Cena €21.23 €26.53

Pilns apraksts

25PCS Metāla Griešanas Disks 5 Collu Disku Slīpmašīna Sveķu nogriežot Zāģa Asmens Leņķa Slīpmašīna Metāla, Nerūsējošā Tērauda, Dzelzs Griešanas

Motīvs:

◎ Dimanta sveķi, slīpēšanas ripu, augsta cietība, augstu izturības, slīpēšanas spēju.

◎ Sveķu slīpripas ir labi pulētas, slīpripas ass, nav viegli plug, augsta slīpēšanas efektivitāte.

◎ Lielu sveķu saiti, lai vienkāršas slīpēšanas operācijas ar labu materiālu izņemšanas likmēm, vienlaikus saglabājot zemu siltuma ietekme uz apstrādājamo detaļu.

◎ Karbīda slīpēšanas virpas un frēzes un ieliktņi, asināt karbīda instrumenti absolūti, strādā lieliski slīpēšanas karbīda izgāž virpu biti.

◎ Galvenokārt izmanto karbīda slīpēšanas un cieto tērauda, akmens, metāla un citu apstrāde un pulēšana, galvenokārt izmanto augstas cietības sakausējuma naži un karbīda sakausējuma zāģa asmeni, vēdekļveida slīpēšanas procesā.

Specifikācija:

125x1.2x22mm

Paketē Iekļauts:

25 x griezējdiski

Piezīme:

-Lūdzu, ļaujiet nelielas kļūdas dēļ, manuāla mērīšana.Paldies par jūsu sapratni.

-Monitors nav kalibrēts pats, postenis krāsa redzams programmā fotoattēli var būt rāda nedaudz atšķiras no reālo objektu.Lūdzu, ņemiet reāla kā standarta.

Pēc tam, kad jūs saņemtu preces, ja ir kāda problēma, lūdzu, nedod slikti pārskata pirmkārt, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs sniegsim jums apmierinošu pēcpārdošanas pakalpojumu, paldies ļoti daudz!

Specifikācijas

  • 1. tipa: metāla nogriezt disku
  • Krāsa: Zaļo kā rādīt attēlu
  • Izmantošana: Komerciāla Ražošana
  • Modeļa Numurs: wulpjp000056
  • Biezums: 1.2 mm
  • Caurumu Diametrs: 22,2 mm(7/8")
  • Viskozitāte: Citi
  • Forma: Vienotas Formas
  • Diametrs: Izmantots 125mm/ 5 collu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Līmēšanas Aģents: sveķu
  • Materiāls: Sveķu obligāciju dimanta smilšu, Alumīnija
  • Abrazīvais: Citi
  • Izmērs: 125mm
  • Zīmola Nosaukums: SI FANG
  • 2. veids: Slīpēšanas Ripu

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

P10 Pulēšanas, Vasks, Smidzināšanas Pistoles Šļūtenes Turētājs Šļūtenes Pagarinājumu Ar Fiksētu Universālo Galvu Pagarinājies
€336.11 €235.28

(modname=ckeditor 1: tas ir aizliegts mērcēt smidzinātāju vai blīvi karstā ūdenī, vai skarbu mazgāšanas, un tikai petrolejas vai vaska noņemšanas var izmantot tīru. (petroleja efektu.) labāka). 2: iztīriet smidzināšanas uzgali, saspiestā gaisa, aizliegt grūti asiem priekšmetiem, piemēram, metāla stiepli, adatu un diegu, lai smidzināšanas uzgalis iztīriet smidzināšanas uzgali. 3:)

Izskatās arī
Profesionālās Elektriskās Griešanas Instruments Piemērots Seamstresses un Drēbnieki
€28.60

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes sasniegtu konkrētus un ērtāku griešanu ar šo kompakto elektrisko karstā griešanas rīku. izstrādāts ar augstas kvalitātes sakausējuma materiāla, tas izturīgs instruments nodrošina ilgstošu lietošanu. paredzēti profesionāļiem un diy entuziasti gan, šis universāls instruments ir ideāls dažādiem griešanas uzdevumiem. no)

Izskatās arī
Neilona Šķiedras Pulēšanas Riteņu Abrazīvie polijas Slīpēšanas Dzelzs Instruments, 75*19*10mm
€5.12 €2.56

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: šis produkts ir plaši izmanto smalku pulēšana nerūsējošā tērauda, alumīnija un citu metāla un stikla, mēbeļu, keramikas, marmora un citu nemetāla tas izpaužas labu efektu un ar augstu apkalpošanas dzīvi. tas jālieto kopā ar pulēšanas vasks vai slīpēšanas pastas. pieņemot augstas kvalitātes neilona materiāla,)

Izskatās arī
Auto-Stop Funkciju Kompresoru 0.3 mm Dual-Action Pistoles par Modeli Kūka Glezniecības Mākslas Krāsa
€10.48 €6.39

(506 funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šis dual-action vienkārši nospiediet mēlīti, tā darbojas ātri un automātiski pārtrauc darbu pēc atbrīvošanas pogu, vieglāk izmantot. var parasti izmanto, lai body art mākslas kūka dekorēšanas,krāsotāju darbi,make up,hobiji,amatniecība,auto-motociklu utt.spiediena tehnoloģija, kas stiprina smidzināšanas funkcija,nodrošina)

Izskatās arī
Jetdry Pūtēju Turbo Jet Ventilatora Turbo Vardarbīgu Fan120000 apgr. / min 55MM/S Jaudīgu Ventilatoru Gaisa Duster Putekļu Ventilatora 3 Ātrumu Rokas Gaisa Pūtējs
€52.13 €39.10

(motīvs: 1.brushless turbīnu motors nodrošina spēcīgu dzinējspēku, un, efektīvi un ātri uzsūc spītīgs putekļiem.spēcīga iesūkšanas, ātri, vakuuma izrāvienu maksimālā jauda, jaudas ilgstoši bez pūšanas un karstuma. 2. gaisa izpūšanas+putekļu sūkšanas,multi-purpose funkcija, sausā un mitrā divējāda lietojuma preču,filtru var izjaukt tīrīšanai, padarot to izturīgāku. 3.bass)

Izskatās arī
1GB 4inch Dimanta Pulēšanas Spilventiņu, Granītu un Pulēšana, Betona Pulēšana, Marmora Pulēšana, betona mozaīkas Pulēšana Rīka Daļas
€0.97 €0.63

(funkcijas: *agresīvs un izturīgs ar kvalitātes dimanta pulveris, kas piesūcināts ar sveķiem, strādā labi, uz slapja vai sausa pulēšana akmeņiem. *mūsu poļu spilventiņi ir spēcīga un efektīva, spēj radīt glancētas virsmas, stūrus un malas īsā laikā. *optimāls 2200 apgr. / min., max 4500 apgr. / min., piederums slapjš dzirnaviņas, grīdas polisher un citi dimanta instrumenti pulēšanai *dimanta)

Izskatās arī
FoodSaver Vakuuma Roņu Ruļļos (Multi-Pack, 3 Ruļļi (11" x 16") un 2 Ruļļi (8" x 20')
€76.89 €38.44

(foodsaver siltuma roņu ruļļos, kas ļauj jums izveidot pielāgotus izmēra maisi ar kompleksiem un pārtikas aizsardzība.vakuuma roņu rullīšu var izmantot uz pārtikas un ne-pārtikas preces, līdzīgi, lai saglabātu lietas svaigu un ierobežo vietu aizņem.ruļļus var izgriezt un salocīt uz jebkuru izmēru vai garumu, kas jums nepieciešams - vienkārši izgriezt gabalu, lai jūsu vajadzīgajā garumā, seal viens beigām,)

Izskatās arī
Modelis Multi-Purpose Dubultās Darbības Barības Šautenes Iestatīt, Lai Smidzināšanas Auto Grafikas Mākslas Amatniecības Tetovēšanas Kūka
€11.80 €5.90

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šī dubultā rīcību, vienkārši nospiediet izraisa, tā darbojas ātri un automātiski pārtrauc darbu pēc atbrīvošanas no kritērijiem, vieglāk izmantot. var parasti izmanto, lai body art mākslas kūka dekorēšanas,krāsotāju darbi,make up,hobiji,amatniecība,auto-motociklu utt.spiediena tehnoloģija, kas stiprina smidzināšanas)

Izskatās arī
3" Sūklis Dimanta Spilventiņi Granīts, Mākslīgais Akmens Pulēšanas Un Tīrīšanas Līdzeklis Betona Slīpēšanas Diska Polisher
€0.80 €0.54

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes! materiāls:neilona šķiedras izmērs:3in krāsa: random krāsa paketē iekļauts:1gb piezīme: 1. lūdzu, ņemiet vērā, ka foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, ļaujiet 5-10mm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem)

Izskatās arī
2.5-6 Collu Auduma Pulēšanas Riteņu Vates Spilventiņi Rotaslietas Spogulis Dzirnaviņas polijas Disku elektroinstrumentus Piederumi Pulēšanas Riteņu 1gab.
€2.12 €1.51

(informācija: *pulēšanas riteņu izmanto slīpēšana un pulēšana. *piemērots metāla, rotaslietām, metāla, nerūsējošā tērauda, alumīnija, koka, plastmasas, virsma no keramikas, stikls, utt. *var izmantot kopā ar pulēšanas vasks(nav iekļautas). *postenis stāvoklis: jauns *materiāls: kokvilnas audums *krāsa: balta/dzeltena *izmērs: 60 mm(2.5 collas)/ 75mm(3inch)/)

Izskatās arī
1/2" Elektrisko Sprūdrata Uzgriežņu atslēgas Brushless 1100NM Liels Griezes moments Noņemšanas Uzgriezni Auto Remonts elektroinstrumentu Par 18V, Makita Akumulatoru
€163.93 €81.97

(1/2 elektrisko sprūdrata uzgriežņu atslēgas brushless 1100nm liels griezes moments noņemšanas uzgriezni auto remonts elektroinstrumentu par 18v, makita akumulatoru apraksts maksimālais griezes moments: 1100n.m kvadrātveida piedziņa: 1/2 tukšgaitas apgriezienu skaits: 0-5000rpm virziena maiņa: uz priekšu, un reverseswitching motors: brushless mašīna pielāgota)

Izskatās arī
TD-53E 1100W Adatu Derusting Gun Elektriskais Rokas Elektrisko Adatu Scaler Rūsas Noņemšanas Tīrīšanas Mašīna 110V/220V LK
€308.82 €210.00

(td-53e 1100w adatu derusting gun elektriskais rokas elektrisko adatu scaler rūsas noņemšanas tīrīšanas mašīna 110v/220v lk produkta funkcijas 1. ar racionalizētu-pagarināt priekšējo kanālu ir aprīkota ar kompaktu kartera, lai palielinātu efektīvu darba dziļumu. 2. priekšējie rokturi ir viegli izjaukt un salikt un var ātri nosaka, jebkurā vietā priekšā, padarot darbību ērtāku. 3.)

Izskatās arī
YOUSAILING 4gab Kvalitātes M3-M12 Auto Pneimatiskās Uzgriežņu Riveter
€1 172.66

(piezīme: lūdzu, nav pievienot jebkuru eļļu uz ieplūdes gaisa kniežu pistoli, citādi tas samazināsies kniežu pistoli enerģijas un saīsināt, izmantojot dzīvi. uzmanību!: 1. aizliegts pievienot eļļu vai pneimatisko instrumentu eļļa no gaisa ieplūdes. 2. gaisa kompresors vajadzībām, jābūt aprīkotai ar ūdens filtru. 3.izvēlēties ieroci sprauslu atbilst kniežu rieksti strādāt. 4. pēc tam,)

Izskatās arī
Gāzes Pistoles Uzgalis Putekļu gāzes Ieročus Tīrāku Kompresoru Duster ar Sprauslu Dropship
€3.09 €2.07

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes jūs saņemsiet 1x gāzes pistoles, 1x tērauda pagarināšanu.par gāzes pistoles ir ērts izmantošanai šaurās, caurumu vai dziļās vietās.ļoti noderīgi, ja tīrīšanas saspringts nepilnības, iekšējais caurules, mašīnu daļas vai instrumentiem, tā ir jūsu must ir putekļu rīks. gaisa pistoles ir aprīkotas ar iekšējo spiedienu)

Izskatās arī
Elektriskie Karstā Līme Lielgabals Bezvadu Siltuma Lielgabalu Baterijas Karstā Silikona Pistoli DIY Rokā Instruments, lai Dewalt ar 12 Karstā Kausējuma Līmi Bez akumulatora
€48.19 €24.09

(paziņojums - bezvadu līmes pistole komplekta neietilpst akumulatoru! saderīgs dažādu dewalt akumulators - šis bezvadu karstā līme lielgabals ir paredzēti max 20v 18v litija bateriju darbināms ar drošības slēdzi. ātri, sildīšana līmi - šī bezvadu rūpniecības karstās līmes pistoles izmantot izolētas drip-free sprauslu, ātrā sildīšana, līme krītot ir 0.35 oz minūtē. iepakojums)

Izskatās arī
Sadzīves Mop Pad Mop Lupatas Tīrīšanai, Spilventiņi Mop Piederumi Piederumi Microfiber Nomaiņa Atkārtoti Jauns
€3.34 €2.33

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes. *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska lietošanai. *spilventiņi, lai atbilstu jūsu tīrīšana vajadzībām, mīksta microfiber mop pad ikdienas tīrīšana; *microfiber mop pad ar attīrīšana sloksnes grūts, stickier virtuves. *atkārtoti un izturīga bieza tīrīšanai, spilventiņi.lūdzu, pārliecinieties,)

Izskatās arī
Slīpēšanas Ripu 80/60/50/40/30/25/20/16mm Slīpēšana Atloks Riteņu Disku Abrazīvas slīpripas Pulēšanas Instrumenti, 6mm Kātu Remonts, Polis
€5.32 €2.56

(funkcijas: *izgatavota no smirģelis audums materiāls, izturīgs un drošs lietošanā. var uzstādīt elektrisko urbi, augstas jaudas elektriskās dzirnavas izmantot. *augsts elastīgums, laba self-asināšanas, augsta slīpēšanas efektivitāte, laba siltuma, zemu trokšņu līmeni. *plaši izmanto mēbeļu, rokdarbi, veidnes, mūzikas struktūrām, visu veidu gaisa kuģa modeli, ražošanas kuģi)

Izskatās arī
Portatīvo Vadu Attvaicētājs Uzstādīt Kabeli, Atkritumu Pārstrādes Rīku Manuāli Kabeļu Gofrētu Stiepli, (Destilācija Rokasgrāmata Rīku Viegli Uzstādīt
€22.93 €16.51

(raksturīga: gludas rokas kloķa ar asu sakausējuma asmens, ātra noņemšanas ātrumu un izturību. izgatavoti no cieta alumīnija sakausējuma, tas var izturēt skarbu vidi, un to var izmantot daudzus gadus.asmens ir izgatavots no īpaša sakausējuma, un savu dzīvi ir garāks nekā no ātrgriezējtērauda. plastmasas un gumijas izolācijas slāņi var noņemt no veselas lūžņi dzelzs vadiem.essentials pārstrādes)

Izskatās arī
Izturīgs Slīpēšanai, Galvas Failu Rotējošu Manikīrs Pedikīrs Pulēšana Vadītājs 12pcs/Set 2.35 mm Kāta Piederumi
€1.73 €0.78

(funkcijas: *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska lietošanai. *piemērots metālapstrādes, mašīnbūves, koka izstrādājumi, gultņi, utt. *apaļa kāta slīpripas slīpēšanai, galvas, slīpēšanai, galvas, kas izgatavoti no keramikas, laba tekstūra, spēcīga noturība pret nodilumu. *tas ir plaši izmanto slīpēšana un gravēšana priekšmetus, piemēram,)

Izskatās arī
Elektroinstrumenti Pulēšanas Spilventiņu Mājas Pulēšanas Spilventiņu Tīrīšanas Rīki Apelsīnu Pulēšana Atkārtoti Mazgājams Par Vaskošana Pulēšana
€3.53 €1.76

(funkcijas: *apelsīnu mīksto dzīvoklis sūklis pieņem importēti poliētera pulēšana kokvilnas, kas ir piemērots vaskošana un pulēšana objektus ar laku īpašības *viegli nomainīt un salikt var izmantot pneimatisko vai elektrisko pulēšanas mašīnu. *uzlabotas ražošanas tehnoloģijas, mīksto un naudas sodu meistarība, ne sabojāt virsmu. *tas ir mazgājami, atkārtoti, ekonomisks)

Izskatās arī
Yofidra 26mm Brushless Elektrisko Āmuru Elektriskā Izvēlēties Ietekmes Urbt Multi-funkciju, Bezvadu Rotācijas Instruments Makita 18V Akumulators
€231.90 €165.58

(yofidra 26mm brushless elektrisko āmuru elektriskā izvēlēties ietekmes urbt multi-funkciju, bezvadu rotācijas instruments makita 18v akumulators specifikācijas: spriegums: 18v motors: brushless motors viena trieciena spēks: 2.2 j apgriezieni bez slodzes: 0-3500rpm nominālā jauda ietekmes līmenis: 4800ipm maksimālais urbšanas diametrs: 26mm collet ierīce:)

Izskatās arī