Cena €0.54 €1.36

Pilns apraksts

materiāls: abs

krāsa: 7 krāsas

izmērs (diametrs): 12/15/18mm(0.47/0.59/0.71 gadā)

ieteikts vecums: 14 gadi un vairāk

daudzums: 10 acis, 10 ūdeņi, 10pcs spīdums, kas nav austs izglītības rotaļlietas: šis amigurumi ir ideāli piemērots bērniem spēlēties ar.jūs varat arī izmantot kā halloween dāvanu, ziemassvētku dāvanu, pateicības dāvanu, dzimšanas dienas dāvanu vai citu svētku dāvanu.

jauka kvalitāte-izgatavoti no augstas kvalitātes stikla materiāla, kas ir izturīgs un nav viegli lauzt, var izmantot ilgu laiku.

vienkārša izmantošana: amigurumi lelle ir viegli izmantot, vienkārši ielieciet to uz augšu no galvas un vērpjot to ap kaklu.jūs varat arī pakārt to uz sienas vai citas vietas, ka jūs vēlaties, lai izdaiļot.

ir trīs veidi, kā izmantot leļļu acis:

1, ja acis bez gredzeniem, var izmantot lentes, lai ielīmētu.

2,ar pāris pincetes saļodzījās pēc skava, ar gaišāku karsē līdz nedaudz vairāk tieši detaļu karstu,šo iekārtu aksesuāri ir pietiekami spēcīga, nav viegli nokrist, arī ir vieglākais veids.

3,sagriež mazo mutes par plastmasas paplāksnes,un pēc tam instalēt.lūdzu, esiet uzmanīgs nav ievainots jūsu puses.

piezīme:

manuāla mērīšana,lūdzu, ļaujiet 0.2 cm(0.08 jo kļūda).

reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

Specifikācijas

  • Materiāls: Plastmasas
  • Izmēri: 12/15/18mm(0.47/0.59/0.71 gadā)
  • Ieteikt Vecums: 6-12y
  • Veids: Aksesuāri
  • Dzimums: Unisex
  • BJD/SD Atribūts: Ābola
  • CN: Zhejiang
  • Modeļa Numurs: Drošības Acis Amigurumi
  • Mfg Sērijas Numurs: Modes
  • Vienuma Tips: Lelle Un Piederumi
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Lelle Drēbes 10/15/20cm Elks Lelle, Apģērbs, Piederumi, Bikses, vienkrāsainu Super Star Lelles, Rotaļlietas, Dāvanu Kolekcija
€1.87 €1.40

(piezīme: tas ir normāli, ir 1-2cm mērījumu kļūda, krāsu un varbūt nedaudz citādāka, jo monitora. mēs varam sniegt dropshipping un vairumtirdzniecība.ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums!!! apraksts: krāsa: attēlu pārdošanas veids: mazumtirdzniecība, vairumtirdzniecība, taras transports ražotāja ieteicamo vecumu: vairāk nekā vienu)

Izskatās arī
Katru dienu Valkāt Gadījuma Tērpiem, Laternas Piedurknēm Ziedu Krekls, Svārki, Kleita Uzstādīt Namiņš Piederumi, Apģērbu Lelle 30cm Augstas Kvalitātes
€2.07 €1.24

(piemērots :11.5 collu ar 12 collu lelle ( 30 cm lelle ) atsauces lielumu, mūsu modelis: lāde-4.9 viduklis-3.2 augstums-12 krāsa :kā picture rādīt materiāls :mežģīnes , audums utt. modes ikdienas apģērbs , kleita lelle ikdienas godu, utt. . krāsains un skaidrs, drukāšana, labi, par kazlēnu, lai spēlēt ar viņu lelles. daudz opciju , tostarp kleita / svārki /)

Izskatās arī
Grāmatu plaukts Kopa, Leļļu Nams 3D Puzzle Modeļa veidošanas, DIY Rotaļlietu Mini Komplektu, Mājas un Guļamistabas, Ievietojiet Apdare, ar Mēbelēm, Koka
€103.24 €30.39

(1. ieskaitot visas mēbeles parādīts 3. materiāli: metāla, koka, auduma, papīra, plastmasas 4. izņemot līmes/tools/baterijas 6. produkts ir rezerves daļas, kas ir samontēt)

Izskatās arī
5 Gab./Komplekts 1/6 Lelle Stāvēt Displeja Turētājs Barbies Leļļu Mēbeles Sliet Manekena Modelis Displeja Turētājs Piederumi
€4.91 €4.07

(pircējs lasījumā ★【paketi] aicina 5 gab./komplekts lelle modelis stāvēt barbie doll ★【apraksts] aicina piemērots: piemērots barbie lelle /fr lelle / kurhn lelle /vintage lelle/ un citu 28cm-30cm lelle(11.0 -11.8 ). stāvoklis: 100% new daudzums: 5 gab par katru pack izmērs:pls lūdzu skatīt pievienoto. svars: 0.067 kg krāsa: pls lūdzu skatīt pievienoto. iepakojums:)

Izskatās arī
Jaunas Ielidošanas BJD Lelles Apģērbu 1/4 Lelle Piederumi MSD MID Top Svārki, Bikses Lelle Saģērbt Dāvanu Diy Apģērbu(Izņemot Lelles)
€40.25 €30.59

(iepakojums: kā attēlu(izņemot lelles un kurpes) svārki izmērs msd mid: viduklis 16cm apaļš korpuss: viduklis 21cm šarmu lelle: viduklis 18 cm par lielums: 1/4 apaļš ķermeņa, ja jums ir jautājums, pls sazinieties ar mani! ja neesat pārliecināts, kā izvēlēties pareizo izmēru, lūdzu, sazinieties ar mani!)

Izskatās arī
Leļļu namiņš Mini Alus Sveķu Rāmis Uzglabāšanas Grozs Modelis pēc Izvēles, ar 12 Pudeles Simulācijas Dzert Alus Pudeles Modelis
€4.91 €3.29

(apraksts: 100% jauns un augstas kvalitātes spilgti dizaina un excelent meistarība lielisks aksesuārs namiņš apdare ideāls aksesuārs leļļu namiņš (lūdzu, ņemiet vērā faktisko lielumu) izsmalcinātu leļļu kolekcija, lielisks papildinājums jebkurai tradicionālā leļļu nams materiāli:plastmasas izmērs: rāmis: 6*4.2*4.2 cm, alus augstums ir par 3.9 cm krāsas:)

Izskatās arī
1/6 Karikatūra Tērpu Apģērbu Barbie Lelle 30cm ar Kapucēm un Kucēnu Lācis, Trusis Cosplay Leļļu Aksesuāri, Rotaļlietas Playset Meiteni
€4.99

(1/6 karikatūra tērpu apģērbu barbie lelle 30cm ar kapucēm un kucēnu lācis, trusis cosplay leļļu aksesuāri, rotaļlietas playset meiteni piezīme: nav lelle iekļauts !!!)

Izskatās arī
Melns Amatniecības Lelles Acis DIY Amatniecības Trikotāžas Lelle Pieņemšanas Piederumu Lelles Apdare, Plīša Rotaļlietas, Plīša Dzīvnieki Drošības Acis Skrūvi Acis
€5.17 €2.84

(apraksts: 【paketi, ieskaitot] aicina: šie diy lelle piederumi ietver 15 režģis, degunu, acis plastmasas drošības un acis; krāsa: melna; viņi nāk ar 1x pincetes, un 1x skrūvgriezi. 【iezīme] aicina: šie piederumi ir izgatavoti no plastmasas, izturīgs un izturīgs, ar izcilu pulēšana, un virsma ir gluda. 【vienkāršs un praktisks] aicina: šie piederumi nāk dažādos izmēros, un ir piemērotas)

Izskatās arī
Baltā Zelta Ziedu Vakara Puse Kleita Barbie Lelle Ziemas Drēbes 1/6 BJD Tērpiem Leļļu Nams Piederumi Bērniem Rotaļlietas
€5.45 €3.54

(baltā zelta ziedu vakara puse kleita barbie lelle ziemas drēbes 1/6 bjd tērpiem leļļu nams piederumi bērniem rotaļlietas piemērots : lellēm, par 11.5 (29cm ) augstums apģērbu tikai tad, lelles nav iekļauti.)

Izskatās arī
Navy Stilā Zivju Kleita Linga Uzvalks Tīkams Miega Kleita ar Ziedu Svārki Mežģīnes Galvassegu par 20cm Kokvilnas Lelle Saģērbt Lelles Piederumu
€5.63 €3.88

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes produkta nosaukums:lelle valkā materiāls: audums izmērs:par 20cm lelle piemērojams ar vecumu:jauniešu (14-35 gadiem) paketi, ieskaitot: 1gab. piezīme: 1. sakarā ar gaismas un starpība ekrāna pielāgošana, krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlos. 2. lūdzu, ļauj 1-3cm mērījumu novirzes dēļ manuāla mērīšana. 20cm)

Izskatās arī
Bebe Atdzimis Lelles 20Inch Pascale Meitene Ar Vinila Vēdera Krāsotas Jaundzimušo Bērnu Leļļu Komplekti, Rotaļlietas, Bērnu Dāvanu Muñecas Atdzimis
€76.35 €28.24

(bebe atdzimis lelles 20inch pascale meitene ar vinila vēdera krāsotas jaundzimušo bērnu leļļu komplekti, rotaļlietas, bērnu dāvanu muñecas atdzimis lelle izmērs : aptuveni 20 collas, 50cm. sakarā ar dažādām mērīšanas metodēm, pieļaujamā kļūda svars: lelle neto svars ir ap 0.95 kg struktūra: pilnīga ķermeņa vinila, izgatavots no importētās mīksta vinila materiāla, kas)

Izskatās arī
100gab 20mm Plastmasas Drošības Lelles Rotaļlietas Leļļu Aksesuāri amatniecības
€3.38 €1.86

(apraksts: 100gab 20mm nekustamā plastmasas eyeballs acis rotaļlietas, aksesuāri bērniem diy amatniecības materiāliem, dažāda veida lelles karstā un vides darbības acis, skaists dizains un izcila meistarība viņi izskatās modes un gudrs par savu mīļoto lelles materiāls: plastmasa krāsa: melns & balts ieteicams vecums: 3+ specifikācija: piezīme: ar)

Izskatās arī
Koka Audums Augstas Simulācijas Miniatūras Dīvāns Bērniem Leļļu Nams Dīvānu Komplekts 1 12 Mēroga Miniatūru Mēbeles, Rotaļlietas, Rotaļlietas, Dāvanu Zēniem
€31.88 €15.94

(aizzīmju punktiem: 1.izglītības un jautri: būvēt šī lelle māja dīvāns ar spilvenu ar savu bērnu, lai jautri un izglītības aktivitātes.stiprināt savu roku-acu koordināciju un izziņas spējas.kopā, vecāki un bērni var izveidot mājīgu rotaļu mājas un baudīt kvalitātes ģimenes laiks, vienlaikus palīdzot jūsu bērnam attīstīt vērtīgas prasmes. 2.izvēlētais materiāls: atpūsties uz)

Izskatās arī
9pcs Mini Grāmatas Miniatūru Grāmatu Nams Mini Grāmatas Funny Mini Māja Apdare
€9.95 €4.48

(apraksts šīs miniatūras grāmatas ar papīra materiāls ir unikāls un dekoratīva.zemniecisks dizaina un naudas sodu meistarība, jūs varat izmantot to ar pārliecību.jauki mikro izkārtojumu aksesuārus, tas ir liels diy mini mājas piederumi, piemērots mini mājā guļamistaba un dzīvojamā istaba vienošanās dekori. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:papīra -izmērs:4.00x3.20x0.90cm/1.57x1.26x0.35in -)

Izskatās arī
D04-B162 bērnu rokām darinātas rotaļlietas BJD/SD 1/3 DFH Vīriešu sarkana fona augsta papēža 1pair
€39.37 €32.68

(piemērots 1.3 dfh augsta papēža pēdas ,65cm augsta papēža pēdas dzīvoklis kājām nav pieejams objekts, tikai lelle kurpes ,ne tostarp pārējie ,lūdzu, pārliecinieties, ka iepriekš)

Izskatās arī
1:12 Leļļu Namiņš Mini Koka Plaukta 4 Slāņi Ziedu Stand Režīmā Simulācijas Lelle, Mājas Mēbeles, Mēbeļu Piederumi
€4.55 €2.36

(1:12 leļļu namiņš mini koka plaukta 4 slāņi ziedu stand režīmā simulācijas lelle, mājas mēbeles, mēbeļu piederumi piemērots 1:12 leļļu namiņš 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes īpaša dizaina un modes materiāls: koks izmērs: 8.4 cm*3.8 cm*12.7 cm krāsa: balta, rozā, zila, zaļa, brūna, melna, bronzas paketē iekļauts: 1gb mini leļļu namiņš)

Izskatās arī
BJD lelles apģērbu 1/4 izmērs cute lelle kapuci mētelis BJD lelles apģērbu 1/4 komplekts leļļu aksesuāri (4 punkti)
€29.54 €22.15

(punkti jaka, bikses, zeķes, somas tikai drēbes, ne citi piederumi iekšējās valkāt ir jāiegādājas atsevišķi, lūdzu kontaktējieties ar klientu servisu par īpašu izmēri sveiki, dārgais draugs, man ļoti žēl, ka šī kleita ir izgatavota pēc pasūtījuma un tiks nosūtīti 15 dienu laikā.lūdzu, mainīt piegādes laiku līdz 15 dienām.pēc tam, ņemot rīkojumu, ražošana tiks)

Izskatās arī
4XBD 14pcs Mini leļļu Namiņš Modeļa Reāli Mēbeles, Āmurs, Uzgriežņu atslēgu Remonts Rīks
€8.15 €4.07

(funkcijas: ootdty atklājiet kopa, leļļu namiņš piederumi raksturo 14 unikālo instrumentu un skaisto instrumentu kaste! izgatavots no videi labvēlīgu materiāliem, tas exquisitely paredzēti, rīku kastē, kas piedāvā gan spēlēt reizes, jautri un izglītības vērtību, radošo spēju un prasmju attīstība. ideāli piemērots bērniem vecumā no 3 un augstāk, tas namiņš piederumu komplekts)

Izskatās arī
Blythe drēbes Trīs krāsu ogas kleita 1/6 30cm BJD anime meitene (Fit Pullip,Ob24, Licca、big fish iestāde)
€29.54

(mūsu apģērbi ir roku darbs, reizēm tas nedaudz atšķiras. mēs pārdodam tikai drēbes, bez lelles. izmērs:30 cm augstumu. materiāls:audums. iepakojumā: 1 set (svārki,zeķes) jo drēbes ir speciāli jāpasūta, mēs nepieņemam peļņu un apmaiņu,un, lūdzu, nav atcelt pasūtījumu pēc tam, kad maksājumu. paldies, ka tik daudz.)

Izskatās arī
Tikai Anime Ansamblis Zvaigznes Itsuki Shuu Roku darbs OB11 OB22 Matu Parūka Galvā Shell Modelis Spēli Cosplay C
€65.62

(tikai mati,nē, lelle nav sejas !!! lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes ★ krāsu: (kā parādīts attēlā) ★ materiāls: sveķi ★iepakojumā: 1 gab matiem ★izmērs:par ob11 izmēra)

Izskatās arī
50gab Drošības Acis Lelle, Rotaļlietas Bērniem Dāvanas Felting Lelle Adīšana, Rotaļlietu Tamborēšanu Roku darbs, Materiāls, Apdare ar Atdalāmu 25x40mm
€5.29 €2.80

(apraksts: 【uzticamu materiāls] aicina: šīs drošības acis diy lelle pieņemšanas ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāliem, ir videi draudzīga, droša un izturīga. 【daudzums] aicina: 50 drošības acis un 50 atdalāmu, pārnēsājams un viegls, viegli uzglabāt un pārvadāt.daudzumu ir pietiekami, lai diy amatniecība ar savu ģimeni vai draugiem. 【diy amatniecības piederumi] aicina:)

Izskatās arī