Cena €2.45 €4.90

Pilns apraksts

Overlord Albedo Mazajiem Spēļu Pele Spilventiņu Biroja Datora peles paliktnis Klaviatūra Pad Galda Paklājiņš PC Gamer Peli Mat XXL Klēpjdatoru Mausepad

【Izturīgs Ražošanas Dizaina] Aicina:

Izturīgs sašūtām malām un augsta blīvuma premium tekstūru, kas bija apstrādāts ar 230°F augstas temperatūras un augsta spiediena kameras, lai nodrošinātu ilgtermiņa lietošanai, bez deformācijas un degumming.

【Ultra-gluda Segtu] aicina:

peles paliktņa pieņem augstas qualitycloth uz vāka, lai nodrošinātu vienmērīgu planēšana.Tika optimizēti uz ātru kustību, vienlaikus saglabājot lielisku precizitāti un kontroli.Tas ir saderīgs ar mehāniskās un optiskās peles.

【Neslīdoša Gumijas Pamatne] aicina:

Mīksts un blīvs non-skid raksturs, gumijas bāze, tur pad stingri vietā.Tas nodrošina stabilu darbību peli.Vienkārši iemērciet uz jūsu darbu vai spēles, neuztraucoties par kaitinošas peles paliktņa kustību.

【Piezīme] aicina:

1.kad jūs saņemat savu sūtījumu,atveriet to, tikai nedaudz smarža,bet tas nav toksisks.ņemt to par vēdināmā vietā pāris dienas,tā būs labāk

2.:uz peles paliktņa tika izgatavoti no Gumijas , tā ir Elastīga , tāpēc izmērs var ietekmēt Āra temperatūra un vidi , novirze no 0.2-0.5 cm ir normāli

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: NBDRUICAI
  • Modeļa Numurs: Peles Paliktņa
  • Produkti Statusu: Sastāvs
  • Līdzeklis 1: Neslīdoša gumijas apakšā
  • Funkcija 7: Peles Paklājs, tastatūras pamatni, galda paklājiņš
  • Funkcija 3: Peles Paliktņa, peles paliktnis, Datora peles paliktnis, gaming peles paliktņa
  • 4. funkciju: gaming peles paliktnis, Datora peles paliktnis
  • Funkcija 6: Mazās peles paliktņa, liels peles paliktņa
  • Stils: Aizsardzība Pret Radiāciju
  • Iezīme 2: Lockedge peles paliktņa
  • Funkcija 8: Xxl peles paliktņa, peles paklājiņš, Peles Paliktņa
  • Atbalsts: vairumtirdzniecība, Mazumtirdzniecība, Piliens Kuģniecība
  • Funkcija 5: Datoru mat, peles paliktnis spēlētājs
  • Materiāls: Gumijas
  • Funkcija 9: PC gamer peles paliktņa, portatīvo datoru peles paliktņa
  • Iepakojums:
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1080P/2K/4K Aizpildīt Gaismas Webcam USB Auto Fokusa Web W/ Mic&Priva
€19.58 €12.72

(1366 funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes webcam aizpildīt ar gaismas spilgtumu, led gaismas var regulēt patvaļīgi,jūs varat izvēlēties piemērotus rīkus atbilstoši videi, izskaustu ēnu un apgaismotu jūsu skaistumu. privātuma segumu webcam ietilpst objektīvs, kas varētu perfektu, lai palīdzētu jūsu privātumu, drošību.tas palīdz arī aizsargāt objektīvu no)

Izskatās arī
5Gbps uz Augšu & uz Leju 180 Grādu Leņķveida USB Adapteri, Sieviešu un Vīriešu Pagarināšanu Savienotājs Darba LTE Adapteri, lai Powerbank
€0.93 €0.57

(1241 funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 180 grādu usb galvas pagarināšanu. kompakts un izturīgs lietošanai mājās vai ceļojot. var usb a tipa kabeļus cieši fit programmas super speed usb nodrošina datu pārsūtīšanas ātrumu līdz 5 gb / s. usb augšu&uz leju savienotāja adapteri ļauj izmantot usb portu uz atpakaļ jūsu datora, pat tad, ja)

Izskatās arī
Anmie Tokyo Vampīrs Touka Kirishima Peles Paliktnis Liela Spēļu Pele Spilventiņu LockEdge Sabiezējumu Datora Tastatūru, Galda, Galda, Mat
€14.95 €10.35

(materiāls: dabīgā gumija amats: non-slip / quick-dry izmērs ieteikums: 30*60/ 30*70 / 30*80 - klaviatūras & peles 40*70 / 40*80 / 40*90 - klaviatūras & peles un datoru, pilnu datora galds pārdevējs atgādinājums: ①if nedaudz gumijas smarža, lūdzu, esiet droši, tas ir netoksisks, lūdzu, nodot to gaisā dažas dienas, tā būs izbalināt prom. ②due termiskās)

Izskatās arī
Mini Pcie MSATA SSD Uz SATA3 2.5 Collas Adapteris Karte
€6.16 €4.50

(apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes interfeisa specifikācija: šis produkts atbalsta tikai sata noteikts msata ssd krāsa:melna materiāls:abs izmērs:55 x 21 x 15 mm iepakojuma saturs: 1 x adapteris karte tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz)

Izskatās arī
1~10PCS USB C USB 3.1 Adapteris Tips-C SATA Kabelis ātrgaitas 6Gbps Datu Pārraides Par 2,5 Collu HDD ar Cieto Disku SATA
€24.03 €14.41

(1~10pcs usb c usb 3.1 adapteris tips-c sata kabelis ātrgaitas 6gbps datu pārraides par 2,5 collu hdd ar cieto disku sata apraksts: 2.5 collas mobilo cieto disku, tipa k sata easy drive kabeļu konvertētājs superspeed usb 3.1 interfeiss datu pārsūtīšanas ātrums līdz 10 gb / s (maksimālais); saderīgs ar hot-swap plug and play funkcija; atbilst serial ata 2.6 specifikāciju pārskatīšanu; atpakaļ)

Izskatās arī
HD Drukāt Cute Kaķu Ķepu Mousemat Spēļu Pele Spilventiņu Lielu Peli Mat Klēpjdatoru Peles Paklājs Spēle Paklāju Klaviatūras Paliktņi XXL Spēlētājs Galda Paklājiņš
€19.34 €11.60

(xxl liela pele spilventiņu,peles paliktņa,peles paliktnis,galda paklājiņš,peles paliktnis spēlētājs,tastatūras pamatni,spēļu peles paliktņa,peles paliktņa xxl,peles paliktņa liela,rakstāmgalds pad,datoru mat,spēļu peli mat,mausepad,spēļu aksesuāri,galda paklājiņš,peles spēlētājs,peles paliktnis xxl,mauspad, pad datoru peles,peles paliktņa xl,peles paliktņa spēlētājs,mause ped,virsmu par datora)

Izskatās arī
1 Iestatiet Augstas Kvalitātes Peli Kājām Peli, Skrituļslidas, Uzlīmes G403 G603 G703 Spēļu Peles Paliktņi JIAN
€4.53 €2.26

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes nodrošina vienmērīgāku planēšana pieredzi. nomainiet savu veco peli kājas, ka papildus, lai palielinātu savu sniegumu šajā spēlē. stingri izstrādāta saskaņā ar nekustamo peles,pēc tam, kad uzskata, peles s izturību un precizitāti, rūpīgi,biezums ir koriģēts par katru modeli. materiāls produkta piebilst,)

Izskatās arī
2.4 G ar Vadu, Tastatūras un Peles Komplekts Pārnēsājams LED Apgaismojums 104 Tastatūras Peles Combo Spēlētājs Komplekts Klēpjdators, galda DATORS, Datorā
€34.23 €20.54

(motīvs : nominālais spriegums: 5v nominālā strāva: 100ma tastatūras skaits taustiņi: 104 peli skaits taustiņi: 3 gaismas efekts: krāsains gaismas krāsa: melna / balta tastatūra izmērs:434*126 * 33mm peles izmēri: 125*69* 40mm)

Izskatās arī
1 Gab. M. 2 NGFF (SATA) SSD disks 2,5 Collu SATA Adapteri Kartes 8Mm & 1 Gab SATA 2 HDD, SSD HD Kameras Cietā Diska Caddy Reņu
€10.57 €7.92

(1 gab. m. 2 ngff (sata) ssd disks 2,5 collu sata adapteri kartes 8mm & 1 gab sata 2 hdd, ssd hd kameras cietā diska caddy reņu 1 gab sata adapteri kartes & 1 gab cieto disku caddy reņu 100% pavisam jaunu 9.5 mm bieza caddy. saderīgs ar: 2.5 collas/9.5 mm sata hdd vai ssd, cietais disks nav iekļauts to var padarīt par daļu no raid masīva un bootable. vienkāršā sejas plate; cietā)

Izskatās arī
1Pack Ledus V2 Versija Esptiger Spēļu Pele Kājām Uzlīme Peles Nomaiņa PWNAGE StormBreaker Peli J60A
€7.76 €5.98

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes visi bezjēdzīgi lūžņi peli slidas ir pre-noņemts ērtākai lietošanai. samazina berzi starp peli un peles paliktni.nodrošina vienmērīgāku pieredzi. stingri izstrādāta saskaņā ar nekustamo peles,pēc tam, kad uzskata, peles s izturību un precizitāti, rūpīgi,forma, biezuma, kas ir koriģēts par katru modeli. materiāls)

Izskatās arī
Par GDEMU Tālvadības SD Kartes montāžas Komplekts Pagarinājuma Adapteris SEGA Dreamcast GDEMU ar Paplašinātāju Kabeļa Adapteri(Melns)
€13.90 €6.81

(1. izturīgs un izturīgs 2. uzlabo ventilāciju un siltuma izkliedi efektīvi. 3. ar pagarinātu gdenmu secure digital card kasetes 4. ideāls aizvietotājs optisko disku kamerā 5. secure digital card atmiņas kartes slots 6. ātri pārslēgties spēli pogas krāsa:melna materiāls:plastmasas iepakojuma saturs: 1 x gdemu tālvadības sd kartes montāžas komplektu tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme:)

Izskatās arī
10 Pāri Cieto Disku Sliedēm, Šasijas, Būru Piederumi Drive Bay Slīdni Plastmasas Sliedes 3.5 5,25 Cietā Diska Paplātes Caddy
€12.74 €7.39

(materiāls:kvalitātes materiāla,izturīgs, lai izmantotu viegls, ilgstošu. piemērots vairumam cieto disku iekārtas. piezīme: piemēro, līdz šasijas lielākā daļa slaidu dzelzceļu cieto disku, bet tā nav garantēta, lai tā būtu piemērota jūsu šasijas. tāpēc, uzstādīšanu, šasijas, nav vienota standarta, veikalā nevar piekļūt šīs aparatūras, nevar sniegt padomu! tips:)

Izskatās arī
2X Sd Sdhc Sdxc, Mmc Atmiņas Kartes Ide 2.5 Collas 44Pin Vīriešu Adapteri Pārveidotājs V
€25.56 €15.34

(100% jauns un augstas kvalitātes daudzums: 2 padara sd/mmc zibatmiņas kartes būt super kompakts, izmaksu efektīvu, anti-shock (pretvibrāciju funkcija, zems enerģijas patēriņš, nav akustisko troksni un ātru hdd piekļuves laiks. ļauj tai inženieru un iegulto tehnoloģiju entuziasti izmantot sd/mmc kartes, kā normālu ide 2.5 collu cietajā diskā. alternatīva attiecībā uz datu glabāšanu)

Izskatās arī
R65 Mini Spēļu Mehāniskā Tastatūra 67Key 2.4 G Bluetooth Bezvadu Datorspēļu Tastatūra TIPA C Vadu RGB Hotswap bezkontakta tastatūras
€77.96 €54.58

(apraksts modelis:sr65 grupa: sumreda savienojiet: 2.4 g/bt 5.0/type-c gaismas: rgb hotswap: pilnībā atslēgas pozicionēšanas valde: pc tastatūras slēdzis: lineārā slēdzis keycaps: 67 atslēgas keycaps materiāls: pbt atslēgas izmērs: 315*114*40mm kabeļa adapteris: tips-c (kabelis svars: 740g akumulators: 3750mah sistēma:)

Izskatās arī
1~5GAB 3.1 C Tipa Līdzstrāvas Pārveidotāja Adapteris 5.5*2.1 mm/2.2 mm Sieviešu Dell, Hp, Asus Klēpjdatoru Uzlādes Savienotājs 45W
€4.42 €2.21

(1~5gab 3.1 c tipa līdzstrāvas pārveidotāja adapteris 5.5*2.1 mm/2.2 mm sieviešu dell, hp, asus klēpjdatoru uzlādes savienotājs 45w apraksts: nosaukums: adapteris preces numurs: c mātes māte c modelis: 10gb piemērojamie modeļi: tips-c saskarnes formu: c mātes māte c specifikācijas: 1.usb interfeisu, iekārtas universālo viegli, lai saņemtu 2.)

Izskatās arī
Līmi Drošības Plāksne Ar Spraugas Kabeļiem, Lai Bloķētu Uz Leju, Portatīvie Datori, Planšetdatori, Monitori Un Citas Ierīces (Sudraba 20 Gab.)
€39.44 €29.97

(līmi drošības plāksne ar spraugas kabeļiem, lai bloķētu uz leju, portatīvie datori, planšetdatori, monitori un citas ierīces (sudraba 20 gab.) anti-theft: super sticky rūpniecības līmi var nodrošināt augstu drošības ierīces.šis līmlentes ir viegli tīrāma un nav nekādu atlikumu, tādējādi ietaupot jūsu vērtīgo laiku. izturīgs: šo pamatu plāksne ir izgatavota no augstas izturības cinka)

Izskatās arī
DDR2 4GB Ram Atmiņa 667Mhz PC2 5300 240 Adatas 1.8 V FB DIMM ar Dzesēšanas Veste AMD Intel Desktop Atmiņa
€14.57 €10.34

(pilnībā pārbaudīta.pirms nosūtīšanas, atmiņas nosaukums: darbvirsmas atmiņa atmiņas apjoms: 4 gb atmiņas frekvence: 667mhz/pc2 5300 atmiņas veids: ddr2 piemērojamie modeļi: desktop kājiņu skaits: 240 pin tapas atmiņas ram ddr desktop=184 adatas ddr klēpjdatoru=200 adatas ddr2 desktop=240 adatas ddr2 klēpjdatoru=200 adatas ddr3)

Izskatās arī
Ethernet tīkla Sadalītājs no 1 Līdz 2 RJ45 Tīkla Adapteri, Internetu, Tajā Pašā Laikā,USB, Lai Dual - Sieviešu RJ45 Ports Ar 0,5 M Kabelis
€14.51 €9.00

(ethernet tīkla sadalītājs no 1 līdz 2 rj45 tīkla adapteri, internetu, tajā pašā laikā,usb, lai dual - sieviešu rj45 ports ar 0,5 m kabelis [internetu, tajā pašā laikā]rj45 astoņu kodolu standarts jack.adapteris dalīja sākotnējā iegulto ethernet kabeli (8 adatas) divās grupās.abas ierīces var savienot ar internetu, tajā pašā laikā, kas ir vienkāršs un ātrs, un ietaupa izmaksas. [pārsūtīšanas)

Izskatās arī
Peles paliktnis Art Slāņiem Šķidruma XL Gumijas Peles Paliktņa Liela Tastatūra Mat Slēdzenes Malas Deskmat Pagarināts neslīdoša Spēlētājs Mats Galda Paklājs
€14.63 €3.61

(peles paliktnis art slāņiem šķidruma xl gumijas peles paliktņa liela tastatūra mat slēdzenes malas deskmat pagarināts neslīdoša spēlētājs mats galda paklājs)

Izskatās arī
PCIE x16 Vispārējā Vertikālā GPU Turētājs Stāvvadu ATX, Matx Gadījumā VGA Grafisko Karti Stūres Stiprinājuma Atbalsts Dropship
€52.98 €25.96

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes tas viss ir saderīga videokarte leņķis baltā krāsa ir ideāls risinājums vertikālai uzstādīšanai, nodrošinot izcilu stabilitāti un dzesēšanas veiktspēju. izgatavots no augstas kvalitātes metāla materiāla, tas stiprinājums ir izturīgs un izturīgs, nodrošinot uzticamu atbalstu jūsu grafikas karte.tā ir lielākā daļa grafisko)

Izskatās arī