Cena €1.80 €2.25

Pilns apraksts

Mobilo Telefonu, Sienas Turētājs, Universālā Mobilais Maksas Uzglabāšanas Kaste Organizators TV Tālvadības Karājas Statīva Stiprinājuma Uzlādes Doks

Apraksts:

Amats: Daudzfunkcionāls

Materiāls: Augstas Kvalitātes

Stils: Vienkāršs Un Moderns

Uzstādīšanas Metode: Pastas Veida

Krāsu, Kā Parādīts Attēlā

Stils: Plaukts

Specifikācijas:

1. Universāls un Stilīgs: Šī piestiprināt pie sienas, uzglabāšanas kaste organizators ir gan universāls un stilīgs, padarot to par lielisku papildinājumu jebkurā istabas jūsu mājās.

2. Viegli Organizācijā: Šī parocīgiem organizators viegli organizē savus objektus, tostarp tālruņa uzlādes sveces, novēršot netīrs kabeļi un jucekli.

3. TV Tālvadības Uzglabāšana: Tas ir speciāli izstrādāta, uzglabāšanas saglabā jūsu TV tālvadības viegli sasniedzama, nekad nezaudējot to atkal un saglabāt jūsu dzīves telpā, traucējumu-free.

4. Maksimāla Uzglabāšanas Telpa: Šī izturīgs sienas piestiprināms organizators palielina savu uzglabāšanas telpu, kas palīdz jums saglabāt visu organizēta un viegli pieejama.

5. Inovatīvas Uzglabāšanas Risinājumu: Pievienot touch stila, lai jūsu mājās, bet tur viss veikls un organizēti ar šo inovatīvo glabāšanas risinājums.Say goodbye, lai jucekli un sveiki uz tīru un stilīgs mājas.

Paketē Iekļauts:

1*uzglabāšanas Kaste

Specifikācijas

  • Funkcija E: Mobilo Telefonu Uzlādes Organizators
  • Funkcija 3: Pie sienas Uzglabāšanas Kaste Viegli Organizācija
  • Produkta Atribūti 2: Organizators Ar Plug Turētājs
  • 2. veids: Tālvadības Pults Uzglabāšanas Kaste Inovatīvu
  • Produkta Atribūti 5: Stilīgs Mājas Organizācijas
  • Uzstādīšanas Metode: Pastas Veida
  • Nosaukums: Sienas Stiprinajums Tālruņa Turētājs
  • Funkcija 2: Moderns Mobilā Tālruņa Uzlādes Staciju Uzglabāšanas Kaste Ar Ligzda
  • Materiāls: Plastmasas
  • 1. tipa: Pie Sienas Piestiprinātās Uzglabāšanas Kaste Funkcionālās
  • Iezīme: 1gb Tālruņa Turētājs
  • Funkcija 1: Ērts Sienas Stiprinajums Tālvadības Pults Turētājs
  • Produkta Atribūti 3: Telpas Taupīšanas Uzglabāšanas Risinājumi
  • Preces Nosaukums: Mobilais Tālrunis Sienas Turētājs
  • Izmantošana: Dažādi
  • Līdzeklis C: Faktiskā Sienas Uzstādīts Uzglabāšanas Kaste
  • Veids: Uzglabāšanas Turētāji & Pakaramie
  • Produkta Atribūti 4: Sienas Stiprinajums Tālvadības Pults Turētājs
  • Sūtījumu: Ātri/Bezmaksas Piegāde
  • Zīmola Nosaukums: Liplasting
  • Līdzeklis 1: Sadzīves Uzglabāšanas Tvertnes Daudzfunkcionāls Organizators
  • Iezīme 2: Mobilo Telefonu Uzlādes Organizators Ērtai Uzglabāšanai
  • Izmērs: S(10cm以下), 10x9 x 2.5cm
  • Nē. Līmeņu: Viena
  • 3. veids: Uzglabāšanas Kaste Bez Piepūles
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Produkta Atribūti 1: Spēcīgu līmi
  • Modeļa Numurs: uzglabāšanas turētājs
  • A Tipa: Var piestiprināt pie sienas, Uzglabāšanas Kārba Tālvadības pults Uzglabāšanas Kaste
  • Atbalsts: Vairumtirdzniecības/Drop Shipping/Mazumtirdzniecības
  • Klasifikācijas: Nav locīšanas Plaukts
  • Piemērojamo Telpu: Dzīvojamā Istaba
  • Instalācijas Veids: Pie Sienas Piestiprinātās Tips

Komentāri

  1. / Anon - 2023-12-16

    ieteikt

  2. / Anon - 2023-11-30

    tas bija pelēks, es pasūtīts, melns un bojāts

  3. / Anon - 2023-12-19

    Nedaudz izliekts, bet tas ir labi

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Āra Kempings Kempings Uzglabāšanas Soma Kempings Miltu Maisu Lielu Uzglabāšanas Lampas, Galda Piederumi Soma Kempings Rīku, Piknika Nometnes, Ceļojumu Soma
€55.15 €27.58

(mūsu kempings glabāšanas soma ir izgatavota no ūdensnecaurlaidīga materiāla un raksturo dažādu līmeņu dizainu, ir ideāls, lai pielāgotos dažādu skarbajā vidē.ar pietiekami daudz vietas, lai apmierinātu visas jūsu vajadzības, tā ir piemērota tūrisma braucieni visu veidu. specifikācija: produkta nosaukums: kempings daudzfunkcionāls uzglabāšanas maiss materiāls: 600d oxford audums)

Izskatās arī
2gab Vakuuma Kompresijas Soma Ceļojumu Portatīvo Roku Roll Soma Uzglabāšanas Soma dropshipping
€9.26 €6.20

(funkcijas: mājturība & organizācijas, uzglabāšanas maisi, ceļošana un iepirkšanās maisiņu. klasificēti un uzglabāti, ilgu uzglabāšanas laiku, viegli aprūpi. telpas taupīšanas, uzglabāšanas drošību. specifikācijas: materiāls: pa+pe krāsa: rozā izmērs: 350x500mm paketē iekļauts: 2gab x vakuuma kompresijas maiss funkcijas: uzglabāšanas)

Izskatās arī
Ledusskapja Durvju Plaukta Nomaiņa Bin Grozu Ledusskapis Side Ledusskapis Sānu Plaukta Rezerves Daļu Lielāko Padara Ledusskapis
€39.17

(lai padarītu lielākā daļa no jūsu ledusskapis ir vieta, izmantojiet šo durvju bin grozā.to var izmantot, lai uzglabātu pudeles, bundžas, burkas un citus objektus uz ledusskapja durvīm plaukta.tas ir garš uzglabāšanas telpu, lai kārtotu visas jūsu uzglabāšanas prasībām.lai nodrošinātu ilgāku kalpošanas laiku, tas ir izgatavots no izturīgiem materiāliem.to var arī izmantot, lai organizētu un uzglabātu)

Izskatās arī
Apģērbu veikalu plaukti par bērnu apģērbi un sieviešu apģērbu uz sienas, grīdas, dubultās karājas drēbju pakaramais
€109.39 €76.57

(apģērbu veikalu plaukti par bērnu apģērbi un sieviešu apģērbu uz sienas, grīdas, dubultās karājas drēbju pakaramais)

Izskatās arī
Taisnstūra Karikatūra Trušu Audu Kastes Piestiprināt Pie Sienas, Pašlīmējošās Dvieļu Uzglabāšanas Kaste Plastmasas Ūdensizturīga Papīra Atvilktnē Box Mājas
€7.57 €3.41

(materiāls: pp krāsa: brūna, rozā, bēša izmērs: kā parādīts attēlā motīvs: izturīgs, praktisks, gudrs, lielas ietilpības komplektā ietilpst: 1gb*audu kaste+1gb*uzlīme piezīme: lūdzu, ņemiet vērā, ka fotogrāfijas nav parādīt faktisko lielumu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. lūdzu, ļauj 1-2cm(0.39-0.79 in) starpību dēļ, manuāla mērīšana, paldies. ņemot)

Izskatās arī
Relcheer 50gab/partijas PE e-Komercijas Iepakojuma Mailling Soma Self-Seal Aploksnē Plastmasas Apģērbu Loģistika Maisiņš Dāvanas Glabāšanas Somas
€18.25 €10.04

(relcheer 50gab/partijas pe e-komercijas iepakojuma mailling soma self-seal aploksnē plastmasas apģērbu loģistika maisiņš dāvanas glabāšanas somas daudzums:50gab/daudz tur ir 4-6cm blīvējuma garumā pie zīmogs,lūdzu, pievērsiet uzmanību pērkot pareizo izmēru:))

Izskatās arī
Portatīvo Iepirkumu Grozs Salokāmi Uzglabāšanas Kaste, Bagāžas Gadījumā Multi-function Sadzīves Kāpt pa Kāpnēm, Ratiņi, Lielveikalu Iepirkšanās Automašīnas
€134.97 €67.49

(laipni lūgti manā veikalā, lūdzu, pievienot savu veikalu ar iecienītāko veikalu un pievienot produktu vēlmju sarakstam.daudz pārsteigumi gaida jūs! materiāls: pp materiāla produkta informācija: produkta nosaukums: daudzfunkcionāla locīšanas iepirkumu grozs produkta materiāls: pp materiāla produkta krāsa: dzeltens,zaļš,rozā, zilā produkta iespējas: 1.)

Izskatās arī
Jaukas Velveta Grims Uzglabāšanas Soma Ceļojumu Kosmētikas Tulip Maisiņš Tualetes piederumu Organizators Portatīvo Lielas Ietilpības Glabāšanas Soma Sievietēm
€16.62

(jaukas velveta grims uzglabāšanas soma ceļojumu kosmētikas tulip maisiņš tualetes piederumu organizators portatīvo lielas ietilpības glabāšanas soma sieviešu produkta informācija: tips: velveta grims uzglabāšanas maiss krāsa: rozā,zila,bēša,violeta materiāls: velveta stils: gudrs, modes, moderni motīvs: viegli pārvadāt, kas izgatavoti no augstas kvalitātes plīša,)

Izskatās arī
1/2GAB Kosmetologs Aplauzums Gadījumā Sievietes Ceļojumu Portatīvo Ceļojuma Tualetes Mazgāt Piegādes Apakšveļa Ūdensnecaurlaidīgs Kosmētikas Somas Piederumi
€15.40 €9.24

(1/2gab kosmetologs aplauzums gadījumā sievietes ceļojumu portatīvo ceļojuma tualetes mazgāt piegādes apakšveļa ūdensnecaurlaidīgs kosmētikas somas piederumi apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. ļoti funkcionāla lieta dāmas. rāvējslēdzēja atvēršana, lai viegli piekļūt jūsu aplauzums priekšmeti multi nodalījuma tualetes piederumu organizators moderns)

Izskatās arī
Dekoratīvie Uzglabāšanas Paplātes Ins Galss Gredzeni, Rotaslietas, Reklāmas Plāksnes Caurspīdīgs Displejs Paplātes Korejas Istabas Interjeru Darbvirsmas Ornaments
€6.70 €3.69

(funkcijas: 1.materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes stikla, drošs un videi draudzīgs, ne smaka, stipra un izturīga. 2.izsmalcinātu izskatu: ins stilā, ar krāsainiem apvalkiem izskatīties gudrs un skaists.gludu virsmu ir viegli tīrīt un uzturēt. 3.gadījumos: skaista čaula, renes ir liela istaba vai veikalu iekārtošanu.to var lietot arī kā desktop uzglabāšanas paliktnis, lai saglabātu)

Izskatās arī
Plastmasas Organizators Konteineru Uzglabāšanas Kārba, Rotaslietas, Krelles, Auskarus Konteineru Rīku, Zvejas Āķa Mazie Aksesuāri
€2.43 €1.29

(apraksts: cietā plastmasas un puse caurspīdīga rotaslietas instrumenti uzglabāšanas kaste organizators kastē ir 3 slāņi un 18 slots uzglabāšanas kaste ir perfekts veikals, stelles joslām, auskari, kaklarota, pērles, pirkstu gredzenus vai citas nelielas rotaslietas. tas var arī saglabāt zvejas āķa, lure ēsmu, amatniecība, naglas, skrūves un uzgriežņi vai citu nelielu rīku komplekts. ļoti)

Izskatās arī
JAUNU WEN Četru sekciju lieljaudas Mugursoma ar Klēpjdatoru Glabāšanai
€83.93 €41.96

(jaunu wen četru sekciju lieljaudas mugursoma ar klēpjdatoru glabāšanai atcerieties, kad jūs varētu veikt visus jūsu stuff?wen četru sekciju lieljaudas mugursoma palīdz lietotājiem organizēt savu mīļāko un svarīgākajām lietām, elastīgā un izturīga materiāla.ideāls rīki, grāmatas, papīrs, mapes, pildspalvas, jūs pat varētu saglabāt dažas uzkodas lieta.mēs nevarēsim pateikt.mērīšanas pie)

Izskatās arī
Rozā Hologrāfiskā Varavīksnes Zip Lock Maisiņos Nagu Skaistumkopšanas Dārgakmens Krelles Piekariņi Dāvanu Maisiņš Hom Resealable Plastmasas Iepakojums
€2.57 €1.80

(rozā hologrāfiskā varavīksnes zip lock maisiņos nagu skaistumkopšanas dārgakmens krelles piekariņi dāvanu maisiņš hom resealable plastmasas iepakojuma apraksts: nosaukums: krāsu karte pašblīvējošu soma materiāls: plastmasa svars: 2.6 g izmērs: 10.5*15cm packing: bulk stils: 6 specifikācijas: 1. cepums multi-krāsu pašblīvējošu soma, uzglabāšanas)

Izskatās arī
Koka Vītni Turētājs 120 Spoles Šūšana, Izšūšanas Diegi Plaukts Organizators Sienas Karājas Konusi Stāvēt Plauktā Matu pinums Piederumi
€30.84 €12.02

(aizzīmju punktiem: 1.viegli lietot: ar šo pavedienu turētāju, jūs varat barot savu matu pieaudzēšana uz āķiem un sapin tos jūsu pašu matu.jūs varat izveidot vairākas frizūras ar šo profesionālo matu pinums stāvēt.šo pavedienu turētājs ir piemērots izmantošanai mājās un hairstylists. 2.vairāki veidi, kā izmantot: jūs varat nodot šo pavedienu turētājs uz galda vai darbvirsmas un noregulējiet)

Izskatās arī
Koksnes, Drēbes, Adatas, Naglas Vecās Skolas 50 Skaits Kārta Clothespins Laika Apstākļiem Izturīgi Tapa Lelles, Tradicionālā Peg
€22.02 €11.00

(koksnes, drēbes, adatas, naglas vecās skolas 50 skaits kārta clothespins laika apstākļiem izturīgi tapa lelles, tradicionālā peg produkts: apaļa koka clothespins par dažādiem radošiem projektiem izmanto: šie klipi ir liels, lai padarītu lelles, klases projekti, amatniecība, un mājas dekoru projektiem ideāls: izmanto amatnieku, skolotāji un studenti augsta kvalitāte-izgatavoti no)

Izskatās arī
Uzacu Zīmuļu Turētājs Universāls, 360° Rotējoša Aplauzums Suka Turētājam Organizēt Kosmētika Rotaslietas, Aksesuāri ar Stilu Ērtības
€3.72 €2.56

(uzacu zīmuļu turētājs universāls, 360° rotējoša aplauzums suka turētājam organizēt kosmētika rotaslietas, aksesuāri ar stilu ērtības apraksts: skaidrs, ūdensizturīgs un nepievelk putekļus segumu uzturēšanas sukas, kārtīgs un tīrs. 360 grādu rotējošs funkcija, lai viegli piekļūtu sukas laikā grims rutīnas. iebūvēts nodalījums uzglabāšanas nodalījumu, kas organizē)

Izskatās arī
LBER Izturīga Kartona Žurnāls Īpašnieks Ūdensizturīgs Žurnāla Uzglabāšanas Kaste Grāmatu Papīrgrozi Galda Failu Turētājs Organizators
€13.82 €10.22

(lber izturīga kartona žurnāls īpašnieks ūdensizturīgs žurnāla uzglabāšanas kaste grāmatu papīrgrozi galda failu turētājs organizators daudzi izmanto: kartona turētājā var uzglabāt žurnālu, grāmatas, papīrs, datnes, katalogus, uzziņu grāmatas.tas ir ideāli piemērots birojā vai skolā izmantošanu. ūdensnecaurlaidīgs funkcija: žurnālu turētājs izskatās lieliski!tas ir interesanti)

Izskatās arī
Datu Kabelis Uzglabāšanas Kārba Putekļu Izturīgs Kabeļu Pārvaldības Kārba Ar 6 Nodalījumiem, Elektroniskās Ierīces Gadījumā, Galda Atvilktnē Vadu
€4.83 €3.37

(aprakstīt: 1. kabeļu pārvaldības kaste ir exquisitely paredzēti un nav aizņem vietu.tur ir 6 nodalījumi tā, 2 nodalījumi uzlādes vadītāji, un 4 nodalījumi, datu kabeļi, tā, ka mājās vairs nav netīrs 2. izgatavoti no augstas kvalitātes pp materiāla, šo produktu var lietot droši, ir anti-kritums un nodiluma izturīgs, un ir ilgs kalpošanas laiks 3. ar caurspīdīgu vāku, tā var būt)

Izskatās arī
5X Salokāms Lielu Dzesētāja Soma Pārtikas Kūka Izolētas Soma Alumīnija Folijas Siltuma Kaste Ūdensizturīgs Ledus Iepakojuma Pusdienas Kaste Zaļa
€33.03 €21.14

(specifikācijas nosaukums:salokāma lielu dzesētāja soma portatīvo pārtikas kūka izolētas soma alumīnija folijas siltuma kaste ūdensizturīgs ledus iepakojuma lunchbox piegādes soma materiāls: neausts alumīnija folija atslēgvārdi:ceļojumu pusdienas kaste , siltumizolācija, dzesētāja somas, bērniem, praktiski, portatīvo dzesētāja somas krāsa: zaļa izmērs:40 x 40 x 25cm apraksts izolēti)

Izskatās arī
Telpas Taupīšanas Sienas Uzstādīts Uzglabāšanas Plaukts Portatīvo Plaukts Vannas
€26.64 €13.05

(funkcijas: ootdty šo trīsstūrveida uzglabāšanas plaukts ir paredzēts, lai ietaupītu vietu un pievienot dekoratīvu pieskārienu, lai jūsu mājās vai birojā. izstrādāts ar caurspīdīgu materiālu, tas viegls un izturīgs plaukts nemanāmi saplūst jebkurā interjerā, neietekmējot tās funkcionalitāti. piemērots cilvēkiem, kas ciena praktiskumu un vērtību, gan organizācijas un)

Izskatās arī
Plastmasas Olu Organizators Konteineru Paplātes Olu Regulējams Olu Uzglabāšanas Turētājs Skaidrs, Olu Uzglabāšanas Kaste, lai Ledusskapis
€20.49 €13.52

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes tips: olu organizators konteineru materiāls: plastmasa krāsa:caurspīdīga izmērs: kā attēlā pakete ietver: 1 x olu organizators konteineru motīvs: 1.kāpņu konstrukcijas, bloķēšanas vairāk garšīgi: pakārt to uz ledusskapja nodalījumu, saglabāt to sakārtotu un saglabātu vietas, apakšā airētājs pats par sevi dizains,viegli)

Izskatās arī