Cena €11.65 €21.97

Pilns apraksts

Apraksts:

【Premium Materiāls] aicina: anti slip spilventiņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes

EVA materiāla, slīdes pretestību, elastīgs un izturīgs, lai izmantotu, efektīvi aizsargājot valdes spiediena iespiedumi.

【Vējdēlis Pad Set] aicina: Komplekts ietver 15 gab sešstūra vilces spilventiņi, kas var tikt izvietoti brīvi, piemērots visvairāk vējdēļus.

【Viegli lietojams] aicina: pašlīmējošās un viegli peel off, tie spilventiņi ir ērti uzstādīt un lietot.Jūs varat organizēt, apgriešana, nomizo un lipīga to saskaņā ar jūsu nepieciešamību.Piemērots sērfošanas mīļotājiem.

【Sešstūra Forma] aicina: Sešstūra forma, kopējais izmērs: 16cmx14cmx0.6cm/6.30inchx5.51inchx0.24inch, nodrošina komfortu ilgu laiku stāv uz plates.

【Plašu Piemērošanu] aicina: Liels DIY piederumi sērfošanas dēļa, īsā valdes, garš dēlis, vējdēlis, longboard, shortboard, skimboard, kaitbords, paddleboard, un tā tālāk.

Specifikācija:

Materiāls: EVA

Izmēri:

16cmx14cmx0.6cm/6.30inchx5.51inchx0.24inch

Komplektā Ietilpst:

15 Sešstūris, Vējdēlis Spilventiņi

Piezīme:

Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana un dažādu monitoru.

Specifikācijas

  • Āra Aktivitātes: sērfošana
  • MainKey4: Īss Valdes Ilgi Valdes Waxless Medus Ķemme Caurums
  • MainKey5: Vilces Surfpad Vējdēlis Kāju Siksniņa Universāla
  • MainKey1: Vējdēlis Spilventiņi
  • Modeļa Numurs: Vējdēlis Vilces Spilventiņi
  • Gadījumā Cilvēki: Unisex
  • MainKey2: Klājam Vilces Sērfot Pad Sešstūris, Vējdēlis Spilventiņi
  • MainKey3: Bez Slīdēšanas Paklājiņš Līmi Klāja Pad Sērfot Bradāt Valde
  • MainKey6: Sērfošanas Piederumi Šūnveida Vilces Sērfot Pad
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Sērfinga
  • Zīmola Nosaukums: perfeclan

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Peldēt Drošības Peldēt Ļoti Redzama Drifta Drybag Augstas Redzamības Piepūšamo Spilvenu Kanoe Smaiļošana Rotaļu Un Plostiem
€21.56 €15.08

(ūdensizturīga peldēt sausā soma iezīmes liela platība plašu uzglabāšanai, bet vēl joprojām kompakts.ar noņemamu jostas padara to perfektu, kanoe un citas aktivitātes brīvā dabā.glabāt savu mantu drošību un sausu ar šo must ir piederums. specifikācija: piepūšamās izmērs: aptuveni 55*38cm/21.65*14.96 collas aptuvenais svars: aptuveni 500g materiāls: pvc sabiezējumu produkta)

Izskatās arī
Standup Paddleboard SUP Remonta Komplekts Piepūšamās Kajaks Laivu, Plostu Vējdēlis ar Ielāpi un Līme N58B
€2.10 €1.62

(standup paddleboard sup remonta komplekts piepūšamās kajaks laivu, plostu vējdēlis ar ielāpi un līme n58b ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. piemērots remonta piepūšamo laivu vējdēlis kajaki. viegli pārvadāt, vienkāršs un praktisks, tas ir labs palīgs āra ūdens sporta veidiem, lai atrisinātu problēmas! materiāls: līme un plāksteris krāsa: izlases)

Izskatās arī
Sieviešu Stabilu Modes Peldkostīmu Viengabala Bodysuit Brīvdienas Beachwear Tradicionālo Peldkostīmi Rāvējslēdzēju Aizdari
€7.11 €5.06

(funkcijas: ootdty ar garām piedurknēm, priekšā peldēšanas kostīms, kas ir izgatavoti no krāšņs viegls & soft polyester materiāls. viens gabals tīrtoņa krāsu sērfošana, peldēšana kostīms, rāvējslēdzēju aizdari, lai labāk turētos, atbalstu un komfortu. ar krūšu pad un bez tērauda atbalsts, ar garām piedurknēm, gaiši pull-par stilu, labu elastīgi un ātri sausas. sexy)

Izskatās arī
Vīriešu Peldēt Šorti Peldkostīmi Riepas Žāvēti Ātri Valdes Peldvietu Peldkostīmu Vīriešiem, Peldēties Uzvalku Aukliņu Bikses Ar Kabatām 2023 Sporta
€4.40 €0.45

(modname=ckeditor vīriešu peldēt šorti peldkostīmi riepas žāvēti ātri valdes peldvietu peldkostīmu vīriešiem, peldēties uzvalku aukliņu bikses ar kabatām 2023 sporta)

Izskatās arī
Zēns Peldēšanu, Sērfošanu, Bikses, Vasarā Ātri Sauss Krāsa mainās Pludmales Šorti Vīriešiem Ātri Sausas Peldkostīmi Valdes Īss Portatīvo Šorti
€17.74 €12.78

(apraksts: 1.ātri sausas,elpojošs,mīksts un viegls.super mīksts, ātri žāvēšanas tehnoloģiju, audums nodrošina neticami visu dienu komfortu. 2.elastīga slēgšanu.gluda virsma,gandrīz bez ādas berzi un kairinājumu.stingrāka jauktu šķiedru audumu augstāku saules aizsardzību.viegls un ātri sausas mitruma. 3.vadības auduma,kas ļauj uzņemt mazāk apģērbu, kad ceļojumu,mīksts un ērts)

Izskatās arī
WATERLIVE Oasis Ultravieglajiem Portatīvo Salokāms Pastāvīgā Bradāt Valdes Piepūšamās Vējdēlis Dual drošības Spilveni Ūdens Komplekts 10'5"x32"x6"
€1 393.01 €682.57

(produkta apraksts: zīmols: waterlive nosaukums: oasis 10'5 x32 x6 vējdēlis matterial: pvc izmērs: 318x81x15cm drošības gaisa spiediens: 12-15psi tilpums: 300l ieteicamā slodze-mazāk par 100kg produkta svars: 8.5 kg iepakojuma svars: 13.4 kg iepakojuma izmērs: 55.5x46x31cm iepakojuma saraksts: vējdēlis, mugursoma, gaisa sūknis, asti,)

Izskatās arī
Kajaku Airi Āķi 6 gab Portatīvo Neilona Sprādzes J-Āķi nodilumizturīga J Formas Sasaistīšana Āķis Drošības Kajaku Kanoe Airi Valde
€4.20 €2.94

(meklē telpas taupīšanas risinājumu jūsu kombinēts zobratu?mūsu saliekams j āķis kajaks ir aprīkots ar vieglu neilona materiāls, un to var viegli jāņem on-the-go.ar smaiļošana elastīgās virves mērīšanas (0.2 collas, tas āķis ir ļoti plašs pielietojuma spektrs.ideāli piemērots tiem, kas kustībā! specifikācija: nosaukums: j āķi kajaki izmērs: aptuveni 26*16,5 mm/1.02*0.65 collas materiāls:)

Izskatās arī
1 Pāri Roku Pleznas Praktiski Izturīgs Peldēšana Spuras Pieaugušajiem Bērniem, Profesionālās Roku Pleznas Iesācējs
€6.76 €2.36

(svarīga informācija materiāls:abs, tpu, silikona iepakojuma lielums: 14,8 cm x 10.8 cm/5.83 x 4.25 (apm.) apskats: tas ir viegls, ērts un izturīgs peldēt fin, un tās augsta blīvuma konstrukcija nodrošina labāku saķeri un stabilitāti gan rokām, kamēr peldēšana. šī peldēšana fin ir 3d ergonomisks dizains, kas samazina plecu nogurumu un uzlabo peldēšana spēku)

Izskatās arī
2X 80Mmx50mm Montāžas Āķis Sienas Vai Griestiem, Ar Apaļo Gredzenu Nerūsējošais Tērauds - Kategorijas / Attachment
€17.14 €11.32

(2x 80mmx50mm montāžas āķis sienas vai griestiem, ar apaļo gredzenu nerūsējošais tērauds - kategorijas / attachment 360 grādu rotācija. stabilu mount, 180kg slodzes. griestu stiprinājums ir laba izmēru 80mm x 50mm. sienu un griestu stiprinājums no nerūsējoša tērauda droša pieķeršanās linga trenažierus, boksa grozi vai citu sporta inventāru. krāsa: sudraba īpašuma: savukārt)

Izskatās arī
Sufing Skimboard EVA Klāja Kluči, Vējdēlis Priekšā Spilventiņu SUP Vilces Kluči, Priekšējie Rokturi Anti-Slip EVA Vilces Klāja Paklājs ar Kick Asti
€17.37

(sākotnējā 3m līmi, kas vislabāk atbilst jūsu vējdēlis piezīme: lūdzu, atļaujiet nelielu starpību dēļ, manuāla mērīšana. piegāde 1.preces tiks nosūtītas ietvaros 1-7 darbadienas asap pēc jūsu maksājumu. 2. kā piegādes laiks un kuģniecības laiks var būt atšķirīgs dažādiem pasūtījumiem ar citu piegādes adresi.ja jums tā ir nepieciešama steidzami, lūdzu, lūdzu,)

Izskatās arī
Kajaks Rokturus ar Skrūvēm Pad Acu DIY Viegls Kanoe Rīkoties ar Kajaku Pārvadāt Roktura, Laivu Āra Bagāžas Kajaks Piederumu
€14.20 €8.81

(apraksts: 【augstas kvalitātes materiāls] aicina šo kajaku rokturi ir izgatavoti no augstas kvalitātes izturīga pvc materiāla, uzticams, lai greifers. 【ergonomisks dizains] aicina laivu pusē mount veikt rokturi ar ergonomisku dizainu, sniedz ērti justies, vairāk izturīgs rokturis. 【iezīme] aicina mūsu kajaku rokturi ir divreiz caurumi, garums 29cm/11.42 collu, un viegli uzstādīt.iepakojumā)

Izskatās arī
AQUA MARINA SACENSĪBU ELITES Jauns 14'0" Piepūšamās Vējdēlis Konkurences Stila Norādīja Dizaina Ātru Sērfošanu, Ūdens Sporta Vējdēlis
€2 038.85 €999.04

([xlmodel]-[custom]-[8888] 5 komplekti, no kuriem izvēlēties: noteikt:sacensību elites bt-22re sērfa dēlis+ūdensnecaurlaidīgs rāvējslēdzējs mugursoma+ātra uzlādes sūknis+frp konkurences zivju fin+10 collas 7mm elastīgās kāju virve+ alumīnija sakausējuma bradāt b:sacensības elites bt-22re sērfa dēlis+ūdensnecaurlaidīgs rāvējslēdzējs mugursoma+ātra uzlādes sūknis+frp konkurences)

Izskatās arī
Kajaks Satvērēji Airi, Laivu Pārvalki Neslīdoša Saķere Smaiļošana Piederumi Vieglu Roku Satver Kajaks Rīku Bradāt Grips Der Vairums
€11.11 €4.11

(ieviešot mūsu bradāt rokturi - paredzēts kayakers, kas vēlas labāku fit grip bez tulznas un tulznas.kas ar gaismas un izturīga materiāla, šie kāti kajaku ir ideāls bauda ērtu un drošu rotaļu pieredzi. specifikācija: produkta nosaukums: laivu airi rokturi produkta svars: aptuveni 130g produkta izmēri(aptuveni): iekšējais diametrs 29 * ārējais diametrs 35 * garums 130mm iepakojuma)

Izskatās arī
Apmācība, Sērfošanas Fingerless Ir Unikāla, Guļamistaba, Viesistaba, Mājas
€7.77 €4.97

(nin668 apmācība, sērfošanas fingerless droša un izturīga, biroja, auto, dīvāns nin668 objektu specifikācija: produkta apraksts funkcijas: neoprēna cimdi ūdens izturības treniņa palīdz toni un nostiprina muskuļus webbed pirkstiem iegūt lielāku dzinēju izmantojot ūdens pirkstiem dizains četri veidā stiepjas atpakaļ šūts ar ūdeni)

Izskatās arī
175 Gramu Viegli Mest un Noķert Disku 11inch Pusei par Labu Vasaras Āra Backyard Games Planieris Nozvejas Peld ar Disku Dropshipping
€15.20 €7.91

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes rūpīgi cirsts: mūsu peld disku rotaļlieta ir spēcīgs un elastīgs pe materiāla.priekšpusē un aizmugurē, kas peld ar apakštase tiek speciāli pulētas, lai nodrošinātu adhēziju un malas apaļas, lai ietilptu izliekuma palmu, uzlabot noskaņu, kas peld ar apakštase. lieliski peld disks: līdzsvarota garu taisnu lidojumu.viegli mētāt un ķert,)

Izskatās arī
ELOS-4gab Kajaku Pārvadāt Rokturi,12Pcs C-Formas Sprādzes Ar 24 Tri-Grip Kniežu Komplekts Kajaki,Universāls Kajaks Scupper Plug
€22.37 €15.88

(elos-4gab kajaku pārvadāt rokturi,12pcs c-formas sprādzes ar 24 tri-grip kniežu komplekts kajaki,universāls kajaks scupper plug dizains:šo kajaku pārvadāt rokturi ir izgatavoti no profesionālās pielāgošana, humanizēts groove dizains padara jūsu rokas nav viegli zaudēt, ideāls fit un lielisku rokturi, lai padarītu apstrādes vieglāk, spēcīgs un izturīgs, ilgi lietot. materiāls:šo kajaku pārvadāt)

Izskatās arī
Portatīvo Siltuma Dzesētāja Soma Dzērienu Dzesētājs Organizators Alumīnija Folijas Siltuma Kaste Ūdensizturīgs Ledus Iepakojuma Pusdienas Kaste Kajaks
€55.21 €18.22

(portatīvo siltuma dzesētāja soma dzērienu dzesētājs organizators alumīnija folijas siltuma kaste ūdensizturīgs ledus iepakojuma pusdienas kaste kajaks apraksts: 1. izgatavoti no augstas kvalitātes 600d oxford audums. 2. tas var būt jūsu iecienītāko dzērienu un ledus. 3. piesūcekni dizainu, spēcīgu adsorbcijas spēku, var būt stingri adsorbcija uz klāja. 4. sniedz strukturālu)

Izskatās arī
2+1 Vējdēlis Fin Uzstādīšanas T1 UPSURF NĀKOTNES Bāzes Sērfošanu Spuras Dzinekli, Šūnveida Quilhas stikla šķiedras Performance Core Sērfošanas Piederumu
€113.77 €30.72

(detaļas performance core konstrukcija ar roku, kas stiklšķiedras izstrādāta, lai nodrošinātu kontrolētu flex un uzlabotās bāzes stīvums. 1.viena cilnes fin lodziņā saderīgi. 2.iepakojums: 3 gabali uz vienu komplektu. 3.izmērs:t1. 4.krāsa:melns,balts,sarkans,zils,dzeltens.(pēc izvēles) 5.materiāls:stiklšķiedra+honeycomb.)

Izskatās arī
Kāju Pumpis Piepūšamo Gaisa Vārstu Augsta Izturība Šļūtenes Adapteri Airu Laivu Piederumi
€0.76 €0.53

(kāju pumpis piepūšamo gaisa vārstu augsta izturība šļūtenes adapteri airu laivu piederumi, 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.tā attiecas uz visu veidu sešu caurumu, astoņi-hole vārsts, ir ļoti noderīgs sīkrīku krāsa: melna materiāls: pvc izmērs: viens izmērs garums: 7cm (2.76), kā diametrs: 1.9 cm (0.75 gadā) daudzums:1gab. piezīme:lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.lūdzu, pārliecinieties,)

Izskatās arī