Cena €19.54 €31.02

Pilns apraksts

Apraksts:

【Materiāls] aicina Hantele plaukts ir izgatavots no kvalitātes tērauda materiāla, kas ir izturīgs un stabils, var izmantot ilgu laiku.

【Kosmosa Taupīšanas] aicina projektēšanas šī hantele plaukts padara to viegli, lai saglabātu jūsu hanteles, kad to neizmanto, palīdzot saglabāt savu treniņu telpas sakopta un sakārtota.Vienkāršs un skaists dizains, viegli piekļūt, šķirošana hanteles.

【Lielas Slodzes nestspējas] aicina Veidota ar stingru struktūru, šis svars uzglabāšanas organizators ir lielas slodzes nestspēja, nodrošinot to var turēt savu hanteles droši.

【Dizaina] aicina lapu formas dizains palīdz uzlabot modes un pievienot krāsu uz sportu.

【Pieteikums] aicina To ir īpaši konstruētas, lai noturētu jūsu hanteles, padarot to būtiska fitnesa iekārtas, lai jūsu mājās, trenažieru zāle.

Specifikācija:

Materiāls: Tērauds

Izmēri:

31cmx28cmx44cm/12.20inchx11.02inchx17.32inch

31cmx32cmx64cm/12.20inchx12.60inchx25.20inch

37cmx32cmx68cm/14.57inchx12.60inchx26.77inch

Komplektā Ietilpst:

1 Gab., Hanteles, Plaukts

Piezīme:

Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana un dažādu monitoru.

Specifikācijas

  • MainKey2: Mājas Stienis Rāmja, Hanteles, Svara Plaukts
  • Zīmola Nosaukums: MagiDeal
  • MainKey5: Hanteles Svars Plaukts Hantele Stand Portatīvie
  • MainKey1: hantele plaukts
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Apmācību Vietas: Citi
  • MainKey4: Daudzfunkcionāls Hantele Uzglabāšanas Turētājs Organizators
  • Sporta veids: Stiprums Apmācību
  • Modeļa Numurs: Dumbell Svars Plaukts
  • MainKey6: Stienis Uzglabāšanas Statīvs Svars Mācību Laiks
  • MainKey3: Hantele Rack Mājas Sporta zāli, Uzglabāšanas Stendu

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Mūzikas Boksa Apmācību Mašīna Praksi Mājās, Trenažieru Zāle, Elektroniskās Sienas Mērķa
€74.81 €39.65

(apraksts: 【boksa sienas uzstādīts pad] aicina: funkcijas smart tālrunis savienojums, gaismas krāsu izriet mūzikas ritmu spilgtumu; mērījumu 43cmx43cmx8.5cm/16.93inchx16.93inchx3.35inch. 【premium un uzticamu] aicina: boksa treneris ir izgatavotas no augstas kvalitātes abs plastmasas materiāla, kas ir nonslip, pret nodilumu izturīgs, izturīgs, un to var izmantot ilgu laiku. 【sporta klases])

Izskatās arī
Automātiskā Apkures Ceļsargus Acupressures Selfheating Ceļa Piedurknēm Acupressures Selfheating Spilventiņu Ceļa Veidošanā Sviedru Absorbējošu Piedurknēm
€2.57 €1.80

(mūsu veidojot ceļa piedurknes nodrošina mīkstu un ērtu piemērots tiem, kas vēlas, lai būtu veselīgu ķermeni.ar iebūvētu apsildes tehnoloģiju, tas ir labāk, lai aizsargātu jūsu ceļgaliem, piedāvājot shiatsu veidošana, lai labāk kontrolēt ķermeņa kustības.say goodbye uz ceļa diskomfortu un uzlabot jūsu ikdienas pārvietošanās ar mūsu ceļa piedurknēm. materiāls: neilons izmērs: m,l,xl,2xl3xl m)

Izskatās arī
Pedometrs trenažieru Zāle, Fitness Vingrošanas Rīki, Pārgājieni, Pastaigas Darbojas Veselības 1PC LCD Pedometrs Solis Kaloriju Skaitītājs
€2.65 €1.32

(aprakstīt: šis pedometrs var efektīvi palīdzēt jums panākumus un uzlabot savu izturību. skaits pastaigas darbības tiek aprēķināts, pamatojoties uz kustības vidukli. precīzu skaitu, veikt to pedometrs vertikāli, apmēram 14 cm un 6 cm no centra līnijas no vidukļa. maksimālais skaits skaitīti soļi ir 99999 skaits attāluma palaist aprēķināt kalorijas nodedzinātas materiāls:)

Izskatās arī
Svars Pacelšanas Āķi Roktura Atbalstu Delnas Siksniņas, Deadlift Kāti ar Āķiem Sporta Mācību Siksnas Vīriešiem un Sievietēm
€28.02 €14.01

(funkcijas: ootdty āķis ir izgatavots no smaga, cieta tērauda, tāpēc tas var tikt izmantots, bieži laikā bez lietojuma pazīmes nodilumu.paceļot rokas siksniņa spilventiņi ir sabiezēt, lai sniegtu stingru atbalstu un novērstu traumas. ērti un sabiezēt, ar labāku aizsardzību, tas tiek izmantots, lai palielinātu rokas atbalstu, smago celšanas, pavelciet uz leju, stienis rindas un paraustīt)

Izskatās arī
Ceļa Pad 1Pc Ērti Adīšanas Atkārtoti Vīrieši Sievietes Kāju Lencēm Atbalstu Sporta
€9.84 €6.89

(ceļa pad 1pc ērti adīšanas atkārtoti vīrieši sievietes kāju lencēm atbalstu sporta specifikācijas: šo ceļa pamatni, ir izgatavoti no vieglsvara acs auduma, kas ir mitruma wicking, elpojošs, perfekti un ērti valkāt. stretch audums ir augstas stiepes izturība, var cieši wrap ceļgaliem, samazina muskuļu vibrāciju, un ļauj pārvietošanās brīvību. tā ir veidota no neilona materiāla. ir)

Izskatās arī
Pirkstu Atbalsta Šinas Regulējams Sprūda Pirkstu, Īkšķa Šinas Rokas Pirkstu Lencēm Lentes Iztaisnot Izliektas Sāpes Atvieglojums
€2.82 €1.64

(motīvs: 1. izgatavoti no augstas kvalitātes kompozītu auduma, ādas draudzīgs, stingrs un izturīgs. 2. tā pieņem self-adhesive auduma, kas ir regulējams elastību un var noregulēt brīvi saskaņā ar savu situāciju. 3. nav viegli deformēt, viegli uzvilkt un novilkt, piemērots pēcoperācijas atveseļošanās, pirksta sastiepumu, pirksta lūzums, utt. 4. tas ir ļoti piemērots jebkurai)

Izskatās arī
Fast88 Elektriskās Galda Elipsveida Mašīna Treneris,Galda Elipsveida ar iebūvētu Displeju, Monitoru, Kluss & Kompakts (Pelēka)
€553.76 €193.81

(zīmola angotrade krāsa pelēks produkta izmēri 17.7 d x 14.6 w x 9.8 h materiāls plastmasas maksimālais solis garums 18 collas par šo preci led iebūvētā displeja monitors, kas seko visu laiku, attālumu, skenēšana, ātrums, kalorijas nodedzinātas.atkarībā no jūsu vajadzībām un spējām, ir auto (p1-p3) un manuālo (5-ātruma līmeņi) jūsu izvēles.uzlabo ķermeņa elastību un muskuļu spēku, kā arī palīdz)

Izskatās arī
Boksa Pretestības Joslas Komplekts Lēkt Treneris Rezistenci Apmācību Basketbols
€19.78 €10.29

(apraksts: 【kvalitātes materiāls] aicina izgatavots no mīksta tpe materiāla, tas boksa apmācību pretestības joslas komplekts ir ērti un viegli lietot.sprādzes konstrukcija ļauj pievienot vairāk elastīgās virves, lai palielinātu izturību, nostiprināt savu varu un, ņemot jūsu fiziskās sagatavotības uz nākamo līmeni. 【funkcija] aicina šis komplekts ir ļoti noderīgs, par fitnesa rutīnu,)

Izskatās arī
18-22 CM Jogas Bumbu Vingrinājumu, Vingrošanas Fitness Pilates Bumba, Līdzsvara vingrojumus trenažieru Zāle, Fitness Joga Core Bumbu Iekštelpu Mācību Jogas Bumba
€4.59 €3.25

(28511 motīvs: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. daudzums:1 gab. gluda virsma zaļās vides aizsardzības materiālu,nekaitīgu,veselību, nav toksisks,svaigi un garšas augstas kvalitātes eksplozijas izturīgs materiāls novērš nejauša sprādziena apstākļi, jo pats materiāls, lai palielinātu drošību vistālāk specifikācija: materiāls:pvc krāsa:rozā,violeta,zila,pelēka,sarkana pēc)

Izskatās arī
Pretestības Joslas Komplekts Jogas Treniņu Datumi Mājās Izmantot Joslas, ar Durvju Enkuru Rokturi Potītes Siksnas Sporta zāle
€22.88 €11.89

(pretestības joslas komplekts jogas treniņu datumi mājās izmantot joslas, ar durvju enkuru rokturi potītes siksnas sporta zāle apraksts: 5 pretestības joslas komplekts: melnais 30£, sarkans 25 lbs, gree 20 mārciņas, zilā 15£, dzeltena 10 mārciņas. komplekts 5 fitnesa datumi nāk 5 dažāda paaugstināma caurules, divas polsterētas rokturi, divas potītes siksnas, durvju enkurs un ūdensizturīga)

Izskatās arī
iekārtas steppers 3 līmeņos regulējams aerobikas vingrošanas soli
€84.93 €76.43

(mūsu pakalpojumi produkta apraksts iekārtas steppers 3 līmeņos regulējams aerobikas zāle solis modelis j. m. 219 materiāls pp krāsa melns+zaļš, izmērs 81*31*20 svars 3.6 kg moq 1gb sertifikācijas pieejamas jā oem service jā, samaksas termiņu l/a,t/t,d/p,paypal,western union,money gram tips regulējams aerobikas soli, sols, detalizētus attēlus uzņēmuma informācijas biežāk uzdotie jautājumi 1))

Izskatās arī
Vērpšanas un Rotējošo Baleta Valdes Dejotājiem, Šūpoles un daiļslidošanas,Spēcīgi Deju Valde par Baleta, Ātri, Grozāms
€6.35

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes. padarīt dejas praksē jautri! - dejotāji var'for t stop vērpšanas un grinning, bet uzticību, pilnveidojot tehniku, un apgūt grozāms. ļoti izturīgs – izgatavots no kompozītu sveķi plastmasas ar neoprēna gumijas kāju spilventiņu.par ļoti plats, lai pielāgotos pēdas jebkura izmēra. praktiski jebkurā vietā – zemas berzes projektēšanas)

Izskatās arī
Kāpšanas Hangboard Klaviatūra Klinšu Kāpšanas Bouldering Mājas Durvīm
€29.69 €17.52

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: šajā kāpšanas hangboard turiet nospiestu taustiņu klaviatūra apmācības dēlis ir izgatavots no koksnes materiāla ar gludu virsmu un augstu stiprību un izturību. 【viegli] aicina: tā ir gluda, nav hurting rokās, un ir viegli saprast.tas ir ļoti piemērots pusaudžiem, bērniem un pieaugušajiem par izturību un fizisko sagatavotību. 【saprātīgu dizaina])

Izskatās arī
Regulējams Treniņu Aerobikas stepa Platformu un Veselības Klubs ar 4 Izmēra Regulējams Stāvvadi Iekļauts un Papildu Stāvvadi Iespējas
€155.59 €65.35

(ideāli piemērots visiem fitnesa līmeņiem: mūsu 42.5-collu anti-slīdēšanas soli virsma ar četriem noņemamiem 16 x 16 x 2 stāvvadi nodrošina drošu un ērtu treniņu pieredze, iesācējiem un profesionāļiem līdzīgi. pielāgot savu treniņu:: viegli regulēt platformas augstumu no 4 6 8 , izmantojot komplektā iekļauto ceļas agri, lai pastiprinātu savu treniņu un sadedzināt vairāk kaloriju. izturīga)

Izskatās arī
Stemball Swage Un Neredzamā Hex Galvas Vītni Stud Spriedzi Gala Montāžas Spaile Kopā Pakotni 1/8 Collu ,50 Pāriem
€141.28 €98.89

(stemball swage un neredzamā hex galvas vītni stud spriedzi gala montāžas spaile kopā pakotni 1/8 collu ,50 pāru kabelis, stieņi komplektā ietilpst 50pack cilmes kalšanas un 50pack neredzams hex galvas kalti vītņu kniedes, lai padarītu 50 1/8 collu stieņi kabeļi.komplekts ir izgatavots no t316 jūras pakāpes nerūsējošā tērauda.tās var izmantot telpās vai ārā koka un metāla pāļiem, grīdas, margu, balustrāde montāžas)

Izskatās arī
Kājas Augšstilba Exercisers Jogas Iekārtas Augšstilba Master Kāju Muskuļu Roku, Krūšu Vidukļa Exerciser Treniņu Mašīna, Trenažieru Zāle Mājas Fitnesa Iekārtas,
€11.23 €5.73

(kājas augšstilba exercisers jogas iekārtas augšstilba master kāju muskuļu roku, krūšu vidukļa exerciser treniņu mašīna, trenažieru zāle mājas fitnesa iekārtas, specifikācija : materiāls: tērauds krāsas: violeta,pelēka,zila,rozā izmērs:23.5*10cm pielietojums: biroja, mājas svara zudums, kāju/roku/krūtis/viduklis exerciser funkcijas: izgatavots no pvc)

Izskatās arī
Hip Vilces Pad Hip Vilces Jostas Laupījums Datumi Portatīvo Jaudas Fitnesa Piederumi Treniņu Bez Slīdēšanas Jostu, Hanteles Kettlebells
€18.20 €9.10

(hip vilces pad hip vilces jostas laupījums datumi portatīvo jaudas fitnesa piederumi treniņu bez slīdēšanas jostu, hanteles kettlebells funkcijas: 1. portatīvo: produkts ir paredzēts, lai būt pārnēsājamas, jūs varat likt to somā un soma, un ņemt to ārā, kad vien jums tas ir nepieciešams, vai tas ir pie sporta vai uz dīvāna mājās vai ceļā, var tikt izmantoti. 2. universāls: to var)

Izskatās arī
Fitnesa Smago Rokturi Rokas Rehabilitācijas Attīstītājs roktura Muskuļu Spēka trenažieri Karpālā Expander
€2.98

(funkcijas: palielināt jūsu grip palielināt savu liftu. izcila ēkas apakšdelma spēku. darbojas lieliski, lai palielinātu ātrumu, spēku un varu rokas, rokas, pirkstus un apakšdelmiem. lielisks atjaunošana un rehabilitācijas līdzeklis artrīta, carpel tunelis, reimatoīdais artrīts, tendinīts, pēc operācijas, tenisa elkonis, plaukstu locītavu sastiepumiem un salauztu pirkstu vai plaukstas. ergonomisks)

Izskatās arī
6PCS 60x60cm EVA Putu Flīzes Puzzle Exercise Mat Fitnesa Bloķēšanas Flīzes, Grīdas Aizsargājošu Spilvenu Treniņiem Spēlē Mat
€10.81 €7.57

(6pcs 60x60cm eva putu flīzes puzzle exercise mat fitnesa bloķēšanas flīzes, grīdas aizsargājošu spilvenu treniņiem spēlē mat apraksts: 1. vienkārša iepildīšana ļauj ātri montēt fitnesa paklāji un puzzle mats.tie ir ātri pievienots, viegli izjaukt un pārvietot, vienkārši un vienotas, un virsmas, kas ir konkrēti un neslīdoša. produkta priekšrocības: skaņas izolācija, triecienizturīgs,)

Izskatās arī