Cena €12.31 €27.98

Pilns apraksts

Klimpa Sieviešu Jaunas Darbojas Jostas Soma Sieviešu Modes Plecu Viegls Krūšu Soma Sieviešu Soma Sporta Mazo

Produkta Nosaukums:soma

Produkta svars/Izmērs: 300g

Gadījumā pūlis:sievietes/universālā

Uzmanību:

1. Sakarā ar manuālo mērījumu, šis produkts ir kļūdas 1-3 cm.Ja jums nav prātā, jūs varat iegādāties

2.Jo atšķiras dažādu monitoru attēla, var būt iespēja, lai atspoguļotu faktisko krāsu preci, lūdzu, saprast,

Apraksts:Gaismas modes, naudas sodu meistarība.Mūsu maku un kartes somas, ietver visa veida maisi izgatavoti top ādas, rūpīgi izstrādāta, lai būtu gan funkcionāla un skaista.Vai jūs esat aizņemts, pilsētu balto apkaklīšu darba ņēmējs, vai fashionista, kas veic dzīves kvalitāti, mūsu produktus var atbilst jūsu vajadzībām.Multi-funkcionālā dizaina, dažādas opcijas, lai nodrošinātu, ka jūsu finanšu un personīgo mantu ir droša un sakārtota.Mūsu somas būs ideāls sabiedrotais, lai jūsu ikdienas dzīvē, ne tikai, lai saglabātu jums priekšā tendence, bet arī radīt praktisku un ērtu iepirkšanās pieredzi.

Mūsu veikalā ir daudz atlaides, jūs varat redzēt, ja jums ir apmierināti ar ak, laipni, jūsu pasūtījums

Atlaides ziņas:

Nopirkt trīs gabalus, 5%izslēgts

Nopirkt piecus, 8%off

Pirkt astoņus gabalus, 10%off

maks, maki sievietēm 지갑 billetera hombre kartes turētāju somas sieviešu somiņas sievietēm

Specifikācijas

  • Piemērojamie dzimums: Universal
  • Stils: Modes
  • Zīmola Nosaukums: VEIKLS KULTŪRA
  • Forma: Klaidonis
  • Produktu kategorija: crossbody soma
  • Oderes Materiāls: Poliestera
  • Apdare: NAV
  • CN: Ķīna
  • seasonable: visu sezonu
  • Slēgšanas Tips: rāvējslēdzēju
  • Soma materiāls: neilona
  • Galvenais Materiāls: neilona
  • Dizains: tīrtoņa krāsu
  • Cietība: mērenība
  • Modelis Tips: Cietie
  • Dzimums: Unisex
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Krāsa: multicolour
  • Izcelsmes Vieta: GUANG DONG Provinces

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Augstas Kvalitātes Ūdensizturīgs Oxford Unisex Mugursomas Ceļojumiem Ūdens Pudelei Mugursomas, Somas 14" Datoru Soma, Grāmatu Mugursoma Izjādes
€373.21 €37.32

(apraksts: stils: mugursomas/mugursomas; materiāli: ūdensnecaurlaidīga neilona(augstas kvalitātes); krāsa: melna, kafijas, tumši zaļa, tumši zila, izmērs: 27cm(w)*15cm(d)*41cm h)(10.63 *5.91 *16.14 ); daudzums: viens; lūdzu, ņemiet vērā: saskaņā ar manuālo mērījumu, tur varbūt 1-2cm atšķirība, mēs novērtējam jūsu saprast!apgaismojums un displeji var izraisīt krāsu atšķirība, patiesi)

Izskatās arī
Pasūtījuma Dutton Sēta Yellowstone Bagāžas Birkas Privātuma Aizsardzību, Bagāžas Birkas, Ceļojumu Soma, Uzlīmes Koferis
€5.03

(mēs piedāvājam dažādu stilu un veidu, bagāžas birkas, lai palīdzētu jums noteikt un aizsargāt savu bagāžu ceļojot.mūsu bagāžas birkas ir gan stilīgs un praktisks, pievienojot personalizētu pieskārienu jūsu bagāžu un padarot to viegli atpazīt. mūsu bagāžas birkas ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, kas nodrošina izturību un ūdens pretestību, lai aizsargātu jūsu personisko informāciju)

Izskatās arī
Klēpjdators Gadījumā 13-14 Collu Piedurknēm Ūdens Izturīga Soma MacBook Pro 14" M1 Pro/Max,13,3" MacBook Air/Pro, Lielākā daļa 13"-14" Piezīmjdatoriem
€9.83 €5.23

(【izmēri un saderība] aicina iekšējie izmēri: 13.78 x 10.04 x 0.8 collas; savietojams ar macbook pro, 14 collu 2021 m1 pro/m1 max a2442 un visi modeli macbook air/ pro ar 13 collu, ipad pro 12.9, virsmas grāmata 2 13.5 , virsmas klēpjdatoru 3/2/1 13,5 , dell inspiron 13/14, thinkpad 14 un populārākajiem 13-14 collu macbooks microsoft asus dell acer hp lenovo razer samsung chromebook datori portatīvie planšetdatori)

Izskatās arī
Pātagot Plecu Somas Sieviešu Mazu Rokassomu Īstas Ādas Soma Crossbody Pakotnes Dāmas Oriģinalitāti Luksusa Dizainers Maisā Markas
€46.52 €23.26

(piezīmes 1. tā ir īsta āda?atbilde ir 100% garantēta ādas. 2. kvalitāte garantēta, pie šādu lētu cenu?atbilde rūpnīcas tiešā tirdzniecība ir laba, un lēti, 3. pasūtījumu pirms 0:00, ka diena būs piegādāta pēc iespējas ātrāk)

Izskatās arī
Klimpa Formu Pleca Soma, PU Ādas Underarm Somas Modes Maku Sievietēm Sieviešu
€6.60 €4.15

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes! dzimums: sieviešu materiāls: pu izmērs: kā attēlā stils: modes tendence paketē iekļauts: 1x soma laipni atzīmēja: 1.maz smarža ir normāli.lūdzu, liekot to ārā uz pāris dienām, smarža pazudīs. 2.lūdzu atļaut maz krāsu atšķirība sakarā ar citu fotokameru vai apgaismojuma apstākļos. 3.lūdzu atļaut)

Izskatās arī
Skaisti Underarm Soma Mirdzēt, lai Rhinestone Crossbody Soma Pleca Soma Vakara Soma Somā, lai Maskēta Puse
€4.47 €2.72

(334 funkcijas: ootdty ar rhinestone materiāls: šajā crossbody soma ir izgatavota no pu materiāla, dzirkstošais apdare ir un uzkrītošā saskaņā ar gaismu, kas var dižoties jūsu eleganci. vienā interjera zipped kabatas: izstrādāta ar vienu mazo, iekšējo slots, sieviešu rokassomas var turēt lielākā daļa no jūsu nozīmīgus objektus, piemēram, bankcards, kredītkartes un vadītāja apliecība,)

Izskatās arī
Vintage Y2k Kurjera Soma Sieviešu Audekls Zvaigžņu Plāksteris Studentiem, Skolu Crossbody Somas Amerikāņu Modes Retro Sieviešu Rokassomas
€23.59 €12.74

(specifikācija: materiāls: audekls izmērs: 30*27*15 cm krāsa: brūna siksnas: 1 lietošana: pleca soma, kurjera soma,crossbody somas)

Izskatās arī
Abstraktas Līnijas Slīpums Tumši Zila Mugursomas Pusaudžiem Skolēnu Skolas Somas Portatīvo Datoru Mugursoma Vīrieši Sievietes Sieviešu Ceļojumu Mochila
€36.69 €25.68

(posteņa nosaukums: mugursoma stils: gadījuma modes materiāls: poliestera oxford izmērs: 40x17x30cm atklāšanas metode: rāvējslēdzējs dizains : kā rādīt attēlu iepakojuma saraksts: 1* mugursoma produkta īpatnības: regulējams plecu siksnas un muguras ir polsterēta ar polsterējumu, lai nodrošinātu komfortu un novērstu diskomfortu pleciem.tas nodrošina mīkstu)

Izskatās arī