Cena €0.97 €1.54

Pilns apraksts

Svarīga Informācija

Materiāls:Silikona

Iepakojuma Lielums:

Apskats:

Tā ir speciāli paredzētas power bank, ar anti-kritums, putekļu necaurlaidīgs, mērena biezuma funkciju, un līdzi visu apkārt aizsardzību jūsu mobilo jaudu.

Ar stingru elastīgu konstrukcijas, seguma ir viegli uzstādīt, turklāt, tur ir dažādas krāsas, lai izvēlētos no, lai atbilstu jūsu vajadzībām atbilstošas.

Tas ir izgatavots no augstas stiepes silikona materiāla, kas ir mīksts, traipu izturīgs un izturīgs, lai izmantotu.

Garums produkts ir 148mm, platums ir 74mm, un augstums ir 15 mm.

Piemērots ZMI 20000mAh Mobilais Jauda Banka.

Piezīme:

Sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Specifikācijas:

Iepakojuma Saturs:

1 x Strāvas Banka Aizsardzības Gadījumā(Power Bank Nav Iekļauts)

Specifikācijas

  • Vienuma Tips: Somas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas, Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Austiņas EVA Gadījumā forPS5 IMPULSA 3D PS4 zelta 7.1 Austiņas Novērstu Kaitējumu Vāciņu
€12.05 €8.68

(funkcijas: ootdty grūti kvalitātes eva materiāls ir daļēji-ūdensdrošs, triecienizturīgs un izturīgi, lai aizsargātu austiņas no triecieniem un šļakatām. tas ir viegli un ērti, lai mums atvērt un aizvērt ar rāvējslēdzēju dizains. tas nodrošina pilnīgu aizsardzību jūsu ierīci, triecienizturīgs. aizsargāt jūsu austiņas no triecieniem, iespiedumi, putekļi, dirts)

Izskatās arī
2X Skaļrunis Soma Gadījumā Vāks B&O Beoplay A1 Skaļrunis Ceļojumu Pārvadātājs Aizsargātu Segtu Bluetooth Skaļruni Soma Gadījumā
€18.65

(2x skaļrunis soma gadījumā vāks b&o beoplay a1 skaļrunis ceļojumu pārvadātājs aizsargātu segtu bluetooth skaļruni soma gadījumā postenis tips: somas funkcija: portable,augstas kvalitātes lietošana: b&o beoplay a1 skaļrunis izmērs: aptuveni 15x5.5cm produkta tips: skaļruņu gadījumā, soma krāsa: melna materiāls: neilons iepakojuma saturs: 2 gab.)

Izskatās arī
K92F Nomaiņa Mīksto Memory Putu Galvu par WH-1000XM2 1000XM3 WH-1000XM4 XB900N
€5.86 €2.92

(funkcijas: ootdty izgatavota no mīksta atmiņas putu materiāla, lai iegūtu vairāk komfortu. viegli uzstādīt dizaina rāvējslēdzēju.nomainīt nolietojušās spilventiņu polsterējums. atmiņas putu polsterējums, izturīga un elastīga, lai varētu stundām comfortablelistening. nē instrumentus, kas vajadzīgi, viegla montāža, tikai dažas sekundes, jums būs jaunas austiņas.. par)

Izskatās arī
Poyatu Skatīties Uzglabāšanas Gadījumā Smartwatch rokas Pulkstenis Ūdensizturīgs Pārnēsāšanas Soma Portatīvo Rāvējslēdzēju Kabata Lodziņā triecienizturīga nepievelk putekļus
€3.27 €3.11

(savietojams 38mm 42mm 40mm 44mm 41mm 45mm smartwatch/ watch gadījumā tikai tad,skatīties nav iekļauts krāsa:melna produkts ir izgatavots ar poyatu.tas nav nekādas preču zīmes, kas pieder sākotnējo austiņu uzņēmuma, un pārdevējs nav saistīti ar austiņu uzņēmuma jebkurā veidā.)

Izskatās arī
10PCS AD8220BRMZ AD8220 HOP H0P MSOP8 AD8220ARMZ H01 HO1 IC Chipset Oriģināls
€55.32

(par mums mēs apsolām: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar 1:rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu)

Izskatās arī
30 GAB. 9.7 Mm X 7Mm 2 Pin MIKROFONA Kapsula Electret Kondensatora Miniphone
€5.76 €3.40

(produkta nosaukums : electret kondensatora miniphone;katru izmērs : 9.7 x 7 mm / 0.38 collu x 0.28 collas (d x h) kopējais garums : 15 mm/0.59 collas galvenā krāsa : sudraba tonis, melns, zaļš neto svars : 24g electret kondensatora miniphone, atpakaļ electret tipa, neliela izmēra, vispār izmantot. akustiskā-lai-elektrisko devēju vai sensoru, kas pārvērš skaņu vērā elektrisko)

Izskatās arī
Astronauts Skaidrs Case for Samsung Galaxy Pumpuri 2 Pro Live FE Gadījumā Grūti Platic Caurspīdīgu Vāciņu Galaxy Pumpuri Dzīvot 2Pro Gadījumā Būtiska
€3.79 €2.65

(astronauts skaidrs case for samsung galaxy pumpuri 2 pro live fe gadījumā grūti platic caurspīdīgu vāciņu galaxy pumpuri dzīvot 2pro gadījumā būtiska uzmanību: gadījumā, tikai , ne inlcude austiņas!)

Izskatās arī
Sound bar bluetooth sienas audio TB355 TV mājas kinozāles 2.1 echo sienas skaļrunis, subwoofer, tālvadības pults, MP3 skaļrunis
€178.31 €155.12

(sound bar bluetooth sienas audio tb355 tv mājas kinozāles 2.1 echo sienas skaļrunis, subwoofer, tālvadības pults, mp3 skaļrunis produkta parametri: preces nosaukums:bluetooth sienas skaļrunis modelis :tb355 spriegums:220v jauda:15w*2+30w izmēri (l x w x h):799*92*62mm, interfeisa tips: bluetooth jā bezvadu: jā, vai ņemt līdzi tālvadības pults: jā, pielietojams priekšmets: sadzīves kanāls: 2.1 uzlādes)

Izskatās arī
Mini Kubs Mic Trokšņa Slāpēšanas Izkliedētā Ārējais Mikrofons Iebūvēts Čips Rīcības 2 3 4 Sporta Kameras
€24.93 €16.70

(funkcijas: ootdty izkliedētā ārējais mikrofons, piemērots rīcības 2/3/4 sporta kameras, ielikt un spēlēt. viegls dizains, mini mazs kubs, vienkāršu un izsmalcinātu dizainu, vieglo svaru, bez papildu slogu. aprīkots ar profesionālu audional apstrādes čipu, tas var dot iespēju trokšņa samazināšanas apstrādi ar vienu pogas, faktiski atzīstot, oriģinālo skaņu. iebūvēts)

Izskatās arī
Silikona Gadījumā, Bezvadu Skaļrunis Mājokļu Ērts Skaļrunis Piedurknēm somiņa ar Siksniņa seguma
€5.68 €4.61

(funkcijas: ootdty nāk ar siksniņa, viegli līdzi. savu viegls un pārnēsājamo dizains padara to ideāli, lai aizsargātu jūsu ierīci. mini speaker somiņa ir vienkārši pārnēsājams, un to ir ļoti piemērots mājas, ceļojumi, āra, darbs. izgatavots no izturīga silikona materiāla, tas runātājs gadījumā nodrošina uzticamu aizsardzību jūsu valkājamas ierīci no putekļiem)

Izskatās arī
Uzlādējams DLP Saites 3D Brilles Aktīvā Aizslēga Brilles Xgimi Z3/Z4/Z6/H1/H2 Rieksti G1/P2 Benq, Acer & DLP Projektoru SAITI
€24.68

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! savietojama ierīce: nav sensora tips: dlp tips: binokļu skatīšanās pieredzi: bez iedziļināšanās kontrolieri: nē displeja skaits: nav 3d brilles tips: shutter fov: apmēram 150 grādu bāzes stacijas: nē porti: usb iestatīt tipu: tikai brilles 3d)

Izskatās arī
Botāniskais Saulespuķu Alfabēta Burtu Mīksto TPU Case for AirPods 2 1 Caurspīdīga Silikona Bezvadu Bluetooth Austiņas Box Ietilpst
€6.78 €3.39

(100% jauni augstas kvalitātes,kas izgatavoti no augstas kvalitātes mīksta silikona , tas ievērojami uzlabo triecienizturība, nodrošinot maksimālu aizsardzību jūsu airpods. - materiāls: mīksta silikona (viegli izjaukt) - piemērots airpods 1/2 - iezīmes: maiga tekstūra, anti-vibrācijas; novērš netīrumus, profilēšanai un nodilumu; precīza lādēšanas caurumu, vispusīgu aizsardzību, maza)

Izskatās arī
Grūti EVA Uzglabāšanas Kaste Noderīgu Ceļojumu Uzskaites Lietu Galvas Piederumu Soma Oculus Quest 2 Glāzes
€12.27 €8.71

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: viengabala paredzētas brilles uzglabāšanas soma oculus quest 2, kas ļauj jums saglabāt jūsu austiņas perfekti. aizsargāt jūsu austiņas un piederumi no skrāpējumiem, putekļiem, saules stariem, un ietekmi. eva grūti apvalks, dekompresijas un amortizācijas, aizsargātu iekārtu no bojājumiem, precīzu)

Izskatās arī
2Pairs Mīksta Silikona Ausu Spilventiņi Eartips Par Austiņu Silikona Gadījumā Auss Āķis Auss Earbuds Austiņas Aksesuāri Auss Padomus
€1.03 €0.54

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šo spārnu gali dizains ar āķi ,lielu pastaigu ,skriešanas un citām gaismas izmantošanu. augstas kvalitātes silikona ausu āķi, mīksts un ērts. atkārtoti lietojams, var mazgāt ar ūdeni. paketē iekļauts: 2 pāri silikona ausu āķi (s/l , katra izmēra 1pair). eartips tikai austiņas nav iekļautas. specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
Elastīgs Vāks Ērti Iekļautās Auss Spilvenu DT990/DT880/DT770 Austiņas Dropship
€2.89 €2.05

(funkcijas: ootdty augsta elastība, vieglas, mīkstas un ērtas, lai touch. izturīgs flaneļa spilventiņi ir paredzēti ilgtermiņa, kreka-bezmaksas izturību. iekļautās tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta! šie iekļautās ērti pie auss, bloķējot trokšņa. mīksta un maiga, ērti valkāt, ādas draudzīgas un nav kairinošs; specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
Elastīga Austiņas Kabelis Q701/K712/K702/K240/K240MKII/K141/K171 Austiņas B36A
€5.61 €4.38

(funkcijas: ootdty nomainiet savu veco austiņu kabeli ar šo kvalitātes rezerves kabeli akgq701/k712/k702/k240/k240 mkii/k141/k171 austiņas. izgatavots no izturīga pvc materiāliem, šis kabelis nodrošina uzticamu savienojumu un ilgstošu izmantošanu. paredzētas akgq701/k712/k702/k240/k240mk ii/k141/k171 austiņas, tas ir piemērots mūzikas entuziastiem un profesionāļiem. izbaudiet)

Izskatās arī
Skullcandy PLYR X STREET FIGHTER Limited Edition Ar Smart Mikrofons Austiņu Earbuds Bezvadu Austiņas Spēļu Skaidras Balss Par Dāvanu
€267.98

(skullcandy plyr x street fighter speciālais bezvadu spēļu vairāk faq.lūdzu, pārbaudiet to beigās. funkcijas: ⬤.[vairākas gadījumā ierīces]: izveidot savu audio ierīci, izmantojot skullcandy app un dual-savienot, lai izveidotu savienojumu, lai konsolēm un mobilajām ierīcēm ⬤.[jutības mikrofonu]: var skaidri izteikt vārdus, lai otra puse pat trokšņainā vidē. ⬤.[jaunas)

Izskatās arī
573A Ērtu Austiņu Kaste ar Type-C Uzlādes Vadu Elite75T/Aktīvā 75T
€10.08 €7.67

(funkcijas: ootdty iebūvēts 600mah uzlāde notiek ar gaismas, sarkano gaismu, kad uzlādes, zaļā gaisma, kad pilnībā uzlādēts. neliela izmēra un viegls, pārnēsājams un viegli veikt. izgatavots no kvalitātes un videi draudzīgas plastmasas materiāla, kas izturīgs pret skrāpējumiem, un nepievelk putekļus, izturīgs un uzticams. precīzu izgriezumiem, lādēšanas caurumu stāvokli)

Izskatās arī
8 Pāriem Vara Skaļrunis Smaile Izolācija Stāvēt ar Bāzes Pamatni Kājām Mat Skaļruņu, Pastiprinātāju, DVD Atskaņotājs, Diktofons
€22.57 €15.12

(visi vara skaļrunis kājas: tas ir tīrs vara skaļrunis amortizators, kāju, nagu, kāju, nagu, ir 36mm garumā un skrūvi roktura diametrs ir 6mm.tas ir konusa līdzīgs nagu, kas var atrasties tikai zem iekārtas vai skaļruņus vai saskaņā ar triecienizturīgu dēļi un triecienizturīga rāmji.maksimālā atbalsta slodze: maksimālā atbalsta slodze ir par 15kg, kas ir par 33 mārciņas.sazinieties ar galu uz zemes, var)

Izskatās arī
Anti Zaudēja Atslēgu Meklētājs Smart Bluetooth 4.2 GPS Tracker Signāls Seifa KeyFinder Locator Pet Suns, Bērns Tracker Meklētājs
€13.16 €8.56

(app pieņem skaista ui dizaina interfeisu, kas ir ļoti ērts, lai kontrolētu.izmantojot mazjaudas bluetooth mikroshēma, akumulators ir vairāk izturīgas, signāla savienojums ir stabils, un atgriešanās ātrums ir ļoti ātri anti-zaudēts: ja ierīce atstāj noteiktu attālumu (10-15m), mobilajā telefonā saņems atgādinājumu ziņas atrast objektus: ja meklē ierīci ar mobilo aplikāciju, ierīci atskan)

Izskatās arī