Cena €2.69 €3.85

Pilns apraksts

Aizzīmju Punktiem:

1.Ārkārtas Izturību: Šis Ķīniešu Kalendāra 2024 Sienas ir izgatavots no augstas kvalitātes mākslīgās rotangpalmas papīra, kas ir bieza un izturīga.To var izmantot uz ilgu laiku bez plīsumi vai fedings.Kalendārs ir arī viegli apturēt uz sienas.

2.Mākslas Modelis Konstrukcija: Ar spilgti brushwork, delikāts modeļus, un spilgtas krāsas, izbaudīt izsmalcinātu meistarība tradicionālo Ķīniešu kultūru, ar šo 2024 sienas kalendāru.

3.Plašas Saturs: zināt ar šo visaptverošo un informatīvo Ķīniešu Kalendāra 2024 Sienas.Izpētīt pasaules brīvdienās, Svētki saules ziņā, Gregora mēness kalendārs, un unikāls Feng Shui laimīgs kalendāru labi organizēta un pārtikušu gadu uz priekšu.

4.Ērts, lai Mount: Palikt uz augšu no jūsu grafiku ar mūsu Ķīniešu Kalendāra 2024 Sienas, kas lepojas ērta pakāršanas, vienkārša montāža, un vienkāršu dizainu.Organizēt savu dienas, nedēļas vai mēneša plānu ar vieglumu un palikt produktīviem.

5.Brīnišķīgu Dāvanu: Šis Ķīniešu Kalendāra 2024 Sienas ir lieliska dāvanu izvēle ģimenēm, draugiem un radiniekiem.Tā piedāvā skaistu attēlu un tradicionālajiem simboliem Ķīnas kultūrā.Tas arī palīdz jums plānot jūsu atkalapvienošanās, un citus svarīgus notikumus, ar mēness datumus un festivālos.

Mūsu Ķīniešu Kalendāra vitrīnas bagātīgu saturu un šarmu tradicionālo Ķīniešu kultūru.Mērīšanas 17 x 12 collas, šis sienas kalendārs ar siksniņa var izmantot ilgu laiku.Svinēt nozīmi atkalredzēšanās ar katru mēnesi un novērtēt skaistumu Ķīniešu mēness kalendāra sistēma.

Specifikācija:

Produkta nosaukums: Ķīniešu Kalendāra 2024 Sienas

Produkta materiāls: Rotangpalma Papīra

Paplašināts izmērs: 31.8x76.2cm/12.52x30 collas

Salocīts izmērs: 32.3x6.8x1.2cm/12.72x2.68x0.47 collas

Produktu Saraksts:

1 x Ķīniešu Kalendāra 2024 Sienas

Piezīmes:

Pateicoties dažādus apgaismojuma un ekrāna iestatījumus, produkta krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā.

Jo atšķiras manuāla mērīšana, lūdzu, ļaujiet 1-3cm atšķirību lielumu.

Specifikācijas

  • Tēma Modelis: Ziedu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: neausti audumi

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Raganu Cepures Sievietēm Spooky Halovīni Kostīms Raganu Cepure Akumulatoru Powered Gaismas Raganu Cepures Uz Lieveņa Dārza Lomu Spēles Sievietēm
€2.01 €1.61

(pārveidot jūsu dzīvojamo istabu bewitching telpa ar mūsu izturīgs raganu cepures sievietēm.attēloti 10 aizvien mirgo lampas, krelles, šī cepure, kas lieliski apvieno ar 9.8 led string gaismas, lai izveidotu spooky gaisotni.ideāls halloween puses, un tēmu notikumiem. specifikācijas: materiāls: izgatavots no poliestera zīda auduma izmērs: kā parādīts attēlā iepakojuma saraksts: 1pc)

Izskatās arī
Jauni 18 collu mīlestību sirdī caurspīdīgs alumīnija filmu balonu vilnis bumbu sirds formas mīlestība, kāzas, kāzu svinības, ballons apdare
€0.90 €0.59

(nosaukums: caurspīdīgs vilnis bumbu bumbu bumbu automātiskai noslēgšanas izmērs: 18 46 collas*58cm svars: 10g +/- 0,2 g krāsa: caurspīdīga izmantot aina: dzimšanas dienas svinības, kāzu sakārtojums, kāzu foto, foto atvašu, uzņēmuma ikgadējā sanāksmē izkārtojumu, skolas tēma klases vienošanās, jaungada diena, ziemassvētku un citu svētku dekorācijas, visas galvenās uzņēmējdarbības)

Izskatās arī
Ķīniešu Jauno Gadu Fona Laimīgu Jauno Gadu Fona 2024. gadam Banner Šampanietis, Baloni, Ziemassvētku un Jaunā Gada Puse Fona Dekors
€16.42 €8.21

(aizzīmju punktiem: 1. svētku un dinamiskas: noteikt perfektu ķīniešu gadu garastāvokli ar mūsu fona.piesātinātas ar tradicionāliem simboliem un sarkanu tēma, šī 2024. gadam laimīgu ķīniešu jauno gadu fona banneris ir must-have apdare. 2. ķīniešu stila fona: uzliet jūsu ķīniešu gadu svinības ar kultūras nozīmi, izmantojot mūsu labvēlīgs, pūķis un laternu modelis fona.raksturo labvēlīgs simboliem,)

Izskatās arī
Koka Apaļas Formas Apdare Pirmo Ziemassvētku Mūsu Jaunajā Mājas Zīme Karājas Plāksne Amatu Mājas Dekori Ziemassvētku Eglīte Apdare
€3.51 €2.53

(jaunas mājas ziemassvētku rotājumu 2023. gadam pirmās ziemassvētku mūsu jaunajā mājas rotājumu 2023,ģimenes ziemassvētku rotājumi,2023 ziemassvētku rotājumi,eglīšu rotājumi jaunas mājas ziemassvētku rotājumu 2023. gadam pirmās ziemassvētku mūsu jaunajā mājas rotājumu 2023,ģimenes ziemassvētku rotājumi,2023 ziemassvētku rotājumi,eglīšu rotājumi motīvs: īpašu oriģinalitāti)

Izskatās arī
Roku darbs Caurspīdīga Stikla Bumbu Dažādi Dizaina Ziemassvētku Dienā Kokā Karājas Pasaulē Kulons Bezmaksas Piegāde 8pcs/iepak Diametrs=8cm
€64.54

(ziemassvētki apdare karājas stikla bumba * materiāls : caurspīdīgs stikla , virsmu krāsošana * caurspīdīgi stikla bumbu ar noņemamu karājas metāla vāciņu * izmērs : diametrs = 8cm * kuģis : lampa izpūstas, un puses glezniecība * apaļas apakšā : tikai var pakārt * iepakojums : katram vienu polyfoam kaste , tikai, tostarp stikla lodīšu * 8pcs , 4 dažādu)

Izskatās arī
Kāzu Viesu Grāmata | Tumši Zils un Balts | 50 Loksnes Papīrs | Krāsu Izvēli | Dizains: A028
€74.77 €61.31

([ kā pasūtīt ] kad esat izvēlējies savu grāmatu lielumu un lapas iespējas, lūdzu, turpiniet, pievienojot grāmatu, lai jūsu grozā vai iegādāties to tagad.būs atzīmē lodziņu, lai izmantotu ievadot nepieciešamo informāciju, kas attiecas uz šo dizainparaugu.pārliecinieties, lai iekļautu šādu: vāka krāsa/teksta krāsa 1. pāris vārdi, 2. kāzu datums 3. citējot, vai)

Izskatās arī
25PCS Pasūtījuma Bioloģiski Zilā Kāzu Konfeti Met -Žāvētu Sarkano Rožu Ziedu -Dabas Videi draudzīgs Konfeti Soma - Ziedu, Ziedlapiņu
€35.00 €31.15

(1 daudz, tostarp 25 maisiņi ar ziedlapiņām prefilled ☾ pergamīns aploksnes ir matēta apdare ☾ soma pasākumi: 3 1/4 x 4 7/8 collas ●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ kā pasūtīt ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬● **lūdzu, norādiet šādu informāciju norāda, lai pārdevējs pēc izrakstīšanās:** 1. izvēlēties ziedlapiņu iespēju un daudzumu, kuru vēlaties, kad)

Izskatās arī
1gb Baltā Kārta Polistirola Putu Gredzens Ziemassvētku Amatniecība DIY Roku darbs Vainags Kāzu Brīvdienas Mājās Partijas Apdare
€2.61 €1.75

(specifikācijas: materiāls: polistirols krāsa: balta izmērs: a1:5*1cm a2:7*1.4 cm a3:8*1.6 cm a4:12*2cm a5:15*2.6 cm a6:17.5*3cm a7:20*3.7 cm forma: apaļa paketē iekļauts: 1pc putu gredzens)

Izskatās arī
Ķīniešu Jaunais Gads Cupcake Toppers 24Pcs Pūķis Kūka Cērtes zobu bakstāmos Pavasara Festivāls Grupa Krājumi
€8.77 €3.24

(apraksts vai jūs vēlaties, lai atrastu daži smieklīgi un radošo rotājumi, lai izdaiļot jūsu jauno gadu kūku vai saldo ēdienu?vai tad jūs domājat, ka jūsu jaunā gada puse ir pārāk blāvi un ir daži citi rotājumi, lai padarītu to jautri un unikāls?šie jaunā gada tēmu kūka ieliktņi ir lieliska izvēle jums.nāc un aizvest mājās! funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:papīra -izmērs:7.32x6.00x0.10cm/2.88x2.36x0.04in -)

Izskatās arī
OSALADI LED Zvaigžņu Treetop Koka Cilindrs Darbināmas Metāla Ziemassvētku Eglīte Cilindrs Ziemassvētku Eglīte Cilindrs Zvaigzne Izgaismo
€22.08

(apraksts pievienot animācijas un dzirksti, lai jūsu ziemassvētku koks ar šo 3d zvaigžņu koka cilindrs.klasisks 5-punktu star dizains, dekorēts ar izsmalcinātu krelles un silts led gaismas viegli iedegas svētku atmosfēru.šī treetop zvaigžņu piešķir, droši jūsu koka, kas atbilst spirāli, bāzes.powered by 3 x aa (nav iekļauti), viegli lietot un pārvietot. funkcijas zīmola: osaladi. -)

Izskatās arī
1 Gab., Polistirols Rain Platums Pārredzamus Gaiši Zaļas Līdz 33mm Mērīšanas Rīku, Dārza Ūdens uz Zemes
€7.75 €3.87

(funkcijas: * šis lietus rādītājs tiek izmantots, lai izmērītu un savākt lietus ūdeni. * viegli un ērti lietošanai dārzā. * neliels svars, viegli pārvadāt. * ar augstas kvalitātes un izturīgu sniegumu. * tas ir ļoti ērti, dārzā, krāsa ir no gaiši zaļas, tas netiks novirzīt jūsu uzmanību no augiem un ziediem.izmanto, lai mērītu un savākt lietus ūdeni un sprinkleru)

Izskatās arī
Ziemassvētku Ganāmpulka ar Mākslīgās Ādas Plāksteris Trikotāžas Ziemassvētki Zeķes ar Mākslīgās Ādas Plāksteris Svētku Kamīnu Bērniem Bērniem
€16.76 €8.04

(ziemassvētku ganāmpulka ar mākslīgās ādas plāksteris trikotāžas ziemassvētki zeķes ar mākslīgās ādas plāksteris svētku kamīnu bērniem bērniem apraksts: adītas zeķes pievienotu jauki pieskarties, lai jūsu ziemassvētku rotājumi. katra ganāmpulka nāk ar mākslīgās ādas nosaukums frāzi personalizācija. izgatavots no augstas kvalitātes mīksta poliestera komfortu un izturību. pietiekami)

Izskatās arī
3d Pūķis Aploksnē 2024 Gads Dragon 3d Multiplikācijas filmu Pūķis Aploksnē Zelta Ķīnas Pavasara Svētki Naudas Maiss Viegli Atvērt Aploksnes
€1.38 €0.83

(3d pūķis aploksnē 2024 gads dragon 3d multiplikācijas filmu pūķis aploksnē zelta ķīnas pavasara svētki naudas maiss viegli atvērt aploksnes apraksts: 3d sarkanā aploksnē, kas paredzētas pavasara festivāls gadu pūķis. burvīga karikatūra dizaina un gudrs forma pievienot touch cuteness, lai jebkurā gadījumā. 3d funkcija rāda modelis trīsdimensiju veidā, un padarot to acij tīkamu. izgatavots)

Izskatās arī
Ziemassvētku Dāvanu Maiss Santa Claus, Sniegavīrs Candy Dāvanu Iesaiņojuma Maisiņu 2024. Gadam Priecīgus Ziemassvētkus Puse Mājas Dekoru Navidad Noel 2024. Gadam Jauno Gadu
€6.04 €2.96

(apraksts: preču atribūts modelis; elk ziemassvētku papīra soma, formas; reticule mērķis; dāvanu maisu piemērots, lai dāvanu dodot gadījumi; svētki, ziemassvētki pants nav; mazs izmērs 14 * 7 * 15 cm, maza izmēra 18 * 8 * 15 cm, vidēja izmēra 26 * 11 * 20cm, liela izmēra 30.5 * 12 * 27cm vai tas ir noliktavā; jā faktūru materiālu; balta karte specifikācijas: dažādu)

Izskatās arī
Rozā Balerīna Girl Kūka Topper Toppers Vainagu Kleitu Bērniem laimes Dzimšanas dienā, Kāzu svinības, Bērnu Dušas DIY Maizes Deserta Kūka Dekori
€1.69 €1.07

(rozā balerīna girl kūka topper toppers vainagu kleitu bērniem laimes dzimšanas dienā, kāzu svinības, bērnu duša kūka cepšanas deserts diy dekors apraksts : krāsa: attēlā izmērs: lūdzu, pārbaudiet attēlu)

Izskatās arī
Koka Ziemassvētku Sniegpārsliņas Svečturis Ziemassvētki Koku Formas Svece Īpašnieks Priecīgus Ziemassvētkus Mājas Rotājumi, Jaunā Gada Galda Rotājumi
€4.22 €3.03

(produkts : ziemassvētku koka svečturis daudzums : 1gab. materiāls : koks,koka izmērs : kā attēlu krāsa : koks krāsa lietošana : ziemassvētku navidad puse mājas rotājumi, jaunā gada dāvanas. sekojiet mūsu veikalā,jūs saņemsiet vairāk atlaides. paziņojums : 1. jo atšķiras gaismas un ekrānam, krāsa produkts var nedaudz atšķirties no attēlā. 2.)

Izskatās arī
Melns Moskītu Un Lidot Nogalināšanu Plastmasas Fly Swatter Bagāžnieka Nerūsējošā Tērauda Stienis Piemērota Iekštelpu Un Āra Lietošanai
€0.73 €0.36

(produkta nosaukums: izvelkams fly swatter produkta izmērs: garums 28.5 cm/ 11.22 gadā produkta krāsa: melns produkta materiāls:plastmasas produkta iespējas: 1. augu formas bagāžnieka fly swatter: šo skaisto rokasgrāmata fly swatter funkcijas augu formas dizains viegli pagarināšanu. 2. nerūsējošā tērauda neslīdoši rokturi: izgatavots no izturīga nerūsējošā tērauda)

Izskatās arī
Ziemassvētku Eglīte Apkakles 60X40Cm Plastmasas Rotangpalmas Koku Apkakles Kārtas Ziemassvētku Koka Bāzes Aptver Zemniecisks Koka Gredzenu, Austi Koka Svārki
€40.34 €20.17

(apraksts ziemassvētku eglīte apkakles, radoša un stilīga, kas ir būtiska ziemassvētku rotājumi.ziemassvētku rotājumi prop, izsmalcinātu ražošanas un reāli tekstūru, ar ļoti svētku atmosfēru.unikālo dizainu un izturīga struktūra dizains.izveidot zemniecisks stils ziemassvētkiem. funkcijas -krāsa:pelēks -materiāls:plastmasa -izmērs:60.00x40.00x17.00cm/23.58x15.72x6.68in -šis)

Izskatās arī
Ziemassvētku Zvaniņi Apdare Vintage Bell Ziemassvētku Modelis DIY Amatniecības Laimīgs Par Ziemassvētku Eglīte Bell Dekoru Zvani
€7.68 €3.84

(dekoratīvie zvani ir lielisks papildinājums, lai radītu ziemassvētku atmosfēru vai kā dzimšanas dienas dāvanu.kas ar spēcīgu pp materiāla, šie zvani ir gan izturīga un viegla.nes prieku un skaistumu jebkurā telpā ar mūsu stilīgu un universāls, dekoratīvās zvani. specifikācijas: produkta nosaukums: ziemassvētku zvaniņi izmērs/svars: garland bell: apmēram 34*9.5 collas, cm | 13.38*3.74)

Izskatās arī
2024 Cute Ziemassvētku Lācis Sniegavīrs Briežu Lelle Apdare Dāvana Lelle Ziemassvētku Eglīte Karājas Ornaments Jaunā Gada Xmas Mājas Apdare
€5.54 €2.11

(haki ziemassvētku deju kulonu; santa sniegavīrs luncināties un lācis; ziemassvētku rotājumi funkcijas: 1. burvīga ziemassvētku rakstzīmes: mūsu deju kulons funkcijas, santa , sniegavīrs, un lācis, pievienojot svētku garastāvoklis, lai jūsu mājās. 2. dīvains dizains: šīs burvīgs rakstzīmes, šūpošanās un dejas, radot un dzīvespriecīgu atmosfēru jūsu ziemassvētku svinības. 3.)

Izskatās arī