Cena €22.59

Pilns apraksts

Apraksts

Šis sērijas autobusu smart servo piemīt 15KG griezes momentu un pieņem visu-metāla zobratu iekšpusē, spēcīgs un izturīgs.To var kontrolēt ar seriālo portu komandas, vairākas servos var kaskādes tajā pašā laikā, kas var palīdzēt mums izveidot robotu ieroču un bionisko robotiem.Salīdzinājumā ar parasto servos tirgū, tā ir īpašības, lasījumā muguras leņķis, pielāgojot rotācijas ātrums, mainot identifikācijas ID numuru.Ar Yahboom servo vadītāja kuģa, viegli vadīt šo servo.Un mēs arī sniegt PC atkļūdošanas programmatūras un dažas programmas(kuras pamatā ir Jeston NANO/Aveņu Pi/K210/Arduino/Micro:mazliet lietotājiem atsauces.

Funkcijas

Servo nāk ar Visiem-metāla gultņu un zobratu pieņemt augstas precizitātes potenciometru iekšā.

3Pin seriālās kopnes saskarne ar anti-reverse savienojumu dizainu var kaskādes ar vairākiem servos.

Mēs varam pielāgot rotācijas ātrums, un ID numurs servo.

Tas atbalsta lasīts pašlaik stāvokli un statusu.

Lietotāji var uzcelta daži robotu ieroču un bionisko roboti pamatā ir šīs servos.

Iepakojuma saraksts

Atsevišķa Servo

Atsevišķi vadītāja atkļūdošanas valde

Servo stiprinājuma

Servo vārpstas leņķis

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: MiiBestOD
  • Piederumu Tips: Sensors
  • Savietojams Ar: autobusu smart servo un vadītāja atkļūdošanas valde

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Portatīvo un Daudzpusīga ESP32 Wi-Fi, BT 5.0 Kuģa DIY Projektu
€16.99 €8.33

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes spēcīgs procesors ar esp32 mini attīstības valde ir aprīkots ar augstas veiktspējas procesoru, nodrošinot izcilu skaitļošanas un datu apstrādes spējas dažādām lietojumprogrammām. kompakts un pārnēsājamo dizains ar savu mini izmēra, šīs attīstības padomē ir izstrādāta, lai būtu kompakts un viegli pārvadāt, padarot)

Izskatās arī
Pilna LCD ASUS Tablet ZenPad 8.0 Z380KL Z380C Z380M Z380CX Z380 LCD Ekrānu skārienjūtīgu Digitizer Montāža Combo LCD
€49.56 €28.74

(draudzīgs atgādinājums : lūdzu, lūdzu, pārbaudiet ekrāna pirmkārt,nav instalēt tieši tā!!! pilna lcd asus tablet zenpad 8.0 z380kl z380c z380m z380cx z380 lcd ekrānu skārienjūtīgu digitizer montāža combo lcd saderīgs ar : par asus tablet zenpad 8.0 z380kl z380c z380m z380cx z380 ☞☞☞☞☞☞uzmanību : pls pārbaudītu to, pirms jūs instalējiet to uz jūsu tālruni,vai mēs nepieņemam)

Izskatās arī
Jauns 8" collas Xiaomi Mi Pad 4 MiPad4 Mipad 4 MIUI LCD + Touch Screen Digitizer Pilnu komplektu Tablete M1806D9E M1806D9W
€36.60

(pirkt piezīmes 1. jūs saņemsiet tieši to pašu produktu, kā attēlā.un ziedoja apkopes instrumentus. 2. profesionāla uzstādīšana ir ļoti ieteicams.nav instalēt tieši pēc preču saņemšanas, pārbaudes, lai pārliecinātos, ekrāns ir normāli, pēc tam instalējiet; mums nav atbildīgs par zaudējumiem, kas jums var likt jūsu tālrunis/mobilais laikā rezerves daļas.ja ir kādas problēmas ar produktu,)

Izskatās arī
RDK X3MD Valdes USB3.0 MIPICSI 40PIN Galvenes Papildu Kuģa Aresta Dropship
€42.82

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes paplašināt iespējas jūsu rdk x3md attīstības padome ar rdk x3md attīstības padomes paplašināšanu, valdes, sniedz papildu saskarnes un funkcionalitātes bezšuvju pielāgošana un modernu attīstību. aprīkots ar plašu diapazonu paplašināšanai saskarnes ieskaitot gpio, uart, un i2c, kas ļauj viegli savienojumu ar dažādas perifērijas)

Izskatās arī
Alumīnija Sakausējuma Heatsink Iegulto Bruņas Radiatoru Shell Aveņu Pi 4B
€16.80 €11.43

(alumīnija sakausējuma heatsink iegulto bruņas radiatoru shell aveņu pi 4b atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 1. šo radiatoru pieņem ultra-plānām dizains pielāgoties citiem attīstības plates (biezums ir tikai 7mm); atbalsts uzstādīšana faniem, lai nodrošinātu labāku siltuma izkliedi.(nav iekļauta ventilators) 2. atbalsta tikai aveņu pi 4. un dažādiem paplašināšanas plates)

Izskatās arī
10.1" AAA+ LCD Microsoft Surface Iet 1824 LCD Displejs, Touch Screen Digitizer Montāža Stikla Virsmu Iet LCD LQ100P1JX51
€106.11 €75.34

(10.1 aaa+ lcd microsoft surface iet 1824 lcd displejs, touch screen digitizer montāža stikla virsmu iet lcd lq100p1jx51 apraksts: 1. produkts: brand jaunu, oriģinālu kvalitāti 2. cena: saprātīgu un konkurētspējīgu cenu 3. noliktavā: lielu daudzumu noliktavā 4. kvalitātes kontrole: visi tiek pārbaudīta pirms piegādes 5. sūtījumu: ātrā piegāde, kuģniecības 1-3 dienu)

Izskatās arī
Xiaomi Pad 6 Max 14 Planšetdatoru 14 collu 120Hz 2.8 K UHD Ekrānu, Snapdragon 8+ Procesors|10000mAh Akumulatora 67W Fast Charger Mi Pad
€1 271.66 €763.00

(lūdzu, izlasiet pirms vietas, lai: ☑par atgriešanos un garantija bezmaksas atdevi: 1. visas kvalitātes problēmu , 2. funkcija, kas neatbilst aprakstam, mēs piedāvājam viens-gadu garantija, kas attiecas tikai uz ne-cilvēku bojājumus. ☑oficiālais rom (atbalsta, google un ota atjauninājums),kas balstās dažās ķīnas app nevar noņemt ,nav ietekmēt normālu izmantošanu ☑atbalsta)

Izskatās arī
Izskatās arī
Triecienizturīgs Somā Aizsardzības Vāks OnePlus Pad Iet 11.35 collu 2023 1+ Pad OnePlus Pad 11.61" Planšetdatora Vispārējo Liela Kabata
€6.25 €4.38

(motīvs: brand new augstas kvalitātes.ultra-plānas un gaismas. veikalā tabletes, un nostipriniet to, nēsājot to. pildspalvu kabatas dizains, viegli lietot jebkurā laikā pasargātu to no skrāpējumiem, netīrumiem, ietekmi un ilgtermiņa valkā. mīksta samta odere novērš skrāpējumus uz virsmas tableti. tas ir ūdensizturīgs, tāpēc nav jāuztraucas par spļaudīties)

Izskatās arī
Apstrāde Aizsargs Gadījumā Mirst Alumīnija Kastē Zema Trokšņa Pastiprinātājs Gadījumā
€16.68 €11.17

(1. robežas dimensijas (izņemot pieslēgvieta): 56 x 40 x 12 mm (kastes vāks 2mm) 2. kameras izmērs (galvenokārt balstās uz pcb versiju): 48 x 32 x 6 mm, iekšējais grope kameras r=5mm 3. ieteicams izmēru plate: 0.2 mm mazāks nekā lielums dobumā (biezums < = 1mm) 4. korpusa svars: 47g 5. savienotājs modelis: sma-kfd4 materiāls: pcb krāsu, kā parādīts iepakojuma saturs: 1 x ekranizēšanas gadījumā tikai iepriekš)

Izskatās arī
Automātiskā Smart Metieris Fizisko Noklikšķiniet Uz Mobilā Tālruņa Ekrānā Metieris, Mute(Melns)
€7.14 €5.21

(tips: gaisa kondicionētājs daļas krāsa:melna materiāls:plastmasas iepakojuma saturs: 1 x tālruņa ekrāna auto metieris tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.)

Izskatās arī
Bezvadu HDMI Saderīgās Dongle Adapteri, 4K,Bezvadu Uztvērējs,Straumēšanas Video/Audio/Failu Bezvadu Paplašinātāju
€37.08 €21.13

(bezvadu displeja adapteri ar hdmi atbalsta 4k dekodēšana, kas sniedz satriecošu 1080p hd izeja.viegli pārslēgties uz lielāka ekrāna un baudīt augstas kvalitātes audio un video saturu ar draugiem un ģimeni.šo kompakto bezvadu displeja adapteri ar hdmi ir ļoti pārnēsājamiem un ideāls āra biznesa prezentāciju.tā spēcīgo chipset nodrošina savietojamību ar plašu hdmi izejas ierīcēm, tostarp, klēpjdatoriem,)

Izskatās arī
JAUNĀS Kameras Ietilpst (6 Pack), 0.7 Mm Ultra Plānas Web Kameras Vāka Bloķētājs Mobilo Telefonu, Klēpjdatoru, Datoru,
€4.11 €3.00

(jaunās kameras ietilpst (6 pack), 0.7 mm ultra plānas web kameras vāka bloķētājs mobilo telefonu, klēpjdatoru, datoru, secure jūsu privātā telpa: šie webcam attiecas nodrošina jūsu privāto dzīvi aiz klēpjdatoru paliek privāts.slaids webcam vāciņu, lai to atvērtu, kad nepieciešams, bloķēt iespējamo hakeri un aizvērt savu klēpjdatoru ar nav problēmu dēļ ultra plānas dizains. strong double)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Gumijas Roland FD8 Bungas Uzlabot Bungošana Pieredze
€7.41 €5.18

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes paaugstina jūsu bungošana pieredze ar šo augstas kvalitātes gumijas kāju pedālis, lai fd8 elektroniskās bungas. izgatavots no izturīga abs materiāla, tas gumijas piederums nodrošina jutīgai un ilgstošu reakciju, kas nodrošina izcilus rezultātus. paredzētas bungas entuziasti, mūziķiem un studentiem, kuriem nepieciešama)

Izskatās arī
Aveņu Pi 5 Aktīvo Radiators ar Turbo Ventilatoru Aktīvo Dzesētāju Regulējams Ātrums Dzesēšanas Ventilatoru Metāla Heatsink Radiatoru par RPI Oriģināls 5
€14.13 €7.06

(aveņu pi 5 aktīvo radiators ar turbo ventilatoru aktīvo dzesētāju regulējams ātrums dzesēšanas ventilatoru metāla heatsink radiatoru par rpi 5 piezīme: aveņu pi nav iekļauti! ievads uz aveņu pi aktīvo dzesētāju, paredz alternatīvas dzesēšanas risinājums lietotājiem, kuri vēlas izmantot savu aveņu pi 5 saskaņā ar ilgstošu lielas slodzes bez lieta (bet jūs varētu vēlēties, lai)

Izskatās arī
PCA-6186 Rev. B2 IPC Galvenie Kuģa ar Tīkla Ports PCA-6186VE
€435.37 €417.96

(pca-6186 rev. b2 ipc galvenie kuģa ar tīkla ports pca-6186ve iepakojuma saraksts: 1x rūpniecisko datoru mātesplati)

Izskatās arī
Spēcīgs Gaisa Palīdzēt Sūknis, Gaisa Kompresors, lai TTS 55 10 TS2 Graviera Regulējams Ātrums un Zems Trokšņa līmenis
€99.19 €49.59

(funkcijas: ootdty uzlabo jūsu laserengraving pieredze ar 30l/min gaisa assistpump šī regulējams ātrums gaisa kompresors nodrošina vienmērīgu un precīzu ierakstu, kas ļauj jums, lai sasniegtu profesionālu rezultātu katru reizi. pieredze, zemu trokšņa līmeni un augstu efektivitāti ar 30l/min gaisa palīdzēt sūkni.tās progresīvu tehnoloģiju, kas samazina trokšņu līmeni, nodrošinot)

Izskatās arī
Visas Metāla Presēt un Mehānisko HGX-LITE-Presēt Samazināt zvejas Rīku Presēt uz Ender3 Ender3V2 CR10 CR10S 3D Printeri
€52.44 €34.61

(funkcijas: ootdty ar hgx lite presēt, galvenokārt, ir piemērots cr10/cr10s/ender3/ender3v2 sērijas modeļiem.citiem modeļiem var izgatavot pēc lieluma un montāžas caurumi. ar šo visas metāla presēt, lietotājiem, var vairāk, palīgmateriāli, lai izvēlētos no, ja, izmantojot 3d printeri.tajā pašā laikā, lielākā ekstrūzijas riteņi palielina saķeri, palīgmateriālu, samazinātu slīdēšanas,)

Izskatās arī
360 Rotējoša Stends Tablet Case For Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8.7 collu SM-T220 SM-T225 SM-T227 Flip PU Ādas seguma
€6.83 €5.46

(specifikācijas: -augstas kvalitātes pu ādas ērti pārvadāt un izmantot. - aizsargātu jūsu planšetdatoru no ārējiem putekļiem un skrāpējumiem. - atšķirt labas kvalitātes un jauku izskatu. - daudzfunkciju tablete gadījumā, anti-slīdēšanas, dizains. produkta apraksts: loģistika: 1. vispasaules piegāde. (izņemot dažas valstis un apo / fpo) 2. pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam,)

Izskatās arī