Cena €82.32 €152.45

Pilns apraksts

Laipni lūdzam OMIG Veikals , Labākais Ražotājs

1. Labākās Cenas - Augstvērtīgs Audums, Papildu Pielāgošanas Meistarību, Precīzus Mērījumus un Pilnīgu QC Sistēmu.

2. Pasūtījuma Pakalpojums - Visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu.

3. Savlaicīgu Piegādi - Sūtījumu aptuveni 7-10 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas.

4. Skriešanās, lai ir pieejama, lūdzu, sazinieties ar pārdevēju, lai sīkāk

Piezīme:Made lai pasākums

Ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būtu ļoti labi iederas jums .paldies

Mēs varam piedāvāt arī bezmaksas pielāgotus, pakalpojumu, lūdzu, sniedziet mums ar šādu izmēru parametri.

1. Krūtis = ___ cm/collas.

2. Vidukļa = ___ cm/collas.

3. Gurni = ___ cm/collas.

4. Augstums (no augšas galvu uz grīdas bez jūsu kurpes) =___ cm/collas.

5. Dobi līdz stāvs ar kurpes =___ cm/collas.

6. Ja jums ir kādas citas īpašas prasības, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums.

Lūdzu, izlasiet norāda turpmāk rūpīgi pirms laišanas pasūtījumu.Ja yu ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums

Q: Apstrādes laiks un piegādes laiks?

A: vispār, mūsu apstrādes laiku ap 7-10 darba dienas steigas, lai ir pieejami pārāk.Piegādes laiks ir atkarīgs no piegādes metodi jūs izvēlaties.

J: vai jūs Varat veikt izmaiņas uz sākotnējo projektu?

A: Jā, protams, lūdzu, sazinieties ar pārdevēju pirmais.

Q: Kā uz pasūtījuma šūtas kleitas?

A: Jūs varat sūtīt mums bildes jūsu sapņu kleitas, mēs jums pateiks cenu, ja materiāli ir pieejami, tad jums maksājuma saites pēc jūsu apstiprinājuma.

Q: Ko man darīt, ja tur ir kaut kas nepareizi ar kleitu?

A: Lūdzu, pastāstiet mums, pirmkārt, mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums atrisināt šo problēmu.Ja tā ir mūsu kļūda, mums būs par to atbildīga.

-Atgriežoties Nomaiņas vai RefundYour apmierinātība ir ārkārtīgi svarīgi, lai mums.Ierodoties jūsu pakete, mēs jums iesakām pārbaudīt un pārliecināties, ka kleita ir darīts, lai jūsu pasūtījumu specifikācijas.

-Izmēģināt savu kleitu, cik drīz vien iespējams, nenoņemot frāzes, grozot, vai veļas kleita.Ja jums ir atgriešanu vai apmaiņu kleitas vai aksesuāri, lūdzu, pārliecinieties, ka viņi ir savā sākotnējā stāvoklī - unworn, nemazgājies, nemainītā veidā, veselas, tīras, bez vilnas un spalvu un ar birkām neskarts, un pievienots.

-Par parasto lielumu postenis-Ja pastāv kvalitātes problēmas, un jūs vēlaties, lai pieteiktos uz kompensāciju, lūdzu, augšupielādēt dažas pārliecinoši, attēlu vai video, kad tas ir pārbaudīts, jūs varat nosūtīt preci atpakaļ pie mums (klients apņemas kuģniecības izmaksas), un mēs sniegsim jums pilnu kompensāciju par objektu.

Kvalitātes Garantija

Lūdzu, uzticību JEHETH ir worldrsquos vadošajiem kāzu un formālu kleita piegādātājs, ar lielu reputāciju, sniedzot perfektu kleitas jebkurā gadījumā.Mēs esam veikuši tonnas kleitas par sieviešu un meiteņu visā pasaulē, un arvien vairāk un vairāk klientu ir tagad izvēlas asv, kā vietu, kur iepirkties par savu lielo dienu un pasākumu!

-Kopš jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai attīstītu mūsu biznesu, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies!

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jautājiet man pirms maksājuma vai atstāt jaunu ziņu ar mani, kad jūs darīt to, mēs atbildēsim jums

Specifikācijas

  • Apdare: Plisēt
  • Stils: Vienkāršs
  • Vecums-mērķtiecīgi: Visu vecuma
  • Modes Elements: vintage
  • Izgriezums: Laivu Kakla
  • Materiāls: Poliestera
  • Zīmola Nosaukums: OIMG
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Piedurknes Garums(cm): Īss
  • Auduma Veids: satīns
  • Piedurknes Stils: Regulāri
  • Jostasvietu: impērija
  • Godu: Oficiāla Vakara
  • Vilciens: NAV
  • CN: Dzjansu
  • Siluets: Trompete / Sirēna
  • Vienuma Tips: Vakara kleitas
  • Modelis Tips: Citi
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Faktisko Attēlu: No

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Sexy Bodycon Samta Kleita Sievietēm Eleganto Luksusa Lapas Formu Appliques Vizuļi Dizaina Garām Piedurknēm Dzimšanas Dienas Vakara Kokteilis Puse
€240.27 €192.21

(laipni lūgti mūsu veikalā ! ievads : mūsu veikalu, ir vairāk nekā desmit gadu vēsturi, padarot kleitas un citas drēbes,mums ir profesionāla rūpnīcas,labāko pārdošanas/pēc pārdošanas dienestu.kad mēs saņemsim jūsu pasūtījumu,mēs sazināsimies ar jums nekavējoties, lai pārliecinātos, ka visu informāciju, kas būs tieši tā, kā jūs vēlaties,tad mums būs darīt, lai jūs.lielākā daļa no mūsu)

Izskatās arī
ONLYCE Miesas Rozā Šifona Vakara Kleita Saūda Arābijas Sievietes Oficiālu garām Piedurknēm Kleita Grezni Izšūti Fāzēm Bumbu Kleita
€271.63 €135.82

(apraksts ziņojums item / aizdomīga pasūtījuma izgatavoti :pieņemt pasūtījuma lieluma un pieņemt pasūtījuma izgatavotu krāsu! jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai veiktu pasūtījumu un atstāt mums ziņu par savu mērījumus, kā turpmāk viss būs kārtībā ! 1) krūtis ______ 2) vidukļa ______ 3) gurni________ 4) dobi līdz stāvs bez kurpes ______ 5) dabas)

Izskatās arī
LISM Graciozs Black Off Ir Vakara Kleita Saūda Arābija Ar Gara Šifona Bolero Strapless Grīdas Garums ir Oficiāls pasākums Kleita
€130.50 €91.35

(laipni lūdzam lism veikals 1. labākais pirmās puses-rūpnīcas cenu - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu.plz ziņu vai piezīme klientu apkalpošanas...(pielāgotu krāsu, pielāgoto izmēru,)

Izskatās arī
Bezmaksas Piegāde Krāšņs Līnijas, Dzeltena Šifona Vakara Tērpi
€108.12 €75.68

(kā pasākuma: izmēri: krāsu palete: piezīme: a : šī kleita nav nevienas aksesuāru, piemēram, cimdu, kāzu plīvuru un krinolīns apakšsvārki ( rādīt uz bildes).cenu noteikšana ir, lai vienu kleitu tikai!!! b : tā kā datoru ekrāniem ir hromatiskās aberācijas, it īpaši starp crt ekrāna un lcd ekrānu, mēs nevaram garantēt, ka krāsa no mūsu produkti būs tieši tas pats)

Izskatās arī
Aedmgh Bumbu Kleita Royal Kāzu Kleitas 2024. Gadam Mīļotā Off Plecu Apmetni De Mariee Fāzēm Appliques Vintage Vestido De Novia
€625.07 €437.55

(silts padomi, pirms jums iegādāties preces, mēs ne tikai padarītu kāzu kleitas no standarta izmēra,bet arī piedāvāt jums custom-made pakalpojumi.ja jūs izvēlēties custom produktiem,lūdzu, sniedziet mums ar savu izmēru parametri.(kā parādīts attēlā zemāk) lūdzu, izlasiet šīs piezīmes rūpīgi pirms laišanas pasūtījumu.ja jums ir kādi jautājumi,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar)

Izskatās arī
Meksika Quinceanera Kleitas 2024 V Kakla Krelles Appliques Mežģīņu Ziedu Pie Pleca Sweet 16 Vestidos De 15 Anos Dzimšanas diena Garām
€381.23

(jauniešu infinity šobrīd nav pieņemt deklarācijas par precēm, kas sakarā ar raksturu šīs nozares.preces tiek identificēts kā galīgo pārdošanas un nevar atpakaļ vai apmainīt.visas preces ir jaunas vai nu no mūsu veikala vai dizaineri noliktavā.ņemiet vērā, ka krāsas dizaineru fotogrāfija var precīzi attēlot precīzu krāsu atšķirību dēļ apgaismojuma vai datora displeju.kompensācijas un atgriešana)

Izskatās arī
2 Gabali, Dimants-dimanta Jostu Diamond-studded Aplikācijas Kāzu Kleitu Jostas
€35.86

(izmērs akmens ķēdes garums 46cm, platums-4cm kopējais garums: 270cm kāzu jostas,)

Izskatās arī
Banketu Vakara Kleitas Jaunu Sapņains, Romantisks Temperaments Sexy Bustier Īpašu Gadījumu, Kostīmi, Kleitas Gradientu, Krāsu Svārki Dāmas
€68.62 €47.35

(cienījamais klients, liels paldies par apmeklējot mūsu veikalu, mēs esam pagodināti, lai kalpotu jums!izmēri ir manuāli mēra, jo ikvienam ir mērīšanas metodes ir dažādas, kļūdas 3cm.)

Izskatās arī
YEEH Kāzu Kleitu Elegants Ilūziju Mežģīnes Appliques Līgavas Kleita garām Piedurknēm Backless Tiesa Vilcienu Vestido De Noiva Līgavas
€127.98 €89.58

(1. piegādes izmaksas: noklikšķiniet uz piegāde un apmaksa tab par produktu detalizēti lapā, un jūs redzēsiet piegādes detaļas.jūs varat aprēķināt kuģniecības izmaksas, ievadot pieprasīto informāciju. 2. tranzīta laika: tranzīta laiku mainās ar dažādām kuģniecības metodes. 3. postenis apstrādes laiks: apstrādes laikā, lai noteiktā secībā, atkarībā no produkta veida un krājumu stāvokli.galvenokārt,)

Izskatās arī
Aenyrst Eleganta Pavada Krustām Šķērsām Balles Kleitas Satīna Līnijas Ar Loku Vakarkleita Grīdas Garums Ir Oficiāls Pasākums Kleita Sievietēm
€157.93 €94.76

(laipni lūgti mūsu veikalā svarīgi klientam ir jālasa pirmais: mēs arī var piedāvāt pielāgotus, pakalpojumu, lūdzu, sniedziet mums ar šādu izmēru parametri. 1. krūtis = ___ cm/collas. 2. vidukļa = ___ cm/collas. 3. gurni = ___ cm/collas. 4. augstums (no augšas galvu uz grīdas bez jūsu kurpes) =___ cm/collas. 5. dobi līdz stāvs ar kurpes =___ cm/collas. 6.)

Izskatās arī
Ilūzija PrincessBall Kleita arābu Baltas kāzu kleitas Apppliques garām Piedurknēm Appliques Rāvējslēdzēju Līdz plus izmērs kāzu kleita
€152.45

(laipni lūgti arī mūsu veikalā-zhezhiyuan 1. oem ir pieejami, pircēju etiķetes pieņemt 2. uzticami maksājumu darījuma internetā 3. minimālais pasūtījuma daudzums 4.ja jums vietu pasūtījumu, ja jums nav standarta izmēra ,lūdzu, rakstiet detaļu lielums ir skaidrs.ja jums ir standarta izmērs, pārbaudiet mūsu lieluma diagrammu, mēs padarītu kleitu izmērs pēc mūsu izmēru diagrammas)

Izskatās arī
Pilna Piedurkne Ar Augstu Apkakli, Hijab Musulmaņu Vakara Kleitas Satīna Appliques Islāma Oficiālā Puse Kleita Arābu Dubaija Sieviešu Drēbes De Saviesīgs Vakars
€191.43 €95.71

(pilna piedurkne ar augstu apkakli, hijab musulmaņu vakara kleitas satīna appliques islāma oficiālā puse kleita arābu dubaija sieviešu drēbes de saviesīgs vakars)

Izskatās arī