Cena €9.46 €20.12

Pilns apraksts

Apraksts

Šis kalendārs atpakaļskaitīšanas ir izgatavots no izturīga, kompakta un viegli veikt.Svaigas un vienkāršs dizains stils ir piemērots visvairāk birojus, studijas, un citās vietās.Tas ir arī labs sienu apdari.Ideāls palīgs, lai atcerētos kaut ko svarīgu.Kalendārs ļauj jums ierakstīt savu grafiku, jebkurā laikā, jebkurā vietā, varat vienkārši ierakstīt ziņojumus, piezīmes, svarīgiem jautājumiem un tā tālāk.

Funkcijas

-Krāsa:Kā Parādīts Attēlā

-Materiāls:Papīra

-Izmērs:43.00X30.50X0.50cm/16.90X11.99X0.20in

-Piezīme: Šis kalendārs ir no jūlija līdz 2023. gan 2024. gada.

-Šīs Sienas Kalendārs ir ļoti viegli un vienkārši lietojams, nav sarežģītu operāciju, procesu, kas ir nepieciešami, lai nodrošinātu efektivitāti un pieredze, izmantojot to.

-Mūsu tikšanos kalendārs ir ļoti rentabla, un jūs varat saņemt šo skaisto un praktisko kalendāru pie .

-Mēs izmantojam papīra materiālu par šo kalendāru, kas nav viegli, lai izjauktu un deformēties, izturīgs un to var lietot droši uz ilgu laiku.

-Jūs varat viegli atrisināt kaitinošas laiks neskaidrības problēmas, mūsu brīvdienu kalendārs ir vienkārša struktūra, bet ļoti viegli izmantot, nodrošinot tās praktiskumu.

-Jūs varat dot šo biroja sienas kalendāru kā dāvanu draugiem vai ģimenes locekļiem, lielisks lietošanai mājās vai birojā.

1 x Karājas Kalendārs

Specifikācijas

  • Feature6: skaidrs, iespiests karājas kalendārs
  • feature2: mājsaimniecības mēneša kalendārs
  • Feature9: dienas kalendārs
  • feature5: mājas piegādes
  • feature3: karājas pie sienas kalendārs
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Feature8: plānošanas sienas kalendārs
  • feature4: angļu kalendārs
  • feature1: karājas kalendārs
  • Feature10: biroja karājas kalendārs
  • Feature7: delikāts mēneša kalendārs

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

4GAB Motivācijas Kalendārs - 365 Dienas katru Dienu Pāršķirams Kalendārs Ar Inspirational Quotes - Iedvesmojošas Dāvanas Sievietēm
€61.65 €45.01

(mīlestību pret sevi & motivācija - pikējošais dižākajiem pieredzi ar msu motivācijas kalendārs 2024. gadam un pēc!paredzēts tiem, kas vēlas ikdienas devu iedvesmas, tās elegants dizains dubultspēlē, kā stilīgs gabals galda dekoru.paaugstināt produktivitāti, joprojām ir organizēta, un mainīt savu darbvietu ar pozitīvo vērtību. mūžīgs & pozitīvu - vai tas ir janvārī vai jūlijā, turēt roku)

Izskatās arī
Karājas Double-Sided Dāvanu Wrap Organizators Ietinamais Papīrs Uzglabāšanas Soma Ar Vairākām Priekšā Un Aizmugurē Kabatas Organizēt Somas
€32.70 €22.56

(karājas double-sided dāvanu wrap organizators ietinamais papīrs uzglabāšanas soma ar vairākām priekšā un aizmugurē kabatas organizēt somas liela jauda: šis plānotājs ir 6 lielas kabatas dizaina un divas aizmugures kabatas, var saglabāt vairāku izmēru dāvanu ietinamais.izturīga āķi var piestiprināt jebkurā vietā uz ilgu laiku. viegli lietojams: dubultā novietotās karājas organizators ir 41x95cm.tas)

Izskatās arī
120 GAB. Vietā, Kartes Mazas Telts Kārtis, Zelta un Balta Papīra, kas Piemērots Kāzas, Banketi, Galda Kartes Un Kartes Nosaukums
€12.70 €10.17

(120 sēdvietu kartes!izmantojiet to, kad pasākumu organizēšana, pārtikas produktu etiķetēm pie banketi, vai pušu, produktu etiķetes, pie lauksaimnieki tirgos, banketi, konferences, vizītkartes un vairāk!pārliecinieties, lai vienmēr ir dažas uz rokas šīs kartes ir tukšs un var tikt pielāgota ar roku.tās nav piemērotas printeriem. stilīgs dizains: attēloti minimālisma un gluds dizains, šīs)

Izskatās arī
2024 Angļu Kalendārā Mēneša Atpakaļskaitīšanas Brīvdienu Sienas (20237-202412) Akvareļu Stila Karājas Plānošanas Biroja Ikdienas
€13.19 €7.25

(apraksts to atzīmējot, kalendārs ir izgatavoti no papīra materiāla, kas ir biezs, droša un izturīga.tas var kalpot jums uz ilgu laiku bez to viegli sabojāt.tas ir ļoti labs kalendārs, vienkāršs dizains, var izmantot mājās, bet arī ofisā, klasē un citās vietās.izsmalcinātu meistarība, izturīgs un praktisks, var izmantot atpakaļskaitīšanas aktivitātes, lai palīdzētu jums labāk izprast festivāls. funkcijas -krāsa:kā)

Izskatās arī
H4GA Kraft Papīra Aploksnē String Slēgšanas Kāzu Ielūgumi, pastkartes, Rēķinu,
€10.30 €5.15

(funkcijas: ootdty komplektā ietilpst: 10 gab. kraft papīra aploksnēs.izmērs: apm.170x115 mm/6.7x4.5 collu. aploksnes ir jauki un bieza.laba kvalitātes, viegli rakstīt par. diezgan izturīga, izturīga un gluda. šis dokuments finansējums ir stīgu un pogu aizdari, lai saglabātu lietas neslīdētu ārā. šie ir ideāli piemērots nosūtīšanas vecākais fotogrāfijas,)

Izskatās arī
10Pcs Pasta Somas Gudrs Dinozauru Iespiesti Express Aploksnes Mazās Uzņēmējdarbības Piederumi Dāvanu Apģērbu Iepakojuma Express Soma 26x33cm
€5.24 €3.77

(krāsains poli mailer tukšu poli mailer automātiskais zīmogs plastmasas iepakojuma aploksnes somas kurjeru soma motīvs: ūdensizturīgs, punkcijas izturību,nav toksisks. daudzums: 10pcs poli mailer aploksnes materiāls: multi-slāņu polietilēna plēve lietošana: pēc/loģistika express,drēbes,kurpes,trauslus priekšmetus,sīkrīkus)

Izskatās arī
1Set(8sheets) Eiropas Stila Dekoratīvas Modelis Vintage Mežģīnes Pusē Vēstuli Kraft Papīra rakstāmpapīrs
€3.62 €2.46

(apraksts: šo vēstuli ar papīra ziedu raksts dod jums retro romantiska sajūta 8 gabali vēstuli papīra lielu burtu, ņemiet vērā, kāzu ielūgumu, scrapbooking utt arī labs praktizēt rakstīšanu katra pakotnē ir astoņas dažādas modeļus specifikācija: materiāls: papīrs izmērs: 24.5 cm*18.5 cm(9.64 *7.28')' krāsa: kā pitcure parādīt daudzums:)

Izskatās arī
Multi-Function Elektronisko Kalendāru Desktop Kalendārs LCD Rokraksta Valdes Office Memo Darbvirsmas Rotājumu Kalendārs
€26.44 €15.87

(multi-function elektronisko kalendāru desktop kalendārs lcd rokraksta valdes office memo darbvirsmas rotājumu kalendārs atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. funkcijas: 1. vienkārša darbība, tipa-c maksas, bez putekļiem un tintes bezmaksas spiedienu jutīgu rakstiski, ultra-skaidrs rokraksts, temperatūras un)

Izskatās arī
Laimīgu Jauno Gadu Kartes, Aploksnes Apsveikuma Kartītes Jaunā Gada Dāvanu Kartes, Apsveikuma Kartiņu, Jaungada Kartes+24 Baltas Aploksnes
€13.72 €6.86

(apraksts meklējat lielisks veids, kā izteikt jūsu jauno gadu vēlas saviem mīļajiem?izskatās ne tālāk par mūsu jaunā gada apsveikuma kartītes!mūsu kartes ir paredzētas, lai ir gan skaista un sarežģīts, ar dažādu modeļu un dizainu, lai atbilstu jūsu dāvanu vajadzībām.aploksnes padara to viegli saglabāt un nosūtīt. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:papīra -izmērs:12.00x10.00x0.20cm/4.72x3.93x0.08in -)

Izskatās arī
50 Gab. Vizītkartes Iegravēts Alumīnija Giftcard Tukšu Gluda Nosaukums Kartes Sakausējuma Metāla
€8.39 €4.19

(apraksts 50gab alumīnija sakausējuma vizītkartes marķēšana mašīna biznesa iegravēts metāla biznesa apmeklējot nosaukums kartes diy tukšu vizītkartes klientu diy dāvanu kartes funkcijas tā ir lielisku kvalitāti un izsmalcinātu meistarība, uzvalks par savu dažādo pieprasījumu.sublimācijas vizītkarte|vieglās un nekad nerūsē, labs rīks, lai dotu ārā pie pirmās izpildīt.atzīmēt)

Izskatās arī
Kalendārs Plānotājs 2024. Gadam Lielo Sienas Kalendāru Programmas Organizators Ikdienas Grafiku Angļu Karājas Programma Laika Plānošanas 18 Mēnešus
€18.61 €8.75

(nosaukums: sienas kalendārs materiāls: papīrs krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: 375*292mm(14.76*11.50 gadā) iepakojuma saraksts: 1pc sienas kalendārs 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm(0.04-0.12) un atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams,)

Izskatās arī
Ikmēneša Plānotājs A4 Dekoratīvās Organizators Kalendāro Grafiku Grāmatiņa Konfektes Nedēļas Dienas Plānotājs Memo Pad(Random Krāsu)
€7.29 €3.36

(apraksts jauka meklē grafiku, grāmatu darīs visu organizē, un glābt jūs no .šī jaukā ikmēneša plānotājā noteikti ir lieliska izvēle.tā piedāvā 20 loksnes mēneša skatā lappuses gadu plānošanas.nedēļas izplatību ļauj grafiku ar uzdevumu, vai dienas laikā, kā arī to-do sarakstu. iezīme - krāsa: rozā un zaļš sajauc. - materiāls: papīrs. - izmērs: apm. 28.5)

Izskatās arī
Individualizētu produktu、360 pagriežams gaismas spogulis veikalā ministru kabineta priekšā, dizains, komerciālo dekoratīvās displeja stūrī stikla led rotaslietas sho
€1 449.69

(360 pagriežams gaismas spogulis veikalā ministru kabineta priekšā, dizains, komerciālo dekoratīvās displeja stūrī stikla led rotaslietas vitrīnu, veikals specifikācija postenis 360 pagriežams gaismas spogulis veikalā ministru kabineta priekšā, dizains, komerciālo dekoratīvās displeja stūrī stikla led rotaslietas vitrīnu, veikals modeļa numurs kqg-1-2 izcelsmes vieta ir ķīna stila)

Izskatās arī
Ķīniešu Gads Pūķis Sienas Kalendārs 2024. Gadam Ķīnas Mēness Gads Pūķis Sienas Kalendārs Tradicionālo Svētku Rotājumi Mājās
€8.59 €4.89

(ķīniešu gads pūķis sienas kalendārs 2024. gadam ķīnas mēness gads pūķis sienas kalendārs tradicionālo svētku rotājumi mājās apraksts: izsmalcinātu sienas kalendārs paredzēts ar 250g dubultā vara papīra vāks touch of elegance un tradīcija. spilgtas krāsas un stingru tekstūru, kas uzreiz nozvejas acs, kas izgatavoti no 58g gaismas papīra, skaidrs, drukāšanas un maigas acis. funkcijas)

Izskatās arī
Koka Galda Kalendārs Perpetual Kalendārs Retro Mājas Unikālas Dāvanas,Mēneša Datuma Displejs, Galda Rotājumi Birojs
€15.39 €7.85

(koka galda kalendārs perpetual kalendārs retro mājas unikālas dāvanas,mēneša datuma displejs, galda rotājumi birojs unikālais dizains: koka kalendāra komplekts ietver 5x8inch akrila kalendāra, 1 koka pamatnes, un 4 dienas, marķējums, gredzeni, (3 kalendāra lietošanai, un ceturtā backup nozaudēšanas gadījumā).viegli lietot, nav nepieciešams, lai aizstātu to kalendārā atkal. ideāls izmērs:)

Izskatās arī
Ķīniešu Kalendārs, Galda Kalendāri Gadu Dragon Kalendāra Dienas Kalendāra Vecs Dzeltens Vienā Kalendāra Tabula Plīsumi Tabula
€13.41 €6.31

(apraksts tas ir 2024 ķīniešu mēness kalendāra featured ar skaidru drukāšana, lai to varētu viegli redzēt, jūs varat pārbaudīt, vai dienas ātrāk, ļauj jums ir gandarījums, izmantojot sajūta.klasiskās tradicionālo kalendāru, labas dāvanu izvēle draugiem un ģimenes, īpaši par tiem, kas interesējas par tradicionālo ķīniešu kultūru. funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā -materiāls:papīra -)

Izskatās arī
2024 Galda Kalendārs Tukšs Dekoratīvu Papildus-lielu Papīra Home Office Desktop
€20.04 €7.81

(apraksts vai jūs meklējat darbvirsmas bloķēt kalendāru?pēc tam jūs varat palaist garām mūsu produktu.šis bloks kalendāru, ar radošu izskatu, funkcijas bloki mēnesi un datumu.manuālu darbību, dizains, jums ir nepieciešams, lai nomainītu bloķētu ar sevi, ļaujiet jūs zināt, dienas labāk. funkcijas - krāsa: melna -materiāls:papīra - izmērs: 23.00x20.00x7.00cm/9.04x7.86x2.75in -šāda)

Izskatās arī
Pasūtījuma Flyer Pasūtījuma Magazine Un Brochur Brošūru Dizainu Katalogs Hardcover, Bukletu Drukāšana, 250g 1/1 krāsa diviem abpusēja Flyer
€1.53

(produkta informācija papīra veida pp, self-adhesive,pp sintētisks papīrs,foto papīrs,pvc, vinila,utt.izmērs l * () saskaņā ar klientu prasībām.drukāšanas apstrāde digitālā druka uv drukas virsmu, kas nodarbojas glancēts / matēts ar aukstu laminēšana filmu sertifikāts fsc,nbcu,iso 9001/14001 pieteikumu mall reklāma, veicināšana,informācijas lapas,filma,izstāde,apdare,lielveikalu izvēlēties mūs)

Izskatās arī
Desktop Kalendārs Dekori Office brīvi stāvošās Spirāle 2024. Gadam Uzsist Papīra Apdare
€9.89 €4.45

(apraksts stilīgs un praktisks, tas papīra kalendāru, pievienojot pieskārienu stilu uz jūsu rakstāmgalda.piemērotas lietošanai kafejnīcu, restorānu, biroju vai mājām, kā apdare.skaidrs dizains, lasāmību un funkcionālās formatējumu , tas vienmēr būs iespēja parādīt, kārtējā diena un datums. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:papīra -izmērs:18.00x10.00x2.00cm/7.07x3.93x0.79in -piezīme:)

Izskatās arī
10pcs Papīra Ietīt Filiāle Iespiesti Daudzfunkciju Kancelejas preces, Biroja Caurspīdīgs Taisnstūra Uzglabāšanas Turētājs Antikvariāts Stila Ziedu
€5.35 €3.74

(apraksts: 1. stils: antīkā stilā, ar ainavu gleznas ar ziediem, zariem, un tekošu ūdeni uz aploksnes, kurā ir ļoti skaisti. 2. caurspīdīgs: lai gan ir daži, ainavu gleznas uz aploksnes, tas ir caurspīdīgs. 3. multi-funkcijas: ne tikai aploksnes, bet arī nelielus priekšmetus, piemēram, papīru un kartes. 4. izsmalcinātu dāvanu: aploksni ir ļoti skaista, un tā ir ideāla dāvana)

Izskatās arī
vienreizējās lietošanas 8oz 12oz 16oz ledus konteineru, custom printed ledus deserts kausa iepakojuma bļodā ar vāku un karoti
€1.53

(vienreizējās lietošanas 8oz 12oz 16oz ledus konteineru, custom printed ledus deserts kausa iepakojuma bļodā ar vāku un karoti produkta apraksts materiāls pārtikas klases papīrs izmērs 4oz,6oz,7oz,8oz,10oz,12oz,16oz,20oz,24oz krāsa 1 - 8 krāsas logo pasūtījuma pieņemams dizains oem/odm stils dubultu sienu,/vienu)

Izskatās arī