Cena €16.22 €20.27

Pilns apraksts

[VIENOTU PORU IZMĒRS]PTFE Adatu Filtru ar vienādu poru izmērs, augsta porainība un augsta saglabāšanas efektivitāti.PTFE Adatu Filtra Diametrs: 13mm, Poru Izmērs: 0.22 µm. [HIDROFOBĀS PTFE MEMBRENA]PTFE adatas šļirču filtri ir PTFE membrāna un dabas hidrofobās.Tas arī nodrošina ar plašu ķīmiskā saderība, spēcīga ķīmiskā stabilitāte, inerces un hydrophobicity. [AUGSTAS KVALITĀTES FILTRUS]Tās ir viegli uzvilkt un novilkt, kas ir piemērots augsta siltuma ar augstu temperatūru & spiediena izturība & gāzu apmaiņu. [FUNKCIJA]Ar PTFE šļirču filtri iztur autoklāvu procesu vairākas reizes, hidrofobās PTFE membrāna ar Polipropilēna(PP) mājokļu un liels sheerness un biezums. [DAŽĀDO programmu]PTFE Adatas Šļirču filtri tiek plaši izmantoti filtrācijas dažādu organisko šķīdinātāju, kā arī filtrācijas spēcīgas skābes un stipra, sārmu šķīdumiem.Viņi ir piemērots arī gāzu filtrēšanas/filtra baktērijas un citu daļiņu, krāsvielas.Krāsa:Kā parādīts attēlā Materiāls:PTFE Iepakojuma Saturs: 100 x Adatu Filtru Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

109pcs Safari Dzimšanas dienas svinības Balonu Arkas Vainags Uzstādīt 1-9 Gadus Veciem Bērniem Džungļu Dzīvnieku Partijas Apdare Baby Dušas Piederumi
€22.11 €15.47

(109pcs safari dzimšanas dienas svinības arche atbalstu gaisa balonu arkas vainags uzstādīt 1-9 gadus veciem bērniem džungļu partijas apdare baby duša)

Izskatās arī
Spirālveida Vēja, 2gab Lūkojās Bumbu Spirālveida Asti Vēja Stabilizators Nerūsējošā Tērauda Spirāli Vējš Ārpus
€10.84 €8.02

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! [stresu jūsu palīdzības] rotējošu bumbu un var palīdzēt nomierināties un atpūsties prātu, mazina nemieru, un ļauj, lai labāk savu garīgo uzmanību. [nerūsējošā tērauda materiāls] spirāli asti ir izgatavots no nerūsējošā tērauda, un lode ir izgatavota no augstas kvalitātes materiāliem, kas ir gaišs un caurspīdīgs,)

Izskatās arī
Augstas kvalitātes 1 GAB Mākslīgā lavandas Kāzas, viesistaba, Mājas Dekoru plastmasas ziedi iekštelpu Apzaļumošana iestatījumu sienas piederumi
€5.57

(lietošana: var izmantot dzīvojamo istabu iekārtojums, guļamistabas iekārtojums, biroja dekorēšana, ziedu grozs vāze apdare, utt.tikai jūs varat iedomāties, jums nav izmantot.radošums, dzīve ir brīnišķīga!)

Izskatās arī
Santa Kamanas Licences Santa Autovadītāja Apliecība Rotājumu Santa Kamanas Braukšanas Licences Santa Zaudējis Autovadītāja Apliecību Savākšanas Kartes
€4.65 €2.33

(attēloti skaidrs, drukāšanas un atkārtoti dizains, tas ir ideāls, lai saglabājot jūsu bērna fantāzijas par santa claus.pakārt to uz jūsu ziemassvētku eglīte pievienots fun. produkta svars: 6g produkta izmērs: 5.5*8.5 cm/2.16*3.34 gadā produkta materiāls: pvc produkta iepakojums: opp maisā veida padomus: 1. iemeslu dēļ, piemēram, monitora krāsu temperatūru, kamera,)

Izskatās arī
6pcs Ziemassvētku Loku Rotas Zelta, Mini Ziemassvētku Bowknot DIY Amatniecības Dāvanu Ziemsvētki Koks Piekārtiem Rotājumi, Jaunā Gada, Puse par Labu Noel
€2.21

(sekojiet mūsu veikalā,jūs saņemsiet vairāk atlaides. produkts : ziemassvētku loki ar zvaniņiem materiāls : audums daudzums : 6pcs krāsa : zelts+sarkans+zaļš izmērs : 4.5*5cm lietošana : priecīgus ziemassvētkus diy amatniecības dāvanu rotājumi, ziemsvētki koks piekārtiem rotājumi, jaunā gada mājas dekoru. ļoti palīdz, lai pievienotu svētku krāsu atmosfērā. paziņojums)

Izskatās arī
1Pc Apaļas Ziedu Papīra Kastes Dāvanu Iepakojuma Kārbas Vāks Ziedi Kausu un Dāvanu Kastes Dāvanu Konfektes Puse Kāzu Dāvanu Konfekšu Kaste
€3.19 €0.45

(funkcijas: 1. unikālais dizains: apaļo papīra konfekšu kaste ir eleganta un unikāla dizaina, kas padara to izceļas, ideāli piemērots dažādu veidu pusēm, piemēram, dzimšanas dienas, kāzas, bērnu dušas, ziemassvētki, u.c. 2. plašu izmanto: ērti uzglabāt konfektes, šokolādes, nelielas dāvanas vai pārsteigumus saviem mīļajiem.šos konfekšu kastes var izmantot arī kā puses dod priekšroku)

Izskatās arī
Nerūsējošā Bišu Stropu Rīka Rāmis Atlēts J Formas Āķis Red 27cm Sagriež Medus Nazis Bišu Skrāpi Biškopības Instrumenti, Biškopis Piederumi
€1.80 €0.99

(apraksts: 100% augstas kvalitātes jaunu kvalitāti materiāls: nerūsējošais tērauds izmērs: par 4 * 4.5 * 27 (cm) sarkana tips: dzīvoklis br>labākā izvēle, kas atdala stropa kasti, prying no rāmja un skrāpējas propoliss ļoti noderīgs instruments, biškopības iekārtas ar paceļamu caurumi paketē iekļauts: 1 x nerūsējošā tērauda šūnveida)

Izskatās arī
12pcs Sarkanā Aploksnē Naudu Kabatā Tradicionālā Ķīniešu Kāzu Paketes Piederumu Karoga elements, tenisa rakešu amortizators
€6.17 €3.08

(apraksts vai jūs vēlaties, sava veida ķīniešu stilā sarkanā aploksnē, lai piedalītos kāzu puse?mūsu produkts var būt viens no labākajiem izvēli.pietiekami lieli naudas, bet kompakts, pietiekami, lai veiktu apkārt.izgatavots no papīra materiāla, ērti pieskarties, var kalpot jums uz ilgu laiku. funkcijas -krāsa:sarkana -materiāls:papīra -izmērs:16.50x8.80x0.10cm/6.48x3.46x0.04in -)

Izskatās arī
36 Gabali Halloween Dekorēšanai Kulons Koka uz dzīvojamo Istabu, Dārza
€10.87 €5.54

(apraksts: 【augstas kvalitātes materiāls] aicina: halloween dekorēšanai kulons ir izgatavotas no augstas kvalitātes koka materiāla, uzticamas kvalitātes un izturīgas. 【halloween dekorēšanai] aicina: halloween piekārtiem rotājumi pieņemt dažādu dizainu, piemēram, ķirbju lampas, un kaķi, utt., lai palīdzētu izrotāt savu vietu un pievienot spēcīgu svētku atmosfēru, lai jūs. 【pakete)

Izskatās arī
Komplekts 18pcs/lodziņā Īpašas formas Ziemassvētku Bumbiņas, Plastmasas, Koka Karājas Ornaments par Brīvdienu Puse Mājas Rotājumi
€12.70 €6.22

(funkcijas: ootdty pievienot pieskaras elegancies, lai jūsu ziemassvētku eglītes dekoru ar šo komplektu 18pcs ziemassvētku nieciņš, tostarp 2gab 9.5 cm dzīvoklis konfektes, 2gab 8.5 cm ziemassvētku eglītes, 2gab 6cm mazo četras lapas, zāli, 2gab 6cm smalku sietu, 2gab 6cm horizontālā ķirbji, 4gab 5cm sīpolu, un 4gab 4cm tauriņš mezgli rotājumi. izgatavots no kvalitatīva un izturīga plastmasas,)

Izskatās arī
Karājas Podiem, Telpaugi,3 Pack Viena Līmeņa Augu Macrame Kronšteini, Roku Darbs, Kokvilnas Virve Karājās Augu Turētāji
€20.77 €11.00

(elegants mājas dekoru - izveidojiet savu sapņaino mājā,dārzā vai biroja ar šo komplektu 3 macrame augu turētāji,viegli pievienot dažas specials, lai jūsu skaisti boho mājas dekoru, salds lauku mājas dekoru, vai mūsdienu minimālisma stilā atšķirīgu kuģi - katru boho augu pakaramais bija roku darbs ar mūsu amatniekiem, kas tiek izgatavoti no 100% tīras kokvilnas aukla,kas ir pietiekami spēcīgs un izturīgs)

Izskatās arī
Koka Ziemassvētku Vilciena Rotājumi, Mājas Apdare, Bērns, Vecāks-bērns " Interaktīvās Rotaļlietas, Ziemassvētku Vecīša Nav Viegli Izbalināt Cute Santa Dāvanas
€3.45 €2.55

(funkcijas 1. designed ar ziemassvētku elements, jauka apdare brīvdienu.ideāls-par tādu galdi, counter topi, plaukti un vairāk. 2. tas ir ļoti jauki burvīgs dekoratīvie reklāmas objektu, tā būs lieliska ziemassvētku dāvana jūsu bērniem. 3. izgatavota no premium un dabīga koka, lai būtu izturīgi un ilgstošu izmantošanu.uzlabotas tehnoloģijas un krāsošanas padarīt spilgtas krāsas nav)

Izskatās arī
Elegants Ziemassvētku Eglītes Rotājumu Kulons Dekoru Lieliska Dāvana Bērniem M6CE
€2.49 €1.99

(funkcijas: ootdty mūsu ziemassvētku eglīšu rotājumi ir jābūt, lai pievienojot svētku pieskārienu jūsu brīvdienu dekori.ar savu skaisto dizainu un vieglu materiālu padara ideāls papildinājums jebkuram ziemassvētku eglīte. izstrādāts no kvalitatīviem materiāliem, mūsu ziemassvētku eglīte apdare ir izturīga un ilgi kalpo.tā pievienot šarmu uz jūsu mājās un ir pārliecināts, lai)

Izskatās arī
2X Mākslīgā Efeja Privātuma Žogu Ekrāns 0.5X3M Mākslīgo Dzīvžogu Sētas, Un Efeja, Vīnogulāja Lapu rotājums Āra Dārza
€41.82 €28.86

(2x mākslīgā efeja privātuma žogu ekrāns 0.5x3m mākslīgo dzīvžogu sētas, un efeja, vīnogulāja lapu rotājums āra dārza mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! reāli zaļā efeja izskatās: mākslīgā efejas lapām ir dabas meklē, lai ik iekštelpu vai āra telpas zied, zemes justies bez laistīšanas,izmantojiet zip saites vai lenti, lai instalētu, to)

Izskatās arī
3/4pc Garš Grand-Gadījumā Puses Fons Pjedestāla Stāvēt Ziedu Arkas, Balonu Plintuss Galda Cilindru Kūka Turētājs Kāzu Deserta Galda
€609.95 €335.48

(vairumtirdzniecības apaļas kāzu dekorēšana zelta garīgās apgleznoti kāzu arkas acs fona stends ar mazas, apaļas plintuss stāvēt zelta , ar baltu akrila uz augšu)

Izskatās arī
Koka Augu Pakaramais Grozi Dangling Poda Grozs Puķu Podi Turētājs Ar Sietiem Pacelšanas Trosi Countyard Dārza Dekorēšanai
€21.28 €10.64

(aizzīmju punktiem: 1. izturīga un izturīga: izgatavots no izturīga metāla un koka materiāliem, tas izturīgs poda pakaramais var izturēt dažādās vidēs un ilgst ilgu laiku. 2. skaists dizains: ar modernu stilu, tas pods pakaramais telpās ir ideāls apdares jebkuru telpu.tas var būt dažādi ziedi, piebilstot, zaļo un skaistumu jūsu ainavu. 3. viegli uzturēt: šie poda āķi ir izstrādāti)

Izskatās arī
Mājas Puse, Kāzu Atpūtas Apdare Mākslas 30cm Mākslīgo Rožu Ziedi 5 Filiāles Imitācijas Plastmasas Zīda Ziedu Pušķis, Karsta Pārdošana
€3.01 €2.41

(mājas puse, kāzu atpūtas apdare mākslas 30cm mākslīgo rožu ziedi 5 filiāles imitācijas plastmasas zīda ziedu pušķis, karsta pārdošana specifikācija: · firmas nosaukums : jarown · nosaukums: mākslīgie ziedi · stāvoklis: jaunais stils · specifikācija: garums apmēram 30 cm · krāsa: krāsains · materiāls: augstas kvalitātes zīda · paketi,)

Izskatās arī
Maskēšanas Biškopības apģērbu Elpojošs Biškopības Anti-bišu Apģērbu, Saimniecības Aizsargātu Biškopis Biškopības uzvalks 1 Gab.
€14.77 €10.64

(nosaukums: kamuflāža biškopis aizsargapģērbs ķermeņa garums: aptuveni 75 cm(zem plecu) plecu platums: aptuveni 65 cm, rokas garums: aptuveni 50 cm modelis augstums: 172cm piemērots augstums: 150cm-180cm krāsa: kamuflāža materiāls: kokvilnas poliestera iepakojumā: 1 gab produkta apraksts bišu cepuri kakla valkāt paredzēti, lai atvieglotu izmantošanu, rāvējslēdzēji, pēc tam, izmantojot auduma cepurīti galvā)

Izskatās arī
10pcs Karikatūra Cute Sarkans Aplokšņu Naudu Maksāt Pakešu Hongbao Laimīgo Dāvanu Aploksnes par Ķīniešu Jaunais Gads, 2024 Gadu Pūķis
€3.17 €2.91

(atvērt size =9x20cm, var izmantot lielumu par =9x16.9cm labu veiksmi, /naudu, veiksmi jaunajā gadā sarkano aploksnes)

Izskatās arī
Augļu Aizsardzības Soma Ūdensnecaurlaidīga Auduma Vīnogu Iepakošanas un Kabeļu Saites Apelsīnu Pitaya Kaitēkļu Kontroles Anti-putnu Dārzā Dārza Instruments
€1.85 €0.92

(apskats: - aizsargātu augļi, ziedi, dārzeņi no lapsenes, kukaiņi,odi, kaitēkļiem, un putni.palīdz novērst bojājumus, no frost. - austi audumi, uv, gaisa un saules gaismas var sūcas.netraucē gatavām vīnogām. - vairākkārt lietojamu, videi draudzīgu produktu. - uzvalks, vīnogas, āboli, persiki, bumbieri, hurma, apelsīni un citi augļi. specifikācija: - krāsa: balta -)

Izskatās arī
Viltus Augu Mākslīgo Ziedu Ziemassvētku franču Farmhous 1 Gab Pavisam Jaunu Plastmasas UV Izturīgs Brīnišķīgi Skaista
€0.49 €0.39

(apraksts: 【 atdzīvināt savu dienu] aicina - uz 1pc komplektā ar spilgti sarkana mākslīgās viltus ziedi celt sulīgs dabas skaistumu savā dzīvē, rada mājīgu gaisotni, bez jebkādas tehniskās apkopes vai putru.atpūtai jūsu noskaņojumu un brīnumu. 【 brīnišķīgs dekors] aicina– tas mākslīgie augi lavanda ir paredzēti āra apdare.šo dabīgas lavandas aizdot krāšņs šarmu, lai jūsu priekšā)

Izskatās arī