Cena €0.96 €1.04

Pilns apraksts

20CM Plīša lelle ,Blyth ,16inch liecina, 9cm

60CM 1/3 BJD lelles liecina 6.5 cm

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Ieteikt Vecums: 12+y
  • CN: Guangxi
  • Dzimums: Unisex
  • Vienuma Tips: Lelle Un Piederumi
  • Materiāls: Plastmasas
  • Veids: Aksesuāri
  • Mfg Sērijas Numurs: Dzīvesveids
  • Forma: 1/3
  • Zīmola Nosaukums: HOUZIWA
  • Izmēri: 6.5 cm 9cm
  • BJD/SD Atribūts: Aksesuāri
  • Plastmasas Tips: PC

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1Set Leļļu Nams Mini Virtuve Cepšanas Piederumi, Mini Ritošā Pin Olu Putotājs Prop Modelis DIY Lelles Pārtikas Spēlēt Skatuves Dekori Piederumi
€4.48 €3.00

(*100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 1. stils: leļļu nams miniatūras cepšanas rīki 2. materiāls: plastikāta/plastmasas 3. krāsa: kā parādīts attēlā 4. izmērs: kā parādīts attēlā 5. iepakojums: opp maisā 6. komplektā ietilpst: 1set** saskaņā ar attēlu, kas jums izvēlēties, paziņojums: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet)

Izskatās arī
Grāmatu plaukts Kopa, Leļļu Nams 3D Puzzle Modeļa veidošanas, DIY Rotaļlietu Mini Komplektu, Mājas un Guļamistabas, Ievietojiet Apdare, ar Mēbelēm, Koka
€103.24 €30.39

(1. ieskaitot visas mēbeles parādīts 3. materiāli: metāla, koka, auduma, papīra, plastmasas 4. izņemot līmes/tools/baterijas 6. produkts ir rezerves daļas, kas ir samontēt)

Izskatās arī
FBBD Pielāgota Ierobežots 30inch Atdzimis Bērnu Lelle Amaya Ar Roku Iesakņojušos Mati, Tumša Āda Jau Gatavo Lelli Ar Izraibināt
€743.85 €223.16

(uzmanību:kleita atšķirsies . apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes piezīme: šis ir viens gatavo lelli, kas jau ir samontēti ar mūsu mākslinieku . roku potēti matu augstas kvalitātes mati,jums tikai nepieciešams, lai sagatavotu kādu skaistu kleitu par viņas, kad jūs to saņem. piezīme: gaismas shootinga un dažādi displeji var izraisīt krāsu)

Izskatās arī
BJD Lelles 1/4 benetia lelle Meitene Savienota Leļļu Mākslas Rotaļlietas Meitene sveķu Dol
€131.27 €59.07

(caro amigo, olá, bem-vindo a nossa loja.os nossos bonecos são nu e não incluem roupas, perucas, sapatos e outros acessórios.então enviar um par olhos de para livre maquiagem é opcional: apenas maquiagem sejas, não incluindo o corpo.vamos compensar o rosto como uma imagem, mas só podemos garantir que a semelhança é de cerca de 70%-80%.ainda pode haver nianses entre bonecas individuais.ligeiramente diferente da imagem se)

Izskatās arī
Zila Lelle Drēbes 20cm Maiņa Kleita Spēle Miniatūras Skolas Vienoti Spēlējot House Cosplay Krekls, Kaklasaite Bikses Kopa
€5.86 €0.45

(leļļu apģērbs 20cm maiņa kleita spēle miniatūras skolas vienoti spēlējot māja pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls: audums krāsa: zila, izmērs: piemērots 20cm lelle daudzums: 1set lelle drēbes(lelle nav iekļauta komplektācijā) attiecas uz: leļļu piederumi, leļļu mainīt mērci, foto aksesuārus, rotaļlietas, dāvanu un tā tālāk pacakge iekļauti:)

Izskatās arī
Kaķis Kāpšanas Rāmis Miniatūra Kaķenīte Statuetes Māja Rotaļlietas Dekors Mēbeļu Modeli, Koka Mikro-ainavu
€12.94 €6.60

(apraksts miniatūrs modelis, ornaments ir speciāli izstrādāta, lai mini mājas apdare.tas ir izgatavots no koka materiāls, un to var izmantot ilgu laiku.mini mājas rota ir ar labu meistarību, ar labu roku sajūta, piemērots mini māju apdare, un to var pievienot skaistumu jūsu mini mājas . funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:koks -izmērs:7.00x5.50x4.00cm/2.75x2.16x1.57in -)

Izskatās arī
5gab Bento Apdare, Instrumenti, Pusdienas Bento Lodziņā Pārtikas Cepures Bufetes Sandwich Toppers Dekori Bento Apdare
€2.53 €1.76

(funkcijas: 1. tie ir izgatavoti no vieglsvara plastmasas. 2. tas ir ne tikai praktiski pārtikas dekoru, bet arī skaists mājas dekors. 3. labākais aksesuārs, lai rotā rīsu bumbiņas. 4. atdzīvini savu partiju ar šiem bento apdare, instrumenti. 5. ļoti piemērots bento lodziņā apdare, palielināt bērnu apetīti. specifikācija: 100% pavisam jaunu kvalitāti posteņa)

Izskatās arī
100gab 15mm Apaļas Plakanas Muguras Plastmasas Lelles Acu DIY Amatniecības Acis Lellēm, Padarot Rotaļlietu/Albums Acis Amigurumi Leļļu Piederumi
€4.37

(100gab 15mm apaļas plakanas muguras plastmasas lelles acu diy amatniecības acis lellēm, padarot rotaļlietu/albums acis amigurumi lelle piederumi materiāls: plastmasas izmēri apm :15mm konversija : 1 inch = 25.4 mm vai 1mm = 0.0393 collas krāsa kā attēlā daudzumu, jūs saņemsiet 100 gab. no šo objektu sarakstu, cenas, daļa nē.piezīme. mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.jūsu)

Izskatās arī
FBBD 100%Hand-Made 28inch Atdzimis Bērnu Raya Ar Roku Iesakņojušos Mati Jau Gatavo Lelli, Skaista Meitene Ar Skaisto Kleitu
€743.85 €260.35

(uzmanību : tas ir izgatavots ar rokām, 100% ,tāpēc tas nebūs ideāls , ja jūs zināt neko par mākslinieka lelli vai roku lelle , pārtraukt iepirkumu ! tas ir pārdošanas apgleznoti komplekti , jums ir nepieciešams, lai instalētu ar sevi. apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes,tas ir gleznojis mākslinieks roku darbs, ne rūpnīcas, 3-d ādu lelle. piezīme: tas ir)

Izskatās arī
1:12 Lelles Māju Miniatūras Zīdaiņu Pudeles, Šampūna Priekšautiņi Kopumu Pirmsskolas Piederumu Dāvanu
€1.73 €0.45

(apraksts: tiešām gudrs miniatūras bērnu aprūpes piederumu tas ietver zila pudele & bib, rozā pudelē & pib, un šampūns izmērs:kā parādīt fotogrāfijas galvenā krāsa: zila, rozā piezīme: aizrīšanos -- sīkas detaļas.nav paredzēts bērniem. komplektā ietilpst: 1x zili kombinezoni ar krūšdaļu 1x rozā, kombinezona ar krūšdaļu 2x bērnu)

Izskatās arī
1Set 1:12 leļļu Namiņš Miniatūras Uzglabāšanas kamera Pasaulē ar Pildspalvu, Lineālu Darbvirsmas Rotājumi Modelis DIY Leļļu Nams Studiju Skatuves Piederumi
€9.56 €6.41

(apraksts: 100% jauns un augstas kvalitātes spilgti dizains un izcila meistarība lielisks aksesuārs namiņš apdare ideāls aksesuārs 1:6/1:12 mēroga leļļu namiņš (lūdzu, ņemiet vērā faktisko lielumu) izsmalcinātu leļļu kolekcija, lielisks papildinājums jebkurai tradicionālā leļļu nams materiāli:plastmasas izmērs: galds garums 3.2 cm/1.3, augstums 1.9)

Izskatās arī
Melns Amatniecības Lelles Acis DIY Amatniecības Trikotāžas Lelle Pieņemšanas Piederumu Lelles Apdare, Plīša Rotaļlietas, Plīša Dzīvnieki Drošības Acis Skrūvi Acis
€5.17 €2.84

(apraksts: 【paketi, ieskaitot] aicina: šie diy lelle piederumi ietver 15 režģis, degunu, acis plastmasas drošības un acis; krāsa: melna; viņi nāk ar 1x pincetes, un 1x skrūvgriezi. 【iezīme] aicina: šie piederumi ir izgatavoti no plastmasas, izturīgs un izturīgs, ar izcilu pulēšana, un virsma ir gluda. 【vienkāršs un praktisks] aicina: šie piederumi nāk dažādos izmēros, un ir piemērotas)

Izskatās arī
1:12 Leļļu Namiņš Miniatūrs Plastmasas Ledusskapis Simulācijas Ledusskapis Modeļu Lelle Mājas Mēbeles, Mēbeles Skatuves Piederumi
€5.70 €3.81

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes! materiāls:plastmasa izmērs:12*6*7.4 cm/4.72*2.36*2.91 krāsa: rozā paketē iekļauts: 1gb piezīme: 1. lūdzu, ņemiet vērā, ka foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, ļaujiet 5-10mm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību)

Izskatās arī
Ir 2021. Jaunas Sandales, Kurpes Valkā Fit 17 collu 43cm Lelle Piedzimst Mazulis Lelle Piederumi Bērnu Dzimšanas dienas Svētku Dāvanu
€4.37 €2.84

(paziņojums :tikai pārdot kurpes,tas var fit 43-46cm lelli ,šī kvalitāte ir laba .paldies / продает одежду только для кукол 43-46 cm)

Izskatās arī
10Pcs/1Set Mini Kartona Express Lodziņā Namiņš Miniatūras Dekoru Rotaļlietas Lelle Māja Dekors Mēbeļu furnitūra
€5.35 €3.47

(materiāli: papīra kastes izmērs: 8*4.4*5cm svars:aptuveni 7.57 g/1 gab. paketē iekļauts: 1set/10pcs namiņš miniatūras express kaste visi mūsu objekti ir miniatūras par leļļu namu, un miniatūru sižeti, tie nav dzīves izmēra priekšmetiem vai rotaļlietām. sakarā ar manuālo mērījumu , tur var 5mm novirze pastāv,ceru, ka jūs varat saprast. ir nelielas atšķirības)

Izskatās arī
Trusi, Kaķi, Plīša Leļļu Cepures Augstas kvalitātes Piederumi Gudrs Miniatūra Leļļu Cepuri Diy Lelle, Matu Aksesuāri, 20cm Kokvilnas Lelle
€2.34 €1.62

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes produkta nosaukums:leļļu cepures materiāls:plīša,mežģīnes,audums krāsa:kaķis, trusis izmērs:par 20cm kokvilnas lelles daudzums:1gab. pakete ietver: 1pc 20cm kokvilnas, plīša leļļu cepures paziņojums: 1.1 cm=10mm=0.39 collas. 2.lūdzu, ļauj 1-2mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana un pārliecinieties, ka)

Izskatās arī
SISON BENNE 1/3 BJD Lelle Meitene Lelle, Rotaļlieta, Pilns Komplekts, Lelle Ķermeņa un Noņemama Drēbes, Gatavo
€91.54 €79.63

(apraksts: 100% roku darbs bjd lelles, 60cm bumbu savienota ķermeņa. informācija: augstums: 1/3 bjd lelles, par 60cm institūcija: apvienotā kustamā, lielākā daļa cilvēku darbības var tikt atdarināts piederumi ( apģērbs, apavi, matu, acu) var aizstāt. materiāls: vinils izmērs: aptuveni 60 cm ādas krāsa: normāla ādas krāsa, kā rādīt attēlu galva:)

Izskatās arī
Blythe drēbes Trīs krāsu ogas kleita 1/6 30cm BJD anime meitene (Fit Pullip,Ob24, Licca、big fish iestāde)
€29.54

(mūsu apģērbi ir roku darbs, reizēm tas nedaudz atšķiras. mēs pārdodam tikai drēbes, bez lelles. izmērs:30 cm augstumu. materiāls:audums. iepakojumā: 1 set (svārki,zeķes) jo drēbes ir speciāli jāpasūta, mēs nepieņemam peļņu un apmaiņu,un, lūdzu, nav atcelt pasūtījumu pēc tam, kad maksājumu. paldies, ka tik daudz.)

Izskatās arī
2gab/Set 1/12 Namiņš Cepšanas Paplātes Miniatūra leļļu Namiņš Bakeware Lelles Māja Pārtikas Plāksnes Virtuves Skatuves Apdare Accessoies
€2.67 €1.78

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes ! materiāls:plastmasa izmērs:kā attēlu krāsa:kā attēlu paketē iekļauts:1set)

Izskatās arī