Cena €0.89 €1.37

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda materiāli, praktiska un izturīga.

6 dažāda izmēra un konfigurācijas, lai atbilstu dažādām vajadzībām.

Katru pincetes ir plastmasas aizsargājošu uzmavu, lai izvairītos tip šo pinceti.

Šie pincetes, var pielāgoties ilgtermiņa darbu ar izskatu gludas līnijas un smalko apstrādi.

Var izmantot sīkās skropstas, uzlīmes, urbšana, modelēšana un fiksētas dažādas mazas sastāvdaļas nepieciešams piestiprināt.

Specifikācijas:

Materiāls: Nerūsējošais Tērauds

Izmērs: aptuveni 11.6-13cm/4.57-5.12 collas

Krāsa: Rozā/Zilā/Zaļā

Komplektā Ietilpst:

6x/Set Pincetes

Piezīme:

1.Lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā. 2.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: OOTDTY, OOTDTY
  • Funkcijas: Antimagnetic
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ģitāra Fret Crowning Luthier Failu Šauru Dual Līderi Rīks
€5.06 €3.38

(fails ir tāda pati iesniegšanas izmērs gan 2 malām. ilgi iesniegšanas virsmas un gumijas rokturis ērtai lietošanai. noderīgs instruments, lai ģitāra. šauras fret crowning fails pēc izlīdzināšanas. specifikācijas: posteņa nosaukums: ģitāra failu materiāls: metāla postenis izmērs: 18.5 x 1,5 for cm/7.28 x 0.59 collas malas faila izmērs: 8.3 x 0.4)

Izskatās arī
Dubultā Galvu Uzgriežņu Atslēgas Self-Pievilkšanas Uzgriežņu Atslēga Un Torx Atslēgu Daudzfunkcionāls Remonts Griežamo 1/4 Collas Universālais Dubultā Vadītājs
€17.13 €8.57

(šī dubultā gala uzgriežņu atslēgu lepojas ar ilgu lietošanas mūžu un ir ērts demontāža un apsaimniekošana.ar mazo izmēru un izliektu rokturi, to ir viegli izmantot šaurās telpās.180 grādu grozāms galvas padara tas ir universāls līdzeklis jebkuru projektu. nosaukums: ieloces uzgriežņu atslēgas materiāls: tērauds produkta izmērs: aptuveni 9.8x2x1.8cm/3.86x0.79x0.71 collas svars:)

Izskatās arī
Jaunas Auto Eļļas Filtra Uzgriežņu atslēgu Klp Ligzda 36mm 3/8" par X5
€3.45 €2.34

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls:metāla krāsa: melna krāsa: melna specifikācija: izmērs: 36mm,6-punktu funkcijas vanādija tērauda un 3/8 square . šo automobiļu rīka top par piemaksu līniju zemu metriskās eļļas filtra vāciņš kontaktligzda ar izmēru 36mm. iesniegšanai ; daudzums: 1gab. piezīme: jo atšķirība)

Izskatās arī
Rokas Urbji Partijas Vadītāja Partijas Vadītājs Augstas izturības triecienizturība Magnētisko neslīdoša Krusta Skrūvgriezi Augstas Kvalitātes
€5.97 €2.87

(motīvs: 1. piemērots spēcīgu ietekmi un augstas stiprības skrūves-vadītāja darbības, piemērots skrūvgrieži/elektriskie skrūvgrieži/rokas urbji, jo īpaši attiecībā uz ietekmes skrūvgrieži 2. triecienizturība, mazliet cietība ir augsta kā 62hrc, un garums ir palielināts, lai absorbētu griezes momenta, lai samazinātu kaitējumu, un tas ir viegli iekļūt tērauda plāksnēm, koka, un kā ar)

Izskatās arī
14PCS Torx Skrūvgriežu daļas 1/4 Collas Hex Kāta Elektrisko skrūvgriezi Zvaigžņu Bitu Kopa Ar Caurumu Magnētisko Komplekts 25mm T20 T5 -T40
€2.86 €1.42

(funkcijas: *izmantojot progresīvas leģēta tērauda, kopumā indukcijas cietēšanas, nav viegli valkāt. *tas ir noderīgi, lai darbotos elektroniskās ierīces, ideāls elektriķis, mehāniķis un remonta darbi. *standarta kāta diametrs, 6.35 mm pretējā pusē sešstūra kātu, 1/4 standarta kāta diametru, piemērots visu veidu pneimatiskie skrūvgrieži, elektriskie skrūvgrieži, un uzlādējams)

Izskatās arī
Magnētisko Ietekmi Skrūvgriezis Bitu B01 Krusta Vadītājs Anti-slip Ūdensizturīgs 50/75/110/150mm Elektrisko Urbi Elektriķis speciāli Instrumenti
€1.33 €0.97

(funkcijas: *termiski apstrādāts, izturība un augstas cietības, nav viegli valkāt. *profesionālās urbju komplekts, kas izgatavots no s 2 leģēta tērauda, labi veikts un grūts, naglas.cietība var sasniegt hrc 60 grādiem. piemērots elektriskie urbji ar ātruma kontroles ierīci, elektriskie skrūvgrieži, un rokas, skrūvgrieži. * sasniedz garu urbi dzīvi. *niķeļa pārklājumu)

Izskatās arī
SK5 Tērauda rokas zāģu Dubultā Griezīgs Japāņu rokas zāģu Elastīga rokas zāģu Kokapstrādes
€16.08 €8.20

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes double-sided mazo rokas zāģu ar taisnu rokturi ir mazs un viegls, piemērots naudas sods griešana un sīkas detaļas darbiem. izgatavots no sk5 tērauda, un zāģēšana, zobi tiek apstrādāti ar augstas frekvences rūdīšana mašīna, un cietību var sasniegt hrc60-63 grādiem. labu izturību un stipru nodilumu.asumu griešanas)

Izskatās arī
M5 M6 M8 30PC Vītnes Remonta Rīku Komplekts Skrūvju Piedurknēm Pieskarieties Atjaunotājs Pieskarieties un Mirst, Uzstādīts Metriskās
€20.20 €10.09

(m5 m6 m8 30pc vītnes remonta rīku komplekts skrūvju piedurknēm pieskarieties atjaunotājs svars: 65g)

Izskatās arī
A159 Māja Neslīpēts Atslēgu sagataves Atslēdznieks Piegādēm Mājās Tukšu atslēgas
€9.84 €8.26

(piezīme: dažādu ražošanas partijas numuru, krāsu un stilu var atšķirties no attēla, un izmēru manuāla mērīšana būs nedaudz novirze, natūrā virsroku)

Izskatās arī
AT35 6PCS 1/4 Collas Hex Kāta Skrūvgriežu daļas Turētāja Paplašinājumu Bārs Keychain Skrūves Adapteris Urbt Pārmaiņas (6 Krāsas)
€9.32 €8.76

([1/4 collas hex kāta skrūvgriežu daļas turētājs]ietver 6 gabalus 1/4 hex kāta roktura keychain pagarinājuma stienis ar karājas, sprādzes, savietojams ar lielāko 1/4 ātri hex rokturi un 1/4 hex kārbas un dažādi elektriskie skrūvgrieži, rokas skrūvgrieži un urbjiem. [spēcīgu & izturīga]ar urbi pagarināšanu turētājs ir izgatavots no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma, var sasniegt maksimālu)

Izskatās arī
2gab Vadu Vīšanas Rīku Oglekļa Tērauda Cable Stripper Premium Vadu Liekās Savienotājs Urbt Vadītāja Kabeļu Vīšanas Rīku Savienotājs
€17.81 €8.90

([premium oglekļa tērauda materiāls] šo vadu tinumu rīks ir izgatavots no augstas kvalitātes oglekļa tērauda, ar cinkotām virsmām, lai pagarinātu to kalpošanas ilgumu.tas ir labs sniegums un augsta precizitāte. [manual un drill driver] cable stripper un twister rīks var būt savīti manuāli ar divām skrūvēm vai izmantoti ar elektrisko urbi.tas ir piemērots sloksņošanas un grozīties no 2gab, 3pcs, 4gab)

Izskatās arī
20 Gab. Baltas Rokas Kvarca Sienas Pārvietošanas Mehānismu Remonta Rīku Daļas
€41.01 €29.53

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! izturīgs,vienkāršs dizains,viegli veikt pulksteni ,ideāls nomaiņa izslēgt mikrofonu, kad pastaigas, augstas precizitātes, kvalitātes un lēts.piemērots bezrāmju krāsošana, diy, apkopes, mazu galda pulksteni. materiāls: plastmasas un metāla krāsa: melna + balta daudzums: 20 gab baterijas)

Izskatās arī
Vīriešu Āra Portatīvo Salokāmo Nazi Augstas Cietības Izdzīvošanas Self-Defense Tērauda Militārās Taktikas Tūrisma, Medību, Zvejas Nazi
€28.62 €12.88

(loģistikas sekošanas informāciju var apskatīt šajā mājas lapā: www.17track.net kļūsti veikala sekotāji un baudīt 2% ekskluzīvas atlaides)

Izskatās arī
Mazliet Turētāji, Skrūvgriežu Rokturis, Sadzīves Tehnikas Remonts Līdzeklis Hroma Vanādija Tērauda Skrūvgriezis Bitu Turētājs Karstā Pārdošanas
€1.07 €0.69

(funkcijas: *virsma ir pulēta un hromēts, kas efektīvi novērš rūsas un korozijas. *gumijas neslīdošu rokturi, ērtu saķeri. *magnētiskā savienojuma stienis, saites bitu nav viegli nokrist. *1/4 adapteris virsraksta, lai apmierinātu dažādas darba vajadzībām. *piemērota mēbelēm un sadzīves tehnikas remonts, utt. specifikācijas: produkta nosaukums: skrūvgriežu)

Izskatās arī
Magnētisko Gredzenu Skrūvgriežu Daļas Urbšanas Darbarīki Tērps 1/4 Collas Hex Kāta Skrūvi Mazliet Pagarinājuma Stienis Ātri Mainīt Disku Turētājs
€5.82 €3.20

(funkcijas: *izgatavots no hroma vanādija tērauda ar augstu cietību un izturību. *spēcīgs magnētiskais dizains padara skrūvgriezis bitu savienojums ir stabilāks. *mazliet pagarinājuma stienis var elastīgi pielāgot virzienu, leņķis ir 20 grādi. *piemērots 1/4 collas hex kāta skrūvi mazliet paplašinājumu, ko izmanto malas vai šaurā telpā. *piemērots instrumentiem, tādiem)

Izskatās arī
10inch Spēcīgu Knaibles Daudzfunkciju Skava Rīku Universālā Spiediena Knaibles Rūpniecības pakāpes Manuāli Fiksēta Universālās Knaibles Instrumenti
€3.78 €2.61

(10inch spēcīgu knaibles daudzfunkciju skava rīku universālā spiediena knaibles rūpniecības pakāpes manuāli fiksēta universālās knaibles instrumenti funkcijas: 1.augstas kvalitātes instrumentu tērauda materiāla, izturīgs un pārnēsājamo. 2.piliens āmura kalšanas un termiski apstrādājot, ar spēku un izturību.precīzi apstrādātiem žokļi ir ilgāks kalpošanas laiks un labāku saķeri 3.ergonomisks)

Izskatās arī
Par 22mm Cauruļu Griezējs AK Caurumu Vara un Nerūsējošā Tērauda Cauruļu Griezējs 22mm Dia ar Iekšējo Caurumu Diametrs-5mm
€4.06 €1.91

(motīvs: -asmens ir izgatavots no leģēta tērauda kalumi,vispārējā termiskā apstrāde,augstas cietības,spēcīgu griešanas spēju . -asmens virsmas melns,nav viegli nerūsē . -ideāls vara vai plānas sienas, nerūsējoša tērauda caurulēm . specifikācija: pieteikums:apgriešanai kopējo tips:universālas šķēres diy piederumi:metālapstrāde tips:leģēta)

Izskatās arī
Gredzens Durvju Skrūvgriezi Nomaiņa Uzlādes Kabelis Vadu piemērots Video Durvju zvans 2 3 Durvju Gredzens
€5.59 €3.80

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes universāls skrūvgriezis, piemērotas dažāda veida durvju, tostarp video durvju, video durvju zvans 2, professional edition. ja jūs zaudējat savu sākotnējo skrūvgriezi, šo nomaiņa, strādās labāk. to var izmantot, lai nojaukt durvju bateriju maiņu, maksa & nomaiņa, kā arī paroles atiestatīšanas piekļūst. portatīvo)

Izskatās arī
10PCS Mini Skrūvgriežu Komplekts Precision Power Skrūvgriežu Komplektu Par Rotu Remonts, Pulksteņu Remonts. Ar 6 Dažāda Izmēra
€42.48 €21.23

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! [sešus size]šis mini skrūvgriezi komplektā ietilpst 2gab phillips izmēri (#0, #1); 4gab flathead izmēri (1.4 mm, 2,0 mm, 2.4)

Izskatās arī