Cena €0.46 €0.74

Pilns apraksts

Apraksts:

1. Multi-krāsu izvēle: karikatūra Ziemassvētku ten-krāsu lodīšu pildspalvu ir desmit dažādās krāsās, ieskaitot pamata melnā, zilā un sarkanā krāsā, kā arī vairāk spilgtu un unikālu krāsas, piemēram, rozā, lillā, oranžs, utt.Tas nozīmē, ka jūs varat mainīt krāsu, rakstiski vai glezna, nemainot pildspalvu.

2. Ziemassvētku motīvu dizains: šīs pildspalvas ir izstrādāta ar Ziemassvētku tēmu, un viņu ķermeņi ir rotātas ar Ziemassvētku elementiem, piemēram, Santa Claus, sniegavīrs, Ziemassvētku eglīte, utt., ko pievienot jautri, lai jūsu svētki.Šīs pildspalvas ir ne tikai piemērots personīgai lietošanai, bet arī ideāls, lai dotu dāvanas radiniekiem un draugiem festivāla laikā.

3. Viegls un pārnēsājamo: šie lodīšu pildspalvas ir viegls dizains, un tie ir viegli pārvadāt.Vai jūs esat mājās, skolā vai birojā, jūs varat veikt tos ar jums ir viegli.Turklāt to izmēri ir piemēroti vairumam zīmuli somas un to ir viegli uzglabāt.

4. Viegli lietojams: karikatūra Ziemassvētku ten-krāsu lodīšu pildspalvu ir dizains, kas ir viegli slide.Vai tas ir ikdienas rakstiski vai personas radīšanu, tā var nodrošināt vienmērīgu rakstīšanas pieredzi.Šīs pildspalvas nebūs vāju vai noplūde, saglabājot jūsu piezīmes, dienasgrāmatas vai attēlus, kas ir tīrs un kārtīgs.

5. Piemērots dažādiem mērķiem: tas multicolor lodīšu pildspalvu ir piemērots dažādām vajadzībām.Vai tā ir veikt piezīmes, mājas, krāsošana, grafiti vai amatnieka, tas ir ideāls līdzeklis.Turklāt šī lodīšu pildspalvu ir laba izvēle cilvēkiem, kam patīk pievienot personalizētu krāsas uz kartes, dienasgrāmatas vai citu personisko mantu.

Krāsa: sarkana, zaļa

Pen vadītājs: 0.5 mm

Izmērs: 15,5 cm

Materiāls: Plastmasa

Iepakojums: 1pc

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas redzams uz bildes, Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: JETTING
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Akvarelis, Krāsu ota 10pcs/komplekts DIY Eļļas, Akrila Glezniecību, Birojs Guļamistaba Dekori
€7.09 €3.47

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, ciets, izturīgs, anti-rūsas, saglabāšanu un praktisko, ilgs kalpošanas laiks. veidota ar anti-izkrišanas novēršanai mati, tas ieguva'for t jāatlaiž vai sabruks, un jūs varat izmantot otu, lai koncentrētos uz savu gleznu un lai vienmēr būtu piepildīts ar radošām idejām. 10)

Izskatās arī
1Set Bambusa Lodīšu Pildspalvu Reklāmas Pildspalvas Vides Aizsardzības Pildspalvu Rakstīšanas Rīki
€31.03 €18.31

(1set bambusa lodīšu pildspalvu reklāmas pildspalvas vides aizsardzības pildspalvu rakstīšanas rīki piemērots darba vieta un adrese izmēri: apm. 13.5 x 1.1 cm nosaukums: augstas kvalitātes koka lodīšu pildspalvas krāsa:kā parādīts attēlā materiāls:bambuss iepakojuma saturs: 50 x bambusa lodīšu pildspalvu tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti)

Izskatās arī
Sanrio 48pcs Gēla Pildspalva Karikatūra Kuromi Cinnamoroll Hello Kitty Studenti Mācās Kancelejas preces, 0.5 mm, Melna Nospiediet Rakstīt Lodīšu Pildspalva Dāvanu
€18.41

(nosaukums: sanrio karikatūra paster gēla pildspalvas pildspalvas korpusa materiāls: plastmasas gadījumā iedzīvotājiem: bērniem, studentiem, biroju darbiniekiem un skolotājiem, pildspalvas uzgali: 0,5 mm piepildīt krāsa: melna)

Izskatās arī
Biroju un Skolas 0.5 mm Metāla Želeja-tintes Parastā Gēla Pildspalvas Biroja preces Stacionāro Piegādes Gēla Lodīšu Pildspalvas Metāla Pildspalvas Pildspalvu Gell
€7.65 €6.89

([xlmodel]-[custom]-[8888] bezmaksas piegāde pa gaisu 5% atlaide, 2 gab. vai vairāk zīmols: deli art. - nr. s99 0.5 mm, melna tinte metāla korpuss [xlmodel]-[foto]-[0000])

Izskatās arī
Biroja Gudrs Suns Studentu Nospiediet Pildspalvu Karikatūra, Kas Dzen Zīmuli Kustamo Zīmuli Automātiskie Zīmuļi Mehāniskie Zīmuļu
€3.34 €1.60

(izmērs:15 cm garumu. materiāls:plastmasa zīmuļu svins:0.5 mm, 0.7 mm piezīme:nejauši vienu!!! pakete ietver:1pc mehānisko zīmuli piezīme: lūdzu, ļauj 1-3cm atšķirību dēļ manuāla mērīšana. sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.)

Izskatās arī
Jinhao X750 Luksusa Vīriešu Fountain Pen Uzņēmējdarbības Studentu 0.5 mm Papildus naudas Sodu Nib Kaligrāfijas Biroja preču Rakstīšanas Rīks
€3.56 €2.32

(jinhao x750 luksusa vīriešu fountain pen uzņēmējdarbības studentu 0.5 mm papildus naudas sodu nib kaligrāfijas biroja preču rakstīšanas rīks 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes tintes pildspalva ir iedvesmojoties no sena vēsture un krāšņa tradicionālā kultūra, ķīnas, kas veicina naudas sodu, mākslas elementi un dizaina koncepcijas, un tas apstrādā un gatavo pasaules vadošo metodes.pateicoties)

Izskatās arī
1/2GAB NewSet Ziemassvētku Gēla Pildspalva 0.5 mm, Melna Tinte Izvelkams Pildspalvu Rakstīšanai Piederumi Skolai Biroja Piegādātājiem Pildspalvu Bērniem Dāvanas
€7.65 €5.43

(1/2gab newset ziemassvētku gēla pildspalva 0.5 mm, melna tinte izvelkams pildspalvu rakstīšanai piederumi skolai biroja piegādātājiem pildspalvu bērniem dāvanas apraksts: nosaukums: cartoon noklikšķiniet uz gēla pildspalvas materiāls: plastmasa + 0.5 black uzpilde produkta izmērs: pildspalva 14.5 cm iepakojuma izmērs: 15*6.3 cm produkta iepakojums: 6 gab/kaste funkcijas: 1.)

Izskatās arī
18pcs Akrila Krāsas Marķieri Bērniem, Nav toksisks Ūdens bāzes Grafiti Marķieri, Pildspalvas Komplekts, Rock Glezniecības Mākslas Piederumi Māksliniekiem Komplekts
€22.11 €11.50

(plumones marcadores papeleria rotuladores фломастеры vuelta al cole manga subrayadores 하이라이터 18pcs akrila krāsas marķieri bērniem, nav toksisks ūdens bāzes grafiti marķieri, pildspalvas komplekts, rock glezniecības mākslas piederumi māksliniekiem komplekti pielietojums: papīra, stikla, metāla, akmens, koka, keramikas, gumijas utt. funkcijas: ūdens un saules, ātri žūstoša,)

Izskatās arī
20mm Ilgi Galva Marķieris Pildspalvas Metāla Ūdensizturīgs Vannas istaba Kokapstrādes Apdare, Multi-Purpose Ātri Žāvēšanas Eļļas Pildspalvu 1/4gab Komplekts
€4.45 €3.56

(apraksts: krāsa: melna/zila/sarkana/zaļa/balta galvenais padoms: 20mm līnijas platums: 0.7-1.0 mm motīvs: 1.ūdensizturīgs; ātrās žāvēšanas 2.piemērots izmērs: kopējais garums, ilgi galvu dziļā bedrē, marķieri ir par 13.7 cm/ 5.4 collas, un ilgi gals ir apm. 20 mm/ 0.8 collas, pareizu garums ir piemērots cilvēkiem, šīs pildspalvas ir klips dizainu, var tikt apgriezti)

Izskatās arī
1Pc Personas Pasūtījuma Logo Metāla Lodīšu Pildspalvu Biznesa Reklāmas Skolas Piederumi Dāvanu Pildspalvas Kāzu Jubilejā, Kancelejas preces Pildspalvas
€0.45 €0.40

(piezīme: dievs svētī ir piemērs griešanai. stāvoklis: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.bezmaksas burtiem materiāls: metāla krāsa: krāsains padoms biezums: 1.0 mm izmērs: par 13.9*0.9 cm iepakojuma saraksts: 1 x lodīšu pildspalva + burtiem piezīme: foto krāsu var nedaudz atšķirties no faktiskā izstrādājuma, jo krāsu displejs dažādu monitoru. sakarā)

Izskatās arī
Piparkūkas Man Kraušanas Punktu Zīmuļi Automātiskie Bērni Spēlē Non-Asināšanas Ziemassvētku Dāvanu Bloki
€8.23 €3.87

(apraksts tur ir pietiekami, celtniecības bloki un zīmuļi šī ziemassvētku elements, lai dalītos ar draugiem.skolas balvas, klases atlīdzības pirms ziemas brīvdienas.tā ir piemērota kā ziemassvētku dāvanu, vai dāvanu jaunajam semestrim, lai jūsu mīlēja bērniem vai studentiem. funkcijas - krāsa: gaiši brūna. - materiāls: plastmasa. - izmērs: 13.00x2.80x1.20cm/ 5.11x1.10x0.47in. -)

Izskatās arī
4gab Cukura Princese Gēla Pildspalvas Rozā Stils, 0.5 mm, Melna Lodīšu Krāsu Tinte Rakstīšanai Birojs Skolas A7502
€5.25 €4.20

(motīvs: iedvesmas avots: princese. tintes krāsa: melna, 0,5 mm. izmērs: 14.3 cm garumu. svars: 46g/komplekts. amats: gēla pildspalvas / dāvanu.)

Izskatās arī
2gab Labākā Dāvana Medmāsas, Personalizētu Smieklīgi Lodīšu Pildspalva Ar Pārsteigumu, Dzimšanas dienas Dāvanu, Ziemassvētku, Balts Zilonis Atkārtoti
€22.97 €13.78

(2gab labākā dāvana medmāsas, personalizētu smieklīgi lodīšu pildspalva ar pārsteigumu, dzimšanas dienas dāvanu, ziemassvētku, balts zilonis atkārtoti personalizētu smieklīgi lodīšu pildspalva ar pārsteigumu, lieliska dāvana jūsu mīļākā medmāsa vai -, personāls!roku darbs, koka pildspalva ir gudrs un būtu jauka dāvana vai papildinājums jūsu personīgās kolekcijas.kad pārvietojas uz augšu)

Izskatās arī
Gudrs Pildspalvas Jautri Pildspalvas Melnu Tinti Gēla Pildspalvas Diezgan Biroja, Skolas Piederumi Dāvanas Bērniem, Meitenes, Zēni, Sievietes Jautri, Pildspalvas, Lai Journaling
€3.18 €1.65

(mūsu izturīgs pildspalvas, lai journaling ir ideāls pievienojot jautri, lai jūsu rakstiski!ar ne-viegli pārtraukumu, tintes un ērtu rokturi, kas tur ilgi, šīs pildspalvas ir piemērots skolas, biroja un mājas lietošanai.lielu bērniem, pusaudžiem un pieaugušajiem līdzīgi! specifikācija: produkta nosaukums: cute pildspalvu izmērs: 18.2cmx1cm materiāls: pp struktūra: cap svars:)

Izskatās arī
Jaunā 6 In 1 Multi-Krāsu Lodīšu Pildspalvas Lodīšu Pildspalvas Pildspalvas Biroja Bērni Lodīšu Piederumi Plastmasas Skolas Kancelejas Rīku Rakstu Z3N0
€1.61 €0.88

(apraksts: 100% pavisam jaunu produktu materiāls: plastmasa izmērs: par 140mm ilgi krāsa: kā parādīts attēlā piezīme: 1. kā mēs visi zinām, dažādiem datoriem, displeja krāsas dažādos veidos, faktiskā projekta krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā. 2. lūdzu ignorēt izmērs.dažreiz mērogā var būt šaurākas, nekā to, ko mēs aplūkojam.ķīna ir)

Izskatās arī
Korekcijas Šķidrums Pildspalvu, Siltuma Papīra, Korekcijas Šķidrums Ātri Žāvēšanas Ilgstošu HXBE
€7.03

(funkcijas: ootdty šo identitātes informācija, korekcijas šķidrums ir viegls un izturīgs.īpašu šķīdinātāju izdzēsīs visus tekstus, ideāls, lai segtu privātās info tīrā veidā. anti-zādzību novēršanas drošības korekcijas šķidrums funkcijas viegli noslaucīt savu informāciju ērti.velku padomi: lūdzu, aizveriet seguma, ja ne izmanto to, lai izvairītos no šķidruma no volatilizing. piemērots)

Izskatās arī