Cena €5.25 €9.38

Pilns apraksts

10Pcs Golfa Zižļa Galu Lielums 0.370 Golfa Piedurknēm Gredzenu Golfa Gludekļi Augstas Kvalitātes Kluba Vārpstas Piederumi

Atbalsta Dropshipping un Vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un Labas Kvalitātes Bez maksas, Pēc-pārdošanas Garantija.

100% pavisam jaunu.

0.370 piemērots 0.370 padoms gludekļi vārpstu.

Krāsa:zelta/sudraba

Materiāls:PVC+plastmasas

Izmērs:9.3 x 14 x 13.8 mm

Iepakojuma Saturs:

10 x Golfa Lietussargu

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar Pack24.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, Pack24.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Knotter MEZGLS PALĪDZĒT GT/PR/FG Mezgls Knotting Mašīna Zvejas Spole Taurētājs Zvejas Rīkus, Zvejas Aprīkojumu,Melns
€15.10 €12.99

(un augsta kvalitāte.šis produkts, ir piemērots veids; a izmēri un specifikācijas zvejas , plašs pielietojuma spektrs.apvalks ir izgatavots no plastmasas ar augstu stiprību un izturību.izmantojot un zema ātruma motoru, spole ir kompakts un ir spēcīgāka.produkta apraksts: šis produkts ir rūpīgi izstrādāti līdz rūpnieciskie dizaineri ar jaunu un skaistu appearance.by divas 7. baterijas(bez akumulatora), tas ir drošs)

Izskatās arī
20PCS 8-Formas Zvejas Ritošā Grozāmos Samazina Berzes, Rotējošo Bez Ierobežojuma Snap Mainīt Savienotājs Spēcīgāka Spēcīgu Stiepes Spēks
€1.89 €1.06

(krāsa: melna specifikācija: #2, #4, #6, #8, #10,1/0 veids: makšķerēšanas piederumi materiāls: nerūsējošais tērauds+vara iepakojumā:20 gab ritošā grozās ap savu asi piezīme: lūdzu atļaut 2%-3% kļūdas dēļ manuāla mērīšana.paldies par jūsu sapratni. krāsa var nedaudz atšķirties no reāla, jo gaisma.)

Izskatās arī
1/2/4GAB Karstā Vasaras Desktop Board Game Basketbola Pirkstu Mini Mašīna Puse Interaktīvo Galda Sporta Spēles Bērniem, Pieaugušajiem
€4.34 €3.03

(1/2/4gab karstā vasaras desktop board game basketbola pirkstu mini mašīna puse interaktīvo galda sporta spēles bērniem, pieaugušajiem apraksts: nosaukums: darbvirsmas kaķene fotografēšanas mašīnu vecums: trīs gadus veciem, materiāls: plastmasa krāsa: zils, sarkans, gaiši zils , zaļš, balts specifikācijas: 1.【viegli darboties] aicina mīlēja ar bērniem,)

Izskatās arī
Karpu Zvejas Raķešu Pakārtotā Runāja Bumba Peldošo Ēsmu, Ēsmas Turētājs Bullet Raķešu Pakārtotā Ligzdošanas Raktuves Zvejas Piederumi Zaļa Balta
€1.88 €0.75

(funkcijas: * brand new augstas kvalitātes *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs *suitabe par jebkuru ēsmu. *izmantojot šo produktu, var uzaicināt lielu koncentrāciju zivis. *ja pludiņiem kontakti ūdeni, organisms tiek atbrīvots pilnībā atvērtas, lai veļas ēsmu ārā uzreiz. *ar pludiņu, kad atver un slīd bez piepūles pāri virs ūdens bez vērpšanai,)

Izskatās arī
Izskatās arī
Universāla Ādas Uzglabāšanas Soma, Rotaslietas, Monētas Mazie Aksesuāri
€32.19 €16.10

(funkcijas: ootdty augstas kvalitātes: soma, ir rokas-izgatavots no ļoti izturīga āda, gluda virsma.ilgtermiņa izmantošanai nav padarīt to izbalināt vai bojājumiem, bet padarīt tā ir unikāla spīdumu no ādas. unikālo dizainu:soma ar aukliņu, dizains ir viegli salocīt un izvērsties.jūs varat kontrolēt paplašinātas zonas ar relaksējošu vai pievelkot aukliņu.šī ir lieliska izvēle,)

Izskatās arī
BASSKING Liels Popers Grūti Pievilināt 120mm 42g Peldošos Zvejas Ēsmas Iscas Artificiais Leurre De Pêche Wobbler Jūras makšķeres
€5.95 €3.27

(bassking liels popers grūti pievilināt 120mm 42g peldošos zvejas ēsmas iscas artificiais leurre de pêche wobbler jūras makšķeres specifikācija: 1.garums: 120mm 2.svars: 42g 3.acis: 3d acis 4.āķis: šarpa treble āķi 5.darbība: top ūdens peldošas 6.iepakojums:blisteris kaste ar ievietojiet atmiņas karti.motīvs: 1.spēcīga struktūra, spilgts peldēšana rīcības, vertikālās zivju mēroga hologrāfisko efektu)

Izskatās arī
25Pcs/daudz 2.5 mm/3,0 mm/3,5 mm/4.0 mm Lidot ar Piesaisti Materiāls Jauki Izstrādāta Iešķeltu Volframa Lodītes Lidot ar Piesaisti Volframa Lodītēm
€6.35 €0.45

(25pcs/daudz 2.5 mm/3,0 mm/3,5 mm/4.0 mm lidot ar piesaisti materiāls jauki izstrādāta iešķeltu volframa lodītes lidot ar piesaisti volframa lodītēm izgatavots no videi draudzīgas volframa sakausējuma materiāla, 95% augsta blīvuma volframa un zeltītiem uz virsmas. stabilu sniegumu, pretkorozijas, pretrūsēšanas. volframs ir 60% smagākas, nekā svins un 240% smagākas, nekā no misiņa. krāsa)

Izskatās arī
2gab Lab Pasūtījuma Svaru Odyssey Insulta Lab Golfa īsa golfa nūja 25G & 35G
€22.29 €14.71

(2gab lab pasūtījuma svaru odyssey insulta lab golfa īsa golfa nūja 25g & 35g 2x golfa īsa golfa nūja pakāpes: 1 x 25g + 1 x 35g augstas kvalitātes pēcpārdošanas īsa golfa nūja svaru odyssey insulta lab sērija putters fit odyssey insulta lab dubultā plaša plūsma / 2-ball / #7 / v-line pīrāgus utt. specifikācija:25g/35g krāsa:melna materiāls:nerūsējošais tērauds izmērs:diametrs:)

Izskatās arī
8cm/14g Mīksto Zvejas Ēsmas Ēsmu Vēžu, Garneļu Zvejas Vilinājums Raust Mākslīgo Ēsmu Swimbait Wobbler Par makšķeres
€10.32 €0.45

(šo zvejas vilinājums var veidot dzīvi-tāpat kā peldēšanas darbības ūdeni, piesaista plēsoņas, lai iekost.ja jums ir zvejas entuziasts, izmantot šo lure, un tas palielinās jūsu nozveju un dos jums daudz jautrības. dzīve-tāpat kā peldēšanas pasākumus atbilst visām jūsu expentation)

Izskatās arī
VIENU IZVĒLI 9.0 DM Karalis spēlēja Kārtis,DIY CUSTOM galda Spēles PROXY Kārtis Spēlē
€1.42

(uzmanību: 1.cenā visas iespējas ir tikai vienības cenu, nevis kopējo cenu. 2.lūdzu, pārliecinieties, ka izvēlēties pareizo daudzumu un cenu pirms pirkšanas. piemēram: ja jūs vēlaties, lai 12 kartes ,jums ir nepieciešams izvēlēties 10-30 gribu iespēju.un pēc tam palielināt to skaitu līdz 12. 3. gribu zināt, sarakstus un attēlu?lūdzu, sazinieties ar mums pa pack24.lv)

Izskatās arī
Pool Cue Lentes PU Biljarda Kiju Rokturi Tape Anti Slip Iesaiņojuma Lentes 1,5 M Absorbēt Sviedri par Spēli Pool Biljarda Kijas Snooker Iekārtas
€11.38 €6.03

(apraksts: 【augstas kvalitātes] aicina: šajā pool cue lentes ir izgatavotas no augstas kvalitātes pu materiāla, ērti justies, izturīgs ilgs lietošanas laiks. 【iezīme] aicina: biljards cue wrap rokturi tape iesaiņošana, absorbē sviedrus, kas nav slīdēšanu, viegli lietojams, liels piederumus, kas paredzēti jūsu biljarda pool cue. 【dizaina] aicina: modes biljarda pool cue rokturi tape)

Izskatās arī
1~10PCS Platgalve Zvejas Vilinājums Grimst 26g 140S Volframa Svaru Sistēma Sālsūdens Ilgi Liešanas Grūti Ēsmas Kvalitāte makšķeres un par
€28.96 €20.27

(1~10pcs platgalve zvejas vilinājums grimst 26g 140s volframa svaru sistēma sālsūdens ilgi liešanas grūti ēsmas kvalitāte makšķeres un par apraksts: produktu kategorijas: lure ēsmas veidā: viltus ēsmu/bionisko ēsma krāsa: (miris lidot sistēma) 1# sarkana galva, sudraba iestāde, (miris lidot sistēma) 2# spīguļi, pulveris, (miris lidot sistēma) 3# kviešu ausis, (miris lidot sistēma))

Izskatās arī
Golfa Dzelzs Galvas Vāka Portatīvo Ķīļi Ietilpst Viegls Headcover par Sportists Ceļojumu Āra Sporta Piederumi Golfa Spēlē
€2.07 €1.24

(apraksts: 【modes dizaina] aicina golfa dzelzs galvas vāka ir kombinācija, aušana, modeli un vienkārši aušana, izsmalcinātu un modernu. 【augstas kvalitātes] aicina mūsu golfa dzelzs galvas vāka ir izgatavota no premium pu ādas materiāla, izturīgs, viegls un ilgs lietošanas laiks. 【lielumam] aicina golfa dzelzs galvas vāka ir ar izmēru no 11.5cmx8cm/4.53inchx3.15inch, liela izmēra, der)

Izskatās arī
30lbs 50lbs Ultraweight Jig Vērpšanai/Liešanas Stienis Jūras Laivu, Zvejas Augsta Oglekļa Šķiedras Sālsūdens Okeāna Jigger 5 Sekcijas Stienis
€98.44 €44.30

(30lbs 50lbs ultraweight vērpšanai jig stienis jūras laivu, zvejas augsta oglekļa šķiedras sālsūdens okeāna jigger 5 sekcijas stienis džiga spiningu stienis ir īpaši paredzēti vertikālu džiga,lai gan tas ir universāls pietiekami, lai varētu izmantot dažādiem jūras zvejas paņēmienu.stienis sagataves ir izgatavoti no cauruļveida tērauda kompozītu masveida stingrība.paaugstinātas izturības nerūsējošā)

Izskatās arī
Portatīvie Galda Teniss Traine Galda Teniss Vārpstas Mācību Mašīna Elastību
€1.57 €0.96

(1173 portatīvie galda teniss par kazlēnu pieaugušo ping iesācējiem pašmācība ootdty portatīvie galda teniss traine galda teniss mīksto vārpstas mācību mašīna elastību, lai mazulis pieaugušo ping prakse sports portatīvie galda teniss trainetable tenisa mīksto vārpstas mācību mašīna elastību, lai mazulis pieaugušo ping prakse sporta traine pavisam jaunu un augstas kvalitātes produkta)

Izskatās arī
8 Pack Magnētisko Āķi Lieljaudas, Ar Karabīne Āķi Sudraba Ndfeb ,Uz Grila, Karājas, Kruīza, Virtuve, Garāža, Ledusskapis
€23.44 €17.81

([spēcīgi magnēti]spēcīgs magnētiskais āķis ir super spēcīga iesūkšanas, kas kopumā var sasniegt 100lbs, kad apturēta vertikāli un 30lbs, kad apturēta horizontāli.nerūsējošā tērauda carabiners ir izturīgāks un ilgāk, nekā alumīnija sprādzes. [viegli lietojams]magnēta āķi ir viegla, maza izmēra, un tā ir spēcīgs raušanas spēku.magnēti ar āķi ir piemēroti jebkuru metāla virsmu, bez)

Izskatās arī
1pc Galda Teniss Gumijas Sūkli Segtu Fit Ping Pong Bradāt Rakešu Gumijas, Ādas, Izturīgi Rakešu Sporta Rezerves Piederumi
€4.41 €2.21

(apraksts: * brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot *galda teniss gumijas sūkli segtu fit ping pong bradāt rakešu gumijas ādu *virsmas tack izcils, ilgnoturīgs. *elastīgums, laba vadāmība, viegli ražošana loka. *piekļuvi slepeniem jūtas; *brīnišķīgas pārmaiņas un rotācijas ātrumu; *ļauj)

Izskatās arī
Jaunu Locīšanas Tabulas Magnētisko Iet Šaha Komplekts Vecs Ķīniešu Galda Spēle Weiqi Dambrete Gobang Magnētisms Plastmasas Go Spēles Bērniem, Rotaļlietas, Dāvanu
€52.08 €26.04

(modname=ckeditor produkta parametri: produkta nosaukums: magnēts iet produkta tips: portatīvo salokāmo produkta svars: aptuveni 0. 62kg produkta materiāls: plastmasa, dzelzs plāksni, magnēts, aparatūras. gabalu skaits: melns un balts sēklas kopā 260 gabalu specifikācija šaha figūras: diametrs ir aptuveni 1.22 cm kuģa izmērs: 29.5*29.5*1.5 cm piezīme:)

Izskatās arī
Golfa Zaļās Putt Bumbu Marķieri, Apaļš Burbulis Līmenī Lasītājs Augstas Precizitātes Golfa Liekot Atbalsta Horizontālā Mērogā Piederumi
€8.28 €4.56

(uzlabotu savu golfa spēli ar mūsu golfa zaļās nogāzes lasītājs!tās unikālā double-sided dizains var palīdzēt jums precīzi atzīmēt nostāju, kas bumbu uz zaļo un uzlabot jūsu liekot prasmes.ne tikai golfa, izmantot to citos gadījumos, kad levelness ir jāmēra.lieliska dāvana jebkurš golfa spēlētājs, ! specifikācija: līmenis gabarīta izmērs: 3.2*0.7 cm/1.26*0.28 collas produkta)

Izskatās arī