Cena €15.06 €30.11

Pilns apraksts

Funkcijas:

100% Pavisam Jaunu Un Augstas Kvalitātes.

Specifikācija:

Augsta spiediena kausa mazgāšanas izlietne, sadzīves tirdzniecības bar, nerūsējošā tērauda automātiska kafijas veikals, bez tīrīšanas un skalošanas krānu

Produktu papildu informācija: Lūdzu, skatiet detaļu diagrammas zemāk

Piezīme:

1.Sakarā ar gaismu un ekrāns starpība, objektu krāsu varbūt nedaudz atšķiras no attēliem.Lūdzu, saprast.

2.Lūdzu, ļauj 1-2cm atšķirības, jo manuāla mērīšana.

Paketē Iekļauts:

Augsta spiediena kausa paliktnis X 1

Cienījamie klienti, paldies, ka apmeklējāt mūsu veikalu.Ja jums rodas kādas problēmas iepirkšanās laikā, jūs varat sazināties ar mums konsultācijas.Ja jums rodas problēmas, piemēram, produktu kļūdas un produkta bojājumus pēc pirkuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams.Lai atrisinātu, mēs aktīvi palīdzēs jums atrisināt problēmas, kas, es ceru, ka jums nav sniegt sliktas atsauksmes tieši.

Specifikācijas

  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: JIATA

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Battenberg Battenberg Kūka Pannas, Tirdzniecības Svars Anodēta Alumīnija, Sudraba A
€21.29 €17.67

(katru gabalu no diapazons ir izgatavots no stabilas tirdzniecības svara alumīnija, ar sāniem, kas reizes plakans vienkāršai uzglabāšanai krāsa: sudraba materiāls: alumīnija sakausējuma izmērs:: 25 x 15.8 x 4cm iepakojuma saturs: 1 x kūka pelējuma tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var)

Izskatās arī
850ML Tīra Titāna Termoss Kauss,Dubultā Slāņa,Vakuuma Izolācijas,Aizzīmogotā sūcēm,Ūdens Un Tējas Atdalīšana,Pārnēsājams Rokturis, Sporta
€305.20 €152.60

((1) vārds: tīra titāna termoss kauss (2) materiāls: titāna (3) tilpums: 850ml (dubultā vakuuma) /1000ml (vienslāņa) (4) izolācijas spējas: 6-12 stundas (5) stils: ķīniešu (6) funkcija: portatīvie (7) produkta kvalitātes līmeni: teicami produkti (8) krāsa: pelēka, zaļa (9) stils: dubultā slāņa tīra titāna izolācijas modelis (850ml), vienslāņa)

Izskatās arī
Byjunyeor M412 Retro Modes Rāmis UV Silikona Sveķu Pelējuma Karamele Šokolādes Konfektes Konfekte Kristāla Epoksīda Mīkstu Mālu Cep Rīks
€2.18 €1.65

(apraksts: * pelējuma izmērs: (l*w) ap 8.8*6.7*1 cm * silikona veidnes krāsu: pēc nejaušības principa * materiāls: fda silikona gumijas certifiated ar fda&lfgb * 100% brand new un labā stāvoklī * tā turēt formu gadus.glabā to prom no uguns, gāzes, cepeškrāsns un nazis * viegli izmantot un tīrīt. * viegli, lai saņemtu smaržu un garšu prom * vienreizēji,)

Izskatās arī
12PC Zelts, Sudrabs Ziemassvētku Pērle Salvešu Gredzenu, Kāzu Vieta Iestatījumu Mājas Virtuvē Vakariņu Galda Dekori Salvešu Turētājs Sprādzes
€4.50 €3.15

(specifikācijas: 100% pavisam jaunu augstas kvalitātes. tips : salvešu gredzens krāsa: sudraba/zelta izmērs : diametrs ir 1-5cm (darba regulējams) materiāls: sakausējuma & imitācijas pērles pielietojums: kāzas, personām, svinības, gradācijas, banketi, rotaslietas, un tā tālāk. produkts ietver: 6pc zelts +6pc siver salvešu gredzens piezīme: 1.lūdzu,)

Izskatās arī
Ziemeļvalstu Vienkārša Tabula Mat Mežģīnes Taisnstūra, Apaļas Vakariņas Mat Apļveida Siltuma Izolācijas Kafijas Tasi Kalniņi Sadzīves Dekoratīvās Autiņu
€4.60 €2.76

(iepakojums saraksts: 1gb galda kalniņi materiāls:poliesters / mežģīnes izmērs: kā attēlu krāsa: balta piezīme: lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, bildes, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.)

Izskatās arī
Hip Kolbas Komplekts, 8 Oz Hip Kolbas Ar Piltuvi Un 2 Mazas Brilles Portatīvo Kabatas Viskijs Kolbā Vīriešiem Bārs Puse
€15.16 €12.28

(laipni lūgti manā veikalā premium kvalitātes:hip artilērijas komplekts ir izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, droša un izturīga, pretkorozijas un pretrūsas, viegli lietot un ērti pārvadāt.var izmantot ilgtermiņā. safe & leakproof dizains: ar drošu eņģēm skrūvējamu vāciņu, jums nav jāuztraucas par iespēju zaudēt ar skrūvējamu vāciņu, kad jūs atskrūvēt.ar skrūvējamu)

Izskatās arī
Radošā Nerūsējošā Tērauda Karoti Filiāle Lapas Karoti Kafiju Virtuves Piederumi, Galda Piederumi Apdares Titāna Pārklājumu Deserta Karoti
€5.93 €2.96

(radošā nerūsējošā tērauda karoti filiāle lapas karoti kafiju virtuves piederumi, galda piederumi apdares titāna pārklājumu deserta karoti apraksts: materiāls: nerūsējošais tērauds attiecas uz: pieaugušie nerūsējošā tērauda materiāls: 304 nerūsējošā tērauda stils: rietumu stila process: spogulis, pulēšana. krāsa: zelta/sudraba specifikācijas: 1.)

Izskatās arī
KARSTĀ PĀRDOŠANAS Augstu Borsilikāta Stikla Eļļas Katlā Virtuves Garšvielu Pudeļu Radošo Sojas Mērce Podu
€10.23 €8.08

(karstā pārdošanas augstu borsilikāta stikla eļļas katlā virtuves garšvielu pudeļu radošo sojas mērce podu [anti-drip dizaina]pour sprauslu dizains ideāls pour katru reizi,; iebūvēts apavu apkakles nozvejas pil, tāpēc būs netīrs cilpas uz letes, vai galda, [elegants olīvu eļļas tvertni]stikla olīveļļas pudeles ir stikla krāns viegli izsniegšana tiesības eļļas daudzumu - samazināt degvielas)

Izskatās arī
Vannas Istabas Izlietne Ātri Žāvēšanas Akmens, Diatomīta Zeme Izlietnes Paplāte Trauku, Zobu Suku Turētājs, Viļņaini, (Balts)
€36.29 €12.34

([instant žāvēšanas]: atšķirībā no tradicionālās ziepes statīvi vai nav higroskopisks bambusa paplātes, mūsu izlietne ātri žāvēšanas akmeņi var iztvaikot ūdens tikai dažas minūtes un saglabāt countertop tīra un sausa. [dabas diatomīta zemi]: izgatavotas no videi draudzīgs, nav toksisks un izturīga materiāla.instant žāvēšanas vannas istabas izlietne organizators ir ilgtspējīga kombinācija kīzelgūru)

Izskatās arī
Rotācijas Siera Rīve Siera Griezējs Rokturi Nerūsējošā Tērauda Manuālā Rokas Rīve, lai Režģis, Cietais Siers, Šokolādes Riekstu
€25.53 €15.31

(produkta apraksts: augstas kvalitātes: izgatavotas no pārtikas kvalitātes nerūsējošā tērauda, izturīgs un izturīgs.ultra-asu asmeni izpaužas darba darīts ātri un ražo tīru šķēlītēs vai rīvētu pārtikas, ietaupot laiku, enerģiju un locītavas! daudzfunkcionāls: izmanto režģis, cietā siera, šokolādes, rieksti, pistācijas, mandeles un vairāk, ideāls, lai sagatavotu bakes un deserti;)

Izskatās arī
Kokvilnas Krāsns Mitt Augstas Kvalitātes Siltuma Pierādījums Izturīgs Aizsargs Virtuves Cooking Pot Turētājs Cimdu Virtuves Bakeware
€0.97 €0.54

(specifikācijas: zīmola jaunās krāsns mitten ir liels siltuma aizsardzību jūsu rokām, vai jums ir virtuvē vai uz pagalmu. šo apbrīnojamo mitt un jūs esat gatavi tikt galā ar diezgan daudz jebkurā virtuvē sīki mājas darbi. ūdensizturīgs, un neticami karstumizturīga, tas mitt pasargās jūsu rokas no verdoša ūdens, tauku un eļļu līdz 160 ºc, kā arī tiešu liesmu, grili, kokogles. tas)

Izskatās arī
Ērta Garšvielas Pudele ar Elastīgu Karoti Vāku, Ideāls, lai Uzglabātu Garšvielas garšvielu maisījumi Inovatīvu Mērce Laivu Telpas Taupīšanas
€10.30 €7.21

(apraksts: pārdošanas punktiem: 【inovatīvu bagāžnieka karoti] aicina, ja ir daudz garšvielu, ar garšvielu traukus, karoti var saīsināt, lai aizvērtu vāku cieši noslēgt; kad garšvielas ir gandrīz izlietots, karoti var pagarināt, lai sasniegtu apakšā.vāku un karoti spice konteineru pieņem 2-in-1 dizains, ar karoti pievienots vāku, padarot to viegli izmantot. 【hermētiskums un mitruma)

Izskatās arī
Parastā Matcha Karoti, Matcha Scoop - Perfekts Roku darbs Tradicionālo Matcha Rīks Japāņu Matcha Tējas Sagatavošana
€4.87 €2.44

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: izmanto, lai gatavotu tēju, kad tēja tējkanna ir ne priekšā tējas karoti, lai viesi varētu skatīties krāsu tēja, laba sajust aromātu tējas, var tieši rokasgrāmata tējas katlā, tējas neietilpst mutē tējkanna. mazo veids, var izmantot arī kā lāpstu, lai padarītu tējkanna tēja , skaidrs, bambusa graudu, stabilu krāsu, vienkāršos)

Izskatās arī
1/3PCS Virtuves Silikona Siltumizolācijas Pirkstu Uzmava Cepeškrāsns, Mikroviļņu Krāsns, Siltuma Izolācija Cimdu Augstas Temperatūras Izolācijas
€0.42 €0.27

(funkcijas: pārtikas klases tpo materiāls ir drošs un nav toksisks, ka tas var būt izliekts atkārtoti bez deformācijas, anti-novecošanās (anti-korozijas, izturīgs. vienkāršs un elegants izskats, skaista un stilīga. efektīvas izolācijas ķeršanai aukstā vai karstā lietas. praktiski un izturīgi virtuves rīku. karstumizturīgas pirkstu segtu: tas ir viegli, lai iet mājās)

Izskatās arī
Vakariņas Plate Komplekts 4 Sadalīt Plāksnes 5 Nodalījumi, Plastmasas Plāksni Galda Piederumi Pieaugušajiem, Bērniem, Mikroviļņu Krāsns Un Trauku Mazgājamā Mašīna Droši
€39.56 €18.60

(vakariņas plate komplekts 4 sadalīt plāksnes 5 nodalījumi, plastmasas plāksni galda piederumi pieaugušajiem, bērniem, mikroviļņu krāsns un trauku mazgājamā mašīna droši pārtikas kvalitātes plastmasas materiāliem - 24 oz graudaugu plates ir izgatavotas no plastmasas materiāla, tie ir neiznīcināmi, viegls un pārtikas klases.mamma var dot bērniem un ģimenes mieru izmantot bļodā. lietotājam)

Izskatās arī
Placemat Wipeable 8 ar 4 Placemats + 4 Paliktņi, Placemats Mazgājams, Ūdensizturīgs PVC, nodilumizturīga Placemat
€17.76

(ideāls placemat: mūsu placemat ietver 4 placemats + 4 paliktņi.izmēru tabula mat ir 45 x 30 cm (17,7 x 11.8 gadā); diametrs-tās ir 10 cm (3.9).noslaucīt tīru placemat ir izgatavots no 70% pvc + 30% poliestera šķiedru materiāls, kas ir izturīgs, un tas nedrīkst deformēties.placemats var ne tikai efektīvi aizsargātu jūsu galdu no skrāpējumiem un traipiem, bet arī paplašināt dzīves tabula, kas ir videi draudzīgi)

Izskatās arī
Kafijas Aparātu Tīrīšanas Birste Ar Karoti Instrumentu Komplekts Espresso Mašīna Grupas Vadītājs,Iepakojumā 3,Melns
€5.07 €3.85

(koka coffe suka: šī birste ir pievilcīga koka rokturi un izmanto garas, izturīgas šķiedras, lai attīrītu dziļi.mazā birste ir ideāls veids, kā nokļūt visu maz kaktiem.arī var izmantot pulvera savākšanu un tīrīšanu.cepšanas, vārīšanas, grila. coffe machine suka: ideāls tīrāku un tīrīt savu grupu galvu uz jūsu espresso automāts.unikālo dizainu un ūdens novirza spuras saglabāt jūsu rokas)

Izskatās arī
Kempings Restes, Plīts Daudzfunkcionāls Grils Plīts, Grils Galda Smēķētājs Grilu Korejas Barbecue Grilu Kempinga Piederumi
€53.90 €26.95

(aizzīmju punktiem: 1. viegli set-up: ietaupiet laiku ar šo kokogļu grila restes ir noņemams dizains.instalējiet to viegli tikai dažas minūtes, neizmantojot instrumentus.veikt to bez piepūles un iztīriet to bez piepūles. 2. plaša lietošana: ņem savu āra cooking, lai nākamajā līmenī ar šo kokogļu grila restes.vai jūs esat alus tēja, apkures augšu pārtikas vai degošas uguns, tas ir ideāls)

Izskatās arī