Cena €57.16 €103.93

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Vienuma Tips: Hidrotērpi
  • Sporta Veids: peldēties
  • CN: Ķīna
  • Dzimums: Vīrieši
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Neoprēna

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Sieviešu Stabilu Modes Peldkostīmu Viengabala Bodysuit Brīvdienas Beachwear Tradicionālo Peldkostīmi Rāvējslēdzēju Aizdari
€7.11 €5.06

(funkcijas: ootdty ar garām piedurknēm, priekšā peldēšanas kostīms, kas ir izgatavoti no krāšņs viegls & soft polyester materiāls. viens gabals tīrtoņa krāsu sērfošana, peldēšana kostīms, rāvējslēdzēju aizdari, lai labāk turētos, atbalstu un komfortu. ar krūšu pad un bez tērauda atbalsts, ar garām piedurknēm, gaiši pull-par stilu, labu elastīgi un ātri sausas. sexy)

Izskatās arī
Ūdenslīdēju elpošanas Trubiņa Aizsargājošu Uzmavu Snorkeling Saglabāt Siltu Triecienizturīgs Izturīgs Aizsardzības Vāks Peldēt, Ūdens Sporta, Niršanas Aprīkojums
€9.20 €5.07

(apraksts: ūdenslīdēju elpošanas trubiņa aizsargājošu uzmavu: ūdensizturīgs un triecienizturīgs, smalks roku sajūta, super peldspēju. augsta kvalitāte-izgatavoti no neoprēna materiāls, izturīgs ilgu laiku. motīvs: nodiluma izturīgs un izturīgs, tas aizsargājošu uzmavu saglabātu siltumu, saules aizsardzības, izturīgs pret skrāpējumiem. praktisks aksesuārs: perfekts aprīkojums)

Izskatās arī
Jauns-Portatīvo Baseins Vakuuma Lai Virs Zemes Baseins Ar Sukām Un Maisa, Spa džakuzi,Piepūšamie Baseini&Strūklakas(ASV Standarts)
€18.04 €13.35

(jauns-portatīvo baseins vakuuma lai virs zemes baseins ar sukām un maisa, spa džakuzi,piepūšamie baseini&strūklakas(asv standarts) šis mini baseins vakuuma tīrīšanas komplekts ir izgatavots no premium un augstas kvalitātes plastmasas materiāla, kas nodrošina maksimālu izturību.tas ir ideāls, lai virs zemes baseins, peldēšana muļķis, rāmis piepūšamie baseini, piepūšamās baseins, dārzs, spa, džakuzi,)

Izskatās arī
Obligāti Niršanas Toolcrafted Uzticamu Nerūsējošā Tērauda Grabēt par Drošu un Efektīvu Zemūdens Sakaru un Navigācijas
€18.72

(produkti displeja --> produktu apraksts --> funkcijas: *tas tiek izmantots, lai hit gāzes balonu vai sakrata stienis galvu, lai padarītu skaņu, ja niršana, tāpēc, kā piesaistīt uzmanību niršanas partneris. * norāda, virzieniem vai objektus, lai jūsu draugs. *tā vietā, lai rokas, lai darbotos ar mazo zemūdens radības. *kad ķermenis ir tuvu apakšā jūras radības, un koraļļus,)

Izskatās arī
Laivu Airi, centrālās Slēdzenes sistēma, Izgatavota no Izturīga Plastmasas Materiāla, kas Nodrošina Vienmērīgu Airēšanas Kustības, kas ir Ideāli piemērots Jūras Laivas, 2 Gabali
€12.27 €5.16

(produkti displeja --> produktu apraksts --> produkti displeja --> produktu apraksts --> produkti displeja --> produktu apraksts --> produkti displeja --> produktu apraksts --> apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla * piemērots kajaki, kanoe, jūras laivas, gumijas laivas, laivas, ūdens plosti, jahtas, utt. specifikācija: *)

Izskatās arī
Trubiņa, Spuras Un Peldēt Pleznas Īss Niršanas Varde Kurpes Duck Audums Regulējams Silikona Ceļojumu Izmērs Atvērtā Papēža Pieaugušo, Vīriešu, Sieviešu, Jauniešu Mazulis
€33.93 €12.56

(regulējams snorkeling spuras(pāris) augsta kvalitāte un stilīgs meklē viegls, lai atvieglotu ceļojumu atvērtu papēža dizains mīkstas gumijas kāju kabatas, lai komfortabli pielāgots vai nu ar zeķēm vai basām kājām viegli regulēt siksniņas ar atbrīvošanas pogu funkcija ziņas: materiāli: pp+tpr+silikona materiāli pieejamās krāsas: melns/zils)

Izskatās arī
Vējdēlis Vasks Skrāpējas Ķemme Blacklig Sērfošanu Tīru Noņemšanas Plastmasas Slēpju Skrāpi
€7.34 €3.67

(apraksts uz vējdēlis vaska noņemšanas ķemme ir must ir līdzeklis, lai sērfošanas cienītājs .ar savu inovatīvo vasks skrāpi dizains nodrošina vieglu noņemšanas vaska slāņi no sērfinga dēļi, ietaupot laiku un pūles.turklāt vaska šūnu funkciju, kas ļauj lietotājiem, lai uzturētu un saglabātu savu sērfinga dēļi, nodrošinot optimālu veiktspēju. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:plastmasa -izmērs:8.00x4.00x0.50cm/3.14x1.57x0.20in -laika)

Izskatās arī
2x Regulējams Bimini Top Siksnas ar Cilpas, Āķi Pad Acu Siksnas Bimini Siksnas Laivu Top Siksnas Nojumi Pinumu Siksnas Kuģa Laivu
€3.87 €2.33

(apraksts: 【regulējams] aicina: regulējams bimini top siksnas ar garumu no 28. 60 .piešūta cilpa, lai nodrošinātu ar cauruli, izmērs ir 4.7 (12cm), slēdzēju āķus, kas paredzēts savienošanai ar acu siksnas. 【pakete ietver] aicina: jums tiks parādīts 2gab regulējams bimini siksnas un 2gab nerūsējošā tērauda acu siksnas un 4gab skrūves izmantot. 【neilona siksnas] aicina: bimini topi)

Izskatās arī
Sufing Skimboard EVA Klāja Kluči, Vējdēlis Priekšā Spilventiņu SUP Vilces Kluči, Priekšējie Rokturi Anti-Slip EVA Vilces Klāja Paklājs ar Kick Asti
€17.37

(sākotnējā 3m līmi, kas vislabāk atbilst jūsu vējdēlis piezīme: lūdzu, atļaujiet nelielu starpību dēļ, manuāla mērīšana. piegāde 1.preces tiks nosūtītas ietvaros 1-7 darbadienas asap pēc jūsu maksājumu. 2. kā piegādes laiks un kuģniecības laiks var būt atšķirīgs dažādiem pasūtījumiem ar citu piegādes adresi.ja jums tā ir nepieciešama steidzami, lūdzu, lūdzu,)

Izskatās arī
2X Bumbu Mount Ar Fish Finder Un Universāla Montāžas Plāksne, Kajaku Piederumi
€36.19

(2x bumbu mount ar fish finder un universāla montāžas plāksne, kajaku piederumi 1.lielāka bumbu dizains nodrošina daudz lielāku spriegošanas spēks ir lielāks, aksesuāri. 2.piedāvā nevainojamu pilnu klāstu kustībā 3.paredzēts pieņemt lielu zivju finders produkta nosaukums: navigācija, fish finder un citu daudzfunkcionāls platformas krāsa: melna materiāls: neilons + silikona izmērs:)

Izskatās arī
Jauns Bērnu Bērnu Peldēšanas Veste Karikatūra Peldēšana Iesācējs Drošības Vestes Bērniem peld Kakla Aizsardzību Dizaina glābšanas vestes
€47.39 €28.43

(jauns bērnu bērnu peldēšanas veste karikatūra peldēšana iesācējs drošības vestes bērniem peld kakla aizsardzību dizaina glābšanas vestes bērnu pārnēsājamo peldēšanas veste piemērots: bērni, zēni, meitenes izmērs: s/m/lxl virsmas materiāls: neoprēna+neilona spēcīgs materiāls: epe, peldspējas kokvilnas krāsa: tumši zila, rozā piemērots: iesācējiem)

Izskatās arī
Regulējams Niršanas Fin Sprādzes - Ātri Atbrīvot Siksna, lai Atvērtu Papēža Pēdas Pleznas - Pleznas Nomaiņa
€4.62 €1.85

(par samaksu: mēs atbalstām šādus maksājumu metodes.visi maksājumi, kas veikti par pack24.lv apstrādā alipay. 1) mēs pieņemam alipay, west union, tt.visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors darījuma. 2) maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma. 3) ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un)

Izskatās arī
Laivu Miskastes Maiss ar Saliekamās Konstrukcijas Uzglabāšanas Ātri Tīrīšanas Laivu Atkritumu Konteineru Kempings Sēklis Zvejas Kajaks RV
€29.64 €16.30

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: laivu miskastes maiss ir izgatavots no augstas kvalitātes oxford auduma materiāli, spēcīga un izturīga. 【funkcijas] aicina: acu pontonu laivu miskastes maiss ir izturīgs, atkārtoti lietojami un mazgājami.ātri uzstādīt uz laivu, margas, āra filiāles vai citās vietās. 【aukliņu maisiņš] aicina: laivu trash var pieņemt aukliņu dizains, viegli vilkt)

Izskatās arī
Vējdēlis Spuras Lodziņā Profesionālās Astes Spuras Kaste ar Groove Bāzes Ūdens Sporta Paddleboard Veikbords Longboard Rezerves Daļas
€42.10 €25.26

(apraksts: 【paketi] aicina ietilpst 1gab vējdēlis plug fin, brīnišķīgs aksesuārs surfboarding. 【kvalitātes materiāls] aicina vienotā centrs astes spuras kārba ir izgatavota no augstas kvalitātes pvc, spēcīgs un izturīgs, var uz ilgu laiku izmantot. 【viegli lietojams] aicina longboard vējdēlis centrs spuras kaste ir viegli uzstādīt un lietot.labas nomaiņa, tiešā aizstāt veco vai)

Izskatās arī
Kajaku Airi Turētājs Kajaks Dziesmu Mount Piederumi Zvejas Laivu, Kajaku Dzelzceļa Piederumi, 4 Pack
€22.73

(produkta iespējas: [kajaku airi turētājs sliežu piestiprināšanas ierīču]: ideāls, lai uzturētu jūsu bradāt droši noglabāts, kamēr jūs esat uz ūdens. [kajaks sliežu piestiprināšanas ierīču]: ideāls montāžas jūsu bradāt turētājs tieši uz jūsu kajaks ir celiņu sistēma. [kajaku airi turētājs]: perfectfor saglabājot jūsu airiem droši savā vietā, kamēr jūs esat zveju. [jābūt,)

Izskatās arī
Enkura Peldēt Jūras Kajaku Drift Enkura Kajaku Kanoe Piemērots Motorlaivu SUP Airi Kuģa Laivu, Enkuru Gumijas Laivas Augstas Kvalitātes
€18.92 €14.57

(aizzīmju punktiem: 1、pilnīgu smaiļošana/bradāt valdes nostiprināšanas komplekts, ieskaitot enkuru, 16.4 kājas virvi, un pavasarī āķa un uzglabāšanas soma. 2、enkurs ir salokāms un tās kompaktais izmērs padara to viegli uzglabāt un viegli veikt. 3、ar četriem rokturiem, kas ir ideāli piemērots koraļļi, smilšu, nezāļu vai rock y dibeni. 4、vienkārši iebīdiet cīnās)

Izskatās arī
9MM/12MM FCS Spuru Papildu Fin Taustiņu, Vējdēlis Skrūvi Longboard Bīdāmās Fin Skrūvju & Fin Plāksnes Rezerves Komplekts Sērfošanu Valdes Skrūves
€3.42 €2.12

(funkcija: iepakojums ietver: 3 fin skrūves un fin atslēga, kas darbojas ar fcs.tērauda fin atslēga ar cilpu viegli pievienot jūsu atslēgu gredzens. specifikācija: materiāls: nerūsējošais tērauds tips skrūves: 9mm(6 gab.) / 12mm(3pcs) (pēc izvēles) iepakojuma svars: 9g /0.3 oz iepakojums saraksts: 1 * fin taustiņš 3 * fin skrūves piegāde: 1.mēs garantējam, sūtīt preces ārpus)

Izskatās arī
Zivju Mount Viegla Uzstādīšana Bāzes Portatīvo Kajaks Piederumi
€11.06 €5.86

(apraksts: augstas kvalitātes materiāls: zivju mount ir izgatavota no premium neilona, triecienizturīgs, izturīgs pret skrāpējumiem un izturīgs. 360° regulēšana: ir arī ar 360° regulējams griešana par ērtu izmantošanu. vienkārša uzstādīšana: zivju mount turētājs var ātri demontēt un izmantot. plaša pieteikumi: zivju turētājs ir universāla laivu, kajaku, jūras, utt. komplektā)

Izskatās arī
31 Gabalu Jūras Kajaku Kanoe Enkura Ratiņu Komplektu, Laivu Piederumi, Takelāžas Gredzens
€17.40 €9.22

(apraksts: 【tips] aicina : 31pcs kajaku kanoe enkura ratiņu komplektu, viegla montāža. 【kajaku piederumi set] aicina : ieskaitot 1x 30ft virvi, 1x zig zag radžu, 1x takelāžas o ring, 2x karabīne, 2x skriemeļi, 4x kajaks pad acīm, 8x m5x25mm skrūvi, 2x m5x30mm skrūves,10x m5 riekstiem. 【izturīgs materiāls] aicina: jūras kajaku kanoe enkura ratiņu komplekts ir izgatavots no pp, metāla)

Izskatās arī