Cena €2.86 €5.19

Pilns apraksts

CLJ pārdošanas Nail Art Viltus Nagu ar Vizuļi Kvadrāta Malas Ilgstošu Atkārtoti Mākslīgo Nagu, Nagu Pagarināšana Uzvalks ing CLJ pārdošana

Funkcijas:

Stilīgs un uzkrītošā Dizains: aurora green nospiediet-par nagu funkcijas, lieliska kombinācija no sudraba un zaļās krāsas, rotāti ar vizuļi, padarot to lieliska izvēle tiem, kuri vēlas izcelties ar savu nagu art.

Ilglaicīgi un Atkārtoti: Izgatavoti no kvalitatīviem materiāliem, šie mākslīgie nagi ir paredzēti, lai būtu izturīga un ilgi kalpo.Kvadrāta malas forma nodrošina ērtu fit, bet arī ļauj viegla uzklāšana un noņemšana.

Droša un Noņemamu: Mirdzošs Noņemams Drošu Sveķu Mākslīgo Nagu ir izstrādāts ar drošības prātā.Nagi ir izgatavots no netoksiskiem sveķu, nodrošinot, ka tie ir droši ikdienas lietošanai.

Piemērota Dažādiem Gadījumiem: Vai jūs iet par jūsu ikdienas rutīnas, vai apmeklējot īpašs notikums, šie nagi ir ideāli piemērots jebkuram gadījumam.Tie ir paredzēti, lai izturētu ikdienas darbību un ir piemēroti gan salons ekspertiem un tiem, kas ir jauni nagu art.

Nagu Pagarināšana Uzvalks ing Ar: 24pcs Viltus Nagu ar Vizuļi ir ideāla izvēle nagu pagarināšana entuziasti.Ar plašu izmēru un dizainu, jūs varat viegli atrast perfektu, lai jūsu dabiskie nagi, kas ļauj jums, lai sasniegtu vēlamo garumu un stilu bez piepūles.

Specifikācija:

Materiāls: Sveķi

Daudzums: 24pcs

Dzimums: Sieviešu

Piezīmes:

1. Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast.

2. Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

Izvēle 1: 1 Komplekts * Viltus Nagus (24pcs iekļauts), 24pcs * Želejas Līme

VAI

Izvēle 2: 1 Komplekts * Viltus Nagus (24pcs iekļauts), 1 Pudele * Līme

Mēs Kuģis uz Pasaules (Izņemot dažas valstis un APO/FPO).Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR savu piegādes adresi.Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.Mēs nosūtīsim iepakojumā, no Ķīnas pa gaisa pastu.Piegādes laiks ir atkarīgs no Nosūtīšanas Pārvadātājam, Muitas un Pasta Nosūtīšanas, galamērķa un citiem faktoriem.Lielāko daļu iepakojumiem ir iespējams saņemt 20 darba dienas (4 nedēļas).Skatīt zemāk, piegādes laikā savākšanas kvantitatīvo datu:

Mēs pieņemam e-Pasta pieprasījumi atdevi 7 darba dienu laikā pēc pasūtījuma saņemšanas.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa.Ja jūs neesat apmierināts, saņemot preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 7 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai atgrieztos guide, pirms jūs atdot to.Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.Ja prece ir ar trūkumiem, jo 3 mēnešu laikā, Mēs nosūtīsim jums nomaiņu bez papildus maksas, vai piedāvāt kompensāciju pēc tam, kad mēs saņemt nekvalitatīvu preci.Ja prece ir bojāta, pēc 3 mēnešiem, jūs joprojām varat nosūtīt mums atpakaļ.Mēs nosūtīsim jums jaunu saņemot nekvalitatīvu preci.Bet jums ir nepieciešams maksāt papildu piegādes maksa.Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no Pack24.lv!Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, sniedziet mums pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5 zvaigžņu vērtējumu, ko ir ļoti svarīgi, lai mums.Mēs būsim ļoti pateicīgi, ja jūs varat atstāt savu reālā sajūta šeit.Ja jūs neesat apmierināts ar priekšmetu vai mūsu pakalpojumiem, lūdzu sazinieties ar mums, pirms aiziešanas nekādu atgriezenisko saiti, mēs jums atrisināt problēmu uzreiz, paldies!Lūdzu, Ziņu mums no 9:00.līdz 18:00. (GMT-8) no pirmdienas līdz sestdienai .Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, īsziņu ar mums un dod mums iespēju, lai jums palīdzētu.Visi ziņojumi tiks atbildēts 1 darba dienas laikā (izņemot Valsts svētku dienas Ķīnā).Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīt jūsu ziņu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.Mēs atvainojamies par vēlu atbildi, brīvdienās (tai skaitā svētdienās).

Specifikācijas

  • Gabalu skaits: COMBO
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: MAKEUPEATING

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1Sheet Daļēji Izārstēt Gēla Nagu Uzlīmes Mirdzošs Vienkārši Nail Art Uzlīmes, Lentes Želeja Pilnībā Nagu Wraps DIY NAil Art Pieņemšanas
€0.50 €0.28

(1.q:kā izvēlēties izmēru nagu uzlīmes?uzlīmes versija 1 lapas, uzlīmes, veidnes izmērs ir piemērots lielākajai daļai cilvēku, ir vairāk nekā 4 rezerves uzlīmes, uzlīmes, liela var izmantot šķēres apdares platumu pirms uzlīmēšanu. 2.q: cik ilgi var šo nagu uzlīmes stick?a: pro, saskaņā ar pareizas darbības, lai izmantotu, nav asaru, nav piemērojams, normālu matu mazgāšanas un mazgāšanās var būt)

Izskatās arī
Šifona Ziedu Matu Frangipani Galvassegu Līgava Headpieces Kāzu Radošā Matadatu
€6.12 €2.76

(apraksts viens no labākajiem izvēli jums. funkcijas viens no labākajiem izvēli par jums.|der tēma puses, dzimšanas dienas ballītes, pludmales, baseini, kāzu, vai ar daudzas vasaras kleitas, miniskirts.tas palīdzēs piesaistīt citus, kam jāpievērš uzmanība, ja, ņemot puses.|un svaigu, saldu un elegants, labu matu rotājumi meitenēm un dāma!|kad jūs doties uz cosplay party, meitenes, nakts,)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes UVB Fototerapijas Psoriāzes Ārstēšana Uvb 308nm Ultravioleto Led Terapijas Lampas, lai Vitiligo Mašīnas Ādas Slimības
€221.74 €155.21

(308nm uvb ultravioletās fototerapijas lampas instruments vitiligo psoriāzes ādas ārstēšana un terapija q: kāda ir atšķirība gaismas avots fotogrāfija? a: kopējā gaismas avoti ir 311nm, 308nm led, un hlora gāze.saskaņā ar to pašu gaismas avotu, jo lielāka enerģija, jo īsāks vienā ekspozīcijas laiku, un, jo labāks efekts.par priekšnoteikums labu rezultātu, izvēloties uzticams, stabils, viegls,)

Izskatās arī
Delikāts Matu Krāsošana Klp Putekļu necaurlaidīgs Skaistumkopšanas Piederumi Alvas Folija Kondicionēšanas Klp Sudraba Folijas Dziļi Kondicionēšana Klp
€0.80 €0.44

(svarīga informācija materiāls:alumīnija folija iepakojuma lielums: krāsošana klp diametrs: 30cm/11.81 (apm.) apskats: pieņem elastīgās matu lentas, mūsu produkts netiks apslāpēt jūsu matu, kas ir ērti valkāt, kamēr tā ir laba ūdens izturība un izturība pret putekļiem. neapšaubāmi, mūsu produktu var izmantot atkārtoti, kas ir videi draudzīgas.nāk ar spilgti)

Izskatās arī
3PCS Z-veida Matu Šuves Ķemme Viļņaini Matu Veidošanas Bangs Ieveidošanas Ķemme Sieviešu Masāža Pūkains Matu Ķemme Matu Suku Piederumi
€11.26 €5.63

(apraksts: izmērs: apm. 17.6 cm x 4.7 cm x 0.6 cm materiāls: abs krāsas: rožu sarkana,zila,zaļa un violeta funkcijas: ērta stila, vai iztaisnot matus būt labvēlīga jūsu skalpa vai zaudējuši matus. smart diy instruments mājās, ērti un viegli veikt lietošana: 1.lai izveidotu taisni mati: ievietojiet ķemmi matos, viegli iespraukties, safasēti)

Izskatās arī
54W UV LED Lampas 18Pcs Led Nagu Žāvētājs Konservēšanas Lampas Visu Veidu Želejas Nagu pulēšana Nagu Mākslas Instrumentu, Ar 30S/60S/90S Taimeris
€11.82 €8.98

(1. saprātīga infrasarkano indukcijas, 54w augstas veiktspējas instant cepšanas līmi. 2. laika funkcija, trešo pārnesumu, 30s, 60s, 90s laiks. 3. lcd displejs, lcd ciparu displejs. 4. visas līmes, ieskaitot nagu laka līme, kaķu acu līme nosaukums: 54w jaunu dubulto gaismas avots, usb nagu lampa lampa pērles: 18 krāsa:rozā materiāls:abs izmērs:18 x 16.5)

Izskatās arī
Zobu Foto Fona Valdes Ortodontijas Fotogrāfija Contraster Mutvārdu Vaiga Plāksne Melna Fona Kontrasts
€3.28

(zobu foto fona valdes ortodontijas fotogrāfija contraster mutvārdu vaiga plāksne melna fona kontrasts)

Izskatās arī
Kopā HaeNaem Bur Uzstādīt Ķirurģijas Sinusa Pacelšanas Komplekts Zobu Implantācija, Urbšanas Instrumenti, Boss Treniņi Bur Zobu Ķirurģija, Implantu Komplektu HaeNaem
€2 658.14

(kopā haenaem bur set | nulles kaulu zudumu urbi sinusa auto crafting / kores izplešanās / d4-d2 kaulu densification uzreiz ar vienkāršu urbšana uzsver: 1. maxillary sinusa autografting ir droša tikai ar urbšanu 2. uzlabo kaulu blīvumu no d4, lai d2, kas ir vājš, jo urbšanas 3. lielisks kores paplašināšanas efekts, tikai ar urbšanu 4. droši ķirurģiska operācija)

Izskatās arī
1Pc Anti-static Masāža Matu Ķemmes Portatīvo Acetāta Matu Ķemmes, Matu Krāsains Ķemmes Ceļojuma Piederumu Veidošanas līdzekļi
€5.94 €2.97

(apraksts funkcijas: 100% jaunu zīmolu un augstas kvalitātes šī plašā zobu atdaloša viela ķemme ir izgatavota ar acetāts. roku darbs, gluda un bezšuvju, viegli detangle biezi, gari un viļņaini mati. nē snags, nav statiska, nav frizz, samazina matu bojājumus un split galiem, ideāls dabas cirtainiem matiem. apraksts: veids: matu ķemmes materiāls: acetāts izmērs:12*5.9)

Izskatās arī
Nagu 1 Burka 5g Kafijas Lāzera Hologrāfiskā Spīdums Tumši Brūna, Spīdīga Powdere Nagu Spīdums Pulveris Gēla Nagu Mākslas Chrome Pigmenta 705
€1.23 €1.17

(nagu 1 burka 5g kafijas lāzera hologrāfiskā spīdums tumši brūna, spīdīga powdere nagu spīdums pulveris gēla nagu mākslas chrome pigmenta 705 iepakojumā : 1 jar=viena kārba=10ml neto svars : 1 jar=5g pulvera piezīme: tas ir lāzera hologrāfiskā mirdzēt pulveris, šādu ainu rāda, krāsas gaismā. iepakojuma izmērs specifikācija : daudzums: 1 burciņa tilpums:)

Izskatās arī
Seksa lelle galvu ar m16 Savienotājs Orālais Sekss, Pieaugušo Seksa Rotaļlietas vīriešiem
€289.94 €231.95

(mēs sagaidām: jūs saņemsiet pats kā attēlā zemāk lelles. apraksts: ādas materiāls : 100% tpe iekšpusē : tpe ar metāla skeletu svars : apmēram 2-3kg mutes dziļums : 13cm piemērots ķermeņa augstums: 140cm,145cm, 152cm, 153cm, 155cm, 156cm, 158cm, 160cm, 161cm,163cm, 165cm,168cm 170cm,171cm, 172cm caurums : orālo seksu pls laipni norādīja uz to cenu)

Izskatās arī
Soda Ieveidošanas Ķemme Frizētava Ieveidošanas Ķemme Matu Griešanai Stils Hairbrush E1YF
€2.19 €0.87

(funkcijas: ootdty griešanas instruments: lieliska ķemme, lai labāk kontrolētu, par gariem un īsiem matiem, kad griešana.liels visiem jūsu griešanas nepieciešamību. izmanto: matu veidošana, atvadīšanās, atpakaļ ķemmēšana, pēc veidošana un matu krāsošana, labs līdzeklis visiem matu tipiem un garumiem.lielisks lietošanai mājās vai profesionālā salonā. anti-static: efektīvu)

Izskatās arī
Matu Griešanas Instrumenti Bērniem Ūdensizturīgs Bērniem Frizūra Cape ar Karikatūra Modelis Saliekami Lietussarga Matu Zēniem par Matu
€4.95 €3.12

(matu griešanas instrumenti bērniem ūdensizturīgs bērniem frizūra cape ar karikatūra modelis saliekami lietussarga matu zēniem par matu apraksts: izgatavots no augstas kvalitātes, mitruma izturīgs materiāls, izturību un ilgstošu izmantošanu. viegls un pārnēsājamo dizains, viegli nēsāšanu un glabāšanu. tērauda stieples konstrukcija novērš deformācijas par katru reizi. unikālo)

Izskatās arī
Krāsu acu zīmulis Nav smudge Ūdensizturīgs Ultra-fine Zīdtārpiņu jaukta tipa Šķidro acu zīmulis Pildspalvu Sviedri izturīgas ilgstošu Kosmētika
€6.94 €3.47

(apraksts: zīmols: xixi produkta nosaukums: krāsu acu zīmulis gadījumā cilvēki: vispārējā ādas tips: vispārējā uzglabāšanas laiks: 3 gadi produkta krāsa: 5 krāsas produkta svars: 12g produkta izmērs: 13*2.1*1.5 cm produktu daudzums: 1 specifikācijas: 1. tekstūra ir maiga un gluda, viegli piemērot. 2. krāsa ir pilna,)

Izskatās arī
4gab/set 3.5.9.13 mm Profesionālās Melni Mati Clipper Ierobežot Ķemme Frizieris Nomaiņa Griešanas Rokasgrāmata Par Moser 1400 Sērija G1202
€3.69 €2.58

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes augstas efektivitātes un zemu enerģijas patēriņu; viegli uzstādīt un demontēt, ērti izmantot; izmantojot augstas kvalitātes netoksiskiem materiāliem, ilgstošu izmantošanu; asmens nepieskaras ādai, droša un uzticama; pirms uzstādīšanas, lūdzu, tīru lāpstiņu; piemērots standarta regulējams push šķēru)

Izskatās arī
Universāls Nail Art Pildspalvu Komplekts Viegls Dizains un UV Zīmēšanas Starplikas Piemērots Skaistumkopšanas Studijas un Privātpersonām
€3.46 €2.24

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes universāls japāņu stila nail art pildspalvu attēloti krāsains ķirbis formas rokturi. pieredze ērtības ceļā nail art ar šī viegls un pārnēsājamo pildspalvu. izstrādāti ar ērtu un stabilu ķirbis formas rokturi. ideāls nagu mākslas entuziasti, kas mīl radot unikālu un krāsainu dizainu. kā arī profesionālo nagu)

Izskatās arī
1~4BOXES Zvaigžņu Formas Nagu Apdare Vizuļi Strobe Žilbinošas Paaugstināma Spīdums, Nagu Rotājumi, Nav Viegli Nokrist
€4.84 €1.84

(1~4boxes zvaigžņu formas nagu apdare vizuļi strobe žilbinošas paaugstināma spīdums, nagu rotājumi, nav viegli nokrist apraksts: produkta nosaukums: nail art glitter plāksteris produkta materiāls: metāls, vizuļi produkta stils: kā parādīts attēlā produkta stils: retro, gudrs, mīļš, produkta funkcijas: embellishment uz pirkstgaliem, nagu mākslas radīšanu, utt. gadījumā)

Izskatās arī
Aplauzums Sukas, Kosmētikas Komplekts,Fonds Suka Eyeshadow Birste, Make Up Otas Komplekts
€30.13 €15.07

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! visaptverošu aplauzums suka komplekts : šis komplekts ietver 13 aplauzums sukas un uzglabāšanas soma.papildus, mēs arī sagatavot)

Izskatās arī
Double Sided Nagu Failu, Izturīgs Un Bez Smiltīm Smilšu Nagu Iesniegšanas Sloksnes Nagu Instruments, Sūkļa Dzēšgumiju, lai nekaitētu Ādas Divējāda lietojuma
€5.31 €1.91

(double sided nagu failu, izturīgs un bez smiltīm smilšu nagu iesniegšanas sloksnes nagu instruments, sūkļa dzēšgumiju nekaitē ādai lietošanas apraksts: produkta nosaukums: sūklis lentes produkta specifikācijas: double-sided / -izmantojiet produkta izmērs: 2.9*17.8 cm produkta materiāls: smilšu grants: 100/180 specifikācijas: 1. izmantojot augsta blīvuma)

Izskatās arī