Cena €10.36 €20.71

Pilns apraksts

Nosaukums:Kalendārs

Krāsa:Kā Parādīts Attēlā

Izmērs:Kā Parādīts Attēlā

Materiāls:Papīrs

Iepakojumā:1 Gab Kalendārs Apraksts:

1. Tēma gads Pūķis 2024. gadam: Šis kalendārs ir izstrādāts saskaņā ar gada 2024. gadam, sniedz jums unikālu pieredzi Ķīniešu kultūru.Ķīnas kultūrā, pūķis simbolizē veiksmi, izturību un veiksmi, un 2024. gadam ir tieši Gads Pūķis, tāpēc tas dos visu veidu veiksmi un pozitīvu enerģiju.

2. Skaidri un viegli lasīt datums: šī galda kalendārs ir skaidrs, datumi un mēneši, tāpēc, ka jūs varat viegli skatīt dienā katru dienu.

3. Izsmalcinātu dizainu: galda kalendārs pieņem augstas kvalitātes drukas tehnoloģijas, un katra lapa, ir pilns ar spilgtas krāsas un krāšņās ilustrācijas.Vai tā ir ainava, festivālu vai kultūras elementus, tās liecina augsta līmeņa māksla.

4. Multi-funkcionālo izmantošanu: šī galda kalendāru var izmantot ne tikai, lai pārbaudītu datumu, bet arī novieto uz galda kā dekorācijas, lai pievienotu krāsu un vitalitāti, lai savu dzīves telpu.Jūs varat arī piešķirt to kā dāvanu jūsu draugiem un ģimenes, kas būs tā ļoti patīk.

5. Plānojot visu gadu: tas kalendārs aptver visu dienas 2024. gadam, ar pilnu 12 mēnešu laikā, kas var palīdzēt jums plānot savu laiku un grafiku, efektīvi un padarīt savu dzīvi vairāk kārtīgi.

Specifikācijas

  • Veids: Drukāšanas Kalendārs
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: 2024 galda kalendārs

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Smieklīgi Dzīvnieku Kalendāra 2024. Gadam Kalendārs Sienas Kalendārs Reklāmām Pet Suns, Kaķis, Laika Plānošana Karājas Kalendāra Jauno Gadu Dekori
€2.89 €1.09

(smieklīgi dzīvnieku kalendāra 2024. gadam kalendārs sienas kalendārs reklāmām pet suns, kaķis, laika plānošana karājas kalendāra jauno gadu dekori aizzīmju punktiem: 1.funkcionālās un iesaistīšanos: viegli plānot gadu uz priekšu ar šo suni sienas kalendārs 2024. gadam pildīta ar daudziem interesantiem un unikālas bildes no suņiem vai kaķiem dažādās vidēs un rada.kalendārs ļauj rakstīt piezīmes)

Izskatās arī
120 GAB. Vietā, Kartes Mazas Telts Kārtis, Zelta un Balta Papīra, kas Piemērots Kāzas, Banketi, Galda Kartes Un Kartes Nosaukums
€12.70 €10.17

(120 sēdvietu kartes!izmantojiet to, kad pasākumu organizēšana, pārtikas produktu etiķetēm pie banketi, vai pušu, produktu etiķetes, pie lauksaimnieki tirgos, banketi, konferences, vizītkartes un vairāk!pārliecinieties, lai vienmēr ir dažas uz rokas šīs kartes ir tukšs un var tikt pielāgota ar roku.tās nav piemērotas printeriem. stilīgs dizains: attēloti minimālisma un gluds dizains, šīs)

Izskatās arī
Kartes Aploksnes Dzīvnieku Apsveikuma kartiņu Aploksnē 24pcs Studentu Burtu Rakstīšanas Prom No Mājām Koledžas Dāvanas, Jubileja, Dzimšanas diena
€19.73 €9.86

(pārsteigums jūsu mīļākie koledžas students ar mūsu izturīgs un gudrs atvērt, kad aploksnes!pilnīgi formas veikt jebkur, šie piešķīrumi ir ideāls valentīna diena klāt, izlaiduma dāvana, vai vienkārši pārdomāto žests.ļaujiet viņiem zināt, jūs esat tur viņu pat tad, ja tu nevari būt. specifikācija: materiāls: papīrs izmērs: 15.2*10.2 cm produktu saraksts: atvērts,)

Izskatās arī
2 Gab 2024 Galda Kalendārs Pastāvīgā Darbvirsmas Dekoratīvās Atpakaļskaitīšanas Rotā Uzsist Mazu Dzelzs Birojs
€17.29 €9.68

(apraksts šī galda kalendārs ir labs, lai jūs varētu pierakstīt kaut ko, ka jūs vēlaties veicināt sevi.ideāls palīgs, lai jūs varētu atcerēties kaut ko svarīgu.gluda un bieza papīra materiāla, var atzīmēt dažas svarīgas lietas par to. funkcijas -krāsa:asorti krāsas -materiāls:papīrs, dzelzs -izmērs:20.50x20.50x8.00cm/8.06x8.06x3.14in -kalendāra datumu diapazons:2024.01-2024.12 -)

Izskatās arī
1Set(8sheets) Eiropas Stila Dekoratīvas Modelis Vintage Mežģīnes Pusē Vēstuli Kraft Papīra rakstāmpapīrs
€3.62 €2.46

(apraksts: šo vēstuli ar papīra ziedu raksts dod jums retro romantiska sajūta 8 gabali vēstuli papīra lielu burtu, ņemiet vērā, kāzu ielūgumu, scrapbooking utt arī labs praktizēt rakstīšanu katra pakotnē ir astoņas dažādas modeļus specifikācija: materiāls: papīrs izmērs: 24.5 cm*18.5 cm(9.64 *7.28')' krāsa: kā pitcure parādīt daudzums:)

Izskatās arī
Manhwa Viņa Joprojām Ir Cut Šodien Sēj.3 ar GuoSiTe Ķīnas Dubultā Sieviešu GL Jauniešu Campus Komiksi Nosūtīt 60days Bezmaksas Piegāde
€37.28 €29.83

(produkta informācija piezīmes: pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast. sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs. tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu biznesa attīstību, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.tas)

Izskatās arī
Naudas Taupīšanas Uzdevums Komplekts, 100 Aploksnes Izaicinājums Saistvielu Ietaupīt 5050 Naudas Aploksnes Budžeta Plānošanas Viegli Izmantot
€14.72 €9.86

([ūdensizturīgs un izturīgiem materiāliem]: mūsu budžeta grāmatu ar naudas aploksnes ir izgatavotas no mīksta, ūdensnecaurlaidīga, un nopietni izturīgs materiāls.tas nebūs asaru, kas viegli, saglabājot jūsu svarīgus dokumentus, rēķinus un naudas līdzekļu drošu un skaņu.šis budžets papīra tāfele aploksnē ir jūsu draugs, lai organizētu savu naudas uzkrājumu. [izturīga ietaupījumu saistvielu]:)

Izskatās arī
2024 Galda Kalendārs ar Pildspalvu Turētājs ar uzdevumu Saraksts Lapu Maza Rakstāmgalda Apdare Personīgo Dienas Plānotājs Kalendārs Home Office
€5.93 €3.14

(apraksts: 【daudzfunkciju] aicina 2024 galda kalendārs ir gan galda kalendārs un piezīmju bloknotu.tas parāda festivālos, saules ziņā, datumi, mēneši, un citu informāciju.vairāku nodalījumu atpakaļ lapā var ierakstīt, arī ikdienas darbos, piemēram, darīt preces un ikmēneša kopsavilkumu, kas atbilst prasībām, clocking un reģistrēšana. 【ar uzglabāšanas kasti] aicina mazos galda kalendārs)

Izskatās arī
50 Gab. Vizītkartes Iegravēts Alumīnija Giftcard Tukšu Gluda Nosaukums Kartes Sakausējuma Metāla
€8.39 €4.19

(apraksts 50gab alumīnija sakausējuma vizītkartes marķēšana mašīna biznesa iegravēts metāla biznesa apmeklējot nosaukums kartes diy tukšu vizītkartes klientu diy dāvanu kartes funkcijas tā ir lielisku kvalitāti un izsmalcinātu meistarība, uzvalks par savu dažādo pieprasījumu.sublimācijas vizītkarte|vieglās un nekad nerūsē, labs rīks, lai dotu ārā pie pirmās izpildīt.atzīmēt)

Izskatās arī
Japāņu Oriģināls Oficiālais Ansamblis Zvaigznes!/!! Spēle Ilustrācijas Formula Grāmata Bezmaksas Piegāde Nosūtīt 90days
€101.72 €81.38

(produkta informācija piezīmes: pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast. sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs. tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu biznesa attīstību, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.tas)

Izskatās arī
Sarkanā Paciņas Ķīniešu Jaunais Gads Sarkano Aploksnes Tradicionālo Lucky Naudu Naudas Paciņas HongBao Puse Kāzu Dāvanas
€9.16 €4.76

(apraksts ja jūs meklējat par svētku un izturīgs sarkanās paciņās, tad jūsu pētniecības nekā šeit.tas ir tāpēc, ka mūsu sarkanā paketes var atbilst jūsu vajadzībām.pieņemtie biezāka papīra, mūsu sarkanā paciņa ir praktiska un konstruēti ilgam laikam.spilgtas krāsas un skaidri jāuzdrukā modeļiem nebūs pievilt jums. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:papīra -izmērs:17.00x9.00x0.20cm/6.68x3.54x0.08in -)

Izskatās arī
2024 Kalendāra Karikatūra Mini Dinosaur/Panda/Spaceman/Meitene Galda Kalendārs Plānotājs Ieraksts Kawaii Galda Piederumi Apdares
€4.61 €2.30

(laipni lūdzam vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības 1)ja vēlaties šo preci,lūdzu, pievienojiet to uz savu vēlmju sarakstu 2)ja jums patīk mūsu veikals,lūdzu, pievienojiet to jūsu veikals saraksts .tur ir daudz atlaides, lai jūs.^-^ 3)nekādu problēmu, tikai justies brīvi sazināties ar mums, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu uzreiz. paziņojums: 1.)

Izskatās arī
30 Gab./Komplekts Krāsa Pastnieks Tukšums Skatuves Pastkarte Foto Sienas Apdares Kartes Dāvanu Ziņu Kartes Kancelejas Preces
€5.46 €4.37

(izmērs: 143*93 mm materiāls: papīrs iepakojumā ietilpst: 30 gab./komplekts)

Izskatās arī
Koka Galda Kalendārs Perpetual Kalendārs Retro Mājas Unikālas Dāvanas,Mēneša Datuma Displejs, Galda Rotājumi Birojs
€15.39 €7.85

(koka galda kalendārs perpetual kalendārs retro mājas unikālas dāvanas,mēneša datuma displejs, galda rotājumi birojs unikālais dizains: koka kalendāra komplekts ietver 5x8inch akrila kalendāra, 1 koka pamatnes, un 4 dienas, marķējums, gredzeni, (3 kalendāra lietošanai, un ceturtā backup nozaudēšanas gadījumā).viegli lietot, nav nepieciešams, lai aizstātu to kalendārā atkal. ideāls izmērs:)

Izskatās arī
50 Gab Soma, Rotaslietas Auskari Mazās Uzņēmējdarbības Maisiņš Dāvanu Maisiņi Beramkravu Uzglabāšanas Maisiņi Jewlery Piederumi
€8.26 €4.55

(apraksts papīra somas rotaslietas un aksesuāri ir ideāls, lai demonstrētu skaistu informāciju par savu rotaslietas.izgatavoti no papīra, šie maisi ļauj redzamību figūras.viņu vienkāršs un moderns dizains padara tās piemērotas vairākas reizes, piebilstot, a touch of elegance jūsu rotaslietas kolekcijas. funkcijas - krāsa: balta -materiāls:papīra - izmērs: 8.00x8.00x0.10cm/3.14x3.14x0.04in -materiāli,)

Izskatās arī
Perpetual Kalendārs Koka Vintage Koka Bloku Kalendārā Mājas Biroja Galda Rotā Ornamenti, Nedēļu, Mēnesi, Datumu Displejs
€21.46 €15.88

(perpetual kalendārs koka vintage koka bloku kalendārā mājas biroja galda rotā ornamenti, nedēļu, mēnesi, datumu displejs premium kvalitātes: izgatavoti no koka ar rokām-krāsošanai, nav izbalināt pēc pāris gadu.tas nav aizņem pārāk daudz vietas uz rakstāmgalda vai uz plaukta. vintage koka bloku kalendārs: augstas kvalitātes koka kalendāra mēneša un datuma displejs.ar 4 numuru dēļi, 3 mēnešu)

Izskatās arī
50gab Black Paldies par atbalstu Manu Mazo vizītkarti Paldies Apsveikuma kartiņu Atzinību Cardstock Pārdevēju Dāvanu
€0.96 €0.63

(funkcijas: 1. 100% pavisam jaunu un super augsto kvalitāti. 2. pateicību izskatās dažādi uz visiem.tas ir iemesls, kāpēc mēs esam izveidojuši tos ar dažādām tēmām par dažādiem gadījumiem. 3. šīs paldies apsveikuma tukšs, ņemiet vērā, kartes ir izstrādātas ar skaistu modeļus, kas var būt krāsainas viegli, tāpēc krāsu unikālu paldies karti, lai izteiktu savu pateicību ar sirdi. 4.)

Izskatās arī
3 GAB. Paldies Skolotājs Dāvanas, Skolotāju Grāmatzīmi Sudraba Skolotāju Atzinību Dāvanas Izlaiduma Dāvana, Vecuma, Dzimšanas dienu
€13.66 €7.79

(3 gab. paldies skolotājs dāvanas, skolotāju grāmatzīmi sudraba skolotāju atzinību dāvanas izlaiduma dāvana, vecuma, dzimšanas dienu atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. lielisku dzimšanas dienas vai izdienas dāvanas skolotājiem, audzinātājiem, direktoru, profesoru, docentu, dod grāmatzīmes, lai jūsu skolotāji, un pateikt viņiem, cik daudz jūs novērtēt tos! šī grāmatzīme)

Izskatās arī
2022 Iblis Komik Ingin Memeluk Buku Catatan Resmi Karakter Kartun Buku Pegangan Buku Harian Perencana Mingguan Anime Di Sekitar
€18.23 €9.11

(ukuran: 186*131mm 192 halaman bahan: kertas paket termasuk: 1 buah grāmatiņa)

Izskatās arī
2024. gadam Gada Plānotājs, Kalendārs 2024 Ģimenes Plānotājs Sienas Plānotājs no Decembris 2023 Jan 2025. gadam, 74x52cm Mājas Plānotājs Plānotājs
€5.79 €4.05

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes plānot un organizēt savu grafiku bez piepūles ar 2024 gads sienas plānotāju.šo lielo laminētas sienas kalendārs ir izstrādāts, lai palīdzētu jums pārvaldīt jūsu ikdienas uzdevumus un plānus efektīvi. ar kvalitātes papīra, 2024 gada sienas kalendārs ģimenes plānotājs piedāvā skaidru un aktīvas drukāšanas vieglu lasāmību.tās)

Izskatās arī
2024 Kalendāra 2024. Gadam Ikmēneša Sienas Kalendārus Dabas Fotogrāfiju Kolekcija Mēneša Kalendāru, Dzīvojamā Istaba, Guļamistaba, Kabinets
€12.82 €8.34

(izbaudi dabas skaistumu visa gada garumā ar ainavu kalendāra. 12 lapas, rūpīgi iespiests, satriecošu ainavu fotogrāfijas, ar katru mēnesi drukātas uz atsevišķas lapas. specifikācija: materiāls: papīrs produkta izmērs: (apm.)30*21cm/11.81*8.27 collas stils: kā parādīts attēlā iepakojuma saraksts: 1* ainavu calenda skatīt vairāk produkta aprakstu 1.lieliski)

Izskatās arī