Tagi: pārsūtīt adapteris trauki

Cena €3.23 €3.59

Pilns apraksts

Materiāls:Borsilikāta Stikla

Max Darba Tempeartue:200 C

Katra Cena Par 1 GAB!!

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Sieviešu Vīriešu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

  1. / Anon - 2023-09-04

    Arī enziled✌️

  2. / Anon - 2023-09-14

    Viss, kas ieradās, ideālā stāvoklī, labi iepakots un pirms plānotā datuma

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

-Rumpja Cilvēka Ķermeņa Modeli Noņemamās Daļas Izglītība Orgānu Modeļa Mācību Klases Studentu Studiju
€28.43 €21.33

(lielisku mācību līdzekli: tas ir viegli, lai ņemtu nosaka un apkopo dažādas daļas,jums ir nepieciešams, lai katrs orgāns savā noteiktā vietā.tik montāžas balsta orgānu modeli, kas ir izaicinājums bērni, kamēr tie ir arī jautri veids, kā mācīties.tas ir pietiekami detalizēti, lai studenti varētu redzēt, kad lietas iet un kā tās sader kopā.tas palīdzēs bērniem apgūt anatomiju vai fizioloģiju. izturīgs)

Izskatās arī
4 Gabali Cietā Galdnieka Zīmuli, Ar 30 Gabalos, Liek Uzpildes Iebūvētu Asināmo, Zīmuļus Koka Marķieri Rasēšanas Scriber
€23.16

(iepakojuma saturs: tur ir 4 gabali, mehāniskie zīmuļi ar iebūvētu asināmo un 30 gabali maināmiem uzpildes melnās, dzeltenās un sarkanās krāsas; pietiekamā daudzumā, lai apmierinātu jūsu ikdienas, izmantojot un nomaiņa, kā arī jūs varat dalīties ar saviem draugiem praktiski mehānisko zīmuli: šie cietie galdnieka zīmuli, ar abs materiālu korpusa dizains, var sniegt jums ar neslīdošu rokturi, viegli)

Izskatās arī
5X 200 Kg Elektronisko Mēroga Sensors Digitālā Slodzes Šūnu Svara Sensors Platforma Mērogā Slodzes Šūnu Vienā Punktā Staru Sensors
€84.23 €49.69

(5x 200 kg elektronisko mēroga sensors digitālā slodzes šūnu svara sensors platforma mērogā slodzes šūnu vienā punktā staru sensors visaptverošu kļūda: 0.02%f. s jutība: 1.0 +/- 0.1 mv/v nelinearitāti: 0.02%f. s histerēzes: 0.02%f. s atkārtojamība: 0.02%f. s creep: 0.02%f. s/10min nulles izejas: +/- 2%f. s ieejas pretestība: 405 +/- 10 omi izejas)

Izskatās arī
100 Gab Pārredzamu Kvadrātveida Stikla Slaidi Coverslips Coverslides Par Mikroskopa Optisko Instrumentu Mikroskopu Segtu Slīdēšanas
€0.99 €0.63

(apraksts : 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes mūsu profesionālas klases stikla vāks kombinē laukumā un izgatavots no augstas kvalitātes stikla. ne-miglošanas, bez aizķeršanās un nav burbuļi, tos saskrāpējot vai svītrām. slaidus iepriekš notīrītas, dzīvoklis, un optiski skaidrs. superb seklums vienotu traucējumus-brīva virsma. specifikācijas : izmēru)

Izskatās arī
100 ml Šūnu Kultūru Kolbas Noliec Ar Skrūvējamu Vāciņu Parauga Pudele Laborary Stikla Izstrādājumi
€1.39 €1.31

(produkta vienība:100 ml šūnu kultūru kolbas noliec ar skrūvējamu vāciņu parauga pudele laborary stikla izstrādājumi materiāls:borsilikāta stikla tilpums:100 ml katra cena par 1 gab! uzmanību:bilde ir tikai atskaites! mums arī ir citi relavent produktiem.lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums!)

Izskatās arī
10 Gabals Tuning Dakšiņu Komplekts , Tūnings Dakšām Dziedināšanas Čakru Skaņas Terapiju Saglabāt Ķermeņa
€92.07 €63.53

([high quality]regulēšana dakšiņu komplekts ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla.salīdzinājumā ar tērauda tuning dakšas tirgū, tā ir tīrāka meistarība, vieglāks svars un izturīgs izturīgs pret koroziju alumīnija sakausējuma konstrukcija. [precīzas frekvences]tuning dakšiņu komplekts ir vairāk precīzu frekvenci un frekvences līdz 25 sekundēm. [daudzfunkcionāls]korekcijas dakšiņu)

Izskatās arī
26s19iw savienot valdes savienojumu wtih POWER board Sākotnējā kdl-46z5599 kdl-46z5588 aps-247 1-879-354-11 T-CON savienot valdes Video
€19.28

(dēļi tiek izmantotas un pārbaudītas visas preces tiks pārbaudīta .mēs varam jums parādīt attēlus testēšanai pilnībā pārbaudīts, garantija dienas: 60 dienas geleibo elektronika ir profesionālās portatīvo datoru piederumi piegādātājs, tas pieder vareno resursu priekšrocības un pabeigta vadības sistēmas. mēs piedāvājam visu veidu portatīvo datoru pamatplates , ekrānu un piederumi ķīnā,)

Izskatās arī
Izliektās Punktu Šķēres Pirmās Palīdzības Šķēres Pārsējs Bīdes Avārijas Šķēres Slimnīcā
€5.52 €2.76

(apraksts tas ir medicīnas šķērveida.nerūsējošā tērauda ar maksimālu izturību, lai būtu izturīgi un anti-rust izmantot.droši un viegli nogriezt ar ērtas vadāmības sajūtu.liels pirmā palīdzība, ārsts, medmāsa un personas izmantošanu, kā arī. funkcijas -krāsa: sudraba -materiāls: nerūsējošais tērauds -izmērs: 13.00x4.50x0.50cm/5.11x1.77x0.20in -ērts)

Izskatās arī
1Set Lab Kombinētās Immunohistochemical Kasetnes Antigēna Remonts Kārtridži Ar Plastmasas Krāsošana Plaukts
€12.57 €8.80

(1set lab kombinētās immunohistochemical kasetnes antigēna remonts kārtridži ar plastmasas krāsošana plaukts produkta nosaukums: krāsošana plaukts materiāls: polipropilēna specifikācija: 24-gabals, kas (aptuveni 330ml ir pilna) krāsa: balta vai pelēka daudzums: 1set mērķis: izmanto, lai uzsūktu slaidi ar dažādiem reaģentiem.slaidi 25*75 var uzglabāt.)

Izskatās arī
Maisot ar magnētisko Maisītāju Bārs Spinbar Vienkāršā Bioloģiskās Korozijas Izturīgs Laboratorijas PTFE Maisītāja Stienis Praktiski 7pcs Jaukta izmēra
€13.66

(maisot ar magnētisko maisītāju bārs spinbar vienkāršā bioloģiskās korozijas izturīgs laboratorijas ptfe maisītāja stienis praktiski 7pcs jaukta izmēra funkcijas 1.iepakojums:labas iepakojumu, lai izvairītos no bojājumiem 2.motīvs: korozijas izturība 3.daudzums: 7pcs 4.materiāls: ptfe) 5.piezīme:ilgtermiņa piegādes, laipni vairumtirdzniecība 6.pilnīgi)

Izskatās arī
Silikona Cilvēka Ādas Šūšanas Apmācības Modeli, Injicēšanas Prakses Pad,Vēnu Ierakti
€12.70 €8.25

(1431 funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes injekciju apmācības spilventiņa modelis, kas izgatavots no silīcija dioksīda gelu.tas ir netoksisks un veselīgi.svarīgākie punkti ir, ka tas ir cikla izmantošanai, un pārnēsājamo. injekcijas mācību pad modeli var aizstāt reālu personu, lai praksē, palīdzējusi injekcijas mācību pilnīgu laimi un drošību. tekstūru)

Izskatās arī
Izskatās arī
Perforēta gumijas kontaktdakšu, Gumijas aizbāžņi ar caurumiem, pilns komplekts, P10
€18.15

(perforēta gumijas kontaktdakšu, gumijas aizbāžņi ar caurumiem, pilns komplekts, p10)

Izskatās arī
Aknu, Aizkuņģa dziedzera Anatomija Modelis Izglītības Mācību atbalstu, Atbalstu N58E
€48.89

(funkcijas: ootdty šī anatomijas modelis parāda pamata anatomijas detaļās, aknas, aizkuņģa dziedzeris, divpadsmitpirkstu zarnas un daļēju asinsvadu sistēmu. šī anatomijas aknu, divpadsmitpirkstu zarnas, aizkuņģa dziedzera modelis ir dzīve izmērs, ideāls slimību izpēte, medicīna, medicīnas lekciju ziņojumu un klīnikās.profesionālā anatomijas mācību prezentāciju modeli medicīnas)

Izskatās arī
4 GAB. Tuning Dakša -Skaņas Dziedināšanas Uzstādīt Tuning Dakšiņas Kā Parādīts Dziedināšanas Čakru Skaņas Terapiju Saglabāt Ķermeņa
€63.17 €37.90

([high quality] regulēšana dakšiņu komplekts ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla.salīdzinājumā ar tērauda tuning dakšas tirgū, tā ir tīrāka meistarība, vieglāks svars un izturīgs izturīgs pret koroziju alumīnija sakausējuma konstrukcija. [precīzas frekvences] tuning dakšiņu komplekts ir vairāk precīzu frekvenci un frekvences līdz 25 sekundēm. [daudzfunkcionāls] korekcijas dakšiņu)

Izskatās arī
Daudzslāņu Kabatas Diagrammu Komplekts ar 10 Izdzēšami Tukšu Kartes Kabatā Diagramma
€3.51 €2.63

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: par viedo dizains:7 kabatām rādīt kartes priekšpusē vienu lielu kabatu kārtis, kuras nav paredzēts izmantot uz muguras kartes: nāk ar 10 x-large double sided sausās tīrīšanas kartes, eco-draudzīga un atkārtoti konfigurējams kartes: katra no kartes pasākuma 30*5cm, jūs varat samazināt tos 5 gabali vai vairāk, vienkārši)

Izskatās arī
UEETEK 48pcs Bērniem Plastmasas Paraugu Paraugi Mikroskopu Sagatavoti Slaidi Dzīvniekus, Kukaiņus, Augus, Puķes, Stereo Mikroskopi
€23.73 €9.26

(apraksts ir četras dažādu krāsu paraugu paraugi.katrs paraugs paraugs satur virkni mikroskopu slaidi bērni pētījums.sarkans krāsa slaidus, jūs varat atrast spārnu, antenas, kāju, baltās spārnu, baltās antenas, baltās kājas, spāres spārnu, spāre vēdera, spāres kājas, bišu spārnu, medus bišu antenu un medus bišu kāju.zaļā krāsa smaidiņiem, jūs redzēsiet lapu, kukurūzas stumbrs, lotosa saknes,)

Izskatās arī
2000X Apaļas Formas hermētiskos Papīra Filmu Kafijas Noplūde Pierādījumu, Starplikas hermētiskos Papīra, Filmas, 13Cm
€43.98 €25.51

(2000x apaļas formas hermētiskos papīra filmu kafijas noplūde pierādījumu, starplikas hermētiskos papīra, filmas, 13cm vienkārši apaļas formas dizainu, praktisku un izturīgu, nav viegli, lai izjauktu. tā ir vienkārša dizaina, bet ļoti praktisku izmantošanu, kas dod jums labu, izmantojot gūto pieredzi. izgatavota no premium papīra materiāla, papīrs ir sūcēm, seifs, nontoxic, smarža, droši)

Izskatās arī
1:1 Funkcionālās Anatomijas Dzīves Izmēra Cilvēka Anatomija Skelets Plecu Locītavu, Kaulu, Muskuļu Modeļa Mācību
€28.88 €20.21

(funkcijas: * plecu locītavu stils: pleca stils ir elastīga un var parādīt dažādas reālas kustības.pleca locītavu var parādīt paplašināšanu, locīšana, iekšējo un ārējo rotāciju, utt. * mijiedarbība un mācīšanās: katru plecu modelis pievērš lielu uzmanību detaļām, ražošanā un montāžā.šī anatomijas modelis ir ļoti piemērots lietošanai *biroji, anatomija klasēs vai mācību)

Izskatās arī
Dzīvnieku Skelets Suns Akupunktūras Anatomijas Acupoint Māsu Masāža Modeli, Medicīnas Preces
€65.42 €35.99

(dzīvnieku skelets suns akupunktūras anatomijas acupoint māsu masāža modeli, medicīnas preces modelis ir izgatavots no pvc materiāla.labajā pusē modelis rāda, formu vīriešu vilku suns un 72 kopīgas adatas punkti izplatīti no galvas un kakla, ķermeņa, sēžas un priekšējās un pakaļējās ekstremitātes.kreisajā pusē ir redzams seklo muskuļu un ķermeņa sienas ir noņemts.mugurkaula un iekšējo orgānu)

Izskatās arī