Cena €71.04 €97.32

Pilns apraksts

Laipni lūgti Mūsu Veikalā Piezīme: 1. Mēs esam rūpnīcas piegādātājs, un mēs esam online 24 stundas.Tātad, ja jums ir kādi jautājumi par stilu, lielumu, krāsu, piegādes, u.c., lūdzu, paziņojiet mums, mēs jums atbildi jums pirmo reizi. 2. Visi sutis var custom made in adulet un zēns izmēru, mēs varam pasūtījuma izgatavotu, kā jūsu lūgumiem, tādēļ, lūdzu, nosūtiet savu pieprasījumu uz mums, ja jūs vēlaties pasūtījuma. 3. Par kaklasaites krāsu, tas ir nejauši.Ja jums ir pieprasījuma par kaklasaites, piemēram, tie, krāsu, stilu utt, lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš.Uzvalks Attēla Izmēri, Ņemiet Vērā:

Lūdzu, izvēlieties pareizo izmēru, saskaņā ar jūsu pašu lieta, kas ir ļoti svarīgi mums, lai padarītu piemērots jums.

Ja jums ir kādi queston, lūdzu, sazinieties ar mums.To, kā Pasākums

Piezīme:

Dārgais, ja standarta izmērs nav piemērots jums, mēs būsim pasūtījuma par jums.Neuztraucieties, cena ir vienāda.laipni lūdzam izvēlēties un iegādāties.

Ja jūs vēlaties pasūtījuma, lūdzu, izmērīt savu ķermeni saskaņā ar mērījumu guide, un parādīt viņiem, lai mums.

Krāsu Karte

Produkta Apraksts

a.Mēs esam profesionāla ražotājs, mēs vienmēr sniegt jums augsta kvalitāte, zemas cenas produktiem, laipni lūgti izvēlēties.(Visi kostīmi tiks izdarīti vairāk nekā 90%, līdzīgi kā attēlā.)

b.tur var būt nelielas krāsu atšķirība starp fotogrāfiju un gatavo uzvalku (tā nav kļūda), tas ir tikai krāsu atšķirība.Mums ir mūsu pašu rūpnīcā, tāpēc jūs varat izvēlēties pasūtījuma izgatavotu vai krāsas izmaiņas par šo uzvalku, arī jūs varat nosūtīt jums neobjektivitāti uzvalku, lai mani, un man pateikt savu izmēru un krāsu, kad jūs pasūtīt.Jūs varat jauktā kārtībā manā veikalā.

Piegāde

mēs kuģniecības priekšmetus, EMS(5-10 dienas),ja jūs vēlaties, lai ātri saņemt produktu, jūs varat izvēlēties, UPS vai DHL un citu kuģniecību.

Piegāde Maksājumu

American Express; Crit Karte; bankas vai Bankas Pārskaitījumu; Western Union.

Piliens Kuģniecība

Mēs varam nomest piegāde.sūtīt man jūsu klienta piegādes adrese, kad vietu secību.

Ievedmuitas Nodokļi

Nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

Mūsu Garantija

Ja jūs neesat 100% apmierināts ar kvalitāti jūsu pirkumu mūsu veikalā, jūs varat atgriezt vai apmainīt savu priekšmetus, 30 dienu laikā no piegādes datuma.

Pieprasījuma:

1. Objekti, kas saņemti, 30 dienu laikā no piegādes datuma.

2. Saņemtie objekti, kas netiek izmantots, nebojātu un oriģinālā iepakojumā.

3. Atgriešanās kuģniecības maksa ir maksā pircējs.

Piezīme: Zeķes, rotaslietas, peldkostīmi, Apakšveļa un skaistuma priekšmeti nespēj tikt atpakaļ vai apmainīt.

Atsauksmes

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznes.

2. Ja jums nav apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes vai darīt detalizētu vērtējumu.Mēs garantējam, mēs 100% atrisināt jebkuru problēmu.

Ja jums ir kādi jautājumi,Lūdzu, sazinieties ar mums!

Specifikācijas

  • Izcelsmes Vieta: Ķīna (Mainland)
  • CN: Dzjansu
  • Fit Tips: izdilis
  • Piemērojamo Skatuves: Ikdienas
  • kostīmu homme: terno masculino
  • Modeļa Numurs: A623
  • Priekšā Stils: Dzīvoklis
  • Stils: Ikdienas
  • Piemērojamo Sezonu: Četri Gadalaiki
  • Vienuma Tips: kostīmi
  • Dzimums: Vīrieši
  • žakete masculino: žakete komplekti
  • Zīmola Nosaukums: COZOK
  • Materiāls: KOKVILNAS, Poliestera, Poliamīds
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • traje de novio para boda: mētelis elsas jaunāko dizainu
  • oficiāli uzvalki vīriešiem: saco hombre elegante
  • Elsas Slēgšanas Veids: Rāvējslēdzēju Lidot
  • Apģērba Garums: Regulāri
  • Slēgšanas Tips: Viena Krūšu
  • de trajes hombre: uzvalki vīriešiem
  • ropa hombre: Terno Masculino Completo
  • traje hombre: kostīmu homme mariage

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Pasūtījuma Žakete Vīriešu Uzvalki, Skaists Zils Slim Fit Līgavainis Kāzu 2 Gabals Jaka+Bikses Elegants Biznesa Apģērba Balli Personu Valkāt
€74.41 €52.08

(cienījamais klients, liels paldies par apmeklējot mūsu veikalu, mēs esam pagodināti, lai kalpotu jums!puse uzvalks, kāzu tērps, biznesa apģērbam, ikdienas apģērbam, lūdzu, laimīgu iepirkšanos!mēs esam rūpnīcas piegādātājs, un mēs esam online 24 stundas.tātad, ja jums ir kādi jautājumi par stilu, lielumu, krāsu, piegādes, u.c., lūdzu, paziņojiet mums, mēs jums atbildi jums pirmo reizi. par standarta)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Vienu Pogu, Dzeltena Kāzu Līgavainis Tuxedos Iecirtums Atloks Groomsmen Vīriešu Formālu Balles Tērpi (Jaka+Bikses+Veste)
€89.57 €31.35

(laipni lūgti manā veikalā shop1102530884 veikals visi tērpi var pasūtījuma adlut un zēns, izmērs. jūs varat piedāvāt mums savu faktisko mērījumu un mīļāko krāsu.ja jums vietu pasūtījumu jūs varat rakstīt tos piezīmi, lai pārdevējs vai jūs varat noklikšķināt ziņu pārdevējam,pēc tam sūtīt visus measurementss un krāsu vai clcik tiešsaistes tērzēšanā, kad es esmu online. izmēri piezīme:)

Izskatās arī
Jaunas Ielidošanas Vīriešu Uzvalki, Žakete Kāzu Haki Terno Vienu Krūtīm Robots Atloks Regulāri Slim FIt Eelgant пиджак мужской
€132.09 €99.07

(laipni lūgti mūsu veikalā piezīme: 1. mēs esam rūpnīcas piegādātājs, un mēs esam online 24 stundas.tātad, ja jums ir kādi jautājumi par stilu, lielumu, krāsu, piegādes, u.c., lūdzu, paziņojiet mums, mēs jums atbildi jums pirmo reizi. 2. visi sutis var custom made in adulet un zēns izmēru, mēs varam pasūtījuma izgatavotu, kā jūsu lūgumiem, tādēļ, lūdzu, nosūtiet savu pieprasījumu)

Izskatās arī
Melna/Balta/Zila/Zaļa/Sarkana Vīriešu Uzvalki, Žakete Dubultā Krūtīm Oficiālu Slim Fit tīrtoņa Krāsas Mētelis 1Pc Kāzu Tērpu Tikai Viena Jaka
€54.69 €37.73

(laipni lūdzam vīriešu uzvalki, veikals puse uzvalks, kāzu tērps, biznesa apģērbam, ikdienas apģērbam, lūdzu, laimīgu iepirkšanos ! par lielumu diagramma: (lūdzu, izvēlēties pareizo izmēru, saskaņā ar jūsu pašu lieta ,kas ir ļoti svarīgi mums, lai padarītu piemērots jums.ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums.) standarta uzvalki diagramma: kā izmērīt)

Izskatās arī
Veste Vīriešiem Red Pleds Skotijas Pleds Veste Cēloņu Puse Vīriešu Apģērbu bez Piedurknēm, Veiciet Krūšu Veste piemērota Liela Izmēra
€27.64 €21.56

(laipni lūdzam vitoo uzvalku veikals veste vīriešiem vīriešu uzvalks, veste biznesa oficiālu vīriešu apģērbu bez piedurknēm, viena krūšu veste piemērota liela izmēra jaunu mēs esam rūpnīcas piegādātājs !firmas nosaukums: dredress.w e, online 24 stundas.jūs varat sazināties tikties jebkurā laikā, ja jums ir nepieciešams. 1)lūdzu, izvēlieties atbilstoša izmēra un mīļāko krāsu uz)

Izskatās arī
Lansboter Pelēks Vīriešu Uzvalku Kokvilnas, Lina Uzvalks Pavasara Un Vasaras Plānas Casual Slim Fit Sadalīt Mazos Žakete
€94.24 €47.12

([xlmodel]-[produktu]-[8888] 3388 [xlmodel]-[foto]-[0000] izstrādājumu fotogrāfijas)

Izskatās arī
Modes Maksimālā Atloks Dubultā Krūtīm, Uzvalki Vīriešiem Business Casual Slim Fit Vīriešu Uzvalks Elegants Līgavainis Kāzu Uzvalku 2 Gabals, kas
€116.70 €81.68

(laipni lūgti mūsu veikalā paziņojums 1. viens komplekts tērpi ietilpst jaka, bikses un bowtie vai kaklasaiti; 2.ja jūs nezināt, kā izvēlēties izmēru, tikai, lūdzu, atsūtiet mums jūsu augums, svars, krūšu izmēru un vidukļa izmēru.pēc tam mēs iesakām labāko izmēru priekš jums. 3.mēs varam piedāvāt custom-made pakalpojumu.vienkārši pārbaudīt, kā uz pasākumu zem.ja)

Izskatās arī
Vīriešu Svītru Tērpi Komplekts Smart Casual Žakete Kāzu Uzņēmējdarbības Maksimālā Atloks Dubultā Krūtīm Pogas Uzvalkā traje de hombre elegante
€111.58 €72.53

(piezīmes: a. viena tērpi ietilpst jaka, veste, bikses un bowtie vai kaklasaiti. b. sakarā ar pircēja valsts muitas nodoklis nav skaidrs ,lai tas nav iekļaut jūsu pasūtījuma cenu. paldies par sapratni ! krāsa mūsu tērpi tiks veikti vairāk nekā 95% līdzīgi kā attēlā.tātad, tur var būt nelielas krāsu atšķirība starp fotogrāfiju un gatavo uzvalku (tā nav kļūda), tāpēc,)

Izskatās arī
Luksusa Samta Fāzēm, Vīriešu Uzvalki Līgavainis Kāzu Tuxedos 2 Gabali Komplekti Traje Hombre Slim Vīriešu Bleizeri Trajes Elegante Para Hombres
€163.86 €103.23

(pasūtījuma pilnu sekot informācijai pēc tam, kad jums jāmaksā : lūdzu, aiciniet savu valstu profesionālās pielāgot, lai jūsu mērījumus... savu izmēru, ir svarīgi. piezīme: šī ir informāciju jums ir nepieciešams, lai nodrošinātu. izmērs mērvienība: cm vai collas postenis color =____(attēlu vai pielāgotu krāsu, pielāgotu krāsu, skatiet mūsu krāsu swatches) 1.izgriezums)

Izskatās arī
Oficiāli Vīriešu Uzvalki Kostīmu Homme Dubultā Krūtīm Sasniedza Atloks Melnu Svītru 2 Gabals Jaka, Bikses Formālas Biznesa Puse Pielāgota
€103.16 €87.69

(laipni lūgti mūsu veikalā būt džentlmenis mūsu veikšanu: augstas kvalitātes produktus kāpēc izvēlēties mūs? mūsu uzvalks var būt pasūtījuma, krāsu un izmēru vēlaties. mums ir mūsu pašu rūpnīcā, tāpēc visi tērpi ir roku darbs, mūsu pieredzējušu šuvēju. mēs nejauši nosūtīt kuponu, lai mūsu sekotājiem. uzvalks attēlu krāsu karte tas)

Izskatās arī
INCERUN Topi 2023 Amerikāņu Stila Vīriešu Apgriezta, Līmēšana Krāsu Kontrastu, Uzvalku, Mēteļi Modes Streetwear Dubultā Krūtīm, Žakete, S-5XL
€28.14 €16.89

(izmērs:s,m,l,xl,2xl,3xl,4xl,5xl audums materiāls:100%poliesteris krāsa:brūns,pelēks piemērota tips:fit stils:pamati sakarā:atpūtas modelis:izšūšanas krāsa biezums:mērenību produkta apraksts:vīriešu izšūšanas krāsā ar garām piedurknēm galotnēm. marķējums: jā modeļa izmērs:m paketē iekļauts:1 * topi lūdzu,)

Izskatās arī