Cena €4.94

Pilns apraksts

pavisam jaunu un augstas kvalitātes

OOTDTY

Funkcijas:

Izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas materiāla, kas ir videi draudzīgi,nav kaitējums,droša un praktiska.

Gēla pildspalva ir viegli, un to var izmantot vietās, kur rakstīt, var izdarīt, birojos un skolās.

Viens nib ir rakstāms, vēl ir izdzēšami, kas ir viegli izmantot, un pildspalva ir skaistu un dāsnu.

Dzēst un pārrakstīt atkārtoti, nesabojājot dokumentus.

To var izmantot kā dāvanu draugiem,studentiem,bērniem utt.

Gēla Pildspalva,tikai citi aksesuāri attēlā nav iekļauta.

Specifikācija:

Materiāls:Plastmasa

Garums:app.15cm/5.91 gadā

Krāsa:Zila

Daudzums: 12 Gab./Kastē

Piezīme:

Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Iepakojuma Saturs:

12 Gab x Gēla Pildspalvas

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Izdzēšami Vai Ne:
  • Izmantošana: Biroju Un Skolas Pildspalvas
  • Veids: Gēla Pildspalva

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Marķieri Marķieri Vieglas Marķiera Krāsas Marķieriem, Estētiskās Atzīmētājs Dropship
€4.48 €3.54

(funkcijas: ootdty atzīmētājs: krāsains marķieris dažādās krāsās, ar mīkstu dizains, viegli grupas lietām un ieplānot.liels lūgums grāmatas vai piezīmes. materiāls: mūsu atzīmētājs lietās ir izgatavots no izturīga kvalitātes plastmasas materiāla.jauki pastelis atzīmētājs ir super mīkstajam ar gludu, mīkstu galu. ātri žāvēšanas marķieri, pildspalvas: jauki maigu)

Izskatās arī
10pcs Quilling Papīrs, Pildspalva DIY Asorti Krāsu Origami Scrapbooking Iešķeltu Papīra Rīku kraftpapīra Rīku Izlases Krāsu 10,5 cm
€3.11 €2.02

(stāvoklis: 100% pavisam jaunu daudzums: 10 gab./komplekts izmērs app: kopējais garums: 10,5 cm , 1,2 cm*1.8 mm materiāls: plastmasa krāsa : random krāsa konversija : 1cm=0.39 collas /1 inch =2.54 cm)

Izskatās arī
10Pcs Luksusa Kristāla Pildspalvu Big Diamond Metāla Lodīšu Pildspalvas Dāvanu Veicināšanu, Studentu Kancelejas preces, Biroja Rakstīšanas Pildspalva
€19.71 €10.84

(lodīšu pildspalvas padoms: 0.7 mm forma: lielā kristāla diamond head lodīšu pildspalvu materiāls: metāla)

Izskatās arī
Inkless Zīmuļi Bezgalīgs Zīmuli Atkārtoti Izdzēšami Mūžīgā Zīmuli, Nomaināmas Galvas Inkless Zīmuļi Mūžīgo Zīmuļi
€1.22 €0.63

(funkcijas: inkless zīmuli: inkless zīmuļi ir izgatavoti no kvalitātes plastmasas un metāla materiālu, kas ir izturīgs, nav viegli, lai izjauktu, un ir ilgs kalpošanas laiks. gluda rakstīšana: inkless zīmuļi nodrošina jūs ar ērtu rakstīšanu pieredzi, rakstiski ir gluda un nav viegli izrauties, ir viegli izdzēst.neslīdoša spēcīgu pildspalvu turētājs, ērti turēt, ērtāk izmantot. portatīvo)

Izskatās arī
Ādas Zīmuli, lai Gadījumā, Akvareļu Zīmuļu Kastē Ūdensizturīgs Portatīvo Studentu Reklāma
€21.30 €15.33

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes vintage pencil gadījumā.šī vintage ādas zīmuli, lai gadījumā, ja tiek attēloti vairāki indivitually pildspalvu nišas iekšpusē, ideāls pro gleznotājiem, māksliniekiem un studentiem organzing akvareļu zīmuļi un krāsu zīmuļi, skiču pildspalvas un vairāk. top quiality, dizains, lai pēdējā.augstas kvalitātes videi draudzīgs)

Izskatās arī
25Pcs Marķieri, Pildspalvas Nomaiņa Zīmuļi, Eļļas Krāsas Pildspalvu Punkti Pagarinās Pildspalvu Punkti Pildspalvu Punkti Piederumi
€5.53 €2.77

(apraksts šie nomaiņa zīmuļi ir piemērotas krāsas pildspalvas izmantošanu.vienkārši izskats, bet praktisku izmantošanu.smalks materiāls, nodrošina ilgstošu lietošanu un lietderība.tur ir pietiekami daudz rezerves zīmuļi, un pietiekamā daudzumā ikdienas lietošanai.tāpēc nevilcinieties, lai tos mājās!šo pildspalvu punkti malas ir gludas un ļoti praktisks un izturīgs lietošanā.rakstīšana ir)

Izskatās arī
Biroja Piederumi, Kancelejas Divreiz Devās Skolas Piederumi Marķieri, Pildspalvas Komplekts Marķieriem, Pildspalvu Mākslas Dienasgaismas Marķieri Marķieri
€3.76 €2.41

(tips:atzīmētājs materiāls:plastmasa izmērs:15cm krāsa:5 krāsas komplektā ietilpst: 5gab x atzīmētājs funkcijas: -marķieriem, ir studenta labākais draugs. -marķiera piedāvā unikālu krāsu, kas rāda uz augšu, nosusina uz papīra. tā ir tikai tiesības ēnā, lai piesaistītu jūsu uzmanību, bet nebūs apbērt jums ar spilgti --fluorescences. -marķiera)

Izskatās arī
Klēpjdators Stāvēt uz Galda, Regulējams Ergonomisks Portatīvo Klēpjdatoru Turētājs, 3-In-1 Pārnēsājamo Uzglabāšanas Stendu
€22.56 €15.79

(par šo produktu: locīšanas un stabilizēt trīsstūris dizains ar neslīdošu silikona padara statīvs ir stabilāks un drošāks, lai izmantotu. [regulējams function] (funkcija) - šo klēpjdatoru statīvs piedāvā regulējamu funkcija, kas ļauj jums, lai pielāgotu leņķi saskaņā ar savu augstumu un sēdus stāvoklī, lai mazinātu acu nogurumu, plecu sāpes un muguras sāpes.noregulējiet leņķi stāvēt, lai)

Izskatās arī
1/2gab Bambusa Koka Lodīšu Pildspalva 1.0 mm Ložu Padoms Zili Melnu Tinti Biznesa Paraksts ar Lodīšu Pildspalvu, Biroja, Skolas Wrting Kancelejas preces
€5.33 €2.93

(izmērs: 13.6 cm * 1cm * 1cm pildspalvas galu: bullet tips 1.0 materiāls: bambusa koka)

Izskatās arī
Karikatūra Radošo Lodīšu Pildspalvu Dekompresijas Materiāls Gudrs Matains "Astoņkājis" Vadītājs Creative Pildspalvu
€2.80 €1.32

(tintes krāsa: zila, 1mm(0.04 gadā) izmērs: 210mm(8.27 gadā) krāsa: kā parādīts attēlā.amats: gēla pildspalvas / dāvanu.iepakojumā: 1gb gēla pildspalva. 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm(0.04-0.12) un atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams,)

Izskatās arī
JinHao X159 Akrila Melna Tintes Pildspalva ar Metāla Klipsi Pagarināts Smalkas Pērļu F 0.5 mm
€4.38 €3.81

(jinhao x159 akrila melna tintes pildspalva ar metāla klipsi pagarināts smalkas pērļu f 0.5 mm apraksts: pildspalva ir spēcīgs, ir cilvēces mantojuma civilizāciju, recordation domas un komunikācijas jūtas.mūsdienās pildspalva ir pārsniedzis ierakstīšanas funkcija pati par sevi.turēt pildspalvu, ar integritāti, kvalitāti un perfektu dizainu kļūst simbols muižniecība. a pildspalva svinēja zīmola būtu)

Izskatās arī
Jaunā Dimanta Kristāla Lodīšu Pildspalvu Komplekts 9 Kopumu, Lodīšu Pildspalvu Rotācijas Reklāmas Dāvanu Pildspalvas
€34.86 €18.13

(9pcs/set gudrs morandi gēla pildspalva kawaii 0.5 mm, melna ballpen birojs skolas kancelejas piederumi studentu rakstot ūdens pildspalvu neitrāls pildspalvu nosaukums: gēla pildspalvu komplekts -rakstīšanas punkts: 0.5 mm -daudzums: 9pcs gēla pildspalvas -tintes krāsa: melna -materiāls: plastmasa -nometiet kuģniecības: atbalsta -gluda rakstīšanas, nav sausi plankumi -100%)

Izskatās arī
M17F Luksusa Bling Metāla Lodīšu Pildspalva 1.0 mm Mirdzēt Eļļas Plūsma, Pildspalvas Biroja preces Sch
€0.68 €0.44

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: pildspalvu var atvērt, tāpēc uzpildes, ir aizstājams ar citu. izgatavots no metāla, labas kvalitātes, spilgti krāsu un pievilcīgu kristāla. labs kancelejas preces skolēniem atpakaļ uz skolu. tā ir dāvana savam draugam, kolēģiem, vecākiem, biznesa profesionāļiem. īpašu pildspalvu, lai kāzas, jubilejas,)

Izskatās arī