Cena €14.75 €21.08

Pilns apraksts

Piezīme:1cm=0.39 collas & 1inch=2.54 cm

Lūdzu atļaut 1-3 cm atšķirības, manuāla mērīšana.

IZMĒRU TABULA MĒRVIENĪBA:CM

Apģērbu Birkas

MUMS Izmēra

Garums

Krūtīs

Piedurknes

Ieteikt augstums

59

0-3M

36

47

9

59

66

3-6M

38

49

9.5

59-66

70

6-12M

41

53

10

66-70

80

12-24M

44

57

10.5

70-80

ATTN

Lūdzu, sazinieties ar mani, lai informētu savu mīļāko stilu, lai es varētu organizēt preces jums ātrāk, dažreiz tur ir kāda stili IR izpārdots, tāpēc, lūdzu, sazināties ar mani, pirms jums vietu pasūtījumu.Vai atstāt vairāk papildu stila numurus par mani, ja tur ir jebkura stila noliktavā.Lūdzu, lūdzu, esiet informēti, mēs nevaram uzņemties papildu ievedmuitas nodoklis par jūsu counrtry, nedod sliktas atsauksmes, jo no tā.Paldies ļoti daudz!

PIEGĀDE

Visi vienumi tiks kuģis no 1-3days tā kā jūs pabeigt maksājumu.Parasti, Mēs nosūtīt objektus pa Pastu Ķīnas Gaisa Pastu .Mēs pack preces tādā ļoti drošas un grūti paketi.Tas ir droši !Un jums nav jāmaksā par kurjeru.Tas maksās 10-20days .Ja jūs vēlaties saņemt preces, steidzami, lūdzu, izvēlēties citu express veidā, piemēram, FedEx, DHL vai TNT utt.Mums ir profesionāla kuģniecības aģents, cenas arī labas!Bet jums ir jāmaksā papildu kuģniecības izmaksas.

Maksājuma

Mēs pieņemam sekojošus apmaksas veidus:

Alipay Darījuma ,T/T, un Western Union, izvēlēties, ko jums patīk,bet Darījuma ir laipni gaidīti viens .

Politika

Pozitīvu atsauksmju, tiks automātiski pa kreisi, lai pircējam, kad jums ir pa kreisi postive atsauksmes par mūsu sistēmu.

Lūdzu, sazinieties ar mums, ja ir kādas problēmas ar produktu.Mēs esam šeit, lai palīdzētu & atrisinātu jebkādas problēmas, kas var rasties.

Lūdzu, neatstājiet negatīvu vai neitrālu atsauksmi bez sazināties ar mums, jo Pack24.lv neļaus atvilkumi par jebkuru iemeslu dēļ.

Ja jūs atstāt negatīvu atgriezenisko saiti bez sazināties ar mums problēmu, tas tiks uzskatīts par galīgo rezolūciju & turpmāka kontakta vai e-pastu, atbilde tiks sniegta.

Paldies par jūsu sapratni un sadarbībai.

Par Mums

mums ir simtiem dažādu modes dizainu, un mēs esam pietiekami gatavi preces!

Mēs garantējam jums, ka mēs darīsim visu cilvēciski iespējamo, lai padarītu jūsu pieredzi lielu vienu.Mēs esam draudzīgi ķekars cilvēku, kas tic pieklājīgi un ar cieņu.Mēs izturamies pret katru klientu ar rūpēm, un mēs saprotam, ka vienīgā lieta, kas dos jums atpakaļ uz mūsu veikalu ir tas, kā mēs izturamies pret jums.

Tā kā mums ir uz pārdošanu tiešsaistē, mēs gribētu, lai ņemtu jūsu jautājumiem pa e-pastu.Mēs esam ļoti ātri reaģēt mūsu pircējiem ne tikai pirms pārdošanas, bet, protams, pēc pārdošanas arī.Mēs ātri nosūtītājiem.Jūs noteikti redzēsiet visas šīs labās lietas, ja paskatās mūsu atsauksmes no apmierināti pircēji.

Ja jūs nevarat atrast atbildes uz saviem jautājumiem šeit, sazinieties ar mums pa e-pastu.

Visi e-pasti tiks atbildēja ietvaros, 12-24 stundas.Iespējams, rakstiet mums uz nedēļas nogali,mēs vienmēr varam strādāt, lai jūs jebkurā brīdī!

Apdrošināšana

Pircēji ir atbildīgi par jebkuru apdrošināšanas, viņuprāt, ir nepieciešama.

Kompensācija

Apmaiņas Tikai

1. Ja jūs neesat apmierināti ar savu pirkumu, jūs varat apmainīt preci.

Pircējs ir atbildīgs par visu tālāko piegādes maksa.

2. Pircējam ir ar mums sazināties 3 dienu laikā par piegādi, ja viņi vēlas, lai

valūtas bojāta vai nepareizi piegādāti objektus.

Atsauksmes

Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs

strādās ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.

Specifikācijas

  • Modelis Tips: karikatūra
  • CN: Ķīna
  • Piedurknes Garums(cm): Īss
  • Nodaļas Nosaukums: Mazulis
  • Materiāls: KOKVILNAS
  • Sezona: Pavasarī un Vasarā
  • Modeļa Numurs: Y933214
  • Dzimums: Baby Meitenes
  • Izmērs: 59-66-70-80
  • Vecums: 0-2 gadi
  • Apkakle: O-Veida Kakla
  • Fit: Der taisnība izmēra, veikt jūsu parastā izmēra
  • Stils: Modes
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vienuma Tips: Bodysuits

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

5Pairs Santa Klauss, Ziemassvētku Zeķes Modes Jaunums Biezums Vilnas Zeķes Kokvilnas Adīt Ziemassvētku Dāvanu, Ziemassvētku Zeķes Unisex
€14.24 €8.26

(jauns nosaukums: ziemassvētku zeķes tips: vilnas zeķes materiāls: vilna krāsa: kā picture rādīt izmērs: izmērs: free size (asv 4-7,es 34-40,uk 3.5-6.5) vienīgais no kājām:20cm/7.87 collas paketē iekļauts: 5pairs ziemassvētku zeķes piezīmes: 1.sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, bildes, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu)

Izskatās arī
0-6Yrs Meitenes Gudrs Bowknot Peldkostīmu + Klp 2023 Vasarā Bērniem Ruffles Backless Peldkostīmi Zīdaiņu peldkostīms Jaundzimušo Bērnu Pludmali, Valkāt
€20.77 €17.03

(0-6yrs meitenes gudrs bowknot peldkostīmu + klp 2023 vasarā bērniem ruffles backless peldkostīmi zīdaiņu peldkostīms jaundzimušo bērnu pludmali, valkāt specifikācijas: materiāls : materiāls: spendex stils: salds ,korejiešu,vasaras modelis: sirds krāsa: balta,melna piemērojamie dzimums: girls piezīmes: 1. iepriekš minētie dati tiek manuāli mēra,)

Izskatās arī
Tregren 0-3 GADI Baby Toddler Meitenes Apģērbu Vēstuli Izdrukāt sporta Krekls Topi Aukliņu Bikses 2gab Komplekti Rudens Apģērbs Zīdaiņiem Treniņtērpi
€14.49 €9.56

(jaundzimušo bikses set baby meitenes gadījuma vēstuli izdrukāt sporta krekls un aukliņu bikses apģērbs, zīdaiņu bikses uzvalki funkcijas baby girl tērpiem, gadījuma vēstuli izdrukāt sporta krekls un aukliņu bikses uzvalki, modes un ērti. piemērots ikdienas valkāšanai ziemā un rudenī, āra aktivitātes, iepirkšanās, iepazīšanās, partiju un jebkuras citas reizes. izmērs(cm) 70)

Izskatās arī
Mesalynch Jaundzimušo Bērnu, Meiteņu un Zēnu St Patrick ' s Day Romper Apģērbu ar garām Piedurknēm LAIMĪGS Clovers Iespiesti Pogu, Apaļu Kakla
€5.98 €3.88

(baby meitenes īrijas dienu jumpsuit ar garām piedurknēm apkalpes kakla āboliņš drukāt savirmot dekoru romper izmērs(cm) 70 garums: 50 krūtis: 46 ieteicams vecums: 0-6 mēneši 80 garums: 53 krūtis: 48 ieteicams vecums: 6-12 mēneši 90 garums: 57 krūtis: 50 ieteicams vecums: 12-18 mēneši 100 garums: 61 krūtis: 52 ieteicams vecums: 18-24 mēneši izmērs(collas) 70)

Izskatās arī
Baby Boy Meitene Krekls Romper Govs Izšūti Bodysuit Garām Piedurknēm Burbulis Crewneck Pavasarī, Rudenī Apģērbs
€4.59 €3.21

(zīdaiņu bērnu ietilpst krekls jumpsuit liellopu izšuvumi apaļu kakla garām piedurknēm romper toddler apģērbi izmērs(cm) 60 garums: 36 krūtis: 56 ieteicams vecums: 0-3 mēneši 70 garums: 38.5 krūtis: 58 ieteicams vecums: 3-6 mēneši 80 garums: 41 krūtis: 60 ieteicams vecums: 6-12 mēneši 90 garums: 43.5 krūtis: 62 ieteicams vecums: 12-18 mēneši izmērs(collas) 60)

Izskatās arī
Cute Baby Meitenes Playsuit Apģērbu Bez Piedurknēm, Vasaras Puķu Kroku Savirmot Siksna Romper Zīdaiņiem Un Bērniem Jumpsuit Jaundzimušo Bodysuit
€8.18 €4.26

(baby girl vasaras romper, gudrs bez piedurknēm tamborēšanas ziedu kroku savirmot siksna romper funkcijas: -- super mīkstu audumu un elastīgu dizains, kas ir ērts, lai bērnu aktivitātēm. -- ērtu snap dizains, novērš problēmas, kurām nepieciešams būt izņemts un aizstāts. -- rokām/veļas mazgāšanai aukstā ūdenī, ieteicams, ne novērsties, tas var aizsargāt jūsu jumpsuit. izmērs(cm) 66)

Izskatās arī
Toddler Puiku Vasaras Drēbes, Zīdaiņu T Krekls, Šorti Tērpiem Soild Krāsa Ar Īsām Piedurknēm T-Krekls Jaundzimušo Bērnu Drēbes
€9.38 €4.69

(toddler zēni vasaras šorti komplekti īsām piedurknēm tīrtoņa krāsu topi un aukliņu bikses, komplekti izmērs(cm) 3-6m topi garums: 32 krūtis: 52 viduklis: 39 šorti garums: 24 ieteicams vecums: 3-6 mēneši 6-12m topi garums: 34 krūtis: 54 viduklis: 41 šorti garums: 25 ieteikts vecums: 6-12 mēneši 12-18m topi garums: 36 krūtis: 57 viduklis: 43 šorti garums: 26 ieteicams vecums: 12-18)

Izskatās arī
Zīdaiņu Jaundzimušais Meitene Zēns Sporta Krekls Romper Tantes Bestie Garām Piedurknēm Burbulis Lielgabarīta Pavasarī, Rudenī Drēbes
€5.91 €4.14

(bērnu meiteņu krekls romper valentīna diena vēstuli izdrukāt garām piedurknēm jumpsuits par jaundzimušā bērna toddler cute apģērbs funkcijas meitenēm valentīna dienā apģērbs, bērnu sporta krekls romper, burtu drukāšanas, garām piedurknēm, apaļu kakla, apakšējā pogas, exquisitely paredzēti detaļas, lai padarītu jūsu maz vienu izceļas no pūļa. piemērots ikdienas ikdienas valkāšanai,)

Izskatās arī
Baby Girl Vasaras Romper Kopa ar Īsām Piedurknēm Adīt Topi Svītrainām Drukāt Bikses ar Bowtie Galvu Toddler 3 Gabals Tērpiem
€10.58 €7.41

(baby meitenes 3pcs vasaras apģērbs bez piedurknēm adīt romper + siksnas bikses + galvas komplekts zīdaiņu drēbes funkcijas: -- mīksts un ērts audumu sniegtu jūsu bērnam gentlest aprūpi. -- ieteicams roku mazgā atsevišķi, pakārt sausā un nelietojiet balinātāju. -- skatīt izmēru tabulu zemāk par izvēli. izmērs(cm) 70 romper garums: 31 krūtis: 32 elsas garums:)

Izskatās arī
Baby Girl 2gab Pavasara Apģērbu ar garām Piedurknēm Priekšgala Priekšā Savirmot Romper ar Galvu Komplekts Zīdaiņu Drēbes
€6.87 €4.81

(baby girl 2gab pavasara apģērbu ar garām piedurknēm priekšgala priekšā savirmot romper ar galvu komplekts zīdaiņu drēbes funkcijas: -- mīksts un ērts audums dod savu bērnu gentlest aprūpi. -- ieteicams rokām/veļas mazgāšanai atsevišķi, pakārt sausā un nelietojiet balinātāju. -- skatīt izmēru tabulu zemāk par izvēli. izmērs(cm) 0-3m, garums: 38 krūtis:)

Izskatās arī
Bērnu, Meiteņu Kleitas Kāzu Puse, Un Vasarā Ir 2021. Toddler Bērniem Adīt Linga Kleitas Meitenēm Acs Tutu Puse Princese Kleita
€19.12 €11.47

(komplekts ietver : 1pc meitenes kleita stāvoklis : jauns materiāls : kokvilna+tīkla acs funkcijas : infant baby meitenes tamborēšanas kleita ar salaist sietu, pievienojiet ap vidukli, rokas nomazgāt. izmēru tabula ir vecuma grupas meitenēm , bet tie ir vispārējie norādījumi, tikai. vārda plecu spageti plecu lencēm, bez piedurknēm, milzīgais krāsu tamborētas kleitas. 4)

Izskatās arī
Baby Zēni Jumpsuit bez Piedurknēm Apkalpes Kaklu Svītraina Vasaras Romper Apģērbu Gadījuma Dienas
€6.46 €4.20

(baby zēni jumpsuit, bez piedurknēm apkalpes kaklu svītraina vasaras romper apģērbu gadījuma dienas mūsu vasaras bērnu zēniem romper ir lieliska izvēle, lai uzturētu jūsu maz vienu atdzist un ērtāku laikā karstā vasaras mēnešos.tā ir brīnišķīga dāvana viņiem. izmēri izmērs(cm) ieteikt vecums: 0-3 mēneši garums: 42 krūtis: 48 ieteikt vecums: 3-6 mēneši garums:)

Izskatās arī
Baby Boy Meitene Īsām Piedurknēm Burbulis Romper Vēstuli Izdrukāt, Lielgabarīta T-Krekls Bodysuit Top Jaundzimušo Vasaras Drēbes
€4.94

(baby meitenes zēni vasaras zīdaiņu kombinezonus īsām piedurknēm crewneck vēstuli izdrukāt romper izmērs(cm) 60 garums: 37 krūtis: 52 ieteicams vecums: 0-3 mēneši 70 garums: 39 krūtis: 54 ieteicams vecums: 3-6 mēneši 80 garums: 41 krūtis: 56 ieteicams vecums: 6-12 mēneši 90 garums: 43.5 krūtis: 58 ieteicams vecums: 12-18 mēneši izmērs(collas) 60 garums:)

Izskatās arī
Baby Toddler Meitene Rudenī Tērpiem Vēstuli ar garām Piedurknēm Crewneck sporta Krekls Ziedu Bikses Galvu 3Pcs Apģērbu Komplekts
€6.28 €4.08

(toddler meitene kritums apģērbu vēstuli izdrukāt garām piedurknēm krekls ziedu raksts, bikses priekšgala galvu 3 gab apģērbs izmērs(cm) 0-6m topi garums: 30 krūtis: 50 bikses garums: viduklis 37: 36 iesaku vecums: 0-6 mēneši 6-12m topi garums: 32 krūtis: 52 bikses garums: 40 viduklis: 38 liecina vecums: 6-12 mēneši 12-18m topi garums: 34 krūtis: 54 bikses garums: 43 viduklis: 40)

Izskatās arī
Toddler Zēns Halloween Kostīms Komplekts ar garām Piedurknēm Ķirbju Drukāt sporta Krekls Krekls, Bikses Toddler Rudenī Drēbes 0-3t
€5.71 €4.57

(toddler zēns halloween drēbes, kontrastu, krāsu, burtu drukas garām piedurknēm crewneck topi elastīgs viduklis tīrtoņa krāsas bikses 2gab apģērbs izmēri: izmērs(cm) 70 topi garums: 30 krūtis: 52 bikses garums: viduklis 37: 36 iesaku vecums: 0-6 mēneši 80 topi garums: 32 krūtis: 54 bikses garums: 40 viduklis: 38 liecina vecums: 6-12 mēneši 90 topi garums: 34 krūtis: 56)

Izskatās arī
Infant Baby Girl Apģērbs Cietā Salātu Adīt Ruffles garām Piedurknēm Romper Top Legging Bikses Komplekts 2gab Krist Ziemas Drēbes
€6.51 €3.91

(baby meitenes 3pcs kritums apģērbu ar garām piedurknēm salātu romper + bikses + galvas komplekts zīdaiņu drēbes funkcijas: -- mīksts un ērts audumu sniegtu jūsu bērnam gentlest aprūpi. -- ieteicams roku mazgā atsevišķi, pakārt sausā un nelietojiet balinātāju. -- skatīt izmēru tabulu zemāk par izvēli. izmērs(cm) 0-3m romper garums: 36 krūtis: 44 piedurknes:)

Izskatās arī
Jaundzimušo Kombinezonus Apģērbu Komplekts Klp Anti-Scratch Cimdi Mitten Foto Aksesuārus Turban Cepuri Unisex Drēbes Zīdaiņiem Zēni Meitenes
€4.41 €2.82

(funkcijas: ootdty bērnu ar garām piedurknēm romper & beanie cepure & cimdi komplekts: mīksts bērnu ar garām piedurknēm romper & beanie cepure & cimdi kopu, kas paredzēta ar mīksto krāsu, romper izstrādāta ar kājām wrap speciāli jaundzimušajiem, saglabāt savas kājas siltas. ādai draudzīgs materiāls: bērnu apģērbs, kas tiek veikti ar kvalificētu kokvilnas, nav toksisks smarža drukāšana,)

Izskatās arī
2gab Baby Girl Vasaras Apģērbs, Apģērbs ar Īsām Piedurknēm Vēstuli Izdrukāt, Topi Šaha Elastīga Vidukļa Bikses Toddler Gadījuma Komplekti
€5.52 €3.87

(baby girl 2gab vasaras apģērbs ar īsām piedurknēm topi + šaha bikses kopa toddler apģērbi funkcijas: -- lieliska kā pavasarī, vasarā, rudenī ikdienas valkāšanai. -- ieteicams rokām/veļas mazgāšanai atsevišķi, pakārt sausā un nelietojiet balinātāju. -- lielākajai daļai precīzu fit, ieteicams pārbaudīt detalizēta novērtēšana pirms pirkšanas. izmērs(cm) 0-6m)

Izskatās arī
Toddler Vasaras 3pcs Karikatūra Loku Bērnu Apģērbu Komplekts Vasaras Bērniem, Baby Meitene Bikini Komplekts Peldbikses, Peldkostīmu peldkostīms Ar Galvassegu
€20.08 €8.63

(toddler vasarā meitenes bowknot ziedu iespiesti ruffles divas gabals peldkostīmi peldkostīms bikini ar galvassegu funkcijas: modes ruffles dizaina,jūsu mazulis kļūs daudz komplimentus. piemērots beach brīvdienu,pool party,peldēšanās,peldēt un tā tālāk.nodrošināt labāko komfortu pieredzi bērnu. pakete ietver:1pc topi+1pc bikses+1pc galvas stīpa soft-izgatavoti no poliestera,izturīgs,)

Izskatās arī
Bērnu Zeķes, Rudens un Ziemas Koraļļu Samta Biezs Silts Cute Lelle Ilgi Caurule Virs Ceļgala Bērnu Zeķes Gudrs un Salds
€8.14 €3.25

(bērnu zeķes, rudens un ziemas koraļļu samta biezs silts cute lelle ilgi caurule virs ceļgala bērnu zeķes gudrs un salds produkta nosaukums: mātes un bērnu produkti produkta svars/izmērs: 80 ° gadījumā pūļa: mātes un bērnu uzmanību: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, šis produkts ir kļūdas 1-3 cm.ja jums nav prātā, jūs varat iegādāties 2.jo atšķiras dažādu)

Izskatās arī