Cena €5.42 €8.75

Pilns apraksts

Apraksts:

【Izturīgs Materiāls] aicina: Šajā dekoratīvā mest spilvens ir izgatavots no augstas kvalitātes mīksta samta un PP kokvilnas piepildīta materiāls, izsmalcinātu meistarība, ādai draudzīgi, elpojošs, mīksts un ērts, lai pieskarties.

【Radošās Dizaina] aicina: Radošo Ķīniešu stilā pūķis modelis spilvens, pievieno silto sajūtu, lai jūsu mājās apdare.

【Multi Funkcijas] aicina: muguras atbalsta spilvenu var izmantot kā mest spilvens, arī var izmantot kā muguras spilvenu, grīdas sēdekļa spilvena, vidukļa spilvenu, dīvāna spilvenu, atzveltnes spilvenu, utt.

【Mājas Dekorēšana] aicina: mest spilvens ir piemērots dekorēšanai mājās, guļamistaba, viesistaba, dīvāns, dīvāns, gulta, auto, biroja vai jebkuras citas vietas.

【Lieliska Dāvana] aicina: atzveltnes spilvens, spilvens ir lieliska dāvana ģimenei un draugiem uz Dzimšanas dienām, housewarmings, Jaunais Gads, Pavasara Festivālā un citos festivālos.

Specifikācija:

Materiāls: PP kokvilnas samts

Izmēri:

48cmx36cm/18.90inchx14.17inch

Komplektā Ietilpst:

1 Aizmugurējais Spilvens

Specifikācijas

  • MainKey2: Mest Spilvens Office Home Decoration Dīvāna Spilvenu
  • Uzpildes: KOKVILNAS
  • MainKey5: Mīksta Gulta Dīvāns Gulta Automašīnu Atzveltnes Spilvens
  • MainKey1: mest spilvens
  • Veids: Cusion
  • Modeļa Numurs: atpakaļ spilvena
  • MainKey4: Atzveltnes Spilvenu, lai Dzīvojamā Istaba Guļamistaba
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Poliestera / Kokvilnas
  • MainKey6: Atpakaļ Spilvenu Rotājumu Guļamistaba, Mājas Dekoru
  • MainKey3: Dekoratīvie Mest Spilvens, Radoša Dzimšanas Dienas Dāvana

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Pār Mēness Gobelēns Smieklīgi Sienas Karājas Estētisko Mājas Apdare Gobelēni, lai Dzīvojamā Istaba Guļamistaba Kopmītnes Istaba
€18.31 €10.98

(materiāla apraksts: 100% poliestera šķiedras produkta īpašības: tas gobelēns ir izgatavoti no augstas kvalitātes auduma, kas ir mīksts, izturīgs, ādai draudzīgs un viegls.vai izmantot telpās vai ārā, to var viegli karājās un salocīt uz augšu.piemērots jebkuru ainu un sezonas. gadījumā scenārijs: ideāla sienas karājas, kopmītnē apdare, pludmales mešana, piknika audums, veranda karājas,)

Izskatās arī
60x180cm Anime Fate/Stay Night spilvendrānas Liktenis/Grand Pasūtījums/Nulles 3D abpusējs Gultas piederumi Ķermeņa Hugging Spilvendrāna Pielāgot
€29.08 €12.22

(mēs esam ražotāji ,mēs varam pielāgot jebkuram modeli, lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir nepieciešams . liels kolekciju un kā dāvanu draugiem vai radiniekiem. izmēri: 34x100cm,40×120cm,50x150cm,50*160cm ,50x180cm,60x170cm,60x180cm lūdzu, ļauj 3-5cm kļūda piemēram. materiāls: ādas persiku modelis: ārpus double sided izdrukāt komplektā ietilpst:)

Izskatās arī
4gab/daudz Navidad Ziemassvētki Roku Dvielis, Ziemassvētku Dekori Sarkanā Santa Claus 2023 Jaunā Gada Dāvanu, Mājas Vannas istabā Veļas Roku Dvieļu Audums
€12.25 €7.23

(4gab/daudz navidad ziemassvētki roku dvielis, ziemassvētku dekori sarkanā santa claus 2023 jaunā gada dāvanu, mājas vannas istabā veļas roku dvieļu audums apraksts: 30*30cm jaunu navidad ziemassvētki roku dvielis, ziemassvētku dekori sarkanā santa claus 2023 jaunā gada dāvanu, mājas vannas istabā veļas roku dvieļu audums materiāls:coral fleece krāsa:kā attēlā izmērs:30*30cm svars:)

Izskatās arī
Dakimakura anime žanna d ' arka(Mainīt) Liktenis Grand Lai Double-sided Print Dzīves izmēra ķermeņa spilveni segtu Pieaugušo spilvendrāna
€38.00 €22.81

(uzmanību: tas ir tikai spilvens uz lietu. (vai spilvenu apdruka iekšējo nav iekļauta.) mums ir 4 izmēru izvēlēties,150 cm x 50 cm,160 cm x50 cm,180 cm x60 cm,120 cm x40 cm, mēs piedāvājam dropshipping pakalpojumu.jūs varat sazināties ar mani sīkāku informāciju. mums ir divas materiālus izvēlēties.viens ir persika ādas materiālu un citas ir 2way materiāls. persiku)

Izskatās arī
Etniskās Polinēzijas Tekstūra Ziedu Jūras Bruņurupucis Dzelteno Roku Dvieļi, Virtuve, Vannas Istaba Rīkus, Roku Dvielis Karājās Noslaucīt Putekļus Absorbējoša Frotē Dvieļi
€42.49 €29.74

(labdien!laipni lūdzam pirmo simpātiju veikalā! kvalitāte ir pirmais ar labāko apkalpošanu.klienti visi ir mūsu draugi. funkcijas: izmērs: 46x35.5cm = 18x14inch materiāls: superfine šķiedras krāsa: kā parādīts attēlā (single-sided printing) --100%pavisam jaunu un augstas kvalitātes. --laba kvalitāte, materiāls:mīksts un ērts, super ūdens absorbcija un)

Izskatās arī
Bohemian Violeta Mandala Modelis Elastīgs Krēslā Datora Krēsla Pārsegs Stiept Noņemams Biroja Krēsls Slipcover Sadalīt Sēdekļa Pārvalki
€24.62 €12.06

(datoru, biroja krēsls vāciņu materiāls: poliesters izmērs: 1gb/0.14 kg produkta iespējas: izgatavots no 95% poliestera un 5% spandex audums ir mīksts, ērts, izturīgs un ilgstošs.augstas elastības perfekti aizsargā savu krēslu no noplūdēm, kodni, un asaras.redecorate savu darba krēslu, lai atjaunot jūsu trauslo vēl joprojām ir uzticams krēsls, piebilstot, spīdums, lai jūsu mājās vai)

Izskatās arī
59Inch Zemniecisks Tabula Apģērbu Apaļā galda Rieva Bezmaksas Āra Puses Izšuvumi Galdautu
€24.60 €21.40

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! izmērs: apaļa galdauts diametrs 59 collas, piemērotas galdauti, lai apaļā galda diametrs no 20inch-44inch, ilgāk nekā parasti, 50 collu kārta galdauts labāk krītot efektu. ūdensizturīgs & rieva bezmaksas: apaļa galdauts ar papildus ūdens izturīgs pārklājums, padara tabula aptver spillproof, ūdens un traipu izturīgs.izgatavoti)

Izskatās arī
Suši Veikalā Īsā Aizkaru Japāņu Restorāns Apdare Noren Virtuves Banner Izakaya Bistro, Bārs Pusi Aizkaru Audums Mākslas Pasūtījuma
€10.81 €7.02

(noren veikals, japāņu apdare tradicionālo japānas aizkaru durvju īsā aizkaru japāņu stila aizkaru mazo logu, durvju suši funkcijas: 1. materiāls: mūsu īso durvju aizkari ir izgatavoti no augstas kvalitātes biezs kokvilnas un lina, mīksti un veselīgi, videi draudzīgi, ne smakas, un nodilumu izturīga. 2. izsmalcinātu modelis: dažādi japāņu stila modeļus, lai izvēlēties no, var saskaņot)

Izskatās arī
Tokio Hotel band iespiesti Gultas Komplekti izsmalcinātu piegādes komplekts sega sedz, gulta mierinātājs komplekts gultasveļas komplekts luksusa dzimšanas dienas dāvana
€85.66 €25.70

(produkta apraksts funkcijas 1. reaktīvais drukāšana, veselīgs un nekaitīgs videi draudzīgas 2. tur ir dažādi izmēri, piemērots visu veidu cilvēkiem dažādās situācijās 3. viegli aprūpes un ērtības: veļas mašīnā mazgājamas, kas ietaupa jums daudz laika un enerģijas.veļas žāvē zems. 4.ja vēlaties citu izmēru vai projektēšanu, lūdzu, sazinieties ar mums, izmantojot īsziņas. 5.atcelšanu)

Izskatās arī
Taisnstūra Galda Satīna Auduma Galdauts Pārklājumu Kāzu Ziemassvētkiem, Bērnu Dušas, Dzimšanas Dienas, Banketu Dekori Mājas Pusdienu Galda Segumu
€15.41 €3.11

(motīvs: 1.uz zīda galdauts ir izturīgs un nav izbalināt viegli, aizsardzība jūsu galda, un to var izmantot uz ilgu laiku 2.ideālais desktop apdare: gluda auduma galdauts ir izsmalcinātu apdares jūsu pusdienu galda, bet satīna galdauts var izmantot atsevišķi, lai izdaiļot jūsu galda, vai kopā ar spilveniem un salvetes uz virsmas galdi vai citas mēbeles, piebilstot, šarmu un skaistumu jūsu mājās 3.)

Izskatās arī
Seno Romiešu SPQR Anti-Slip Doormat Vannas Paklājiņš Čūskas Ādas Rāpuļu Mēroga Gaitenis Paklāju Ieejas Durvīm Paklāju Iekštelpu Dekoratīvās
€8.32 €4.24

(laipni lūdzam ja jums ir kādi jautājumi, vai īpašas prasības, lūdzu, sazinieties ar mums . mēs atbalstām ekskluzīvas pielāgošanu , lai jūs varat nosūtīt mums savu iecienītāko rakstu un jūsu mats individuāla jums! izmērs : 40cm*60cm;15.7 x 23.5 ; materiāla apraksts : 100% poliestera , flaneļa audums, neausts dotted plastmasas grunts, biezums 0.8 cm; produkta īpašības)

Izskatās arī
INS Stilu, Tropu Augi Flamingo Virtuves Īss Logu Aizkaru Mūsdienu Mājas Dekoru Mazo Logu Romiešu Sasiet Aizkarus
€51.05 €30.63

(apraksts: --kaklasaites zīda lentes, jūs varētu pielāgot augstumu, gan, lai redzētu, vairāk dekorācijas. --ar kātu kabatā uz aizkariem augšā, padarot tos ļoti viegli pakārt, izmantojot standarta vai pielāgotus, stienis. --mājas apdarei: izsmalcinātu dizainu ļauj jums, lai izdaiļot jūsu logi ar lielu stilu, ideāls nelielu logu, virtuve, vannas istaba, dzīvojamā istaba, guļamistaba. --izvēlēto)

Izskatās arī
Luksusa Satīna Sarkanu Izšuvumu Gulta Galda Karogu Runner Auduma Mežģīnēm Jaunais Gads Ir 2021. Galdauts Placemat Kāzu Dekori Ziemassvētku
€29.53 €15.06

(luksusa satīna sarkanu izšuvumu gulta galda karogu runner auduma mežģīnēm jaunais gads ir 2021. galdauts placemat kāzu dekori ziemassvētku 100% brand new materiāls: poliesters pozīcijas numurs: 436825-436837 krāsa: kā attēlu iepakojums: 1pc izmērs: 40*150cm/40*176cm/40*196cm konversija: 1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 collas silts padoms : atgādinām, ka sakarā)

Izskatās arī
Mājas Spilvendrāna Ziemeļvalstu Retro Mandala Drukāt Persiku Ādas Vilnas Laukumā Spilvendrāna Spilvena Vāka
€11.21 €5.61

(laipni lūgti manā veikalā! sadzīves vairumtirdzniecības un globālā pārdot rūpnīcas cenu un bezmaksas piegādi katru nedēļu jaunas ielidošanas augšupielādēt izbaudiet jūs iepirkšanās laiks. piezīme: šis produkts ir vienpusējs raksts. produkts: 100% pavisam jaunu spilvendrāna (spilvens nav iekļauts) izmērs: 40*40cm(16 collas * 16 collas) 45*45cm(18)

Izskatās arī
Pirkstu Skaistumu Mandala Mēness Kvadrāts Sienas Karājas Gobelēns Mākslas Mājas Dekoru Apdare
€14.61 €10.52

(laipni lūgti manā veikalā! sadzīves vairumtirdzniecības un globālā pārdot rūpnīcas cenu un bezmaksas piegādi, katru nedēļu jaunas ielidošanas augšupielādēt izbaudiet jūs iepirkšanās laiks.motīvs: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes šis produkts nāk dažādos izmēros, lūdzu, izvēlēties izmēru, jums ir nepieciešams, universāls un stilīgs dekoru jebkurā telpā vai)

Izskatās arī
1 Sēdvietas Elastīgs Recliner Krēslam Segtu Polar Fleece Slinks Puika Atpūsties Dīvāns Attiecas Vienkrāsainu Vienā Krēslā Slipcover Dzīvojamā Istaba
€45.21 €18.01

(funkcijas: ✔izgatavoti no poliestera-spandex žakarda audums ar faktūru, ar dinamiskas nelielu pārbaudes modelis, ar izsmalcinātu meistarība un bieza auduma padarīt recliner aptver vairāk mīksts pieskarties un pietiekami izturīgs, lai ilgi lietot. ✔mūsu slipcovers par recliner krēsli pieņemti visu apkārt seguma dizainu, kas var aizsargāt savu recliner no ikdienas valkāšanai un nejaušiem traipiem,)

Izskatās arī
Kaktuss Augu Tintes Duvet Cover Set Karalis, Karaliene Double Twin Vienu Gultas Veļas Komplekts
€49.28 €34.50

(padomi: rūpēties par savu lielumu, pirms izdarīt lēmumu!mums twin: sega sedz 68 x86 (172x218cm)x1 spilvendrānā 20 x29 (51x75cm)x1 gabals mums pilnībā: sega sedz 79 x90 (200x229cm)x1 spilvendrānā 20 x29 (51x75cm)x2 gabalu mums karaliene: sega sedz 90 x90 (228x228cm)x1 spilvendrānā 20 x29 (51x75cm)x2 gabalus, mums karalis: sega sedz 102 x90 (259x229cm)x1 spilvendrānā 20 x36 (51x90cm)x2 gabalu ās vienotā: sega sedz)

Izskatās arī