Cena €7.37 €14.18

Pilns apraksts

Nerūsējošā tērauda uzgalis ir Klasiskā/Klasiskās PRO Espresso kafijas Automāti.Izmantojot nerūsējošā tērauda materiāla, produkts ir izturīgs, anti-rūsas un veselīgi.Tas ir viegli kafijas aparāti, lai kontrolētu temperatūru.Turklāt, tas var arī samazināt mitruma saturu un veikt piena putu vairāk maiga un perfekta. 3 caurumiem galvas ļauj tiks izmests no vairākiem virzieniem, tādējādi samazinot problēmu pārmērīgu koncentrāciju .Sprauslas, ir mazgājams un izturīgs un to var izmantot ilgu laiku.krāsa:Sudraba Materiāls:Nerūsējošais tērauds Iepakojuma Saturs: 1 x Uzgalis Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Tvaika Uzgalis
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: FGHGF

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1GB Auduma Filtru Maiss, par Karcher MV1 WD1 WD2 WD3 SE4001 Filtru Maiss putekļu Sūcēju Daļas
€3.98 €2.63

(auduma filtru, kas piemērots wd nt sērijas mv1/wd1 /wd2 wd3 auduma filtru maiss motora aizsardzības vāciņu krāsa: zila materiāls: neausts audums izmērs: platums: 25cm augstums: 23 cm iepakojuma saturs: 1 * auduma filtru maiss tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.mērījumu kļūda ir atļauts)

Izskatās arī
5GAB Nomaiņa Mop Audums Piemērots NARWAL J3 Robots putekļu Sūcēju Piederumi Lupatu
€17.52 €9.63

(produktus izmanto augstas izturības vides aizsardzības materiāli, lai nodrošinātu vislabāko veiktspēju un veselīgāku dzīvesveidu. viegla montāža un demontāža, bez papildu piepūles un laika. kā daļu no parastās apkopes, to var viegli izjaukt un nomainīt. tīrīšanas piederumi saglabāt jūsu mājas robots pie savu labāko sniegumu. spēcīgs tīrīšanas funkcija padara mājsaimniecības)

Izskatās arī
Par Dyson V10 Slim /SV18 /V12 Slim putekļu Sūcēju Daļas Motorizētu Rullīšu Galvas Grīdas Birste uzgaļa Detaļas, Piederumi
€46.60 €30.29

(par dyson v10 slim /sv18 /v12 slim putekļu sūcēju daļas motorizētu rullīšu galvas grīdas birste uzgaļa detaļas, piederumi pazīmes: nesen modernizētas, ar led gaismas, tā skaidri var redzēt tumsā. tas ir pavisam jaunas un ir augstākās kvalitātes. tas ir diezgan aizstātu savu veco, sasmalcinātas, kas nav darba grīdas vadītājs. viegli uzstādīt un noņemt. šī quick-release)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda ražotāja Pielikumus, kas noteikti visiem kitchenaid stenda mikseris bļoda 5 kvarts Noliekt Galvas Stāvēt Mikseris Bļoda
€15.09 €12.08

(par šo preci nerūsējošā tērauda kitchenaid: gan no iekšējā, gan ārējā slāņa bļoda ir izgatavota no modernizētas premium 304 nerūsējošā tērauda, pārtikas klases un nontoxic, izturīga, nav viegli ar rūsu, absorbē smakas vai iegūt traipu,vairāk izturīgas kitchenaid mikseri bļodā krāsains gatavošanas: piemērots kartupeļu, makaronu, cepumu, siera kūka matējums un, ideāls kitchenaid)

Izskatās arī
Par Xiaomi Mi Robots Vakuuma Mop Pro STYJ02YM Piederumi, Rezerves Daļas Xiomi Mijia NIECĪBAS putekļsūcējs Rezerves Birste
€19.51 €13.26

(piederumi, būtu jāmaina ik pēc 2 līdz 3 mēnešiem.visas detaļas ir izgatavotas no augstas izturības un videi draudzīgus materiālus.tas ir viegli, lai novērstu netīrumu, putekļu un būvgružu stūriem un malām, no piederumus, īpaši cilvēka matu un pet matiem.aksesuāri, detaļas ir izturīgas un viegli uzstādīt produkta nosaukums:putekļsūcēju piederumi savietojams:par xiaomi mi robots vakuuma mop pro styj02ym krāsa:krāsu)

Izskatās arī
1-10PCS STM32F427VIT6 LQFP-100
€26.69 €25.35

(ja vajag vairāk detaļas, pls uz aeproduct.getsubject() un iesniedziet pasūtījumu.ja jums ir nepieciešams vairāk, daudzumu,pls sazinieties ar mums. ja jums prātā, cena ,ja dažas detaļas nevar atrast manu veikalu,pls sazinieties ar mums,mums vēl ir daudz detaļu, nav publicēts. ja jums ir kādi jautājumi, nekautrējieties sazināties ar mums,mēs sniegsim jums apmierinošu atbildi.ceru, ka jūs saprotat,)

Izskatās arī
HEPA Filtrs ECOVACS Deebot T9 AIVI T8 AIVI N8 Pro 920 950 putekļsūcējs, Rezerves Daļas, Piederumi
€17.62 €12.86

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! 1. jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saskanīgs oriģinālā aprīkojuma. 2. labs)

Izskatās arī
500 Gabali, Sveces Dakts, Uzlīmes, 2 mm Vaska Uzlīmes, Sveces Dakts, Līme, Termiskā Pretestība Līme Stabila Karsto Vasku
€10.48 €5.03

(plašas qauntity: jūs saņemsiet 25 loksnes sveces dakts, uzlīmes, 20 gabalus vienā lapā, 500 gabalus kopā, kas ir pietiekams daudzums, lai kādu laiku lietot un viegli veikt svece izmērs: katrs gabals no sveces uzlīmes ir 0.79 collas/ 20 mm diametrā un 0.04 collas / 1 mm biezuma, katras lapas vaska uzlīme pasākumus . 4.9 x 3,5 cm/ 12.4 x 9 cm, lielumam, kas padarīs jūsu svece procesu daudz vieglāk spēcīga viskozitāte:)

Izskatās arī
AntibacterialsSilver Modulis RoborockG10 G10S Sērijas Robots putekļsūcējs
€12.43 €6.21

(funkcijas: ootdty šo moduli izmanto sudraba iontechnology, lai efektīvi nogalina un vīrusiem, kas, nodrošinot ilgstošu antibakteriālas iedarbības un riska samazināšanu crossinfections. idealfor ģimenēm, kuras prioritātes, tīrību un veselību, it īpaši ar zīdaiņiem, veciem cilvēkiem, vai cilvēkiem, kas tendētas personas. ideāli piemērots komerciālo telpu, piemēram, slimnīcās,)

Izskatās arī
Rezerves Xiaomi Dreame H12 Slapjš Sauss Bezvadu putekļsūcējs Rezerves Daļas Mazgājamas Rullīšu Birste Hepa Filtrs
€21.05

(galvenais materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, videi draudzīgu materiālu, mīksts un izturīgs, lai izmantotu. viegli uzstādīt un noņemt, nav nepieciešams tērēt papildus enerģiju un laiku. viegli tīrāms, palīdzēt, lai novērstu netīrumu, putekļu un būvgružu uz grīdas. modeļa numurs:par xiaomi dreame h12 slapjš sauss bezvadu putekļsūcējs vakuuma daļas)

Izskatās arī
Rezerves Otu, Rullīti putekļsūcējs Otu, Rullīti Par Haizivs WD100 WD101 WD200 WD201
€17.09 €11.28

(rezerves otu, rullīti putekļsūcējs otu, rullīti par haizivs wd100 wd101 wd200 wd201 1. jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saskaņota ar oriģinālo aprīkojumu. 2. labs piederumi saglabāt jūsu mājas robots ar maksimālu veiktspēju.ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt, kā daļa no plānotas tehniskās apkopes.arī samazināta infiltrācija, putekļu, putekšņu)

Izskatās arī
10X Mehāniskās Atkausēšana Taimeris, Lai Ledusskapis Daļas TMDF704ED1 Ledusskapja Atkausēšana Taimeris
€70.12 €47.68

(apraksts: 1. viegli lietot, izmantot kā ledusskapi, atkausējiet taimeris. 2. viegli nomainīt. 3. mehānisks taimeris atkausēšanas. tips: ledusskapis daļas krāsa:balta materiāls:varš iepakojuma saturs: 10 x ledusskapja dzesēšanas piederumi tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas atstarošana un dažādi)

Izskatās arī
Par Ecovacs Deebot Ozmo 920 950 T8 T8 Max T8 Aivi N8+ N8 Pro Plus N8 Pro Robots Putekļsūcējs Rezerves Daļas
€29.88 €17.93

(rezerves deebot ozmo t8 daļas, saderīgs ar deebot ozmo 920, deebot ozmo 950, deebot ozmo t5, deebot ozmo t8, deebot ozmo t8 , deebot ozmo n7, deebot ozmo n8+, deebot ozmo n8, deebot ozmo n8 pro+, deebot ozmo n8 pro inovatīvo par deebot birstes/deebot t8 suku var iekļūt dziļi stūros un malās.nodilumizturīga galveno suku deebot t8 var palīdzēt jūsu putekļsūcējs strādā labāk, un arī samazinātu akumulatora enerģijas)

Izskatās arī
Piederumu Komplekts Roborock S7 S7 Plus T7S T7S Plus Robots putekļsūcējs ar Galveno Sānu Birste Mop Kluči, Hepa Filtri
€11.92 €9.78

(saderīgi modeļi - ar mop lupatas ir saderīgi ar xiaomi roborock s7 s7 plus t7s t7s plus robots putekļsūcējs suku galvenais suku un sānu birste tiek izmantoti, lai iztīrītu visu māju, pat stūros.un ar noņemamu dizains, lietotāji var viegli tīrīt mati, kas darbojas ap birstīti.rezerves mop - microfiber lupatas ir spēcīgas ūdens absorbcija ar vienmērīgu sadalījumu rezerves hepa filtrs - hepa filtrs uztur jūsu)

Izskatās arī
Galvenais Sānu Birste Filtra Rezerves Daļas Neato Botvac D7 D5 D3 D7500 D8500 D800 Robots Putekļsūcējs Piederumu Komplekts
€33.98 €19.71

(galvenais sānu birste filtra rezerves daļas neato botvac d7 d5 d3 d7500 d8500 d800 robots putekļsūcējs piederumu komplekts iespējas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgāks. sānu birste ļauj jūsu putekļsūcējs, lai sasniegtu dziļāk paklāja rūpīgāka tīrīšana filtrs filtri smalkās daļiņas, lai samazinātu putekļu, putekšņu un)

Izskatās arī
2W 230V Normāli Atvērt Aizvērt termoelektrostaciju Cilindrā, Zemgrīdas Apkures Cilvēks Dropship
€14.77 €7.23

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes kontrolē ūdens plūsmu caur zemgrīdas apkures sistēma 2-vadu savienojums ar vārstu uz vienu abonentlīniju unikālo ātri bloķēšanas darbību.sarkans plankums uz augšu var noteikt viegli ar adaptera gredzens specifikācijas: tips: parasti aizvērt materiāls: slāpētājs pc jauda: 2va darba)

Izskatās arī
Par L10S Ultra / S10 Pro Omni 1S B101CN Robots X10+ Robots Vakuuma Galvenais Sānu Birste Filtra Mop Audums
€31.25 €26.56

(un augstas kvalitātes izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk izturīgas sānu birste ļauj jūsu putekļsūcējs, lai sasniegtu vērā rūpīgāku tīrīšana filtrs filtri smalkās daļiņas, lai samazinātu putekļus, ziedputekšņus un citus no iekļūst gaiss, kuru mēs elpojam.unikāli izstrādāti sukas ar gumijas protektori lai pielāgotos dažādām grīdas virsmām, kas noņem visu, sākot no maziem putekļu)

Izskatās arī
2x Gaisa Attīrītājs salona Filtrs TaoTronics TT-AP003 Augsta Efektivitāte
€70.52 €34.55

(funkcijas: ootdty baudīt tīru un freshs gaisa ar šo augstas kvalitātes rezerves filtru gaisa attīrītāji.efektīvi filtrē kaitīgo daļiņu, putekļu, un pollens, nodrošinot veselīgāku dzīves vidi. izstrādāti ar vairāku slāņu filtrēšanas sistēmu, kā arī pirms filtra un augstas efektivitātes filtrs, tas plastmasas filtrs nodrošina rūpīgu attīrīšanu no gaisa, efektīvi novēršot)

Izskatās arī
5GAB DG64-00473B Plīts Kloķus Melns ,Rezerves Daļas, Samsung Gāzes Klāstu, Krāšņu, Plīts
€34.59 €20.41

([ideālu aizstājēju] dg64-00473b plīts slēdzis atbilst sākotnējā plīts, un cena ir daudz zemāka nekā cena atgriezās pie dīlera.šī alternatīva plītis rokturi skala ir speciāli izstrādātas, un tās izskatu un funkciju, ir tāds pats kā sākotnējais degļa kloķi dial par samsung plīts.lai gan tas nav īsta samsung puses, tas ir tiešs aizvietotājs.tā izskatās, instalē un darbojas, piemēram, rūpnīcas daļām. [updated)

Izskatās arī
Par W2 Rezerves Daļas Galvenās Sānu Birste Hepa Filers Mop Lupata Lupata Putekļu Maisiņu Nomaiņa Robots Putekļsūcējs
€17.69 €11.67

(iezīmes: un augsta kvalitāte.izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk izturīgas sānu birste ļauj jūsu putekļsūcējs, lai sasniegtu vērā rūpīgāku tīrīšana filtrs filtri smalkās daļiņas, lai samazinātu putekļus, ziedputekšņus un citus no iekļūst gaiss, kuru mēs elpojam.kā daļu no parastās apkopes, to var noņemt un aizvietot.tas ir labākais, lai aizstātu rezerves daļas, ik pēc 2 līdz)

Izskatās arī