Cena €0.72 €1.05

Pilns apraksts

Funkcijas:

Izcelsmes Vieta:Ķīna (Mainland)

Postenis Garums:15.6 cm

Objektu Platums:6cm .

Postenis Svars:0.1 kg

Postenis Augstums:3,5 cm .

Dzimumu:Unisex

Izcelsmes :Kontinentālo Ķīnu

Briļļu Aksesuāri:Gadījumos & Somas

Vienuma Tips:Briļļu Aksesuāri,

Komplektā ietilpst:

1*Retro Brilles Gadījumā

Piezīme:

1.Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas, kas ir norādīts uz bildes.

2.Lūdzu, piedod 1 cm/0.39\"-3 cm/1.18\" mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Specifikācijas

  • Dzimums: Unisex
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Cute Karikatūra Rozā Cūku Bērniem Pieaugušo Pūkains Plīša, lai Lelle, Rotaļlieta, Dekori Matiem Klipu B Dropship
€1.39

(apraksts: funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes jauki karikatūra pūkains plīša rozā cūku, lai lelle, rotaļlieta, dekori, 8 stilus, no kuriem izvēlēties: 4 veidu(broša/matu klipu/matu virves/matu stīpas) un 2 krāsas(rozā/miesas krāsā). viegli valkāt, gudrs karikatūra formas izskatās interesanti.spilgts dizains un dažādas modeļus, ļoti pievilcīga. var apcērp)

Izskatās arī
Vintage Josta Patiesu Cilpa Delikāts Vidukļa Jostas Turētājs Cilpa DIY Josta Piederumi Rietumu Kovbojs Klints
€0.19 €0.12

(funkcijas: ootdty šī plašā patiesu jostas cilpas ir paredzētas, lai saglabātu savu jostu drošā vietā un novērš to slīdēšanu apkārt. izgatavoti no īstas, šī drošības josta cilpas ir izturīgs, izturīgs un spēj izturēt ikdienas nodilumu. šī patiesu jostas cilpas ir ideāls modei vīriešiem, kuri vēlas modes un praktisks aksesuārs, lai viņu apģērbs. vai jūs esat)

Izskatās arī
Modes Karstā Meitenes Cirsts Ziedu Sprādzi Vidukļa Siksnas PU Plānas Jostas Regulējams Mētelis, Kleita Dāmas Plānas Oficiālu Josta
€3.55 €2.59

(funkcijas: ootdty paaugstina savu garšu ar šo izsmalcinātu josta, kas raksturo smalks cirsts sprādzes dizainu izgatavots no kvalitatīva ādas, šī drošības josta piedāvā izturību un komfortu visu dienu valkā. ideāls modes priekšu sievietēm, kas ciena uzmanību detaļām, to piederumi. vai tas ir ikdienas valkāšanai, biznesa reizes, vai personām, tas universāls josta ir)

Izskatās arī
6Pcs Tumšo Loku Matadatas Elegants Princese Matu spraudes Barrettes maziem bērniem Meitenēm Vintage Cepures korejiešu Matu Veidošanas līdzekļi
€4.89 €3.42

(motīvs: izmērs: 5.8x1.26cm,10x1.26cm materiāls: sakausējuma,samta dzimums: meitenes tips: samta matu spraudes daudzums:6pcs)

Izskatās arī
Tekstūra etiķskābes loku matadatu pusē klipu temperaments mazo smaržas akrila pavasara klipu vienu wordclip korejiešu stilā jaunu hairclip
€4.87 €3.31

(tekstūra etiķskābes loku matadatu pusē klipu temperaments mazo smaržas akrila pavasara klipu vienu wordclip korejiešu stilā jaunu hairclip produkta nosaukums: acetāts matadatu produkta krāsa: kā parādīts attēlā specifikācija izmērs: aptuveni 9 * 1.8 cm produkta apraksts: teksturētu etiķskābes)

Izskatās arī
Līgava Modes Spalvu Galvassegu Zirgu Sacīkšu Galvassegu Slavenību Vakara Kleita Top Hat Sieviešu Puse Matu Aksesuāri
€9.28 €5.47

(aprakstīt: eiropas un amerikas boutique acs cepures acs galvas ziedu, spalvu matu aksesuāri top hat matadatu kāzu cepures 100% pavisam jaunu augstas kvalitātes tas ir stingri piestiprināta pie galvas ar klipu, un neuzskata, smago galvu. viegli uzvilkt vai novilkt matus, lai saglabātu savu stilu visu dienu unikāls dizains padara jūs stilīgs, šarmants, elegants un skaists, lai būtu)

Izskatās arī
1 Pāris Pusi-puse Loku Lentes Matadatas korejas Sieviešu Y2K Stila Matu Brrettes Pusaudžu Meitenes Salds Bowknot Matu spraudes Ikdienas Valkāšanai
€3.78 €2.38

(1 pāris pusi-puse loku lentes matadatas korejas sieviešu y2k stila matu brrettes pusaudžu meitenes salds bowknot matu spraudes ikdienas valkāšanai funkcijas: pievienot pieskaras salduma un šarmu, lai jūsu frizūra ar šo korejiešu modes sānu matu klipu bowknot lentes hairgrip, ideāli piemērots sievietēm un meitenēm, kas mīl un romāņu stilā. attēloti bowknot apdare, šo matadatu piebilst, rotaļīgu)

Izskatās arī
Mežģīņu Cimdi Jauki Sievietes Sauļošanās Vasaras Elpojošs Pakļauti Pirkstu Modes Puse Rēta, Kas Aptver
€8.08 €3.24

(kopējais garums ir 18 cm.tas var būt pārklāts ar īkšķa caurumu un sauļošanās laipni lūdzam ražot un pārdot ar sevi)

Izskatās arī
4gab Loku Matu Klipu Glītu Matu Klipu Sequin Mazo Matu Loku Klipu Apdare Piegāde
€9.39 €3.66

(apraksts šis produkts ir priekšgala matu klipu, kas ir izgatavots no izturīga sequin materiāls, ar labu tekstūru, izturīga un praktiska.viegli pārnēsāt un lietot, to var viegli piemērot, lai jūsu matu, ļoti praktisks aksesuārs, kas būs apmierināt jūsu vajadzības arī. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:sequin -izmērs:13.00x9.00x2.50cm/5.11x3.54x0.98in -stilīgs)

Izskatās arī
Rhinestone Barrettes Sievietēm Eleganto vienkāršību Matadatu Modes Matu Ķemmes, Spīdīgas Kristāla matu klipsis Matu Aksesuāri
€2.92 €2.05

(produkta attēla detaļas klientiem laipni lūgti mūsu veikalā,dārgie klienti, 1).ja veiksit pasūtījumu,mēs nosūtīsim tas, cik drīz vien iespējams,par 3days, ja tas ir uz pārdošanu.kad iepakojums bija izsūtiet,lūdzu, esiet pacietīgi.ja kvīts laiks gandrīz beidzies,jūs varētu sazināties ar mani,un mēs pagarināt laiku. 2).mēs izmantojam loģistika ir ķīna post parasto mazo)

Izskatās arī
2023 Rudens Ziemas Jauno Salds, Mīksts Plīša Meiteņu Sieviešu Pompom Matu Saites, Elastīgās Matu Joslā Matu Troses, Matu Piederumus, Galvassegas
€0.97 €0.73

(labdien!laipni lūgti mūsu veikalā!ceru, ka jums ir jautri šeit, kamēr iepirkšanās!mēs apsolām, lai dotu jums mūsu labāko servisu!jums, puiši, ir labākais! piezīme: monitori nav kalibrēti pats, postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķiras no reālo objektu.lūdzu, ņemiet reāla kā sta)

Izskatās arī
25mm tīrtoņa Krāsu Roku darbs Lentes DIY Amatniecības Appliques Šūšana par Dāvanu Iesaiņojuma Loku, Padarot Matu Klipu Apdare Piederumi
€2.58 €1.65

(apraksts: ootdty funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes tīrtoņa krāsu vienpusējs lentes, spilgtas krāsas, skaistas un greznas, placināti uz kartona lielisks dāvanu iesaiņojums, crafting, padarot kaklarotas, šūšana, kāzas, matu arkas, ziedu kārtību un ielūgumus. izgatavots no augstas kvalitātes neilona, viena saskaras, mīksts un ērts, laba apdare scrapbooking,)

Izskatās arī
Iespiests Kakla Caurules Šalle Sievietēm, Vīriešiem Mīksta Plīša Šalles Neckerchief Velosipēdu Pārgājienu Auksti Pierādījumu Šalle Apkakle Kakla Siltāks Sejas Maska
€5.18 €3.62

(produkta detalis unisex ziemas mīkstās vilnas šalle dubultā slāņa adīta kakla siltāks snood šalles motīvs: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. daudzums: 1gb tautas un modes tās īpašais dizains ļaus jums izskatīties unikāls elegants dizains, jūs varat valkāt daudzos veidos, kad jums ir nepieciešams, jebkurā laikā tā ir laba dāvana jūsu)

Izskatās arī
Jaunākās Dizaina Mākslīgā PU Leopard Matu Lentes Virves Stilīgu Izšuvumu Ādas Govs Leopard Raksts Matu Scrunchies
€4.42 €2.66

(matu piederumus, mākslīgās ādas pleds scrunchies elastīgās matu gumijas lentes pu ādas režģu resnās zarnas matu gredzens iezīme: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes postenis veids: cepures stils: fashion,salds,elegants materiāls:faux ādas,auduma, auduma,gumijas lentes izmērs:aptuveni 12cm,viens izmērs atbilst lielākajai daļai krāsa:kā parādīts attēlā dzimums:)

Izskatās arī
Korejiešu Versija Personību Retro Literatūras Tuvredzība Brilles Rāmis Modes Kvadrātveida Rāmis Dzīvoklis Brilles Metāla Anti-zilās Brilles
€7.70 €3.24

(korejiešu versija personību retro literatūras tuvredzība brilles rāmis modes kvadrātveida rāmis dzīvoklis brilles metāla anti-zilās brilles produkta nosaukums:brilles produkta svars/izmērs:19.1 g gadījumā pūļa:pieaugušo uzmanību: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, šis produkts ir kļūdas 1-3 cm.ja jums nav prātā, jūs varat iegādāties 2.jo atšķiras dažādu)

Izskatās arī
10Pcs Matēta Vienkāršība Matadatas Meitenēm, Taisnstūra, Ovālas formas Kritums Laukumā Matu spraudes Bērniem Snap Matu spraudes Matadatas Noklikšķiniet uz Klak
€0.90 €0.62

(10pcs matēta vienkāršība matadatas meitenēm, taisnstūra, ovālas formas kritums laukumā matu spraudes bērniem snap matu spraudes matadatas noklikšķiniet uz klak apraksts: augstas kvalitātes un gudrs elegants un salds palīdzēt bērniem organizēt savu matu bangs tā ir labākā dāvana bērniem. iepakojums: 10pcs ar papīra kartes (opp maisā) funkcijas: materiāls :metāla izmērs:apmēram)

Izskatās arī