Cena €6.42 €10.69

Pilns apraksts

Apraksts:

Peldt Pleznas ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāla, perfektu dāvanu izvēli, kas var plaši izmantot.

Funkcijas:

1. Unikālais Dizains: pieņemot īstermiņa asmens fin dizains, kas palīdz jums veidot spēcīgāku un ātrāk šautriņas.

2. Augstas kvalitātes Materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes PP un TPR materiāla, viegls, spēcīgs, izturīgs, un nav viegli lauzt.

3. Plaša Pieteikumi: ļoti piemērots baseins izmantošanu, peldēšanas apmācība, snorkeling un peldanu.

Specifikācijas:

Nosaukums: Peldt Pleznas

Materiāls: TPR

Mērķis: peldēšana, snorkeling

Pazīmes: īss pleznas, viegli lietot

Iepakojuma Saraksts:

1 Pāris Peldt Flipper

Piezīmes:

1. Pateicoties displeja krāsu temperatūra, fotokameras, apkārtējā gaisma, un fotografēšanas prasmes, bildes no dažiem produktiem, kas var radīt nelielas krāsu atšķirības, un krāsa, piemēro reālo objektu!

2. Lūdzu atļaut nelielas izmēru atšķirības dažādu manuālo mērījumu

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1. [ Fine Kvalitātes Materiāliem ] Viegls, spēcīgs, izturīgs, un nav viegli salauzt vai deformēties, Peldt Pleznas ir izgatavotas no augstas kvalitātes TPR materiāliem ar augstu elastību, paceļot ūdens spēcīgi un elastīgi, un jūs varat baudīt peldēšana un snorkelēšana.

2. [ Komfortu Valkāt ] Palīdzot jums veidot spēcīgāku un ātrāk peld kicks, ja snorkeling un peldanu, elpošanas Trubiņa Spuras Vīriešiem ir pieņemt viegls dizains ar mīkstu ergonomiskas kāju kabatas un īsā asmeņa, nodrošinot jūs ar lielisku komfortu.

3. [ Rafinēta Peldēšana Partneris ] Pieņemot unikālu open toe un atdzist ar liesmu formas linuma acs pēdas pacēluma, dizains, Viegls Zemūdens Spuras ir ideāls peldēšanas partneris, lai samazinātu nogurumu un novērš krampjus, palīdz samazināt šķēršļus un padarīt jūtaties ērtāk un elpojošs.

4. [ Ģeniāls Dizains ] Palīdzot jums veidot spēcīgāku un ātrāk šautriņas, Īsā Peldēšana Spuras ir aprīkots ar mīkstu pilna kāju kabatas pagarināts komfortu un drošu fit, kas ir paredzēti, forma īsu asmeni fin.

5. [ Plašu ] Piemērots vīriešiem, sievietēm, jauniešiem un citiem pēdu tipiem, arī niršanai (Free Diving Pleznas ir ļoti piemērots baseins izmantošanu, peldēšanas apmācība, snorkeling, un peldēšana var izmantot ar ūdeni, kurpes un ūdens zeķes, kreiso un labo spuras ir vienādi.

Specifikācijas

  • Vecums: Pieaugušie
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Silikona

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Jauns Zemūdens Niršanas Rokturi Bāra Niršanas ar Akvalangu BCD Rīkoties Bārs-Pirmais Posms Viegla, Izturīga, Lai Peldēšana
€22.67 €7.19

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot *niršana, daivings, bcd rīkoties bārs-pirmais posms viegla, izturīga, lai peldēšana zemūdens niršanas rīkoties bārs-pirmais posms ir izgatavotas no augstas kvalitātes ss316 materiāla, izturīga, viegla un izturīga. *labi rezultāti fiksēti apkopes. *zemūdens)

Izskatās arī
Piepūšamās Paddleboard Mugursoma Stand up Paddle Board Ceļojumu Soma, Mugursoma Pieaugušo Premium Piederumi Pārvadātāja Kajaku sērfošanas dēli
€9.07 €5.44

(apraksts: universal fit: 42cmx30cmx92cm/16.54inchx11.81inchx36.22inch, bradāt dēļi mugursoma ir bradāt dēļi, ar regulējamo plecu siksnu. izturīgs materiāls: soma ir izgatavota no augstas kvalitātes pvc, nodiluma izturīgs, elegants izskats un viegla. dizains: somas papildus rokturi pikaps, pārvadāt, vai pakārt to uz augšu, ja jūs esat ceļojumā, ir polsterētas plecu siksnas ar lielu regulēšanas)

Izskatās arī
UPSURF FCS 2 Twin Spuras PRIEKŠSĒDĒTĀJA Ķīļa Spuras Augstas Veiktspējas Stikla Vējdēlis Spuras Raibs Sērfošanas Dēlis Dvīņu Quilhas Keels Sānu Spuras
€79.85 €39.92

(detaļas dvīņu spuras ražo ārkārtas disku un ātrums,un manevrēšanas twin fin izveidota. ieteicama visiem, kuģa tipu, ieskaitot zivis, funboard un twin fin dēļi. iepakojuma tostarp : twin spuras izmērs : m. (kā izmēra attēlu ) piezīme : spuras plug nav includ !)

Izskatās arī
Jauns Zemūdens Niršanas Trubiņa Iekārtas Lamatas Mobilo Ventilators Atbalsta Visdziļāko To10M Laiks 2.7-5H
€732.91 €586.33

(jauns zemūdens niršanas trubiņa iekārtas lamatas mobilo ventilators atbalsta visdziļāko to10m laiks 2.7-5h)

Izskatās arī
Jauns 350*8*8mm Niršanas Stick Indikators Stick Ar Siksnu Alumīnija Sakausējuma Ērti Trokšņa Veidotāja Tvertne Klauvēkli
€5.25 €2.10

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla * * šīs niršanas indikators stick ir funkcijas, piemēram, mērīšana, norāde, sitamie izruna, peldspēju atbalstu, utt.tas ir multi-funkcionāla un praktiska nelielu objektu, viegli veikt apkārt *to var aizstāt rokās, lai izpētītu dažādus nezināmas radības uz jūras)

Izskatās arī
Aizdares Āķis Grozāmos 103*45mm 316 Nerūsējošā Tērauda Par 48g Skrūvju Ūdenslīdēju Acu Karogu Āķis Keyring Zemūdens Snap Jaunākās
€4.78 €2.06

(produkti displeja --> produktu apraksts --> aprakstīt: * brand jaunu un augstas kvalitātes * izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska *viegli lietojams, 316 nerūsējošā tērauda materiāla, izturīgs, nav rūsas * piemērojams gadījumos: niršana, āra, mājdzīvniekiem, u.c. specifikācija: *materiāls: 316 nerūsējošais tērauds *krāsa:)

Izskatās arī
Vīriešu Peldēt Šorti Peldkostīmi Riepas Žāvēti Ātri Valdes Peldvietu Peldkostīmu Vīriešiem, Peldēties Uzvalku Aukliņu Bikses Ar Kabatām 2023 Sporta
€4.40 €0.45

(modname=ckeditor vīriešu peldēt šorti peldkostīmi riepas žāvēti ātri valdes peldvietu peldkostīmu vīriešiem, peldēties uzvalku aukliņu bikses ar kabatām 2023 sporta)

Izskatās arī
JUNHAIINS DiveShark Rūdīts Stikls Freediving Maska Snorkeling Komplekts Salokāms trubiņa J-tipa ar Kameras Kronšteinu
€78.44 €73.84

(okeāns, divers ir ierobežotas, jo viņu kustībām, tāpat kā zivs, atstājot ūdeni.tātad, ja cilvēks ir saimniecības gopro kameru savā rokā, viņi nevarēs, lai rezerves, lai viņu rokās, lai brauciena attālumā jebkuru haizivis vai delfīnus, kas nāk, lai netraucētu tos.tāpēc, gopro niršanas brilles ir parādījušies.tas ir niršanas brilles ar iebūvētu gopro kameras bāzes, kas var uzņemt fotogrāfijas bez)

Izskatās arī
Bērniem, Pludmale, Aqua Kurpes Quick-Sausā Ūdens Sporta Čības, Ne Slīdēšanas Basām Kājām, Joga Zeķes Zēniem, Meitenēm, Niršanas Apavus Brienot Peldēšana
€10.92 €8.73

(kā izvēlēties pareizo izmēru? 1.izmēriet savu pēdu garumu, kā foto. 2.atrast mums izmēri no izmēra diagramma ar savu pēdas garumu! 3.lūdzu, nav pasākums, zolīte garums,tas ir atšķirīgs no kāju garuma. piezīme: 1.mērījumi ir maksimālais izmērs, lūdzu, ļaujiet, kļūdas par ± 5mm .salīdziniet ar izmēru diagrammas ar kājām garums uzmanīgi pirms pasūtīšanas. 2.lūdzu,)

Izskatās arī
Jauns-Portatīvo Baseins Vakuuma Lai Virs Zemes Baseins Ar Sukām Un Maisa, Spa džakuzi,Piepūšamie Baseini&Strūklakas(ASV Standarts)
€18.04 €13.35

(jauns-portatīvo baseins vakuuma lai virs zemes baseins ar sukām un maisa, spa džakuzi,piepūšamie baseini&strūklakas(asv standarts) šis mini baseins vakuuma tīrīšanas komplekts ir izgatavots no premium un augstas kvalitātes plastmasas materiāla, kas nodrošina maksimālu izturību.tas ir ideāls, lai virs zemes baseins, peldēšana muļķis, rāmis piepūšamie baseini, piepūšamās baseins, dārzs, spa, džakuzi,)

Izskatās arī
Vējdēlis Vārstu Adapteri Daudzfunkcionāls Bradāt Valdes Uzpūst Adapteri Uzstādīt Gaisa Sūknis Uzpūst Savienotāji Komplekts
€5.57 €3.28

(apraksts: nosaukums: vējdēlis vārstu adapteri materiāls: neilons+sakausējuma apaļā apvienotās: piemērots piepūšamās gultas un piepūšamās ūdens tvertnes kvadrātveida apvienotās: piemērots sup airi, utt. iepakojuma saraksts: vējdēlis vārstu adapteri x 1 mazo uzgriežņu atslēga x 1 gaisa sprauslas x 4 piezīme: dažādi displeji)

Izskatās arī
31x Kajaku Kanoe Enkura Ratiņu Komplekts 9M Virvju Takelāžas O Gredzenu Montāžas Aparatūra
€17.39 €9.57

(apraksts: 【tips] aicina : 31pcs kajaku kanoe enkura ratiņu komplektu, viegla montāža. 【kajaku piederumi set] aicina : ieskaitot 1x 30ft virvi, 1x zig zag radžu, 1x takelāžas o ring, 2x karabīne, 2x skriemeļi, 4x kajaks pad acīm, 8x m5x25mm skrūvi, 2x m5x30mm skrūves,10x m5 riekstiem. 【izturīgs materiāls] aicina: jūras kajaku kanoe enkura ratiņu komplekts ir izgatavots no pp, metāla)

Izskatās arī
Kajaku Airi Turētājs Ilgstošu nodilumizturīga Kajaku Airi Bāze Kanoe Laivu Airi Valdes Klipu Turētājs Kajaku Piederumi
€7.16 €2.44

(svarīga informācija materiāls:neilons iepakojuma lielums: l: 8.6 cm/3.39 , w: 8.2 cm/3.23 , h: 2.2 cm/0.87 (apm.) apskats: šo kajaku airi turētājs ar izturīga struktūra un nodilumu var sasniegt ilgtermiņa lietošanai un nav viegli deformēties vai salauzt.jūs varat instalēt to viegli. šo kajaku airi turētājs, kam piemīt augsta izturība, ir ideāls aksesuārs kajaks,)

Izskatās arī
Apmācība, Sērfošanas Fingerless Ir Unikāla, Guļamistaba, Viesistaba, Mājas
€7.77 €4.97

(nin668 apmācība, sērfošanas fingerless droša un izturīga, biroja, auto, dīvāns nin668 objektu specifikācija: produkta apraksts funkcijas: neoprēna cimdi ūdens izturības treniņa palīdz toni un nostiprina muskuļus webbed pirkstiem iegūt lielāku dzinēju izmantojot ūdens pirkstiem dizains četri veidā stiepjas atpakaļ šūts ar ūdeni)

Izskatās arī
Niršanas Maska, Brilles Uzglabāšanas Kaste Niršana, Snorkelēšana Uzstādīt Daudzfunkciju Sejas Segtu Trubiņa Rāvējslēdzēju Gadījumā, Zemūdens Peldēšana
€1.65 €0.77

(funkcijas: premium materiāls: niršanas brilles uzglabāšanas kaste ir izgatavota no premium eva, kas ir nodiluma izturīgs ilgi lietot. turēt drošā: niršanas brilles uzglabāšanas kaste funkcijas, rāvējslēdzēju un sprādzi, kas var saglabāt savu niršanas brilles droši. viegli lietojams: niršanas brilles uzglabāšanas kaste ir viegli izmantot, un jūs varat tērēt mazāk laika fussing ar)

Izskatās arī
2MM Neoprēna Wetsuit Vīriešu Surf Zemūdens Niršanas Tērps, Aprīkojums Zemūdens Zvejas Spearfishing Kitesurf Peldkostīmi hidrotērpu Iekārtas
€36.62 €29.30

(modname=ckeditor apraksts izcelsmes valsts: ķīna materiāls: 90% scr neoprēna un 10% neilons biezums: 2mm izmēri: s–3xl iepakojuma saturs importa neoprēna: silts, elpojošs un ātri žāvēšanas, palīdzēt uzlabot peldēšanas ātrumu un samazinātu velciet ūdens. sadalīt divos gabalos dizains: wetsuit top niršana ar kapuci un wetsuit veste bikses, kā bildē redzams,)

Izskatās arī
Metāla cam Sprādzes Sprūds Sprādzes Stiprinājums ar Skrūvēm Jostas Piederumi Slēdzenes Smaiļošana Sērfinga Auto Jumta Bagāžnieks Sērfot Bagāžas
€5.65 €3.50

(apraksts: tips: sasaista siksnas cam sprādzes materiāls: izgatavots no 304 nerūsējošā tērauda, izturīgs, spēcīgs, un laba izturība. augstu kvalitāti-unikālo dizainu, precizitāti liešana, vienmērīgu izskatu, ilgs kalpošanas laiks. plaši izmantots: metāla sprādzes ir piemērots jumta saites uz leju ar kajaki, kanoe, utt. vienkārša lietošana: viegli pievilkt un viegli)

Izskatās arī
Silikona Fin Apsaimniekotājiem - 2gab | Droša & Ērtu Siksnas Peldēšana, Niršana ar akvalangu, Snorkeling
€9.16 €2.89

(apraksts: - 1 pāris silikona fin apsaimniekotājiem, mīksta un augstas elastības. - viegli un ērti valkāt - cieši pieguļošas silikona ar tieši tik daudz stiept, lai ietilptu vairāk, bet pietiekami uzturas jauda, lai saglabātu jūsu fin par - piemērots snorkelēšana, daivings, peldēšana spuras pleznas nosaka, novērstu to slīdēšanu ārā. izmēri: s: 6cm/ 2.36 diametrs,)

Izskatās arī
Zemūdens Niršanas Vilcināties Japāņu Nerūsējošā Tērauda Tehnisko Virves Turētājs Pozicionēšanas Caurumu Stiprinājuma Sprādzes Niršana Ar Akvalangu
€5.05 €3.59

(specifikācijas: 100% jauns un augstas kvalitātes nosaukums: stiprinājuma sprādzes izmērs: aptuveni 68*18*2mm materiāls: nerūsējošais tērauds krāsa: sudraba svars: apmēram 9,5 g piemērots bīdāmās sprādzes niršanu pretsvaru jostas turētājs. nerūsējošā tērauda materiāls, izturīgs, gaismu, anti-korozijas. efektīvi novērš nejaušas atbrīvojot)

Izskatās arī