Cena €2.51 €5.03

Pilns apraksts

6506

100gab 3D Roku darbs Keramikas Ziedu Nail Charm 9MM 5-Ziedlapiņu Zieds Forma, Nagu Art Decor 8 Krāsas Mini Rotaslietas Manikīrs Accesories*

Materiāls: Sveķi

Krāsa: Krāsains

Izmērs: Aptuveni 9mm

Iepakojums:100gab/daudz

Lietošana: DIY Piederumi, Nagu, Scrapbooking, Telefonu Gadījumā, Somas, Matu Bantītes, Kurpes Apdare utt...

Iepakojums

Mūsu iepakojums ir izturīgs un drošs, lai izvairītos no produktiem, kas bojāts vai noplūde, kas

Piegāde

1)Lūdzu sniegt pareizu adresi veicot pasūtījumu.

2)Normāls kuģniecības laiks 30-60 dienas. 45-80 dienas attālos rajonos.Lūdzu, esiet pacietīgi.

3)Apmaksāts juridiskā piegāde: Mēs jums izvēlēties piemērotu metodi, par klientiem, saskaņā ar preču.

4)Ātra piegāde metodi(DHL, TNT, Fedex, UPS, Gaisa Kravas, EMS): Tas aizņem 5-15 darba dienas pirms ierašanās.Sazinieties ar mums, ja jums ir nepieciešams.

Maksājuma

1)pieņemt Tikai Darījuma,Kredītkartes,Western Union.

2)lai tikai ietver produkta izmaksām un nosūtīšanas izmaksas, citas izmaksas (Piemēram, tarifu) ir nepieciešams, lai būtu jāsedz pircējam.

3)Ja pircēji ir nepieciešams, kvītis un citu informāciju,lūdzu, sazinieties ar mums.

Nosūtīt & Atpakaļ

1)Tas ilgst 7 dienas, lai apstrādātu atgriezta produktu.Pircējs ir atbildīgs par visu tālāko piegādes maksa.

2)Neesmu saņēmis paku virs 90 dienām, lūdzu, dodieties uz pasta nodaļu, lai pārbaudītu savu sūtījumu.Ja ne, lūdzu, sazinieties ar mums, lai vēlreiz no jauna.

3)Sazinieties ar mums, lai vēlreiz, ja preces ir pazudis.

4)Sazinieties ar mums, lai paplašinātu aizsardzību laiku.

Atsauksmes

1)Jūsu Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, ceru, ka, lai saņemtu piecu zvaigžņu un labas atsauksmes.

2) Prasīt, lai nodrošinātu augstas kvalitātes un zemas cenas produktiem.

3) Kalpot ikvienam, ar siltu un maigu attieksmi.

4) Ja jūs neesat apmierināti ar produktu, lūdzu, sazinieties ar mums, lai atrisinātu tā, lai jums vispirms.Izmēģināt mūsu labāko, lai nodrošinātu jūs ar laimīgu iepirkšanās pieredzi.

Sazinieties Ar Mums

1)Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

2) Atbildi jums, cik ātri vien iespējams, bet, lūdzu, ļauj kavēšanās atbildi, kas nav darba diena.

Paldies par jūsu apmeklējot, ir laba diena, dārgie.

Specifikācijas

  • Gabalu skaits: COMBO
  • Daudzums: 100gab
  • Funkcijas: 3D Roku darbs Keramikas Ziedu Nail Charm
  • Zīmola Nosaukums: HotPress
  • Modeļa Numurs: 9MM 5-Ziedlapiņu Zieds Forma, Nagu Art Dekori
  • Izmērs: 9mm, 8 Colors Mini Jewelry Manicure Accesories
  • Vienuma Tips: Rhinestone & Apdare
  • Materiāls: sveķu
  • svars: 10g
  • Izmantošana: 9mm Sveķu Krāsains Mini Ziedu Rotas Nail Art
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ilgtermiņa Rokturi Vannas Masāžas Clean Birste ar Ziepju Dozators Dušas Vīriešu Noņemšanas Sūklis Sievietes Ķermeņa Apmatojuma Salapot Skruberi Ādas T9J2
€3.04 €1.46

(apraksts: nosaukums: izvelkams vannas birste ar garu rokturi pagarinot dizains, mīksto suku, ikdienas masāžai, lai noņemtu atmirušās ādas šūnas.ļoti piemēroti cilvēkiem, ar jutīgu ādu. specifikācijas: materiāls: pp+ neilona izmērs: 32 * 8cm/12.6 * 3.15 gadā. pēc pilnais pagarinājums: par 43cm/16.93 gadā. krāsa: zila, zaļa, pelēka iezīme 1.)

Izskatās arī
Sdatter Jaunu Bērnu Aprūpes Dabīgā Vilna Bērnu Koka Suka Ķemme Otas Bērnu Hairbrush Jaundzimušo Matu Suka Zīdaiņu Ķemme Galvas Masieris
€22.78 €12.53

(sūtījumu 1. vispasaules piegāde. (izņemot dažas valstis un apo/fpo) 2. pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3. mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4. attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5. pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts)

Izskatās arī
Matēts Melnbaltās Blushs Eyeshadow Palete Blushs Ausma Ilgstošu Dabas Marķieri, Augstu Piesātinājuma Blushs Iepazīšanās
€10.27 €5.13

(specifikācija: produkta nosaukums:vaigu sārtums tips: matēts vaigu daudzums: 1 gab. gadījumā ādas tips: piemērots dažādiem ādas tipiem apraksts: 【augstas kvalitātes] aicina ar dabas maigu sastāvdaļu un barojoša formula, nežēlība-bez grima, ka nav testēts uz dzīvniekiem, piemērots visiem ādas tipiem. 【super zīdaini formula] aicina krēmveida tekstūra)

Izskatās arī
2023 Automātiskā Seksa Mašīna ar Lielu Dildo Sievietēm Patīk Mašīna Masturbācija Sūkņu Ieroci, lai Pāris Vīriešiem Seksa Rotaļlietas sievietēm, SM
€96.51 €33.78

(visi produkti, par iespēju karte ir tieši tādas pašas kā par attēlu kopums.kas aksesuāri ir uz bildes, un kas aksesuāri ir faktiski nogādāti!lūdzu būt pārliecināti, lai iegādātos, ja jums nav saprast, lūdzu, sazinieties ar tirgotāju, mēs atbildēsim jums laiku un iegūt atlaidi! sekss mašīna, mehāniskās informācija izejas spriegums: dc 12v / 24v ieejas spriegums: 100 līdz 240 v (var)

Izskatās arī
Pārklājums Sabiezējumu Alumīnija Caurules Kvadrātveida, Taisnstūra Veida Uzacu Suku Ultra Plānas Daudzfunkcionālā Uzacu Suku Leņķveida Acu Zīmulis
€5.29 €3.17

(nosaukums:aplauzums suka krāsa: melns,pelēks,zils izmērs: 18.5 cm materiāls: alumīnija, daudzums: 2pcs/komplekts funkcijas: 1.bez nežēlības šķiedras 2.45° konusveida dizains 3.mīksto pret ādu 4.smudge ir lielisks paketē iekļauts: 2 gab. x aplauzums suka)

Izskatās arī
1PC Salokāms Ultra-plānas Portatīvo Nerūsējošā Tērauda Pirksta Nagu Griezējs Trimmeris Šķērveida Manikīrs Pedikīrs Līdzeklis Nagu Clipper
€1.11 €0.74

(iezīmes: 1.100% pavisam jaunu un super augsto kvalitāti. 2. viss korpuss ir izgatavots no tīra iekšzemes oglekļa tērauds ar augstu oglekļa materiāla, kuru var mazgāt tieši un atsakās rūsas. 3. ergonomiski izliekti rokturi, nospiediet dizains, ar anti-slīdēšanas tekstūru. 4. spīles nagu šķēres fit cieši, un nagi tiek griezti ļoti plakana. 5. šo var izmantot nagu saloniem, pirksta nagu salons, un arī mājās)

Izskatās arī
Nagu Krāsošana Palete Nagu Krāsu Palete Nagu Foto Aksesuārus, Reklāmas Līdzeklis Nagu Mākslas Akrila Displejs Valdes Displejs Plauktā
€1.03 €0.72

(nagu krāsošana palete nagu krāsu palete nagu foto aksesuārus, reklāmas līdzeklis nagu mākslas akrila displejs valdes displejs plauktā apraksts: nagu produkta kategorija: nagu rīki materiāls: sveķi piemērots ādas tips: visiem ādas tipam specifikācijas: 1.sveķu akmens, gludas, viegli tīrāmas un noslaukiet. 2.piemērots nagu krāsu sajaukšanas un maisīšanas)

Izskatās arī
Seksa lelle galvu ar m16 Savienotājs Orālais Sekss, Pieaugušo Seksa Rotaļlietas vīriešiem
€289.94 €231.95

(mēs sagaidām: jūs saņemsiet pats kā attēlā zemāk lelles. apraksts: ādas materiāls : 100% tpe iekšpusē : tpe ar metāla skeletu svars : apmēram 2-3kg mutes dziļums : 13cm piemērots ķermeņa augstums: 140cm,145cm, 152cm, 153cm, 155cm, 156cm, 158cm, 160cm, 161cm,163cm, 165cm,168cm 170cm,171cm, 172cm caurums : orālo seksu pls laipni norādīja uz to cenu)

Izskatās arī
100 gab./maisiņā, Tukšas Kapsulas Izmērs 000/00/0/1/4 Tukšas Kapsulas #0 Izmērs Tukša, Balta, Kapsulas Halal Tukšas Kapsulas
€3.40 €2.04

(mums ir 5 izmēru kapsulas pieejams , izmērs 000/00/0/1/4. mūsu kapsulas ir gmp standarts, tie ir halal , košer sertificēts . iepakojums ir 100 gab. vienā maisā .)

Izskatās arī
1~10PCS Dobi Metāla Plāksteris Sieviešu Modes Tendence Piederumi, Dārgakmeņi Nagus, Kristāla Un Caurspīdīgi Zaļa Dzīvoklis Noņemams
€3.52 €2.11

(1~10pcs dobi metāla plāksteris sieviešu modes tendence piederumi, dārgakmeņi, naglas kristāla un caurspīdīgi zaļa dzīvoklis noņemams apraksts: nosaukums: nagu stick urbis apdares materiāls: sakausējuma stils: retro ziedi, pearl piekariņu izmērs: retro ziedu 9*9mm, pērle kulons 10*20mm specifikācijas: 1.3 d trīsdimensiju dizains, retro metāla krāsu ar perlamutra)

Izskatās arī
Melna Balta Ilgi Nepatiesu Manikīrs ar Rožu Uzdrukāts Nekaitīgs un Gludu Malu Nagus Skatuves Performance Wear
€5.64 €3.78

(sdi99 melna balta ilgi nepatiesu manikīrs ar rožu uzdrukāts nekaitīgs un gludu malu nagus skatuves sniegumu valkāt sdi99 objektu specifikācija: funkcijas: 1.dažādi izmēri: 24 gabali 12 dažādu izmēru viltus nagus, nav svarīgi, kādas ir jūsu nagu izmēri ir, jūs varat izvēlēties vispiemērotāko izmēru.tas ir viegli dekorēt un iesniegt tos jebkura garuma un formas jums patīk. 2.patīkams)

Izskatās arī
24pcs Valentīna Diena Viltus Nagus Kvadrātveida Galvu francijas Balets Rozā Sirds Viltus Nagu Nospiediet uz Nagiem Ūdensizturīgs Mākslīgās Pirkstu Nagus
€2.91

(24pcs valentīna diena viltus nagus kvadrātveida galvu francijas balets rozā sirds viltus nagu nospiediet uz nagiem ūdensizturīgs mākslīgās pirkstu nagus specifikācija: 1 boxsuitable par: nagi nagu garums: 1.6 cm nagu platums: 1.27 cm materiāls: plastmasa daudzums: 24pcs tips: false naglas veids: franču uzlīme pavisam jaunu un augstas kvalitātes postenis)

Izskatās arī
TSZS 1 Gabals Nospiediet Uz Nagiem Organizators Viltus Nagu Padomus Uzglabāšanas Kaste Manikīrs Viltus Nagus, Parādot, Kastes ar Vākiem, Nagu Art Rīki
€3.28 €2.46

(tszs 1 gabals nospiediet uz nagiem organizators viltus nagu padomus uzglabāšanas kaste manikīrs viltus nagus, parādot, kastes ar vākiem, nagu art rīki)

Izskatās arī