Cena €1.45 €2.79

Pilns apraksts

Apraksts:

Padarīt rakstot jautri un patīkams, lai jūsu bērns ar šo Multfilmu un Smieklīgi Haizivs Pildspalvu.Tas nodrošina Vienmērīgu Rakstīšanas Pieredzi, kas saglabās tos, kas nodarbojas stundas.Šī pildspalva ir lieliska bērniem un ir Plaši Izmanto, padarot to perfektu, lai gan skolas, gan mājas lietošanai.Ar izturīgu dizainu, to var izmantot ilgu laiku, nodrošinot jūsu bērni ir uzticams rakstīšanas rīks, lai gados.

Specifikācija:

Produkta nosaukums: haizivs lodīšu pildspalvu

Krāsa: sudraba

Materiāls: ABS

Atribūti: haizivs lodīšu pildspalvu

Neto svars: aptuveni 50g

Svars ar paketi: par 50g

Produkta izmērs: aptuveni 14x10x1cm/5.51x3.94x0.39 collas

Iepakojuma Saraksts:

1 x haizivs lodīšu pildspalvu

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efekti, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas, kas parādīja bildes.

2. Lūdzu, piedod nedaudz mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Smieklīgi un Atdzesē, Lodīšu Pildspalva: Ar radošu un gudrs haizivs dizains, lodīšu pildspalvu viegli grabs bērnu uzmanību vairāk jautrības un prieka, kad mācību.

2.Ērts Rokturis: Ar neliela izmēra un gludu virsmu, šo haizivs pildspalva ir viegli turēt un rakstīt par bērniem.Tas ir labs kompanjons mācoties un darot mājas darbus, jo tas ir saskaņā ar ieradumi pamatskolas skolēni.

3.Gluda Rakstīšanas Pieredzi: Baudīt vienmērīgu tintes plūsmu un skaidrs rokraksts ar Haizivs Pildspalva, kas piedāvā superior pildspalvas galu, kas slīd bez piepūles uz jebkuras virsmas.

4.Multi-funkcionālo Pildspalvu: Haizivs Pildspalva ir perfekta office dokumentiem, piezīmju veikšanas, zīmēšanas un mācīšanās, un tā ir daudzām citām vajadzībām.Ideāla tikšanās plašu vajadzību klāstu.

5.Uzticama Izvēle: Izvēlas šo Haizivs Pildspalvu ar savu uzticama un robusta konstrukcija, ilgtermiņa lietošanai.Tās ir viegli nomainīt piepildīt padara to lieliska izvēle, lai visas jūsu rakstības vajadzībām.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Skolas Piederumi Kancelejas Preces Lodīšu Stresa Atslodzes Rakstīšanas Rīku Vērpšanai Spēļu Pildspalvas Rotaļlietas, Pildspalvas, Rakstot Gēla Pildspalvas Pildspalvu Rotējošu
€2.60 €0.99

(jaunu un augstas kvalitātes tips:vērpšana spēļu pildspalvu materiāls: plastmasa tintes krāsa:melna tinte pildspalvas krāsa:randdom nosūtīts pakete ietver:1pc svars: apmēram 20g iepakojumā :1*vērpšanas spēļu pildspalvu nospiediet dizains, var mainīt core, ātri žāvēšanas inkquality pirmkārt, sniegtu labāko servisu.klienti ir mūsu draugi.stilīgs dizains,)

Izskatās arī
4GAB Glītu Karikatūra Pildspalvas Jauki Karikatūra Tintes Pildspalvas Karikatūra Dzīvniekiem, Rakstot Pildspalvas
€8.19 €4.09

(apraksts šī burvīga karikatūra gēla tintes pildspalva, kas var uzlabot savu studiju vai darba efektivitāti.ideāls dāvanas bērniem, studentiem, balvu, skolotājs, pieaugušo, rakstnieks, mākslinieks, meitene, studiju klasesbiedrs, kolēģis, draugs, draudzene, ģimenes utt., vai personiskās kolekcijas. funkcijas -krāsa: random krāsa -materiāls: silikons -izmērs: aptuveni 21.00x3.00x0.50cm/)

Izskatās arī
50GAB 6 in 1 Rīks Plastmasas Lodīšu Pildspalvu Skrūvgriezis Lineāls, līmeņrādis daudzfunkcionālu Touch Ekrāna Irbulis
€53.44 €26.72

(produkta nosaukums: plastmasas multi funkcionāls rīks, pildspalva materiāls: plastmasa tintes krāsa: melna produkta svars: 12g produkta izmērs: 14.9 * 1cm viena opp maisiņu iepakojums. klavierēm krāsotas, stilīgu izskatu pat ar tinti produkcija un gludu rakstīšanu.)

Izskatās arī
1gb Japāņu Pentel TOUCHBrush MarkerXSES15C Krāsu angļu Prakses Krāsu Glezniecību Pildspalvu, Fonta Dizaina 21 Krāsas pēc Izvēles
€4.68 €4.26

(pentel krāsu skaistums pildspalvu, otu, elastīgs nib mīkstu spalvu ūdens bāzes angļu ziedu ķermeņa raksturs prakses paraksts lakots pildspalvas produkta parametri: produkta nosaukums: pentel modelis: xses15c ražotājs: pentel radošā elastīgs, mīksts galvas krāsains skaistumu pildspalvu triepienu ir mīksta un elastīga labi, ātri žūst, pat uz gluda papīra bagāta)

Izskatās arī
1set Krāsas Pildspalvu, Zīmuļu Komplekts Profesionālo Zīmēšanas Mākslas Skices Gleznu Pastelis Bērnu Mākslas Skolas Kancelejas Piederumi
€4.65 €3.12

(produkta informācija: nosaukums: krāsainie zīmuļi tips: taukaina krāsu svina iepakojumā: krāsu kaste iepakojums krāsa: 12/18colors pildspalvu turētājs: ps materiāli izmērs: 17,5 cm svins: 2.5 parasto svina)

Izskatās arī
Neredzamās Tintes Pildspalva 10PCS Jautri Pildspalvas Bērniem Top Secret Uv Pildspalva Izvairīties no Istabas Aksesuārus Detektīvs Spēles Noslēpums Ziņas Puse Dāvanas
€5.46 €3.01

(apraksts: vai vēlaties rakstīt slepenas vēstules, izveidot neredzamu tinti seifi, vai ir jautri ar draugiem?ja tā ir, jums ir nepieciešams šīs neredzamās tintes pildspalvas.šīs pildspalvas ir gluda, bez smaržas, tintes un ir neredzams.jūs varat redzēt tikai savu rakstīšanas ar uv gaismu, kas nāk ar katru pildspalvu.šīs pildspalvas ir ideāli piemērots bērniem, kuriem patīk glabāt noslēpumus vai spēlēt)

Izskatās arī
Black Tehnoloģija Log Salona Mūžīgo Zīmuli Neierobežotu Rakstiski Nav Nepieciešams Asināt Neierobežotu Inkless Zīmuli Mākslas Skice no ink (Nav Tintes
€5.31 €3.40

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls: koks+metāls izmērs: 65*41*123mm(2.56*1.61*4.84 gadā) attiecas uz: writting/rasējums/skice paketē iekļauts: 1gb mūžīgo zīmuli ar perforētu 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm(0.04-0.12) un atšķirības, manuāla mērīšana,)

Izskatās arī
Klēpjdators Stāvēt uz Galda, Regulējams Ergonomisks Portatīvo Klēpjdatoru Turētājs, 3-In-1 Pārnēsājamo Uzglabāšanas Stendu
€22.56 €15.79

(par šo produktu: locīšanas un stabilizēt trīsstūris dizains ar neslīdošu silikona padara statīvs ir stabilāks un drošāks, lai izmantotu. [regulējams function] (funkcija) - šo klēpjdatoru statīvs piedāvā regulējamu funkcija, kas ļauj jums, lai pielāgotu leņķi saskaņā ar savu augstumu un sēdus stāvoklī, lai mazinātu acu nogurumu, plecu sāpes un muguras sāpes.noregulējiet leņķi stāvēt, lai)

Izskatās arī
Gudrs Morandi Gēla Pildspalvu Komplekts Retro 5 Gab 0.7 mm Krāsa Pildspalvu, Paraksts Studentu Rakstīt ar Tintes Pildspalvu, Lodīšu Pildspalva Skolas Kancelejas piederumi
€6.07 €2.91

(uzlabot savu rakstīšanas pieredzi ar mūsu estētiskās pildspalvas!izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, katrā aizgaldā nodrošina ērtu gēla tinte un nāk moderns morandi krāsas.ideāls kā pirmsskolas izglītības butaforijas, vai kā unikālu dzimšanas dienas dāvanu par mīlēja vienu. specifikācijas: materiāls: pp+ metāla svars: 130g kaste kastes izmērs: 15.5x5.5x2cm produktu)

Izskatās arī
Patiesu Sanrio 24/48pcs Gēla Pildspalva Jaunu Cartoon Cinnamoroll Gudrs Plāksteris Pildspalvu Studentu Kancelejas Piederumi Biroja Piederumi Mācību Dāvanu
€28.22 €10.44

(patiesu sanrio 24/48pcs gēla pildspalva jaunu cartoon cinnamoroll gudrs plāksteris pildspalvu studentu kancelejas piederumi biroja piederumi mācību dāvanu)

Izskatās arī
Cute Ziemassvētku Lodīšu Pildspalvu Kawaii Karikatūra Santa Claus Nospiediet tipa Gēla Pildspalva Studentu Rakstīšana Skolas, Biroja Piederumi
€3.64 €2.33

(funkcijas: 1. multi-krāsu izvēle: šajā ziemassvētku pildspalvas ir desmit dažādu krāsu, kas var atbilst jūsu dažādas zīmēšanas vajadzībām un padarīt jūsu radīšanu, vairāk krāsains. 2. ziemassvētku motīvu dizains: pildspalva iestāde pieņem karikatūra dizains ziemassvētku tēmu, kas ir ļoti gudrs un ir ļoti svētku atmosfēru.to var izmantot kā gleznu līdzekli, kā arī lielisku ziemassvētku)

Izskatās arī
12 Krāsas Metāla Zīmuļu Krāsas Zīmēšanai Ar Zīmuli Ieskicējot Zīmuli, Gleznošana Krāsainu Zīmuļi Mākslas Inventārs Krāsu Zīmuļu Komplekts
€6.77 €0.45

(apraksts: ar metāla glancēts, radošās glezniecības, labāk izmantot melna papīra augstas kvalitātes kasetnes un speciālas gumijas galveno ražošanas procesu, kasetne nav slaids, nav viegli, lai izjauktu izmantot modernu melnu koka pildspalvu, sagriež gluda roll droša, nav toksiska, benzola, smagos metālus, indīgas krāsvielas un aromātiskie amīni un citas toksiskas vielas  specifikācijas: amats:)

Izskatās arī
Spīguļi, Gēla Pildspalvas 12pcs Mirdzēt Krāsu Pildspalvas Portatīvo Fine Tip Krāsas Journaling Aizgaldiem Krāsojamās Grāmatas Doodles Apsveikuma Kartītes
€1.61 €1.12

(to ergonomiskā forma saglabā patīkamu rakstīšanas pieredzi.skaidri redzams atlikušais tintes, lai jūs nekad palaist no vidus rakstiski.ideāli piemērots pieaugušajiem un bērniem krāsojamās grāmatas, skolas projektiem, un lai draugiem un ģimenei. specifikācija: nosaukums: mirdzēt gēla pildspalvas materiāls: pp produkta izmērs: garums(apm.)15cm/5.91 collas iepakojuma saraksts: 1)

Izskatās arī
Karikatūra Radošo Lodīšu Pildspalvu Dekompresijas Materiāls Gudrs Matains "Astoņkājis" Vadītājs Creative Pildspalvu
€2.80 €1.32

(tintes krāsa: zila, 1mm(0.04 gadā) izmērs: 210mm(8.27 gadā) krāsa: kā parādīts attēlā.amats: gēla pildspalvas / dāvanu.iepakojumā: 1gb gēla pildspalva. 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm(0.04-0.12) un atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams,)

Izskatās arī
Gudrs Pildspalvas Jautri Pildspalvas Melnu Tinti Gēla Pildspalvas Diezgan Biroja, Skolas Piederumi Dāvanas Bērniem, Meitenes, Zēni, Sievietes Jautri, Pildspalvas, Lai Journaling
€3.18 €1.65

(mūsu izturīgs pildspalvas, lai journaling ir ideāls pievienojot jautri, lai jūsu rakstiski!ar ne-viegli pārtraukumu, tintes un ērtu rokturi, kas tur ilgi, šīs pildspalvas ir piemērots skolas, biroja un mājas lietošanai.lielu bērniem, pusaudžiem un pieaugušajiem līdzīgi! specifikācija: produkta nosaukums: cute pildspalvu izmērs: 18.2cmx1cm materiāls: pp struktūra: cap svars:)

Izskatās arī
Daudzfunkciju Suportiem Gēla Tintes Pildspalva Vernier Suportu Rullīšu Bumbu Kancelejas preces Pildspalvas Lodīšu Point0-100MMCreative Kancelejas preces Valdnieks Students
€0.32 €0.17

(apraksts: lodīšu pildspalva vernier suportu nāk ar divām funkcijām un vairāk radošu dizainu.0-100mm mērīšanas diapazons, piemērots studiju un ikdienas lietošanai.rokraksta šīs lodīšu pildspalvu ir gluda un izturīga. funkcijas: 1. multifunkcionāla: ne tikai lodīšu pildspalvu, bet arī vernier suportu valdnieks.izskats ir mini, dažādas praktiskas funkcijas! 2. izturīgs un portatīvie:)

Izskatās arī
Jaunā 6 In 1 Multi-Krāsu Lodīšu Pildspalvas Lodīšu Pildspalvas Pildspalvas Biroja Bērni Lodīšu Piederumi Plastmasas Skolas Kancelejas Rīku Rakstu Z3N0
€1.61 €0.88

(apraksts: 100% pavisam jaunu produktu materiāls: plastmasa izmērs: par 140mm ilgi krāsa: kā parādīts attēlā piezīme: 1. kā mēs visi zinām, dažādiem datoriem, displeja krāsas dažādos veidos, faktiskā projekta krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā. 2. lūdzu ignorēt izmērs.dažreiz mērogā var būt šaurākas, nekā to, ko mēs aplūkojam.ķīna ir)

Izskatās arī
Radošā 10/20pcs Gēla Pildspalva Karikatūra Sirēna Paraksts 0.5 mm Pildspalvu Cute Meitene uz Ūdens bāzes plūstošās smiltis, Rakstot Kancelejas preces, Skolas Piegāde
€22.54 €8.11

(radošā 10/20pcs gēla pildspalva karikatūra sirēna paraksts 0.5 mm pildspalvu cute meitene uz ūdens bāzes plūstošās smiltis, rakstot kancelejas preces, skolas piegāde)

Izskatās arī