Cena €24.70 €49.40

Pilns apraksts

Aizzīmju Punktiem:

1、Ērtu Atbalstu: Terases Krēsla Spilvens, nodrošina ērtu atbalstu jūsu ķermeņa, viegli atgriežas sākotnējā stāvoklī, kad jūs stāvat, piepildīta ar jaunu augstu izturību poliestera šķiedru pildījumu.

2、Spilgtas Krāsas: šūpuļkrēsls Sēdekļa Spilvena ir izturīgs un nav viegli izbalināt, kas atspoguļo ilgstošu krāsu saglabāšanu, mirst daudz ilgtspējīgākā veidā.

3、neslīdoša Materiāla: Šūpojot Krēslu Spilveni ir paredzēti, ar kaklasaiti siksnas viegli stiprinājums, kas attēloti ar neslīdošu pamatnes materiāla, viegli pievienot stingri šūpuļkrēsls.

4、Viegli Tīrīt: šūpuļkrēsls Spilventiņi ir mašīna mazgājams siltā ūdenī, ir ilgāks kalpošanas laiks, un ir atgriezeniska izmantot no abām pusēm, pilnībā atjaunoja savu sākotnējo formu pēc mazgāšanas un žāvēšanas.

5、plašais Pielietojums: Lounge Krēsls Spilvens ir ideāls, lai jūsu dzīvojamā istaba, kabinets, guļamistaba, gan āra terases, savietojams ar lielāko šūpuļkrēsli, un stilīgu dāvanu ģimenei.

Apraksts:

Augstas atsitiens pildījumu, mīksts un ērts, ilgs kalpošanas laiks.

Spilvenu ir kaklasaiti siksnas un neslīdošu pamatni, lai saglabātu to drošā vietā uz krēsla.

Krēsla spilvenu var izmantot reversibly abās pusēs.

Specifikācija :

Nosaukums: Šūpuļkrēsls, Sēdekļa Spilvena

Materiāls: augstas noturības poliestera fiberfill

Kā rūpēties:

- Mašīnu mazgāt siltā.

- Karājas nožūt.

- Veļas sausa.

- Nelietojiet balinātāju.

- Nav sausas, tīras.

- Nav dzelzs.

Labākais veids, lai pagarinātu dzīves jūsu krēslu spilveni ir to tīrīt regulāri un glabājiet to vēsā, sausā vietā telpās vai uzglabāšanas soma vai uzglabāšanas kaste, kad to neizmanto.Pārliecinieties, ka uz spilvena ir pilnīgi sausa, pirms uzglabājot to.

Iepakojums Saraksts:

Šūpuļkrēsls Sēdekļa Spilvena * 1

Piezīmes :

Pateicoties gaismas efektiem un kameras leņķi, krāsu objektu, un, kas redzams attēlā var būt nianse.

Sakarā ar manuālo mērījumu, tur varētu būt tolerance produkta izmērs.

Specifikācijas

  • Stils: Klasisks Stils
  • Modeļa Numurs: Šūpuļkrēsls Spilveni
  • Veids: Roku Balsti
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Izmantošana: SĒDEKLIS
  • Unpick un Mazgāt: Nav noņemami un Mazgājami
  • Modelis Tips: Cietie
  • Iezīme: Ūdensizturīgs
  • Iestatīt Tipu: no
  • Materiāls: Poliestera / Kokvilnas
  • Uzpildes: KOKVILNAS
  • Forma: Taisnstūra

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Santoro Mājas Ieejas Mat Mājas Apdare Anime Paklāju Pasūtījuma Paklāju Guļamistabai Pārklāji Virtuves un Mājas Objektus Dzīvojamās Istabas Paklāji Pēdu
€19.53 €13.09

(izmērs: 40cm*60cm; 15.7 x 23.5 ; materiāla apraksts: 100% poliestera, flannelette auduma, neausts gumijas bāzes, biezums 0.8 cm; produkta īpašības: viegli tīrāms, apkopes, nokratīt no netīrumiem, noņemt zābaki, sniega, dubļu, smiltis, zāle, lapas un putekļus, vidēja biezuma, ne karmena, spēcīgs un izturīgs, kājām justies bieza un ērti, nav viegli nomest, mati, punktu, gumijas zole anti-slip,)

Izskatās arī
Japāņu stila Grīdas Paklāji Ieejas Durvis Durvju Paklāji Var Izgriezt Ieejas Durvju Paklāji Sadzīves neslīdošs Pvc Grīdas Paklāji
€142.97 €85.78

(piezīme: 1. dēļ garuma ierobežojums-loģistikas kompānija, lielāku paklāji būs iepakots salocīta veidā, tāpēc būs krokas.bet esiet mierīgi, jūs varat iet par to, vai izmantot smagu priekšmetu, bet, un laukumā pazudīs ar laiku. 2. jo produkta saite attēls ir attīrīts, attēlu, krāsu paklājs būs mainīties atkarībā no fotografēšanas leņķa un apkārtējo gaismu, un tur būs maz krāsu)

Izskatās arī
Pleds dīvāns Ceļa segas silti ziemas gulta segtu mest segu Dekoru boho siltu vilnas Nordic augu Mīksta un matains lapu
€26.35 €13.17

(pasūtījuma flaneļa mest segu personalizētu vilnas segas dīvāns dāvanu pielāgota diy dropshipping drukāt pēc pieprasījuma materiāls microfiber poliestera audums, ūdensizturīgs izmantošana mest segu , dīvāns vāciņu , mest uz dīvāna un krēslu funkcijas pielāgoto dizainu , super soft & warm , gluda , portatīvo , anti pilling , bez krāsas izbalināt , mašīna)

Izskatās arī
Ziemassvētku Dekoratīvā Spilvena Segums Dīvāns Biroja Sēdekļa Spilvena Jauno Gadu Mājas Dekoru Svētku Dāvanu 45x45cm
€5.94 €3.57

(laipni lūgti manā veikalā! sadzīves vairumtirdzniecības un globālā pārdot rūpnīcas cenu un bezmaksas piegādi katru nedēļu jaunas ielidošanas augšupielādēt izbaudiet jūs iepirkšanās laiks. piezīme: šis produkts ir vienpusējs raksts. produkts: 100% pavisam jaunu spilvendrāna (spilvens nav iekļauts) izmērs: 40*40cm(16 collas * 16 collas) 45*45cm(18)

Izskatās arī
2/4GAB Bohēmijas Abstrakto Stilu Ziedu Augi Ūdensizturīgs gaisa Spilvena Vāka Mājas Apdare 40/45/50/60/66cm Spilvendrāna
€23.62

(īpašības: ūdensdrošs materiāls: kokvilnas un lina(double-sided printing) forma: kvadrātveida, taisnstūra, izmērs: 2 x ir 2 spilvendrānas, ×4 ir 4pc spilvendrānas. (spilvens iekšējo nav iekļauta) 12*20 collu=30*50cm ; 16*16 collu=40*40cm ; 18*18 collu=45*45cm 20*20 collu=50*50cm ; 24*24kas=60*60cm ; 26*26in=66*66cm attiecas uz: šie ūdensizturīgs spilvendrānas ir)

Izskatās arī
S-Karikatūra SpongeBob Patrick Star Mīksta Plīša Segas,Flaneļa Segu Mest Segu, lai Dzīvojamā Istabā, Guļamistabā Gulta Sofa Cover Bērns
€74.39 €37.19

(sveiki, cienījami klientu, laipni lūgti mūsu veikalā: integritāti pirmais, kas apkalpo katru klientu, labi, un cenšas, lai nodrošinātu visvairāk personalizētu un izmaksu ziņā efektīvi produkti par katru klientu, ir mūsu mērķi: mēs atbalstām nometiet kuģniecības , vairumtirdzniecības pielāgošanas un personalizētu diy dizains.ja jums ir kādi dārgakmeņi un skaistu attēlu, ka jūs vēlaties, lai)

Izskatās arī
Pļavas Galvaskausi Filiāles Segas Ziemā Silts Kašmira Segu Biroja Dīvāns Mīksts Mest Segas Bērnu Gultas Pārklājs
€74.45 €45.41

(laipni lūdzam seeyou veikalā produkta apraksts: stils: mīkstu segu, biroja paklāja, dīvāna segu, nap segu gadījumā sezona: pavasaris, rudens, ziema krāsa: kā parādīts attēlā kļūdu kontrole: ± 1% izmēri: 100 * 125cm,125 * 150cm,125 * 200cm,150 * 200cm iepakojums: opp maisā + iepakojums piezīme 1. kā gaismas efekti, krāsu objekti, varbūt)

Izskatās arī
Japānas Stila Spēle Sacīkšu Gobelēns Karikatūra Atdzist Sacīkšu Auto Gobelēns Neona Nakts Gobelēns Sienas Karājas Guļamistabai Mājas Dekoru
€40.84 €20.42

(ja jūs vēlaties vairāk stilu, jūs varat sūtīt man jūsu fotogrāfijas, jebkura veida foto,bilde,attēls,zīmējumi,mākslas darbs var būt eaily darīts. jūs varat izdrukāt attēlu, kas jums patīk tiešsaistē vai fotogrāfiju jūsu mājdzīvnieki, jaunā rasējumi savu mākslas darbu. tas ir tik vienkārši, kā izdrukas uz papīra!! plssend mums skaidru priekšstatu pirms izveidot pasūtījumu.(augstākas)

Izskatās arī
Auto Saulessargs Jumta Automašīnas Saules Ēnā Aizsargs Saulessargs Vasaras Sauli Interjera Vējstikla Aizsardzībai Piederumi Auto Tonēšana
€14.15 €9.90

(2. izturīgs karkass struktūra: 10 izturīga skeleti un stabilu atbalsta nodrošinātu izturību auto saulessargs. 3. siltuma un saules aizsarg: bloķē ultravioleto staru ietekmi, efektīvi uzturētu temperatūru salonā, un turēt auto foršs.tajā pašā laikā, tas var efektīvi aizsargāt instrumentu paneļa un sēdekļa spilvena jūsu auto no izbalēšanas un plaisāšanas. 4. viegli lietojams: tas ir salokāms)

Izskatās arī
Ziemassvētku Eglīte, Sniegavīrs Virtuve, Gaitenis, Balkons Stīgas Dekori Paklāji Vannas Istaba Ar Neslīdošu Grīdas Paklājs Guļamistabā Paklāja, Ziemassvētku Rotājumi
€19.81 €9.91

(produkta priekšrocības: (1) mīksts un ērts, laba gaisa caurlaidība un anti-static. (2) netīrs un viegli tīrāma bez fedings, var mazgāt ar mašīnu vai roku (3) sastāvdaļas, kas ir drošas un videi draudzīgas un nav kaitīgas vielas, kas nav kaitīgas cilvēka ķermeni un mājdzīvniekiem (4) labas slīdes pretestību, aizsardzības grīdas, izturīgs ilgu glabāšanas laiku (5)malām)

Izskatās arī
Pirkstu Skaistumu Mandala Mēness Kvadrāts Sienas Karājas Gobelēns Mākslas Mājas Dekoru Apdare
€14.61 €10.52

(laipni lūgti manā veikalā! sadzīves vairumtirdzniecības un globālā pārdot rūpnīcas cenu un bezmaksas piegādi, katru nedēļu jaunas ielidošanas augšupielādēt izbaudiet jūs iepirkšanās laiks.motīvs: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes šis produkts nāk dažādos izmēros, lūdzu, izvēlēties izmēru, jums ir nepieciešams, universāls un stilīgs dekoru jebkurā telpā vai)

Izskatās arī
Karikatūra Gudrs Kucēns Jēra Vilnas Segu Mūsdienu Vienkāršu Biroja Vsp Vāks Mājas Dīvāns Gadījuma Ceļa Sega
€73.25 €36.62

(materiāls: jēra vilnas izmēri: 100*150cm krāsa: kā parādīts attēlā iepakojums saraksts: 1 * sega gadījumā aina: mājas, iet ārā, biroja, auto, un tā tālāk)

Izskatās arī
Ziemassvētku Poinsettia Virtuves Microfiber Vafeļu Dvielis Sadzīves Salvetes Lupatas, Trauku Auduma Piederumi Tīrīšanas Rīki, Izolācijas Starplika
€77.91 €31.16

(laipni lūdzam decembris veikalā! produkta apraksts: (1) microfiber tīrīšanas audums ir spēcīga ūdens absorbciju. (2) daudzfunkcionālā: to var izmantot kā lupatu, tēja, dvieļu, trauku lupatu, virtuves tīrīšanas audums un stiklu tīrīšanas audums, utt. (3) personalizēto custom print virtuves trauku dvieļi, šie dvieļi izturīgs un spēcīgs, lai visus mājsaimniecības darbus. (4))

Izskatās arī
Cute Kaķi, Mest Segu Kaķa Ķepa Drukāt, Segas Bērniem, Meitenes, Zēni, Sievietes Guļamistaba Dekori Karikatūra Mājdzīvnieku Vilnas Sega
€28.02 €14.01

(profesionāls dizains: mūsu milzu segas iespēja vairāk reāli modeļi un ērtu vienslāņa dizainu, padarot to mīkstu un siltu segu ļoti patīkams, ja ietin iekšā. izmērs un materiāls: atšķirībā no citiem segas, tas swaddling segu izmanto augstas kvalitātes flaneļa audums no 300 grami uz kvadrātmetru.ultra mīkstas segas var izmantot kā nodilumizturīga segas, dīvāna, segas, gultas segas, ceļojuma segas,)

Izskatās arī
Valentīndienas Mīlestības Eikaliptu Rožu Mūsdienu Zālē Aizkari viesistaba, Guļamistaba, Logu Aizkari, Paneļu Aizkari
€49.38 €34.56

(laipni lūgti mūsu mājas veikals 135w x 230h(cm) x2 : 2 gabals 135cm, platums x augstums 230cm aizkaru 135w x 60h(cm): 1 gab 135cm, platums x augstums 60cm aizkaru gluda, mīksta , viegli tīrāms materiāls: poliesters krāsa: kā parādīts attēlā iepriekš ēnojumu vērtētu šo materiālu ir tikai 1-40% piezīme: krāsa ir mazliet atšķirīga, jo dažādu monitoru.lūdzu, salīdzināt sīki izmēri ar jums, pirms)

Izskatās arī
Priecīgus Ziemassvētkus Autiņu Santa Claus Papīra Autiņi, Autiņu Mājās Ziemassvētku Puse, Galda Rotājumi Ziemassvētku Un Jaunā Gada
€8.33 €4.16

(šie santa claus-iespiests salvetes ir ļoti absorbējošs un maigs, kas izgatavoti no neapstrādātas koksnes celulozes.ideāls ķeršanai soda noplūdes laikā jūsu brīvdienu pulcēšanos.pieņemamu cenu salvetes, kuras pievienot svētku garastāvoklis, lai jūsu galda uzstādīšana! specifikācijas: nosaukums: iespiesti santa salvetes stils: ziemassvētku sērija materiāls: neapstrādātas)

Izskatās arī
Kokvilnas Audumi, Galda Audums Mazgājams Ziemassvētku Galdauts, Kāzu Svinības, Ēdināšana, Banketu Jauno Gadu Apdare Luxuriou TableCover
€32.07 €16.03

(kokvilnas audumi, galda audums mazgājams ziemassvētku galdauts par kāzu svinības, ēdināšana, banketu jauno gadu apdare luxuriou galda segumu forma: kvadrātveida vai taisnstūrveida krāsa: solid krāsa produkta informācija materiāls: 100% kokvilna stils: korejas galdauts var izmantot galda, lai uzlabotu mājas stils, un tiek izmantots arī kafijas galds, galdi galdauts,)

Izskatās arī