Cena €7.61 €10.29

Pilns apraksts

Funkcijas:

Materiāls: Visi dabas linu, kokvilnas audums, biezāka auduma, kas padara mūsu karājas tips apretētājs vairāk izturīgas un grūti, un var saglabāt savu formu arī tad, kad karājās pie sienas.

Telpas Taupīšanas: Izklaides organizētājs ar kabatām, kas var pilnībā izmantot sienas, durvis, koridoru fragmentus, skapji, sadales skapji un citas telpas, lai uzglabātu objektus, padarot savu istabu, studiju un darba telpas vairāk ir tīrs un kārtīgs.

Dizains: 4 lielas kabatas, 30*80 cm izmērā, ar 1 durvju āķa.Uzlabotā konstrukcija nodrošina lielāku kabatas, kas palīdzēs jums kārtot un organizēt vairāk lietas, nekā citiem produktiem.

Plaša Lietošana: Šo multi-purpose uzglabāšanas maisu var piestiprināt pie sienas vai novietot uz darbvirsmas, un to var izmantot aiz durvīm, kumodes, RV, vannas istaba, virtuve, kabinets, veļas mazgātava, noliktavas telpa un citās vietās, neaizņemot vietu.

Pēcpārdošanas Pakalpojumu: Ja ir kāda problēma ar mūsu produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs nodrošināsim jūs ar risinājumu ātrāko laiku.Tātad, kāpēc ne dot to izmēģināt?

Specifikācija:

Materiāls: Kokvilna kaņepes

Izmērs: 30*80cm

Piezīmes: Lūdzu atļaut nelielas pielaides izmēru dēļ, manuāla mērīšana un apgaismojums fotogrāfijā var radīt atšķirīgu krāsu, nekā reālajā.

Specifikācijas

  • Materiāls: KOKVILNAS
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Vannas istaba uzglabāšanas plaukts pie sienas piestiprinātās kosmētikas uzglabāšanas plaukts vannas istaba organizators sienas plaukts virtuves organizators Vannas istabas piederumi
€25.28 €12.64

(vannas istaba uzglabāšanas plaukts pie sienas piestiprinātās kosmētikas uzglabāšanas plaukts vannas istaba organizators sienas plaukts virtuves organizators vannas istabas piederumi)

Izskatās arī
Oxford Veļas Kavē Uzglabāšanas Bin Viegli Pārvadāt Bērnu Rotaļlietu Maisu Drēbes Grozā
€3.15 €1.67

(apraksts: izmērs: 35cmx35cmx46cm/13.78inchx13.78inchx18.11inch,super liela izmēra uzglabāšanas grozs, ko var ieņemt visu veidu citas nelielas izmaksas, piemēram, apģērbu, rotaļlietas, utt. izturīga rokturi: ar abām rokām nēsāt, viegli nest uz augšu un uz leju pa kāpnēm, veļas mazgātava galamērķa, utt. saliekams: veļas mazgātava bin var viegli salocīt uz augšu, lai taupītu vietu,)

Izskatās arī
1/2GAB Kosmetologs Aplauzums Gadījumā Sievietes Ceļojumu Portatīvo Ceļojuma Tualetes Mazgāt Piegādes Apakšveļa Ūdensnecaurlaidīgs Kosmētikas Somas Piederumi
€15.40 €9.24

(1/2gab kosmetologs aplauzums gadījumā sievietes ceļojumu portatīvo ceļojuma tualetes mazgāt piegādes apakšveļa ūdensnecaurlaidīgs kosmētikas somas piederumi apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. ļoti funkcionāla lieta dāmas. rāvējslēdzēja atvēršana, lai viegli piekļūt jūsu aplauzums priekšmeti multi nodalījuma tualetes piederumu organizators moderns)

Izskatās arī
virtuvē Karājas Āķi 360°Grozāms virtuves glabāšanas organizācija Kabineta Organizators Āķis Virtuve, Vannas istaba virtuves Piederumi
€5.93

(motīvs: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls: abs+apšuvuma izmērs: (apm.)8.5*10*15.5 cm/3.35*3.94*6.1 collas krāsa: pelēka/balta/bēša iepakojums: 1gb*virtuves rotējošs āķis plaukts piezīme: 1. izmērs informācija ir manuāla mērīšana, lūdzu, ļauj 1-2cm atšķirības, manuāla mērīšana. 2. sakarā ar atšķirību starp dažādiem)

Izskatās arī
Iepakojuma Soma Saliekams Iepakošanas Soma lieljaudas Atkārtoti Plastmasas Pārvietojas Tote Papildu Uzglabāšanas Soma ar Rāvējslēdzēju Rokturis Telpa
€19.46 €13.62

(iepakojuma soma saliekams iepakošanas soma lieljaudas atkārtoti plastmasas pārvietojas tote papildu uzglabāšanas soma ar rāvējslēdzēju rokturis telpa apraksts: universāls un praktisks liela pārvietojas tote ar vākiem, to uzglabāšanu. plaša dizaina ideāls dažādos uzglabāšanas vajadzībām. var izmantot kā segu, traukus, apģērbu uzglabāšanas tvertnes, vai džemperis uzglabāšanai. saliekams)

Izskatās arī
Vannas Dvieli Klipus Saliktas Pītā Kokvilnas Cilpas Metāla Skava Virtuves Uzglabāšanas Klipus Mājās Zeķes Drēbju Pakaramais
€7.13 €3.57

(vannas dvieli klipus saliktas pītā kokvilnas cilpas metāla skava virtuves uzglabāšanas klipus mājās zeķes drēbju pakaramais apraksts: produkta nosaukums: dvieļu klipu materiāls: kokvilna maisījums (virve), dzelzs (clip), nerūsējošā tērauda (sprādzes) svars: 15g izmērs: aptuveni 13*2.5*1cm krāsa: balta, bēša specifikācijas: 1. 【atlases materiāls])

Izskatās arī
Soma Karājas, Karājas Box Glabāšanas Kārtas Krātuves Sienas Ērta Virtuves Virtuves Atkritumu Maiss Organizators 21 Miskastes Maisi Aukliņu
€6.32 €3.47

(virtuves atkritumu maisu apaļas uzglabāšanas soma dažādi sienas karājas organizators ērti ieguve box glabāšanas soma virtuvē karājas soma funkcijas: vairāki mērķi: liels pārstrādi un organizēšana.var uzglabāt plastmasas somas, iepirkumu somas, tualetes un virtuves , pat turiet dārzeņi, piemēram, kartupeļi vai tomāti un vairāk izmērs:37.5x10cm izturīgs materiāls: izgatavots)

Izskatās arī
Vintage Koka Reljefs Stikla Apkalpo Renes Kafijas Galdiņš Taisnstūra, Dekoratīvās Plate Turētājs Paplātes Mājās Rotājumi
€4.39 €2.59

(funkcijas: ootdty servēšanas paplātes ir izgatavoti no kvadrātveida dabas objektu un reljefs stikla bāze, kas dod retro un elegantu noskaņu. lieliski kalpo dzērienus un uzkodas, lai viesi, brokastis gultā, vai dekorēšanas kafijas galds. vintage paplātes piešķiriet jūsu virtuves vai viesistabas īpaši zemniecisks un neitrālu noskaņu.tos var izmantot, lai rotā kafijas galda. katra)

Izskatās arī
3pc Virtuves Durvīm Silikona piesūcekni Durvju Sūcējs Rīkoties ar pretsadursmju Pad Izslēgšanas Trokšņa Samazināšanai Drošības Aizsardzība
€4.88 €2.44

(funkcijas: 100% jauns un augstas kvalitātes augstas kvalitātes gumijas materiāla, vides veselības, pilns ar biezām, nāk ar līmi, izturība un stingrība, var pievienot virsmas dažādu veidu ķermeņa ietekmi, trieciena troksni, tā kā, lai labāk aizsargātu objektu. materiāls: gumijas + spēcīgu līmi krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: 5 x 1 cm produkta saturs: 3)

Izskatās arī
Metāla Vannas istabas Plaukta Vienkārša Zelta Bez urbšanas Stūra Plaukts Perforators-Bezmaksas Sienas Uzstādīts Tualetes Organizators Vannas istaba
€14.08 €9.58

(materiāls: dzelzs, nerūsējošais tērauds krāsa: balta, melna, zelta, sudraba izmērs: kā parādīts attēlā motīvs: izturīgs, praktisks, vienkāršs iepakojums ietver: 1gb*vannas plaukts+2gab*uzlīmes piezīme: lūdzu, atļauts 1-2cm(0.39-0.79 gadā) atšķirības, manuāla mērīšana, paldies par jūsu sapratni! sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, lūdzu,)

Izskatās arī
Biroja Galda Uzglabāšanas Tvertnes Stilīgs Akrila Uztriepju Juvelierizstrādājumu Glabāšanas Risinājums Pārredzamu 3-tīkla Īpašnieks ar Q-padomi Kokvilnas
€4.85 €2.43

(biroja galda uzglabāšanas tvertnes stilīgs akrila uztriepju juvelierizstrādājumu glabāšanas risinājums pārredzamu 3-tīkla īpašnieks ar q-padomi kokvilnas apraksts: stilīgu un praktisku uzglabāšanas kārba, organizējot dažādus priekšmetus, ko izmanto ikdienas dzīvē. izgatavots no caurspīdīga akrila materiāls-augstas tīrības pakāpes un izturību. universāls dizains lieliski)

Izskatās arī
2gab Aizkaru Holdback Logu Drapējums Āķis Sienas Uzstādīts Aizkaru Āķi, Aizkaru Stiprināšanas Piegāde
€9.76 €4.88

(apraksts izgatavots no materiāla, aizkaru āķi ir izturīga un stingra, nav viegli, lai izjauktu vai deformēties.vienkārša struktūra, sienas, uzstādīts aizkaru savienošanas ir viegli uzstādīt.šis sadzīves aizkaru savienošanas āķis, iezīmes, smalku un unikālu dizainu, lielisku maču tradicionālo, klasisko vai pat mūsdienu tēmu istabas. funkcijas -krāsa:balta -materiāls: -izmērs:22.00x9.00x6.50cm/8.65x3.54x2.55in -)

Izskatās arī
Brošūru Turētājs, Statīvs Skaidrs, Akrila Literatūras A4 Papīra Statīvs Ar 3 Līmeņiem, Liecina Tirdzniecības Piederumi Rakstāmgalda Paliktni Kancelejas Preces Par
€11.96 €5.98

(šo brošūru turētājs, statīvs ir izgatavots no augstas pārredzamību akrila materiālu, kas demonstrē jūsu skrejlapas un brošūras skaidri.tas ir vienkāršs dizains, kas iederas jebkurā dekori un ietaupa vietu.to var izmantot daudzfunkcionālām vajadzībām, piemēram, parādot izvēlnes, katalogi, žurnāli, un vairāk.tas ir viegli uzstādīt, izmantojot komplektācijā iekļauto skrūves un dībeļi.tas ir ideāls)

Izskatās arī
Izolētas 8 Grid Datu Kabeli, Uzglabāšanas Kārba ar Vāciņu Caurspīdīgs Konteiners, Rakstāmgalds, Kancelejas preces, Plastmasas Datu Glabāšanas Pozīcija
€16.22 €10.54

(izolētas 8 grid datu kabeli, uzglabāšanas kārba ar vāciņu caurspīdīgs konteiners, rakstāmgalds, kancelejas preces, plastmasas datu glabāšanas pozīcija)

Izskatās arī
Brawn Gp Aukliņu Somas Sporta Soma Karstā Mugursoma 3d Drukāšanas Drēbes Mugursomas
€16.07 €10.93

(norādījumi iespiešanai pilna platuma produktu, single-sided printing materiāla apraksts poliesters (poliestera šķiedras) produkta īpašības tas ir izgatavots no augsta blīvuma visu poliestera smalki pērlīšu poliestera auduma, kas ir viegls un spēcīgs.melna poliestera audumu, kas piestiprināts uz muguras ir traipu izturīgs un arī ir jēga no modes, ko ar kontrastu.ar kokvilnas)

Izskatās arī
Sienas Plaukts Koka Dzīvojamā Istaba Sirēna Koka Peldošās Plaukti Organizators
€13.53 €7.45

(apraksts vai jūs vēlaties, lai būtu vairāk vietas uzglabāšanai jūsu lietas?sienas peldošo šelfa ņem priekšrocības sienas stūriem jūsu telpās, palīdzēs jums saglabāt vai parādīt vienumus, ko vēlaties nodot, var saglabāt savu istabu vietās un pievienot siltumu uz savu istabu, tāpēc tie ir ideāli piemēroti daži mazi vietās.izgatavots no koksnes materiāla, izturīga un praktiska lietošanai.ideāla)

Izskatās arī
Tīru Krāsu Marles Maisiņā Komplektā Muti Dāvanu Maisu Organza Acs Soma Kāzu Puse, Konfektes Soma Pērle Dzijas Uzglabāšanas Maiss
€0.05 €0.03

(nosaukums: drawable iepakojuma organza somas kāzu rotaslietas dāvanu maisā & maki materiāls: organza izmērs: 7x9cm daudzums:1gb/daudz sveiki, puiši, paldies par apmeklējot manu veikalā.tur ir tik daudz noderīgu un lētu preci mūsu veikalā.laipni lūdzam apmeklēt.ceru, ka jums ir jauka diena!)

Izskatās arī
Krāsotāju Suku Turētāji Un Organizatori Koka Aplauzums Sukas Stāvēt Saimniecības Plaukts Galda Stends, Pildspalvas, Zīmuļi Acu Zīmulis Krāsu Zīmuļi Marķieri
€20.27 €10.13

(funkcijas: 1. krāsotāju suku turētājs, kas palīdz piecelties, otas, vertikāli vai horizontāli, lai ilgas uzglabāšanas. 2. krāsotāju suku turētājs padara sakārtot un atrast sukas daudz vieglāk un novērš darbvirsmas jucekli, bet glezna. specifikācija: izmērs: 24*14*12cm|9.44*5.51*4.72 collas materiāls: koks produktu saraksts: 1* krāsa suku turētājs piezīmes: pateicoties)

Izskatās arī
25 Pack Dārzs, Mieti Metāla ar Plastmasas Pārklājumu Augu Būris Atbalsta Kāpšanas ,Koki,Gurķis,Žogi,Pupas,40cm
€44.90

(spēcīgs atbalsts:piedāvā ārkārtas stāvus virzības un ļoti nepieciešamo atbalstu jūsu dārzā.veicina augiem augt vertikāli, novēršot augļi un ziedi no nomāc kātiem.ideāls, lai sniegtu stingru atbalstu augošajiem augiem un kokiem.tās arī veicina gaisa cirkulāciju caur augu un ļauj lapas, lai, protams, ēnā nogatavošanās augļus.izturīga būvēts:izgatavots ar paaugstinātas izturības tērauda serdi, izturīga)

Izskatās arī