Cena €1.66 €2.38

Pilns apraksts

Materiāls: silikona

Izmērs:Kā attēlu

Iepakojuma saraksts:3 Gab./Komplekts

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Marķieri Marķieri Vieglas Marķiera Krāsas Marķieriem, Estētiskās Atzīmētājs Dropship
€4.48 €3.54

(funkcijas: ootdty atzīmētājs: krāsains marķieris dažādās krāsās, ar mīkstu dizains, viegli grupas lietām un ieplānot.liels lūgums grāmatas vai piezīmes. materiāls: mūsu atzīmētājs lietās ir izgatavots no izturīga kvalitātes plastmasas materiāla.jauki pastelis atzīmētājs ir super mīkstajam ar gludu, mīkstu galu. ātri žāvēšanas marķieri, pildspalvas: jauki maigu)

Izskatās arī
K92F Izturīgs Metāla Pildspalva Mūžīgā Pen Biroja Sanāksmes un Ceļojumu Žurnālos
€7.56 €3.78

(funkcijas: ootdty pieredze ērtības ar šo 2 in 1 universal irbuli, attēloti izturīgs metāla korpuss un mūžīga zīmuļa galu. izgatavots no kvalitatīva metāla, šī universāls pildspalva apvieno funkcionalitāti capacitive stylus un parasto zīmuli, nodrošinot netraucētu un precīzu rakstot uz jebkuru touch ekrāni. paredzēts biroja speciālisti, un biroja darbiniekiem, šī pildspalva)

Izskatās arī
Golfa Pildspalvu Komplekts Mini Desktop Golfa Lodīšu Pildspalva Dāvanu Ietver Liekot Zaļš 3 Klubi Pildspalvu Bumbiņas Un Karogu, Galda Spēles, Biroja, Skolas Dāvanu
€3.97 €2.38

(specifikācija: jaunu un augstas kvalitātes materiāls: cinka sakausējums + alumīnija sakausējuma funkcijas: 1)jautri darbvirsmas liekot/golfa zaļo rotaļlietu komplektu. 2)tas ir creative golf club stilā callpoint pildspalvas, tas ir izgatavots no nerūsējošā tērauda un alumīnija sakausējuma materiāla. 3)plaši izmanto --- lielisks papildinājums, lai darbvirsmas un)

Izskatās arī
QX2B Bagāžnieka Lodīšu Pildspalva ar Vernier-Suports Jaunums Rakstīšanas Pildspalva Students
€4.50 €2.24

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes measring diapazonā.ar suportu instruments mērīšanas diapazons: 0-10cm.skaidrs, metriska mēroga, precīzs mērījums.ir uz ideālu instrumenti mērinstrumenti kalibra, iekšējais diametrs, ārējais diametrs, dziļums, garums, utt. jaunums lodīšu pildspalvu.tas nolaižamās lodīšu pildspalvu ir multi-funkcionāls izstrādāti, ar vernier-suports,)

Izskatās arī
0.5 mm Papildu Soda Punktu Rollerball Pildspalvas Taisni Šķidrās Želejas Pildspalvas un Rakstīšanas
€3.91 €1.95

(funkcijas: ootdty modes dizainu: ar rollerball pildspalvu caurules ir unikāli dizaini; un arī ir labas kvalitātes un nav noplūdes, pat ja jūs izmantojat ilgu laiku. unlimited izmanto: rullīšu un lodīšu pildspalvas ir piemērots, lietojot klasē, marķējums dažādu vārdu un darīt dažas svarīga piezīme.labākais rakstīšanai, piezīmju veikšanas, un vairāk. ātrā žāvēšana funkciju:)

Izskatās arī
40Pcs Lodīšu Pildspalvas Portatīvo Rakstot Pildspalvas Unikālo Lodīšu Pildspalvas Mača Modelēšana Lodīšu Pildspalvas
€9.37 €4.69

(apraksts veikti galvenokārt liela un izturīga plastmasas materiāla, ar lodīšu pildspalvu ir izturīgs un drošs ilgstošu izmantošanu.radošā karikatūra spēles formas dizains, padarīt to pievilcīgāku, tas piesaistīs cilvēku uzmanību.izmantot brīvdienu pusēm, mājas dekorēšana, dāvanas, kancelejas preces, utt. funkcijas -krāsa:dzeltena -materiāls:plastmasa -izmērs:8.50x1.20x1..20cm/3.34x0.47x0.47in -)

Izskatās arī
1gb Japāņu Pentel TOUCHBrush MarkerXSES15C Krāsu angļu Prakses Krāsu Glezniecību Pildspalvu, Fonta Dizaina 21 Krāsas pēc Izvēles
€4.68 €4.26

(pentel krāsu skaistums pildspalvu, otu, elastīgs nib mīkstu spalvu ūdens bāzes angļu ziedu ķermeņa raksturs prakses paraksts lakots pildspalvas produkta parametri: produkta nosaukums: pentel modelis: xses15c ražotājs: pentel radošā elastīgs, mīksts galvas krāsains skaistumu pildspalvu triepienu ir mīksta un elastīga labi, ātri žūst, pat uz gluda papīra bagāta)

Izskatās arī
Koka Skice ar Zīmuli B / 2B / 3B / 4B / 5B / 6B / 7B / 8B / 10B / 12B / 14B / 2H Birojs Mākslas Skolas Zīmēšanas Rokasgrāmatu Īpašu Statione
€0.63 €0.41

(produkta nosaukums: skiču zīmuli produkta specifikācijas: b/2b/3b/4b/5b/6b/7b/8b/10b/12b/14b produkta materiāls: koks produkta svars: 8g/gab)

Izskatās arī
20mm Ilgi Galva Marķieris Pildspalvas Metāla Ūdensizturīgs Vannas istaba Kokapstrādes Apdare, Multi-Purpose Ātri Žāvēšanas Eļļas Pildspalvu 1/4gab Komplekts
€4.45 €3.56

(apraksts: krāsa: melna/zila/sarkana/zaļa/balta galvenais padoms: 20mm līnijas platums: 0.7-1.0 mm motīvs: 1.ūdensizturīgs; ātrās žāvēšanas 2.piemērots izmērs: kopējais garums, ilgi galvu dziļā bedrē, marķieri ir par 13.7 cm/ 5.4 collas, un ilgi gals ir apm. 20 mm/ 0.8 collas, pareizu garums ir piemērots cilvēkiem, šīs pildspalvas ir klips dizainu, var tikt apgriezti)

Izskatās arī
1gb Krāsu Tāfeles, Marķieri, Pildspalvas Izdzēšami Tinte Rakstīšanai Uz Baltas Tāfeles Stikla Office Sanāksme Skolas Mācību Piederumus
€2.53 €1.76

(motīvs: iedvesmas avots: tāfeli. tintes krāsa: zils / melns / sarkans. korpusa materiāls: plastmasa, drošu un healty uz cilvēka organisma un apkārtējo vidi. izmērs: garums 137mm. funkcija: krāsu marķieri / marķieri skolas / mākslas / dāvanu. padoms: augstas kvalitātes tāfeles pildspalva, teicami rakstīšana, viegli dzēšana, nav dubultattēlu. pakete ietver:1pc)

Izskatās arī
No ink (nav Tintes Mūžīgo Zīmuli Neierobežotu Rakstot Biroja Kancelejas preces Inkless Pildspalvu ilgstošu Mākslas Skiču Krāsošanas Instruments, Izturīgs, Videi draudzīgs
€1.73 €1.21

(nosaukums: eternal zīmuli materiāls: metāla pildspalvu turētājs + high-tech pastāvīgu rakstot zib krāsa: melna/balta izmērs: 14.4 cm ne tintes, ne netīras rokas, uzpilde nepārkāps, moderns un videi draudzīgs. to piepildīt, var aizstāt , ērti un praktiski, skaistu un dāsnu. hb zib, spēcīgs un izturīgs, 0.5 mm zib, rakstot gludi, var rakstīt 500,000 vārdiem nepārtraukti. paketē)

Izskatās arī
4 Gabals Lytwtw Meitene Plīša Bumba Lācis Gēla Pildspalva Skolas Officel Piederumi Kancelejas preces Gudrs Kawaii Radošo Jauki Salds Pildspalvas
€8.85

(materiāls: plastmasa pildspalvas garums:15,5 cm aptuveni rakstīšanas punkts:0.5 mm tintes krāsa:melna iepakojums saraksts: 4 gabals gēla pildspalvas)

Izskatās arī
2 Gab Tintes Absorbētājs Dzēšpapīra Papīra Ātri Žāvēšanas Līdzeklis Strūklaka Piederumi
€13.36 €6.28

(apraksts vai jums ir nepieciešams izturīgs koka šūpuļzirgs rakstnieķelis?ja tā ir, veikt ātri apskatīt šo koka šūpuļzirgs rakstnieķelis.izgatavots no kvalitatīviem materiāliem, izturīga un ilgi kalpo.unikālo dizainu un izsmalcinātu meistarība, kas nodrošina tās popularitāti un praktiskumu.ar vienkāršu dizainu, bet ļoti praktisku izmantošanu, sniedz daudz ērtības, lai jūs.koka šūpuļzirgs)

Izskatās arī