Cena €3.13 €7.81

Pilns apraksts

Uzlabot skaistumu jūsu mājās vai dārzā ar mūsu Jutos Kolibri.Izgatavots no izvēlēto materiālu, tas piedāvā augstākās kvalitātes, un to var viegli pieslēgt, lai kaut ko.Tā ir lieliska dāvanu izvēle too!Dot savu dzīves telpu pieskārienu dabas un krāsains apdare ar šo skaisto kolibri.

Specifikācija:

Materiāls: filcs

Produkta izmērs:

Melnā un zaļā tits: 13.5*7.5 cm

Balts tits: 13.3*7.3 cm

Sarkanā zīle: 13.7*7.7 cm

Produktu Sarakstu

3pcs* Filca Putnu Rotājumi

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Izturīgi Materiāli: Handcrafted no finest kvalitātes jutu, šīs putnu rotājumi piedāvā mīkstu un maigu pieskārienu.Smalku detaļu, košas krāsas un izcilu materiālu padara tos apdullināšanu papildus katrā telpā.

2.Ērta Lietošana: ar iekļauto virvi, jūs varat viegli pievienot tos uz filiālēm, sienas, windowills, un vairāk.Jums arī ir iespēja izmantot veco nagus antikvariāts apdare.

3.Vairākas Izmantot: Pārveidot savu dzīves telpu ar šo jutos putnu rotājumi, kas var tikt izmantoti, lai izgreznot jebkurā istabas jūsu mājās vai uzņēmuma.No sienas parāda jūsu ēdamistaba vai dzīvojamā istaba dārza rotājumi, šie putni, kas piedāvā touch raksturu un eleganci.

4.Labvēlīgi Dāvanu: Iespaidīgs jutos putnu rotājumi, handcrafted ar kvalificēti amatnieki, kas ir lieliska dāvana jūsu mīļajiem par jebkuru īpašu gadījumu.Izteikt jūsu aprūpi un silta sirds dzimšanas dienu, Pateicības, Ziemassvētki, vai jebkuru svētku svinības ar šo unikālo produktu.

5.Radošs Pieskāriens: Pārveidot savu apkārtni ar mūsu jutos putnu ornamentiem.Roku darbs, izmantojot augstas kvalitātes materiālus, šie krāsains putns kuloni pievienot pop krāsu un raksturu, lai jūsu dārza, mājas vai biznesa dekori.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2024 Kalendārs Laika Vadība Portatīvo Ikdienas Grafiku No Augusts 2023 Dec 2024. Gadam Ar Twin-Wire Saistoši
€0.76 €0.42

(apraksts: produkta nosaukums: 2024 kalendārs krāsa: balta, zila, melna, zila, bēša, lotus rozā veids iepakojums:opp materiāls: papīrs stils: vienkāršs un moderns iesējums: spole izmēri: 76x60x100mm iepakojuma saraksts: 1 x 2024 kalendārs piezīme: faktiskā produkta krāsa var atšķirties no foto dēļ gaismas. tur var būt)

Izskatās arī
Mikro Pilienu Apūdeņošanas Sistēma, Spiediena Regulators, Dārza Apūdeņošanas Sistēma Laistīšanas System15 Psi 3/4" Sieviešu Līnija Dārza Instrumenti
€16.43 €10.68

(spiediena regulators apūdeņošanas sistēmas regulas ūdens plūsmas šī ierīce ir speciāli veidoti, lai regulētu ūdens plūsmu, lai noteiktu psi (10-15 psi). normāls ūdens spiediens ir daudz lielāks nekā apūdeņošanas sistēma, kas var rīkoties.daudzi apūdeņošanas sistēmas eksplodēt no ūdens.bet mūsu spiediena regulators būs kontrolēt ūdens plūsmu, spiedienu vismaz 15 psi vai 10)

Izskatās arī
Spirālveida Vēja, 2gab Lūkojās Bumbu Spirālveida Asti Vēja Stabilizators Nerūsējošā Tērauda Spirāli Vējš Ārpus
€10.84 €8.02

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! [stresu jūsu palīdzības] rotējošu bumbu un var palīdzēt nomierināties un atpūsties prātu, mazina nemieru, un ļauj, lai labāk savu garīgo uzmanību. [nerūsējošā tērauda materiāls] spirāli asti ir izgatavots no nerūsējošā tērauda, un lode ir izgatavota no augstas kvalitātes materiāliem, kas ir gaišs un caurspīdīgs,)

Izskatās arī
Tamborēt Bērniem Lelles, Adītas Rotaļlietas Lelle Trikotāžas Tamborēšanas Plīša Apdare Plīša Pildījumu Trikotāžas Lelle Dāvana Meitenēm Zēniem Toddler
€9.00 €4.50

(mūsu trikotāžas tamborētas rotaļlietas ir ideāls variants, ja jūs meklējat, lai dotu savu mīļoto cilvēku, kaut ko īpašu un endearing.šīs dāvanas ir ne tikai burvīga piemiņas ka vēlas saņēmējiem veiksmi un laimi, bet tie ir arī prātīgi.turklāt, jūs varat tos izmantot, lai izdaiļot jūsu mājas ar smalku amatnieku.par svētku dienām un citām svinībām, tie ir ideāli. specifikācija: materiāls:)

Izskatās arī
Galda Numura Turētāji 20Pcs - 2 Collu Mini Vieta, Kartes Turētāju Īss Galda Numurs Stāv Uz Kāzu Puse,
€9.62 €7.21

(galda numura turētāji 20pcs - 2 collu mini vieta, kartes turētāju īss galda numurs stāv uz kāzu puse, [2 collu mazo galda kartes īpašniekiem] - 2 collas augstumu un 1.2 collu diametru bāzes.attēlu turētājs ir labāk, lai parādītu kāzu kartes, galda nosaukums karti, mazi attēli, biroja uzdevumus, piezīmes, dienas, ņemiet vērā, cenas, karte, pārtikas etiķetes, bērnu dušas, placecard vairākkārt. [vienkāršu)

Izskatās arī
1 saišķis Rožu Rozā Peonija, Zīda Mākslīgo Ziedu Pušķi, Par Valentīna Diena Dāvanas Mājas Puse, Kāzu Dekorēšana Galda Istaba
€9.78 €7.82

(materiāls: zīda audums+plastmasas+dzelzs stieples svars:aptuveni 100g izmērs: ~ 30*10 cm krāsa:7 veidu izvēlēties iezīme: 1. skaisti ziedi mājām/kāzu/store/partijas apdare.augstas kvalitātes izturīgs un atkārtoti. 2.padara jūsu mājas/kāzu/store/puse, vairāk modes un skaisti.sniedz brīnišķīgu atmosfēru viegli. 3.laba dāvana un foto aksesuāri.iepakojuma veids :opp piezīme: 1.lūdzu,)

Izskatās arī
10pcs Spīguļi, Mākslīgie Ziedi Priecīgus Ziemassvētku Rotājumi, Eglīšu Rotājumi Mājās Jauno Gadu Kāzu svinības Decoriton
€5.29 €2.33

(apraksts: produktu kategorijas: ziemassvētku eglīte kulons materiāls: audums krāsa: zelta, sudraba, violeta, zila, sarkana, rozā izmērs: 15*15 cm svars: 24g specifikācijas: 1. auduma tehnoloģijas, nav viegli sabojāt. 2. izmantojot pulvera izsmidzināšana process, dubultu datu apstrādes ražošanas, spilgtākas un izturīgākas. 3. dažādu krāsu)

Izskatās arī
Musulmaņu Islama Kuģiem, Mājas Dekoru Svētku Galda Rotājumu Islāma Musulmaņu Puse Dekori
€7.99 €4.31

(apraksts šo akrila rotājumu dos lielāku festivāls skaistumu jūsu telpā.vienkārši uzlieciet to uz galda, plaukta vai jebkurā vietā jūsu vēlas, lai rotā, viegli rada unikālu, īpašu ramadan mubarak atmosfēru.piemērots guļamistaba, dzīvojamā istaba, biroja galda dekorēšanai utt. funkcijas -krāsa:zelta -materiāls:akrils -izmērs:20.00x16.00x6.00cm/7.86x6.29x2.36in -)

Izskatās arī
10PCS Krāsu Tukšā Dāvanu Kastē Festivāls Puses Displeja Gofrēta Iepakojuma Uzglabāšanas Parūka Kartona Kastes, Druka logo
€23.36 €21.72

(krāsu dāvanu kastē tukšu festivāls puses displeja gofrēta iepakojuma uzglabāšanas parūka kartona lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas apstiprinājums, pirms maksājumu pielāgota, lai pasūtījuma logo uzlādes standartu kartona maksa + drukas maksa = maksājumu summa piezīme: cena vienā pusē drukāšana ir $30, un papildus $10, ir vajadzīgs katram papildu pusē.šis citāts)

Izskatās arī
Mākslīgās Rožu Viltus Kāzu Ziedu Līgavas Pušķi, Foto Aksesuārus, Mājas Dārzā Apdare Simulācijas Zīda Rožu Pušķis
€1.46 €0.80

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. skaistas mākslīgās rozes,ne laistīšanas labu vizuālo efektu simulācijas ziedu iemesls, kāpēc šo mākslīgo ziedu, ir laika taupīšanu un darba taupīšanu ir tā, ka tas nav nepieciešams, lai žāvētu plūmju vai ūdens.tas ir labi veikts, krāsains un izskatās reāli. mākslīgās rožu ziedu, ko var izmantot, lai rotā kāzu personām,)

Izskatās arī
Pat Apsveikuma kartiņu Aploksnē ar Noslēpumainu Svētību Puses Rakstveidā Kartes Bērniem Klāt Svētība
€5.06

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes delikāts dizains: dzimšanas karti, iezīmes skaisti unikālais dizains, kas atgādina . lieliska dāvana: tā ir lieliska dāvana draugam. materiāls: šī karte no cardstock. piemērots gadījumos: ideāli piemērota jebkuram gadījumam, piemēram, mātes diena, viena dzimšanas diena, jubileja, kāzas. pārsteigums)

Izskatās arī
Salvešu Gredzeni Puse Autiņu Gredzeni Kopumu, Galda Dekori, Metāla Salvešu Turētājs Ēdamistabas Kostīmu Spooky Autiņu Gredzeni Mājās
€19.56 €9.78

(pievienot spooky vibe jūsu halloween galda dekoru ar mūsu labi izstrādāts, salvešu turētājs.wrap autiņu labi un saglabāt savu pušķi organizēta vienlaikus ir nodilumizturīga.viegli piesaistītu viesu uzmanību un padarīt jūsu iestatījums picture-perfect.ideāls papildinājums jūsu halloween puse. specifikācijas: izmērs: (apm.)5*4cm/1.97*1.57 collas, gredzenu diametrs (apm.)3.8 cm/1.5 collas materiāls:)

Izskatās arī
King Charles III Karogs | Kronēšanas Roku Vilnis Mazo Karoga Stick | Lielbritānijas Karaļa Karogu Britu Rotājumi fortreet Puses
€1.94 €1.36

(aizzīmju punktiem: 1、[ paredzēti karaļa kronēšanas ] king charles iii savienības jack kronēšanas karogs ir paredzēta, lai atzīmētu karaļa kronēšanas, tas ir ideāls dienas 6. maijs 2023, kad jaunais karalis čārlzs iii tiks kronēts valsts, lieliski rotājumi, mājas un ielas. 2、[ izvēlētā materiāla.] king charles iii karogs ir izgatavots no augstas kvalitātes poliestera šķiedras, tas izmanto)

Izskatās arī
Chicinlife 6Pcs Mirdzēt Nāru Tēmu Happy Birthday Party Shell Koraļļu Kūka Toppers Bērniem, Bērnu Duša Puse Dekorēšanas Piederumi
€3.05 €2.22

(iezīmes krāsa: zaļa materiāls: papīra izmērs:6-11cm paketē iekļauts: 6pcs kūka topper •piezīme: 1. lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana un pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pasūtīšanas. 2.sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.paldies. 3.sakarā ar ilgi kuģniecības prece var sabojāt tranzītā, ja prece bojājumus,)

Izskatās arī
24Pcs 1/8 Collu lieljaudas Regulējams Izaugsmes Gaismas Sprūds Virves Pakaramais, ko Izmanto Dārza Pieaug Lampas
€57.67 €39.21

(augstas kvalitātes materiāliem, spēcīgs un izturīgs. tas ir pilnībā pielāgojama un fiksēts, asaru izturīgs un rūsas izturīgs, un to var izmantot dažādiem nolūkiem. izgatavots no rūpīgi austām neilona, mūsu pāris regulējams gaismas stendi, var droši turēt līdz 150 mārciņas svara. tas ļauj jums, lai atrastu pareizo lampu augstums, padara laistīšanas vieglāk, un pat samazina iespēju,)

Izskatās arī
Ziemassvētku Dāvanu Maisiņi Augļu Konfekšu, Cepumu Iepakojuma Soma Sarkanu Aukliņu Maisiņš Dāvanu Maisiņus, Eglīšu Rotājumi, Jaunā Gada Puse Dekori
€5.57 €3.62

(specifikācijas: materiāls: stylea: audums styleb: filcs krāsa: sarkana,zaļa izmērs: stylea: 22 x 20cm styleb: 9.5 x 9 x 10,5 cm daudzums:1gb komplektā ietilpst: 1 * dāvanu maiss)

Izskatās arī
Komplekts 18pcs/lodziņā Īpašas formas Ziemassvētku Bumbiņas, Plastmasas, Koka Karājas Ornaments par Brīvdienu Puse Mājas Rotājumi
€12.70 €6.22

(funkcijas: ootdty pievienot pieskaras elegancies, lai jūsu ziemassvētku eglītes dekoru ar šo komplektu 18pcs ziemassvētku nieciņš, tostarp 2gab 9.5 cm dzīvoklis konfektes, 2gab 8.5 cm ziemassvētku eglītes, 2gab 6cm mazo četras lapas, zāli, 2gab 6cm smalku sietu, 2gab 6cm horizontālā ķirbji, 4gab 5cm sīpolu, un 4gab 4cm tauriņš mezgli rotājumi. izgatavots no kvalitatīva un izturīga plastmasas,)

Izskatās arī
Jauns Caurspīdīgs Openable Plastmasas Ziemassvētku Rotājumi Bumbu Pārredzamu Nieciņš Apdare Dāvanu Kastē 3CM
€6.05 €3.02

(produkta nosaukums: dekoratīvais caurspīdīga bumba mērķis: ziemassvētku rotājumi bumbu pārredzamu nieciņš apdare dāvanu kastē krāsa: caurspīdīgs materiāls: abs izmērs: 3cm iepakojuma saturs: 10 * apaļas caurspīdīgu bumbu tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.mērījumu)

Izskatās arī
Sieviešu Viduslaiku Ādas Dubultā Mataste Jostas Vintage Karavīrs Dubulto Zobenu Maksti Cosplay Vidukļa Piederumi
€35.14 €17.57

(1. izmanto videi draudzīgas pu āda, spēcīgs un izturīgs. 2. piemērots fotoattēlu dzīva (reālās dzīves lomu spēles), lomu spēles, , , drāma, aksesuārus un vēstures reenactment. 3. regulējams izmērs: free size, valkātājs var pielāgot izmēru. 4. piemērots grupa: var saskaņot ar jebkuru retro apģērbs, piemērots vīriešiem un sievietēm, regulēšana.krāsa:: brūna materiāls:pu iepakojuma saturs: 1 x viduslaiku)

Izskatās arī