Cena €8.62 €36.04

Pilns apraksts

Produkta Apraksts:

-Augstas veiktspējas putekļu maisu visu Klusums Spēkā 4A modeļi ar filtru īpašības, HEPA filtrs.Putekļu maisa filtri jau 99.99 ierakstītā putekļiem.

Putekļu sūcēju maisiņi ar HEPA filer kvalitāti

Augstais filtra efektivitāte 99,9% no putekļiem, kas savākti ar putekļusūcēju

-Īpaši higiēnas apmainīties ar putekļu maisiņu kā putekļu maisa atvere automātiski noslēdzas, kad noņemot maisā, lai "putekļu mākoņi" ir novērstas.

-efektīvi neitralizē smakas.

Saderīgs Ar:

par modeli, Klusuma Spēks, Dzīvnieku kopšana un Aprūpe RO6477EA.

Der visiem Klusums Spēkā 4A modeļi

Pakete ietver:

Ir daudz veidu komplekti, lūdzu, izvēlēties produktu atbilstoši savām vajadzībām.

Specifikācijas

  • Vakuuma Daļas Tips: Somas
  • Zīmola Nosaukums: BPfire
  • Modeļa Numurs: par Rowenta ZR200720
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Putekļu Sūcēju Daļas

Komentāri

  1. / Anon - 2023-09-21

    Rovinta slotu, bet uzskatīja, dārgi Shui

  2. / Anon - 2023-12-28

    Produktu, kā aprakstīts. Viss OK

  3. / Anon - 2024-01-15

    Nav saderīgas ar manu putekļsūcējs bez izmaiņām no atbalsta, (rowenta klusums spēkā)

  4. / Anon - 2023-09-21

    Visiem labi. Tieši tā, kā aprakstīts. Labs pārdevējs un labu cenu par objektu. vajadzētu pirkt atkal. iesaku. paldies jums tik daudz

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

20MM Ultraskaņas Migla Maker Pulverizators Devēju Pulverizators Filmu Plāksnes Piederumi gaisa mitrinātāju, Gumijas Starplikas
€2.47 €1.43

(radošu un lakoniska dizaina, padarīt to interesantu apdare noiceless un padarīt miglu, lai visu nakti, sniegt contiuous mitruma un atpūsties jūsu garastāvokļa. ērti un viegli lietot, telpas taupīšanas un portatīvo, var izmantot jebkur un jebkurā laikā. nozīmīga dāvana ģimenei, draugiem, kolēģiem vai biznesa partneriem. nosaukums: gaisa mitrinātāju jauda: 2w spriegums:)

Izskatās arī
2gab/Set Universālā Virtuves Virtuves Nomaiņa Pannas Vāku, Roktura Pot Pannas Vāku Dropship
€0.63 €0.30

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 1.nomaināms japāņu stila rokturi,viegli izmantot. 2.nerūsējošā tērauda materiāls,skaists un izturīgs. 3.aizsargātu jūsu rokas no augstas temperatūras virtuves telpa. krāsas: skatīt attēlu materiāls:nerūsējošais tērauds modelis: skat. attēlu izmērs app:skat. attēlu daudzums:)

Izskatās arī
Auduma Filtru Maisiņi Karcher MV1 WD1 WD2 WD3 putekļsūcēja Filtra Maisa putekļsūcējs Daļas MV1 Filtra Vāks
€5.49 €4.23

(trokšņu samazināšanas un putekļiem, kas novērš putekļu iekļūšanu motora, kas pagarina motora mūžu paredzēti, lai ietilptu: par karcher wd nt sērijas piederumi mv1/wd1 /wd2 wd3 krāsa: zila materiāls: non-audumi iepakojuma saturs: 2 * motora aizsardzība attiecas tikai uz iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz)

Izskatās arī
Putekļu Sūcēju Daļas Xiaomi Roborock Q7 Q7+ Q7 Max Q7 Max+ Q7 Plus Q7 Max Plus T8 Galvenais Sānu Birste Hepa Filtrs Mop
€21.15 €14.81

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk izturīgas sānu birste ļauj jūsu putekļsūcējs, lai sasniegtu dziļāk paklāja rūpīgāka tīrīšana filtrs filtri smalkās daļiņas, lai samazinātu putekļu, putekšņu un citu alergēnu iekļūšanu gaisā, ko elpojam jums. materiāls: plastmasa krāsa: kā parādīts)

Izskatās arī
1Set Rezerves Daļas, Aksesuāri Akmens, Slaucīšanas Mašīna Roborock S8/S8 + S8 Pro G20 Galveno Suku, Sānu Birste Filtra Audums
€39.01 €29.65

(1set rezerves daļas, aksesuāri akmens, slaucīšanas mašīna roborock s8/s8 + s8 pro g20 galveno suku, sānu birste filtra auduma, kas saderīga ar roborock s8 / s8+ / s8 plus robots putekļsūcējs šīs salvetes ir izgatavoti no augstas kvalitātes microfiber materiāls, mazgājams un atkārtoti galvenais birste ir izgatavota no izturīga mīkstas gumijas, kas nodrošina ļoti klusu tīrīšana mop)

Izskatās arī
Putekļu sūcējs Nomaiņa Piederumi 360 S8 S8 Plus Slaucīšana Robots HEPA Filtrs Lupatu Piederumi
€5.56 €4.45

(izsmalcinātu un maigu, ļoti saskaņota ar aprīkojumu.to var viegli noņemt un aizstāt, kā daļa no plānotas tehniskās apkopes.ieteicams nomainīt ik pēc 2-3 mēnešiem vai pēc tam, lai uzturētu mašīnu .tīrīšanas piederumus glabā savu sweeper veic tās labākās.izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga.produktu kategorijas: putekļsūcēju piederumi modelis: 360 s8 s8 plus materiāls: plastmasa krāsa:)

Izskatās arī
Uzlādes Adapters Adapteris 26.1 V Dyson V6 V7 V8 Bezmaksas Vadu-rokas datoriem Stick Vakuuma Barošanas Vadu, Lādētāju,UK Plug
€20.34 €13.43

(1. šis lādētājs pilnībā atbilst jūsu dyson rokas putekļsūcējs v6/v7/v8. 2. šī nomaiņa lādētāja ir speciāli izstrādāta, lai dyson putekļu sūcēji.to var veikt jebkurā vietā, jebkurā laikā, un tas ir viegli izmantot. 3. droši, ātri lādēšanas tehnoloģijas, vienlaikus nodrošinot pār-uzlādēšana un pār-izlādes aizsardzību, lai paplašinātu bateriju dzīvi. 4. šis produkts ir piemērots lietošanai)

Izskatās arī
2gab Pēc Filtra, par Dyson V10 Digitālo Slim/SV18 Nomaiņa Rezerves Bezvadu putekļu Sūcēju Piederumi Mazgājami Filtri
€8.22 €7.23

(izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga. delikāts un izsmalcināts, ļoti atbilst iekārtas. filtrs var saglabāt tīrīšanas veiktspēju sweeper, vienlaikus samazinot iekļūšanu putekļu, putekšņu un citu alergēnu gaisā, ko elpojam jums kā daļu no parastās apkopes, to var viegli noņemt un aizstāt tas ir ieteicams, ka jūs nomainīt rezerves daļas reizi 6 mēnešos atkarībā)

Izskatās arī
6 Gab. Elektriskās Indukcijas Plīts Virsma Protector Paklājiņš Anti-Slip Silikona Paklājiņš,Plīts Virsmu Saskrāpēt Aizsargs Vāciņu,Siltuma Izolācijas Paklājs
€15.45 €11.28

([premium materiāls]: indukcijas plīts virsmu paklājiņš ir izgatavots no silikona, kas ir neslīdoša, mazgājams, atkārtoti un to ir viegli tīrīt. [aizsardzības sniedzēja]: mat var novērst indukcijas plīts virsmu no kļūst netīrs un skrāpējumiem, un to var glabāt indukcijas plīts virsmu tīru, tādējādi paplašinot pakalpojumu laikā no tā. [praktisku izmantošanu]: aizsardzības uzlikas var izmantot mikroviļņu)

Izskatās arī
1 Iestatiet Hepa Filtrs Galvenais Sānu Birste Xiaomi Mijia 1C / STYTJ01ZHM Dreame F9 Robotu putekļsūcējs Nomaiņa Piederumi
€16.63 €11.14

(1 iestatiet hepa filtrs galvenais sānu birste xiaomi mijia 1c / stytj01zhm dreame f9 robotu putekļsūcējs nomaiņa piederumi iezīmes: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk izturīgas sānu birste ļauj jūsu putekļsūcējs, lai sasniegtu dziļāk paklāja rūpīgāka tīrīšana filtrs filtri smalkās daļiņas, lai samazinātu putekļu, putekšņu)

Izskatās arī
Atkārtoti Kafijas Kapsulas Vāks Vertuoline Kafijas Pod, Pārtikas Klases Silikona Vāciņu, Lai Atkārtoti Uzpildāmi Nespresso Vertuo Kapsula
€14.91 €7.31

(atkārtoti kafijas kapsulas vāks vertuoline kafijas pod, pārtikas klases silikona vāciņu, lai atkārtoti uzpildāmi nespresso vertuo kapsula precīzu kafijas filtrs: pēc atkārtotas pārbaudes, gala pelējums ir pilnīgi saderīgi ar jūsu kafijas automātu.sakarā ar tehniku vāku, atkārtoti kafijas kapsulas vāks var padarīt jūsu kafijas bagāts ar eļļu, maigu, gludu un maigu garšu. perfect match: par delonghi)

Izskatās arī
3X Universālā Vakuuma Šļūtenes Adapteri, Šļūtenes, Piederumi Adaptera Savienotājs Piecu Slāņu Adapteri No 18-50Mm
€14.06 €7.59

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un goo d kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija . izturīgs materiāls: šī putekļsūcēja šļūteņu adapteris ir izgatavoti no kvalitātes plastmasas materiāla, kas ir izturīgs un var tikt piemērots ilgu laiku. plaša pieteikums: šī vakuuma šļūtenes adapteri tīrāku var pārvērst 18-50mm, kas var atbilst jūsu vairāki)

Izskatās arī
Piederumu Komplekts Roborock S7 S7 Plus T7S T7S Plus Robots putekļsūcējs ar Galveno Sānu Birste Mop Kluči, Hepa Filtri
€11.92 €9.78

(saderīgi modeļi - ar mop lupatas ir saderīgi ar xiaomi roborock s7 s7 plus t7s t7s plus robots putekļsūcējs suku galvenais suku un sānu birste tiek izmantoti, lai iztīrītu visu māju, pat stūros.un ar noņemamu dizains, lietotāji var viegli tīrīt mati, kas darbojas ap birstīti.rezerves mop - microfiber lupatas ir spēcīgas ūdens absorbcija ar vienmērīgu sadalījumu rezerves hepa filtrs - hepa filtrs uztur jūsu)

Izskatās arī
4 Gab. Veļas mazgājamo Mašīnu Drenāžas Caurule, Šļūtene,Mazgāšanas Drenāžas Šļūtene, Mazgāšanas Drenāžas Caurule,ar U Formas Turētājs,13.2 Pēdas Garš
€14.28 €8.14

(to var samazināt izmēros, lai izpildītu prasības attiecībā uz uzstādīšanu drenāžas šļūteni var pagarināt šļūtenes bez piepūles uzstādīt novadīšanas šļūtene ar trauku mazgājamā mašīna, veļas mašīna, utt.izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs izplūdes šļūtene ir ļoti elastīgas un var būt, lai novērstu aptverei, gofrētu un noplūdes nosaukums: drenāžas caurules darba spiediens:)

Izskatās arī
Kafijas aparātu Tīrīšanas Suka, 2gab Kafijas Dzirnaviņas Labs, Espresso Suku, Diametrs 5.1/5.8 cm, 360° Saru Tīrīšana
€21.21 €12.72

(ideāls tīrāku un tīrīt savu grupu galvu uz jūsu espresso mašīna unikālo dizainu un ūdens novirza spuras saglabāt jūsu rokas vēsu un sausu, bet atpakaļ skalošanas labu suku grupas bez dedzināšana sevi ar verdoša ūdens.darbi liela tieksme jūsu espresso automāts un kafijas dzirnaviņas izstrādātas, lai vieglāk tīrīšana 360° espresso komplekts (51mm/58mm), ietaupot laiku un pūles.kafijas dzirnaviņas tīru)

Izskatās arī
Bezvadu Putekļsūcējs Suku Nomaiņa Piederumi, Galveno Suku Nomaiņa Komplekts, Mājsaimniecības Tīrīšanas Rīki
€6.47 €4.15

([piemērojamie modeļi]: speciāli paredzētas a219/219 pro, 480y/496y, kas var būt ļoti saskaņota ar oriģinālo aprīkojumu. [augstas kvalitātes materiāliem]: izvēlētais augstas kvalitātes plastmasas, izturīgas, ilgs kalpošanas laiks, kas izturīgs pret koroziju, nodilumu izturīgs un ļoti uzticams.izpildīt stingrus kvalitātes kontroles standartus. [bloķēt netīrumiem]: var efektīvi noņemt putekļus, matus, daļiņas,)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda K45DH Mīklas Āķis Pielikumu par KitchenAid 4.5-5Q Ttilt-Galvas Mikseris Daļas Accessorie
€23.16 €16.21

([dubultā celtniecība]ar k45dh mīklas āķis stāvēt maisītāji izgatavota no premium quality304 nerūsējošā tērauda, izturīgs un izturīgs, bez pārklājuma un ir rūsas-pierādījums tam,tas ir daudz emaljas pārklājumu un alumīnija mīklas āķi. [unikāla dizaina] virtuves mīklas āķis pielikumu nomaiņa ir disks, kas neļauj mīklai no ietīšana ap mašīnas atsperes.standarta izmērs nav pārāk īss)

Izskatās arī
par Panasonic Gaisa Attīrītājs Filtrs F-VXG70C F-VXG70C-R F-VXG70C-N Izplūdes Filtrs ogles Filtrs H13 Filtrs F-ZXGP70C F-ZXGD70C
€68.92 €37.90

(par panasonic gaisa attīrītājs filtrs f-vxg70c f-vxg70c-r f-vxg70c-n izplūdes filtrs ogles filtrs h13 filtrs f-zxgp70c f-zxgd70c savietojams panasonic gultām modeli f-vxg70c f-vxg70c-r f-vxg70c-n saderīga par panasonic filtra modeli f-zxgp70c f-zxgd70c izmērs:hepa filtrs:435*265*50mm &aktīvās ogles filtrs:435*265*12mm iepakota ietver bāzes pēc jūsu pasūtījuma. augstas efektivitātes noņemšanas daļiņas,)

Izskatās arī
1Set Daļas, Piederumi Roborock Q7 Max,Q7 Max+,Q7 Plus,T8 Hepa Filtrs Robots putekļsūcējs Rezerves Daļas Mop Auduma Putekļu Maiss
€21.54 €16.15

(1set daļas, piederumi roborock q7 max,q7 max+,q7 plus,t8 hepa filtrs robots putekļsūcējs rezerves daļas mop auduma putekļu maiss jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saskanīgs iekārtas. labs piederumi, lai jūsu mājas robotu, lai saglabātu optimālu veiktspēju.ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt to kā daļu no ikdienas uzturēšana.visi vienlaikus samazinot)

Izskatās arī