Cena €5 180.88 €5 453.56

Pilns apraksts

Lūdzu, Ņemiet Vērā,

Jo Produkts ir pasūtījuma preci, mēs quote jums galīgā cena, pēc tam, kad kļūst jūsu precīzo prasībām.

Cenas mājas lapā Ir depozītu, nevis par pilnu cenu, un visus produktus, mūsu mājas lapā, nav brīvu transportu cenas.Galīgā cena, transportēšanas vajadzētu būt ierobežota saskaņā ar faktiskajām izmaksām, lūdzu, apstipriniet ar mums, pirms jūs vieta jūsu pasūtījumu.Mobilo ēdināšanas Kafijas Grozs saldējuma Kiosks DOT Koncesijas Piekabes Restorānu Pārtikas Kravas automašīnu Ar Pilnu Virtuves Pārdošanai Produkta Aprakstu Šeit ir seši iemesli, kāpēc mūsu pārtikas piekabe ir must ir jebkura pārtikas kravas automašīnu pārdevējs: Ieviešot mūsu top-of-the-line pārtikas piekabes, kas paredzēti, lai nodrošinātu jūs ar piemaksu restorānvagonos pieredzi ceļā!Mūsu pārtikas piekabes lepojas gluds un moderns dizains, aprīkots ar visu nepieciešamo sadzīves tehniku, lai nodrošinātu, ka jūs varat sagatavot un apkalpot savus ēdienus ar vieglumu un efektivitāti. 1. Mobilitātes Mūsu pārtikas piekabi var viegli pārvadāt uz jebkuru vietu, kas ļauj jums, lai rūpēties, lai plašu klientu loku un notikumiem. 2. Pielāgošanas Mēs piedāvājam customizable iespējas, lai nodrošinātu to, ka jūsu pārtikas piekabe atbilst jūsu zīmolu un izvēlne perfekti. 3.Izturību Mūsu pārtikas piekabe ir veidota ar augstas kvalitātes materiāliem, lai nodrošinātu izturību un ilgstošu veiktspēju. 4.Daudzpusība Mūsu pārtikas, piekabi var izmantot dažādas kulinārija un ir piemērota lietošanai brīvā dabā un telpās notikumiem. 5. Efektivitāte

Mūsu pārtikas piekabe ir aprīkota ar top-of-the-line ierīces, kas ļauj ātri un efektīvi pārtikas izstrādājumiem. 6.Rentabilitātes Ar savu mobilitāti un elastību, kas, mūsu pārtikas piekabi var jums palīdzēt palielināt savu peļņu, sasniedzot vairāk klientu un apmeklēt vairākus notikumus.Nepalaidiet garām iespēju pacelt savu pārtikas apritē ar mūsu premium pārtikas piekabes!Sazinieties ar mums šodien, lai jūsu pasūtījumu.

Preces Nosaukums KN-500 Nerūsējošā Tērauda, saldējums, Hot Dog Kafijas Ratiņi, Mobilā Pārtikas Grozā Koncesijas Piekabes Vilces Pārtikas Kravas automašīnu Pārdošanai Izmērs 5000*2000*2300mm (Var Pielāgot) Materiāls 304 nerūsējošā tērauda

Galvenās daļas apraksts * Šasijas: Neatņemamu tērauda karkasa konstrukcija un piekares sastāvdaļas, ar nerūsējoša automašīnas krāsu;

* Korpuss: Cirsts metāla plāksnes ārpusē, pvc panelis iekšā

* Grīda: neslīdošs grīdas segums, viegli tīrīt;

* Elektriskie aksesuāri: Apgaismes ierīces, daudzfunkciju rozetes, sprieguma regulators, drošinātāju kaste un ārēju kabeļu pieejami;

* Ūdens Ciklu sistēma: Dubultās izlietnes ar ūdens krānu, vienu svaigu ūdens tvertni un vienu atkritumu ūdens tvertne;

Standarta aprīkojums iekšā - Nerūsējošā tērauda darba galds

- Zem galda kabinets

- Pielāgot kontaktligzdas

- Dubultā ūdens izlietnes un ūdens tvertnes

- Gaisma * 1

- Electric box * 1

- Pielāgot ligzdas * 6

Pēc izvēles pielāgošana (par papildus maksu) - Krāsu & LOGO

- LED spuldzes

- Iekšpusē gatavošanas trauks

- REKLĀMA gaismas kastes / vēstules gaismas kastes

- Citi pielāgošana ir negociable Grīda neslīdoša Grīda (alumīnija) Pielāgošana izmēru, krāsu, sveces, spriegums, interjers, virtuves aprīkojums un vairāk.Produkta Informācija Ēdināšana Mobilo Bārs BBQ Pārtikas Piekabes Pilnībā Aprīkota saldējums Kafijas Fast Food Truck sīkāka Informācija: Kvadrātveida Pārtikas Piekabes Grīdas Plānu, lai jūs atsauci, mēs varam arī piegādāt pielāgota pārtikas piekabi, lai jūs ar 3D Dizaina Zīmējumu !!!Nepalaidiet garām iespēju pacelt savu pārtikas apritē ar mūsu premium pārtikas piekabes!Sazinieties ar mums šodien, lai jūsu pasūtījumu.

Saistītie Produkti Tas ir mūsu populārākais mobilo pārtikas grozā pārtikas kravas automašīnu stilā nesen,Visi pārtikas kravas automašīnu piekabes, kafijas grozā var pielāgot izmēru, krāsu, sveces, spriegums, interjers, virtuves aprīkojums un vairāk.Uzņēmuma Informācijas Mūsu pārtikas kravas automašīnu sabiedrība Zhengzhou Zināms Imp.&Exp.Co., Ltd.tika izveidota pirms desmit gadiem, koncentrējoties uz ražošanu un pārdošanu augstas kvalitātes pārtikas produktu kravas.Mūsu uzņēmuma galvenie produkti ietver dažādu veidu un izmēru pārtikas ratiņi, piemēram, pārtikas kravas, pārtikas piekabes kafijas saldējuma tirdzniecības ratiņi, utt.Mūsu ēdināšanas ratiņi izmanto augstas kvalitātes izejvielas un progresīvo ražošanas procesus, lai nodrošinātu kvalitāti un ilgtspējību ēdamistabas ratiņi.Mūsu dizaina komanda veic personalizētu dizainu atbilstoši klienta vajadzībām, padarot katru ēdamistabas grozs unikāls, ar augstu estētiku un praktiskumu.

Klienta Atsauksmes Nerūsējošā Tērauda Fast Food Piekabe Ar Deep Fryer Un Krāsns Pārtikas Kravas automašīnu Piekabes Mobilo ēdināšanas Piekabes Klientu Atsauksmes FAQ Q1. Vai jums ir DOT jūsu pārtikas kravas automašīnu un piekabi?

A1 :Jā, mums ir DOT sertifikātu, saskaņā ar ASV pārtikas drošības standartus un Transportēšanas Departaments noteikumi

Q2. Vai jums ir VIN numurs, lai jūsu pārtikas piekabi?

A2 :Jā, mums ir VIN numurs, lai katru piekabes, mēs būvēt.Reģistrācijas, nav problēmu.

Q3. Var lielums, ārējais izskats un krāsu jūsu pārtikas piekabes izdarīt?

A3: Jā, visu var pielāgot saskaņā ar jūsu prasībām.

Q4.Kāda veida virtuves iekārtas ir pieejamas?

A4: dažādu veidu, piemēram, pannām, mikroviļņu krāsnis, ledusskapji utt.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai saņemtu virtuves iekārtas katalogs.

Q5. Vai jūsu elektrības vads atbilst mūsu valsts standarti?

A5:Jā,Mēs izvēlamies vadi attiecībā uz jūsu valsts standarti.

Specifikācijas

  • Jauda: 0
  • Nosaukums: Eiropas Mobilo Fast Food Piekabe Kravas Automašīnu,
  • Īpašas Pazīmes: Tirdzniecības Uzkodas
  • Objektu Platums: 200inch
  • Mašīnas Jauda: Pārtikas grozā
  • Mašīnas Testa Ziņojums: Ar nosacījumu,
  • Vienuma Tips: Piekabes
  • Materiāla Tips: Nerūsējošā Tērauda
  • Izstrādājuma Izmērs(cm): 500*200*230 cm
  • Garantijas pamata sastāvdaļas: 1 Gads
  • Postenis Augstums: 210inch
  • Oem:
  • Izcelsmes Vieta: Ķīna
  • Postenis Svars: 860kg
  • Krāsa: Var pielāgot
  • Izstāžu Vieta: NAV
  • Objekta Garumu: 400inch
  • Galvenās Sastāvdaļas: Mehānisko
  • Atslēgvārdi: fast food saldējuma pārdošanas grozs
  • svars: 1200kg, 1200KG
  • Pēc Garantijas Apkalpošana: Video tehniskais atbalsts, Tiešsaistes atbalsta
  • Veids: Piekabes
  • Modeļa Nosaukums: kn-zināms
  • Pēcpārdošanas Servisa Nosacījumu,: Tiešsaistes atbalsta
  • Zīmola Nosaukums: zināms
  • Galvenais Pārdošanas Punktiem: Daudzfunkcionāla
  • Garantijas laiks: 1 Gads
  • Stāvoklis: Jauns
  • Izmērs(L*W*H): 500*200*230cm
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Maksimālais Svars Ieteikums: 1500kg
  • Pieteikums: āra iela karsts suns, kravas automašīna, piekabe pārdošana
  • Tirdzniecības Veids: Jauns Produkts 2020
  • Kontaktpersona: Daisy
  • Spriegums: 220V/110V
  • Modeļa Numurs: KN-FS-500 pārtikas piekabe
  • Video izejošo-inspekcija: Ar nosacījumu,

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Balto Vaļu Vāks - Universālā Nomaiņa RV Jumta Ventilācijas Vāciņa - Tūristu Treileru Kemperu - Balts PP Plastmasas - UV-izturīgs Vāks
€13.02 €6.51

(specifikācija: -tips: rv jumta ventilācijas vāks vāciņš -izmērs: 14 x 14 -materiāls: pp,tērauda -krāsa: balta funkcijas: -universālā 14 x 14 rv vents -augsta blīvuma, uv-izturīgs polietilēna un rūsas izturīgs aparatūras gadiem nelīdzens izmantot -nepieļaut lietus, bugs un lapām, no kā iegūt -izturīga būvniecība un vienu garu nepārtrauktu)

Izskatās arī
4gab/set Jūras Laivu Transom LED Aizmugurējās Gaismas DC12V Auksti Balta LED lukturu Jahtu Piederumu Zemūdens Lampas Laivu Gaismas Jaunas
€2.29 €1.24

(produkti displeja --> produktu apraksts --> funkcijas: *zems elektroenerģijas patēriņš *augsts spilgtums. *ilgs mūžs led *indikators iedegas, bez kavēšanās *ūdensizturīgs un putekļu pierādījums *izturīgs alumīnija sakausējuma *viegla uzstādīšana *der visiem automobiļiem un kravas automašīnas, laivas un treileri specifikācija: *jauda:)

Izskatās arī
Kvalitātes 2018 Monterey 224 FSC Kabīnes Pamatni Laivu EVA Putu Tīkkoka Klāja Grīdas Paklāja Grīdas segums
€658.16 €651.58

(2018 monterey 224 fsc kabīnes pamatni laivu eva putu mākslīgās tīkkoka klāja grīdas paklājs šajā sarakstā ir par vienu 2018 monterey 224 fsc kabīnes pamatni laivu eva putu mākslīgās tīkkoka klāja grīdas paklājs, kā parādīts sarakstā zīmējumu.mēs izmantosim tikai sarakstā ieklāšana zīmēšanas savu pasūtījumu izgatavošana.sarakstā ieklāšana fotogrāfijas ir tikai atsaucei. lūdzu,)

Izskatās arī
PAR HINO M550 33T H-M550-4-6HH-33-25-31 PĀRNESUMKĀRBAS PTO
€320.23

(par hino m550 33t h-m550-4-6hh-33-25-31 pārnesumkārbas pto)

Izskatās arī
Eliminator, Velcēšanas Motora Balsts Riekstu GFEL-MK-BK-DP Par Minnkota 80., 101. Un 112 Aizstāt T-H Jūras
€27.98 €13.99

(eliminator, velcēšanas motora balsts riekstu gfel-mk-bk-dp par minnkota 80., 101. un 112 aizstāt t-h jūras piemērošanas joma: piemērots minnkota 80., 101. un 112. piezīme: nav pieejams ar kipawa un hydrilla hakeris aksesuārus. amats: paredzēti, lai samazinātu propelleru troksnis un vibrācija, stabilizētu dzenskrūves nodrošinot lielāku saskares punkts. lielisks dizains: šis šķirotājs dzinekli,)

Izskatās arī
Uzvaru Led Motocikla priekšējo Lukturu 50w C-inženieris Black Montāža IP67 LED Lukturis Komplekts Uzvaru
€261.21

(mans draugs, laipni lūgti mūsu veikalā, ja jums ir citi modeļi no šī produkta, lūdzu, sazinieties ar mani, es sūtīšu produkta saiti, lai jūs varētu nopirkt!whatsapp:+86 18975866885 #detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Laivu Navigācijas Gaismas ,E011070, Ūdensizturīgu IP66, Double Nakts, Sarkans Gaiši Zaļa
€52.08 €28.64

(apraksts: 【augstas kvalitātes materiāls] aicina: laivu navigācijas ugunis, kas izgatavoti no augstas kvalitātes 316 nerūsējošā tērauda, izturīgs. 【pieteikums] aicina: e011070 sarkanā un zaļā jūras navigācijas gaismu lietošana uz laivas līdz 39.4 pēdu (12m). 【montāžas veids] aicina: virsmas mount jūras navigācijas gaismas. 【ūdensizturīgs] aicina: ip66 ūdensizturīgs)

Izskatās arī
Jaunas Alumīnija Motociklu Rezerves Cilindru Blīvi, par Yamaha 9.9 ZS 15HP ar Piekarināmu Motoru 63V-11181-A1-00 Cilindra Blīve
€8.07 €0.45

(apraksts: jauns aftermarket/nomaiņa cilindru blīvi. tieši aizstāt vecos, sasmalcinātas vai vaina cilindru blīvi. lieliski piemērots yamaha 9.9 zs 15hp ar piekarināmu motoru.rezerves daļas numurs: 63v-11181-a1-00 lūdzu, pārbaudiet oem detaļas numuru, pirms iegādes. specifikācija: materiāls: alumīnija izmērs: appeox. 189x118mm/7.44x4.65inch komplektā)

Izskatās arī
1 Gab. Durvju Stop Turētāja Fiksatoru Jūras Laivu RV Daļas, Piederumi 316 Nerūsējošā Tērauda Durvis, Īpašnieks
€7.88 €5.52

(apraksts: jūras pakāpes 316 nerūsējošā tērauda konstrukcija virsmas pulēšanas, un izturīgs izturīgs un drošs, rullīšu darbību, lai atvieglotu to lietošanu durvis tiek turēti stingri un atbrīvot ar vieglumu, kad nepieciešami sakarā ar rullīšu darbības skava plaši izmantota laiva, rv vai mājas pieteikumi specifikācija: materiāls: 316 nerūsējošais)

Izskatās arī
Tualetes Blīvējumu Komplekts RV Tualetes Blīvi Flush Zīmogs Rezerves Komplekts, hermētiskos RV Tualetes blīvēšanas Komplekts Aizstāt Daļas RV un Piekabi
€39.55 €19.77

(aizzīmju punktiem: 1. ērta lietošana: tas rv tualetes zīmogs komplektā ietilpst viss, kas jums ir nepieciešams, lai aizstātu savu veco vai bojāts tualetes zīmogs, piemēram, rv tualetes atloka, rv tualetes zīmogs, tualetes flush blīvējumu, un skrūves un daļas. 2. ļoti izturīgs: pastiprināta ar abs, mūsu rv tualetes zīmogu komplekts ir nodilumizturīga un rūsas izturīgs, pateicoties tās augsto)

Izskatās arī
Bezmaksas Piegāde ar Piekarināmu Motoru Adatu Rullīšu Lācis Par HangKai Yadao 2 Taktu 5-6HP 4Stroke 6.5 zs Benzīna Laivas Motors
€20.58 €17.49

(bezmaksas piegāde ar piekarināmu motoru adatu rullīšu lācis par hangkai yadao 2 taktu 5-6hp 4stroke 6.5 zs benzīna laivas motors 1. brazīlija klientiem, lūdzu atstājiet savu nodokļu maksātāja reģistrācijas numurs (cpr/gst/rfc/cft/cpf). 2.krievijas klientiem, lūdzu, piedāvāt tieši to pilnu vārdu ( jūsu vārds , uzvārds ,labāk ar jūsu tēva uzvārds) uztvērēju un pilnu adresi infos, kā jaunie noteikumi,)

Izskatās arī
6B4-42610-00 Top Pārsegs Assy Par 9.9 ZS Yamaha 15HP 6B3 6B4 9.9 D 15D Modelis Piekarināmo Motoru Rezerves Daļu 6B4-42610
€119.02

(6b4-42610 top pārsegs montāža yamaha piekarināmo motoru 9.9 zs 15hp d sērija,yamaha 15hp jaunāko 6b3/6b4 modeli. kā e9.9d e15d t15d jebkuru jautājumu,lūdzu, sazinieties ar mums pa iekšējo ziņojumu.)

Izskatās arī
leipupa Laivu Margas, T / 90 Grādu Dzelzceļa Savienojums ar 22 Mm
€8.37 €4.18

(apraksts: sabiezinātas bezšuvju 90 grādu tee. nerūsējošā tērauda 316 materiāla, kas izturīgs pret koroziju, nav rūsēšanu un izturīgs. smalki pulēta spoguļa apdare. piemērota laivu jūras automašīnas. iekšējais diametrs 22mm/7/8 collas; biezums-3mm/0.12 collas. komplektā ietilpst: 1 gabals t-veida cauruļvadu montāžu savienotājs)

Izskatās arī
20 Iestatīt Bloķēšanas Pogu Aizvaru, Jūras Laivu Radio Kaste, Instrumentu Kaste, Elektroniskās Kastes, Motociklu Cimdiem Bloķēšana.
€70.13 €51.89

(20 iestatīt bloķēšanas pogu aizvaru, jūras laivu radio kaste, instrumentu kaste, elektroniskās kastes, motociklu cimdiem bloķēšana. specifikācija: materiāls: plastmasa+metāls krāsa: melna izmērs: piemēram teh picture show šī spiediet pogu aizkritņa slēdzeni, kura ietver 20 fiksatoru, 40 taustiņus. ideāls aizstātu savu veco vai valkāt viena. uzstādīt: parasti)

Izskatās arī
Laivu, Jahtu Mazo Locīšanas Masta Solis Jūras Pakāpes 304 Nerūsējošā Tērauda Transom Solis
€37.36 €18.30

(funkcijas: ootdty šī salokāmi soli, ir jābūt, lai laivas īpašnieki, jahtu cienītāji, kravas automašīnu lietotājiem, un vairāk. tās izturīga nerūsējošā tērauda, nodrošina izturību un drošību, iekāpjot un izkāpjot savu transportlīdzekli. ideāli piemērots jūras ceļojumu, zveja, kempings un tālsatiksmes pārvadājumiem, sniedzot ērtības un mieru. pieredze viegla)

Izskatās arī
3X 689-48501-21-4D Tālvadības Stiprinājuma Komplekts Yamaha Parsun 25HP 30HP 2 Taktu ar Piekarināmu Motoru
€108.87 €78.38

(3x 689-48501-21-4d tālvadības stiprinājuma komplekts yamaha parsun 25hp 30hp 2 taktu ar piekarināmu motoru, motora jauda: 2.1 - 3l degvielas veids: benzīns dzinējs: 2 taktu motora stāvoklis: piekarināmie krāsa:kā parādīts attēlā materiāls:metāla iepakojuma saturs: 3 * laivu motoru 689-48501-21-4d tālvadības stiprinājuma komplekts tikai iepriekš)

Izskatās arī
Piederumi DC12V 6W Diapazons Kapuci Izplūdes Ventilators Melns/Balts Ventilācijas Ātri Izplūdes Eļļas Iesūkšanas Virtuves Vent Par Kemperu
€10.94 €7.66

(ventilācijas rv pusi, gaisa ventilācijas auto piederumi dc12v ventilācijas izplūdes ventilatoru motīvs: *brand jaunu un augstas kvalitātes *zems trokšņa, dod jums klusā telpā. *acs iekšpusē, lai saglabātu nezināmi objekti ārā. *būtu universāla, lai visiem jumta ventilācijas, vienkārša uzstādīšana un darbība *izmantojot augstas kvalitātes plastmasas materiāla)

Izskatās arī
Laivu Galvenais Elektroinstalācijas Josta 21ft Par Suzuki Piekarināmie Tālvadības 9.9-20HP 36620-94J01
€190.61

(> pirms iegādes! lūdzu, apstipriniet oem nr. / daļēji pareizs un atbilst jūsu dzinēja modelis. ja jums ir kādas šaubas par piemērotību postenis lūdzu, sazinieties ar mums, pirms iegādāties. šī cable assy par suzuki jūras piekarināmie kontroles lodziņš oem kods: 36620-94j01 analogās galveno vadu josta (ārpus pt vai ptt).savienojums starp motoru un kontroles sistēmu. 6.5)

Izskatās arī
Apdares Tilt Motors Yamaha 25HP 30HP Piekarināmie Parsun Hidea Seapro 65W-43880-00
€102.24 €100.19

(jauns tents apdares mehānisko piemērots yamaha 25-30 hp piekarināmie tilt apdares assy,un arī labs ķīniešu zīmolu hidea,parsun utt.zīmoliem. .par: yamaha ar piekarināmu motoru 25hp 30hp 40hp f20 f25 f45 .motora jauda: 2.1 - 3l .svars:953g ref.numurs: 65w-43880-10-00, 67c-43880-01-00, 65w-43880-00-00, 65w-43880-01-00, 67c-43880-00-00 šī yamaha 65w-43880-01-00 / 67c-43880-10-00power)

Izskatās arī
T316 Nerūsējoša Tērauda ĀTRI ATBRĪVOT Klāja Šarnīra Stiprinājums Bimini Top Jūras Aparatūras Tiešu Nomaiņa Auto Piederumi
€14.79 €7.39

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot *t316 nerūsējoša tērauda ātri atbrīvot klāja šarnīra stiprinājums bimini top jūras aparatūras *augstas kvalitātes - t316 nerūsējošā tērauda maksimālā izturība pret koroziju labi darbojas ap sāls ūdens. *pamatnes izmērs: 1 3/16 x 3 1/2 *materiāls:)

Izskatās arī
12V 220V 230V Car Power Inverter 3000W Pure Sine Wave
€400.14

(ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums whatsapp +8618874778827 #detail_decorate_root .magic-1{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-4{padding:0;margin:0;white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root .magic-5{margin:0;padding:0}#detail_decorate_root .magic-6{platums:750px}#detail_decorate_root .magic-8{margin-top:0;margin-left:0;platums:750px;augstums:400px}#detail_decorate_root .magic-9{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root)

Izskatās arī