploksnes ar
€6.16 €1.23

(ziemassvētku kartiņu komplekts uzņēmējdarbības ziemassvētku kartītes, asorti santa claus holiday karšu 12 priecīgus ziemassvētku apsveikuma kartītes, aploksnes ar apraksts: augstas kvalitātes papīrs materiāli paliekošu iespaidu. 12 dažādi ziemassvētku dizainu, lai izvēlētos no, tostarp santa claus un ziemassvētku eglītes. katrā komplektā ietilpst 12 apsveikuma kartītes,)

Izskatās arī
Zemas oglekļa emisijas, Vides Aizsardzības Mākslīgie Augi Plastmasas Ar Zemu oglekļa Vides
€24.43 €14.41

(apraksts: plastmasas ar zemu oglekļa vides aizsardzība: šie mākslīgie telpaugi ir izgatavota no premium plastmasas , nodrošinot izturību un draudzīgumu videi. zaļš ar skaidru modeļiem: imitēto taro lapas no šiem mākslīgajiem augiem līdzeklis, dabiskas krāsas un sarežģīts modeļus, pievienojot touch of elegance jūsu mājās, lauku māja apdare. trīsdimensiju pilnība un augstu simulācijas:)

Izskatās arī
Dārza Šūpošanos Tauriņš Fejas DecorCreative Staba Siluets Black Angel Daudzfunkcionāls Pagalmā Žogi, Dārza Sienas Apdare
€15.97 €7.99

(aizzīmju punktiem: 1. nerūsējošs un ūdensizturīgs: izgatavoti no izturīga un labas kvalitātes metāla materiālu, mūsu dārzā likmes ir nerūsējošs un ūdensizturīgs.tie var izturēt skarbajiem laika apstākļiem un ilgst gadiem. 2. plašs pielietojums: jūs varat izmantot šos metāla likmēm, lai izdaiļot savu dārzu, koki, pagalmā, sienas, terases vai žogi.tās ir viegli uzstādīt un noņemt,)

Izskatās arī
Disney Kancelejas preces, Dāvanu Kastē, kas, Puses Dāvanu, DIY Piederumi, Dzimšanas dienas Dāvana
€11.75 €5.87

(produkta izmērs: 26 * 28 cm komplekts ietver: 1 dubultā slāņa dzelzs kaste 1 15cm lineāls 1 pen asināmais 1 plastmasas šķēres 2 zīmuļi 1 gumijas)

Izskatās arī
10Pcs Akrila Viltus-Lāstekas Ziemassvētku Sniegpārsla Kuloni Ziemsvētki Koks Lāsteku Piekārtiem Rotājumi Ziemassvētku-Apdares Uzstādīt, Viegli Lietot
€9.62 €6.92

(10pcs akrila viltus-lāstekas ziemassvētku sniegpārsla kuloni ziemsvētki koks lāsteku piekārtiem rotājumi ziemassvētku-apdares uzstādīt, viegli lietot [izturīga un ilglaicīgi]izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, tie karājas akrila ziemassvētku sniegpārsla lāsteku kritums kristāla rotas ir būvēts, lai pēdējā.jūs varat baudīt to dzirkstošais skaistums daudzi brīvdienu sezonu, lai nāk. [elegantu)

Izskatās arī
8Pcs Ak Baby Cupcake Toppers Izdrukāt Lapu Laipni Bērnu Duša Puse Kūka Apdare Kāzu Zēns Meitene Bērni 1. Dzimšanas dienu Piederumi
€3.81 €2.75

(apraksts: daudzums:8pcs materiāli:papīra krāsa:lai izvēlētos ,kā attēlu piezīme: 1. jo atšķirība starp dažādām parāda, kā rezultātā krāsu attēlam ar faktisko saņemšanas krāsu preces parādīsies krāsu, es ceru, ka jūs varat saprast! 2.lūdzu, ļauj 1-5mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.es ceru, ka jūs varat saprast. kuģniecības un atgriešanās)

Izskatās arī
Ziemassvētku Eglīšu Rotājumi, Koka Kulons Koku Hangable Rotājumi Ar LED Gaismu Ziemassvētku Kokā Durvju Pusi Sienas
€7.07 €3.53

(pievienot touch of elegance jūsu ziemassvētku koks ar mūsu dobi konstrukciju eglīšu rotājumi.mūsu izturīgs un viegls dizains padara to viegli, lai karājas kur jūs vēlaties, ne tikai jūsu koka, bet jūsu guļamistabā, kā arī!padara perfektu dāvanu draugiem un ģimenei. specifikācija: materiāls: koks izmērs: ziemassvētku eglīte izmērs: 10.1x11.5x3cm/3.98*4.53*1.18 collas vai pentagramma)

Izskatās arī