Cena €111.05 €118.14

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Veids: Gaisa Uzgriežņu Atslēgas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: UwinVwin

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Pulēšanas Piederumu Pulēšanas Riteņu Darbnīcu Aprīkojums Piederumi, Kokvilnas Audums Balts 100mm/4inch 6mm Rīkoties ar Dia
€1.45 €0.73

(funkcijas: *pavisam jauna neizmantoto *tas ir izgatavots no augstas kvalitātes kokvilnas auduma, ar labu pulēšanas efekts. *piemērots virsmas pulēšanas metāla, rotaslietas, aparatūras, nerūsējošā tērauda, alumīnija izstrādājumu, woodware, plastmasa, stikls, pulksteņi un rokas pulksteņi. *satur 6mm savienojuma stienis *pulēšanas pulēšanas ripas kokvilnas, vilnas auduma)

Izskatās arī
5V USB Powered Bārbekjū BBQ Gaisa Pūtējs Kempings un Āra Cooking Piliens kuģis
€4.80 €2.92

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes augstas kvalitātes un izturīga: bbq gaisa ventilators ir izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas materiāla, drošs, nav toksisks un bez smaržas, tā ir zema skaļš, un tas ir moderns un skaists.šis produkts nepieciešams, lai enerģijas vai varu izmantot, tas nav uzlādējamas. augsta veiktspēja: tas novērš putekļu piesārņo savu)

Izskatās arī
P10 Pulēšanas, Vasks, Smidzināšanas Pistoles Šļūtenes Turētājs Šļūtenes Pagarinājumu Ar Fiksētu Universālo Galvu Pagarinājies
€336.11 €235.28

(modname=ckeditor 1: tas ir aizliegts mērcēt smidzinātāju vai blīvi karstā ūdenī, vai skarbu mazgāšanas, un tikai petrolejas vai vaska noņemšanas var izmantot tīru. (petroleja efektu.) labāka). 2: iztīriet smidzināšanas uzgali, saspiestā gaisa, aizliegt grūti asiem priekšmetiem, piemēram, metāla stiepli, adatu un diegu, lai smidzināšanas uzgalis iztīriet smidzināšanas uzgali. 3:)

Izskatās arī
150x32x6mm 80# Keramikas slīpripas Baltās krāsas Korunds Abrazīvais Disks Metālam, 1GAB.
€19.19 €11.52

(funkcijas pavisam jaunā, augsta kvalitāte, augsta cietība, laba smilšu graudu efektu. anti-augsta temperatūra, laba nodiluma izturība, pulēšanas efekts ir ļoti labs. par pulēšana/slīpēšana, metālu, keramikas, marmora, pulēta koka amatniecība, u.c. ilgs kalpošanas laiks, samazinātu kaitējumu, detaļu, efektīvi uzlabotu apstrādes precizitāte un detaļu virsmas kvalitātes. plaši)

Izskatās arī
1GB 4inch Dimanta Pulēšanas Spilventiņu, Granītu un Pulēšana, Betona Pulēšana, Marmora Pulēšana, betona mozaīkas Pulēšana Rīka Daļas
€0.97 €0.63

(funkcijas: *agresīvs un izturīgs ar kvalitātes dimanta pulveris, kas piesūcināts ar sveķiem, strādā labi, uz slapja vai sausa pulēšana akmeņiem. *mūsu poļu spilventiņi ir spēcīga un efektīva, spēj radīt glancētas virsmas, stūrus un malas īsā laikā. *optimāls 2200 apgr. / min., max 4500 apgr. / min., piederums slapjš dzirnaviņas, grīdas polisher un citi dimanta instrumenti pulēšanai *dimanta)

Izskatās arī
Elektriskās Mini Portatīvo Bezvadu Riepu Piepūšamās Piepūšanas Kompresoru, Auto, Velosipēdu, Motociklu Bumbu
€37.56

(auto elektriskie gaisa sūknis mini portatīvo bezvadu riepu piepūšamās sūknis piepūšanas gaisa kompresors, sūknis automašīnu, velosipēdu, motociklu bumbu aizzīmju punktiem: 1.viegli lietojams: vienkārši noklikšķiniet uz pogas sākt un riepu piepūšanas automātiski grāmatu riepu spiediena un apturēt, kad pilna.ļoti ērti izmantot, un nav jāuztraucas par pār-palielinātas. 2.smart sensors: precīzi)

Izskatās arī
1000 Gab. Veidota, lai Skavas 12x6.3mm Naglas Par Skavotājs Skavotājs
€9.17 €4.68

(specifikācijas: ootdty materiāls: nerūsējošais tērauds krāsa: sudraba izmērs: 12x6.3mm/0.47x0.25 daudzums: 1000 gab./1 set piezīme: lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cena sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.paldies! iepakojuma)

Izskatās arī
Elektriskais Instruments Uzlādes Urbt 50NM Bezvadu Skrūvgriezis ar Litija-Jonu Akumulatoru Mini Electric Power Skrūvgriezi (Bez Akumulatora)
€83.13 €53.21

(21v brushless motors: brushless triecienurbis komplektu izmanto brushless motors, kas var piegādāt līdz 30% vairāk enerģijas un 40% vairāk run-laiku matēts motoru.pulēts urbt ir nepieciešams jauns birstes ik pēc 50 līdz 60 stundām izmantošanas, bet brushless treniņi nav jāaizstāj.ar brushless urbi nav berzes motoru, kas nozīmē mazāku nodilumu, un mazāk siltuma.tas ir vairāk izturīgas un apkope. stāvoklī)

Izskatās arī
USB BBQ Gaisa Pūtējs Portatīvo BBQ Ventilators, Gaisa Ventilators Grils Ventilators, Gaisa USB Ventilators 5V Dropship
€8.08 €3.96

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šis elektriskais barbekjū ventilators ir viegli, var būt uz usb kabeli uzlādes dārgumu vai enerģijas apgādi.bez ierobežojumu strāvas vads, ērti lietot. izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas materiāla, drošs, nav toksisks un bez smaržas. tas novērš putekļu piesārņo savu pārtiku, un tas saglabā savu pārtiku,)

Izskatās arī
TD-53E 1100W Adatu Derusting Gun Elektriskais Rokas Elektrisko Adatu Scaler Rūsas Noņemšanas Tīrīšanas Mašīna 110V/220V LK
€308.82 €210.00

(td-53e 1100w adatu derusting gun elektriskais rokas elektrisko adatu scaler rūsas noņemšanas tīrīšanas mašīna 110v/220v lk produkta funkcijas 1. ar racionalizētu-pagarināt priekšējo kanālu ir aprīkota ar kompaktu kartera, lai palielinātu efektīvu darba dziļumu. 2. priekšējie rokturi ir viegli izjaukt un salikt un var ātri nosaka, jebkurā vietā priekšā, padarot darbību ērtāku. 3.)

Izskatās arī
Li-ion Akumulatora Adapteris MT31A DW31A MIL31A BS31A, Lai Par Makita Dewalt Milwaukee Par Bosch 18V Li-ion Akumulatoru, Par Dyson TypeA
€36.60 €18.29

(li-ion akumulatora adapteris mt31a dw31a mil31a bos31a, lai par makita dewalt milwaukee par bosch 18v li-ion akumulatoru, par dyson typea putekļsūcējs mūsu produkti ir mūsu patstāvīgi izstrādātus produktus, kas ir droša un uzticama, un to var iegādāties ar pārliecību! mūsu produktus izmanto tikai elastīga konvertēšanu starp vienu elektroinstrumentus un citas litija baterijas, un tie nav saistīti)

Izskatās arī
1/4 Collu Leņķi Gaisa Die Grinder Mini Gaisa Leņķi Die Grinder Pneimatiskās Leņķi Die
€43.77 €29.77

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes ātrgaitas slīpēšana, viegli dažādi darbi, akmens slīpēšana, metāla derusting un slīpēšana. dažādas slīpēšanai, galvas ir piemērota izmantošanai.aizstāt slīpēšanas galviņas ar dažādām funkcijām slīpēšana, pulēšana, gravēšana un derusting. 3mm/6mm chuck, augstas precizitātes, augstas concentrics darbību,)

Izskatās arī
Viena Trieciena Uzgriežņu atslēgas T-vārpstas Uzgriežņu atslēgas Vārpstas Piederumi, kas Piemēroti Vairumam Elektriskā Uzgriežņu atslēgu un Āmuru E65B
€4.90 €3.68

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes augstas kvalitātes materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, stabils, stingrs un izturīgs. rezerves bezvadu uzgriežņu daļa barošanas urbi. viegli uzstādīt: tieši aizstātu veco vai salauzts viens. pieteikums: labu sniegumu, ērts un praktisks, piemērots mājas un profesionālai lietošanai. viegls)

Izskatās arī
Hormy Elektriskā Kārta Šķēres Rotācijas Auduma Griešanas Auduma Rokas Mašīna Āda Jutās Griešanas Jauda Instruments Bosch Akumulators
€102.08 €61.25

(specifikācijas: motoru: visas vara serdi mehānisko spriegums: dc12v ātrums: 2000r/min asmens diametrs: 90mm griešanas spējas: ar mīkstu drāniņu, 33mm mašīnu var lietot ar oriģinālu par bosch 12v akumulatori funkcijas: patentētā produkta augstas veiktspējas custom motora jauda zinātnisko projektu izmantošanas jomas vienkāršu un ērtu)

Izskatās arī
Elektriskie Karstā Līme Lielgabals Bezvadu Siltuma Lielgabalu Baterijas Karstā Silikona Pistoli DIY Rokā Instruments, lai Dewalt ar 12 Karstā Kausējuma Līmi Bez akumulatora
€48.19 €24.09

(paziņojums - bezvadu līmes pistole komplekta neietilpst akumulatoru! saderīgs dažādu dewalt akumulators - šis bezvadu karstā līme lielgabals ir paredzēti max 20v 18v litija bateriju darbināms ar drošības slēdzi. ātri, sildīšana līmi - šī bezvadu rūpniecības karstās līmes pistoles izmantot izolētas drip-free sprauslu, ātrā sildīšana, līme krītot ir 0.35 oz minūtē. iepakojums)

Izskatās arī
Sadzīves Mop Pad Mop Lupatas Tīrīšanai, Spilventiņi Mop Piederumi Piederumi Microfiber Nomaiņa Atkārtoti Jauns
€3.34 €2.33

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes. *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska lietošanai. *spilventiņi, lai atbilstu jūsu tīrīšana vajadzībām, mīksta microfiber mop pad ikdienas tīrīšana; *microfiber mop pad ar attīrīšana sloksnes grūts, stickier virtuves. *atkārtoti un izturīga bieza tīrīšanai, spilventiņi.lūdzu, pārliecinieties,)

Izskatās arī
Gaisa Pūtējs 130000rpm Turbo Ventilatoru Rokas Mini Turbo Rūpniecības Pastiprinātājs Vardarbīgu Ventilators Turbo Jet Ventilatora Putekļu Pūtējs Tīrīšanas Līdzeklis Tipa C
€65.31 €47.03

(apraksts nominālā jauda: 15w akumulators: jingwei, spriegums: 7.4 v tilpums: 9000 ma turbopropelleru: aviācijas alumīnija sakausējuma nominālais ātrums: 130000 apgr. / min. lāpstiņu skaits: 13 svars: 297g (bare metal), ar iepakojuma kaste sver 450 gramus modelis: yy01 apmaksas terminālu skaits, tips-c pārnesums: nepārtraukti mainīga transmisija maksimālais)

Izskatās arī
110V/220V/1000W Automātiskā Miera PCB Chip Remonta Un Desoldering Stacija, ST-862D Saprātīga Ciparu Displejs Karstā Gaisa Pistoli
€228.62 €176.04

(st-862d saprātīga ciparu displejs karstā gaisa pistoli 110v/220v/1000w automātiskā miera pcb chip remonta un desoldering stacijas produkta parametru preces kods:gj00349 nosaukums: karstā gaisa pistoli modelis: st-862d iepakojuma svars: 5kg iepakojuma lielums: 28*28*28 spriegums: 110v/220v jauda: 1000w temperatūras diapazons: 100°c-480c temperatūras)

Izskatās arī
Yofidra 26mm Brushless Elektrisko Āmuru Elektriskā Izvēlēties Ietekmes Urbt Multi-funkciju, Bezvadu Rotācijas Instruments Makita 18V Akumulators
€231.90 €165.58

(yofidra 26mm brushless elektrisko āmuru elektriskā izvēlēties ietekmes urbt multi-funkciju, bezvadu rotācijas instruments makita 18v akumulators specifikācijas: spriegums: 18v motors: brushless motors viena trieciena spēks: 2.2 j apgriezieni bez slodzes: 0-3500rpm nominālā jauda ietekmes līmenis: 4800ipm maksimālais urbšanas diametrs: 26mm collet ierīce:)

Izskatās arī