Cena €6.32 €14.06

Pilns apraksts

Metāla Kardināls Putnu Siluetu Sienas Skulptūru Putnu uz Zara, Metāla, Sienu Koka Mākslas Dekori Dārza Mājas Pagalmā, Piemājas Āra

Aizzīmju Punktiem:

1、【Piemājas Apdare] aicina Metāla Kardināls Putnu nodrošina jauku apdare, mājas, dārza, piemērots daudzos gadījumos, piemēram, pagalmā, dārza, lauku mājas, pagalmā un sienas.

2、【Viegli lietojams] aicina Kardināls Putnu Mākslas Pagalmā ir paredzēts ilgstoši izturību ar pārklājumu, kas kļūs vēl skaistāks laika gaitā, kamēr izturīgas pret rūsu, dēdēšanas un izbalēšanu.

3、【Viegli montēt] aicina Ievietot Metāla Kardināla Putns uz Zara uz koka vai pastu, un pieskarieties uz kokiem vai žoga, lai viegli pievienot dekors jūsu dārzā vai citu āra apstākļos.

4、【Izsmalcinātu Meistarība] aicina Pēc izsmalcinātu handcrafting, Kardināls Putnu uz Zara Dekoru, dāvanas, detalizēti, precīzi, ir jēga no skaistuma, izmantojot videi draudzīgu materiālu, jūs varat izmantot to ar pārliecību.

5、【Lieliska Dāvana] aicina Kardināla Putns uz Zara Siluets ir piemērota kā dāvana, putnu mīļotājiem par dzimšanas dienas vai Ziemassvētku, par brīnišķīgo dāvanu izteikt savu rūpību un mīlestību pret viņiem.

Metāla Kardināls Putnu Pievienot touch raksturs, lai jūsu pagalmā ar šo skaisto metāla kardināla putns.Tas ir izgatavots no izturīga metāla, kas var novērst rūsas un izturēt āra laika apstākļiem.Jūs varat viegli izsist to par kokiem vai žoga, lai to parādītu.Tas ir precīzs prezentācija informācija, kas pārsteigs jūsu viesus.Tas arī padara lielisku rezidentiem dāvanu putnu mīļotājiem.

Specifikācija:

Materiāls: dzelzs

Izmērs: aptuveni 30x21cm/11.81 x 8.27 collas

Svars: aptuveni 110g

Iepakojuma Saraksts: Kardināla Putns uz Zara Dekori*1gb

Piezīme:

Pateicoties gaismas efektiem un filmēšanas leņķi, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast.

Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Metāla Kardināls Putnu Siluetu
  • Atbalsts: Dropshipping un Vairumtirdzniecības
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Metāla
  • Tēma: Dzīvnieku

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

48/50sets Priecīgus Chirstmas Dāvanu Saiņošanas Frāzi Ziemsvētki Koks Apdare Frāzi Multi-Dizainu Santa Claus, Sniegavīrs Pūce Svētku Iesaiņojums, Etiķetes
€5.35 €4.28

(preces nosaukums 48/50sets priecīgus chirstmas dāvanu saiņošanas frāzi ziemsvētki koks apdare frāzi multi-dizainu santa claus, sniegavīrs pūce svētku iesaiņojums, etiķetes izmērs informācija papīra birkas: pls atsaukties, lai bildes. ziemassvētku eglīte tagu izmērs 4.6x5cm stīgu garums: apmēram 25cm saturs 48/50 komplekti ziemassvētku dāvanu frāze =)

Izskatās arī
500pcs/roll 1inch/gab. "Paldies" Uzlīmes Deserta Kūku Cepšanas Zīmogs Uzlīmes Karikatūra Bērnu Atlīdzību, Uzlīmes, Kāzu Ziedi
€5.60 €2.79

(funkcijas: dažādi modeļi un stili, modeļi ir labi izstrādāta, un skaistu dizains ir ideāli piemērots visiem gadījumiem, padarot jūsu uzaicinājumu vairāk īpašu.arī var būt uzlīmēts uz jebkura vieta, kas prasa zīmogs uzlīmes, piemēram, apsveikumu kartiņas, ziedu pušķi, zemes gabali, konfektes somas, dāvanu ietinamais.lielu uzņēmumu, tiešsaistes mazumtirgotājiem, veikaliņi un mazajiem veikaliem, lai izmantotu)

Izskatās arī
Ziemeļbriežu Ģimenes Rotājumi Cute Karikatūra Briežu par Ziemassvētku Eglīte
€0.67 €0.30

(aizzīmju punktiem: 1、īpašais zīmols: meklē unikālu ģimenes dāvanu?kas ir labāks veids, lai izveidotu ģimenes tradīcijas šajā brīvdienu sezonā nekā personalizētās mājas ziemassvētku rotājumi.jūs varat pievienot savu personīgo stilu, lai dekorācijas ar smalko marķieri, un sausa, to pēc pieteikšanās, un tas paliks labā stāvoklī. 2、izturīgs un viegls: izmērs: aptuveni 8*8*03cm/3.15*3.15*0.12)

Izskatās arī
6Pcs Putu Ķirbju DIY Amatniecības Rudenī Ražas Dekoratīvās Ķirbju Simulācijas Ķirbju Plaukta Halloween Dekoru Mantel Festivāls Tabula
€8.71 €4.52

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: mākslīgā ķirbju ir izgatavotas no augstas kvalitātes putu materiāla, viegls, nav viegli, lai izjauktu un izbalināt, un ilgstošai lietošanai. 【dabīgas formas] aicina: simulācijas ķirbju, klasiskas formas, un līkne, un izsmalcinātām detaļām, pārliecinieties, ka tas ļoti piemērots rudens ražas apdare. 【festivāls dekoratīvās ķirbju] aicina:)

Izskatās arī
2023 Jaunu Ziemassvētku Piekariņi Rozā Vizuļi Santa Claus Alnis Sniegavīrs Lelle Tapsējuma Kulonu.Puses Dod Priekšroku
€5.58 €3.57

(1. produkta informācija: ziemassvētku atmosfēru karājas rozā sērijas sequin vecu aļņu sniegavīrs lelle kulonu. 2. produkti ietver: lelle kulons*1. 3. materiāls: audums. 4. ainas: piemērots karnevāls, halloween, ziemassvētku, puse, puse, un nosūtot draugu dzimšanas dienas dāvanas labākā izvēle. 5. izmērs: tur ir trīs produkti, lieluma modelis ir sniegavīrs 1.57*4.52*6.69 collu)

Izskatās arī
Kāzu Notikumiem Pusei par Labu Lateksa Balonu Zils, Balts, Rozā 30 Gabalu Baby Boy Meitene 1. Dzimšanas dienu, Bērniem, Dekori Kristībām
€6.27 €4.20

(pamata informācija 1. materiāls: matēts lateksa. 2. krāsa: sarkana, oranža, dzeltena, zaļa, zila, violeta, rozā, rožu sarkana, melna, balta, zelta, sudraba. 3. pēc inflācijas lielums: par 5inch(par 13-15cm), 10inch(apmēram 25cm), 12inch(aptuveni 30 cm) 4. svars: aptuveni 1-2.8 g/gab 5. lietošana: kristības, dzimšanas dienas, kāzu, jubilejas, svētku pusei par labu. 6.)

Izskatās arī
1 Gab., Polistirols Rain Platums Pārredzamus Gaiši Zaļas Līdz 33mm Mērīšanas Rīku, Dārza Ūdens uz Zemes
€7.75 €3.87

(funkcijas: * šis lietus rādītājs tiek izmantots, lai izmērītu un savākt lietus ūdeni. * viegli un ērti lietošanai dārzā. * neliels svars, viegli pārvadāt. * ar augstas kvalitātes un izturīgu sniegumu. * tas ir ļoti ērti, dārzā, krāsa ir no gaiši zaļas, tas netiks novirzīt jūsu uzmanību no augiem un ziediem.izmanto, lai mērītu un savākt lietus ūdeni un sprinkleru)

Izskatās arī
Ziemassvētku Rotājumi Galda Turētājs, Soma Ziemassvētku Cepuri, Dakša, Nazis Galda Piederumu Soma Xmas Mājas Virtuvē Dekoru, Rotājumu Navidad Jauno Gadu
€10.43

(aprakstīt 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. produkta nosaukums: ziemassvētku cepuri nazi un dakšiņu turētājs materiāls: audums izmērs: 14x10cm produkta stili: 4 stili iepakojuma saturs: 6x galda piederumu komplekti veida padomus: visi izmēri un specifikācijas ir mērot manuāli, un visas kļūdas ir normāla parādība, lūdzu, saprast. piezīmes: sakarā)

Izskatās arī
1 Gab., Baseins Tīrīšanas Neto Zils Plastmasas Baseins Gliseris Neto Baseinu Piederumi
€43.99 €22.44

([spēcīgu & izturīgs] šo lapu neto funkcijas dubultā pastiprināta strukturālo lieti dizains un sabiezējumu rīkoties, lai samazinātu lieces & pagriežot.tas ir būvēts, lai izturētu ikdienas valkāšanai & asaru, lai jūsu doties uz ilgstošu tīrīšanas piederums. [ļoti smalku sietu] neto papildu dziļi, ķīmiskās izturīga, smalka sieta kalpo kā galvenais instruments, lai noķertu mazos netīrumus, piemēram,)

Izskatās arī
3d Pūķis Aploksnē 2024 Gads Dragon 3d Multiplikācijas filmu Pūķis Aploksnē Zelta Ķīnas Pavasara Svētki Naudas Maiss Viegli Atvērt Aploksnes
€1.38 €0.83

(3d pūķis aploksnē 2024 gads dragon 3d multiplikācijas filmu pūķis aploksnē zelta ķīnas pavasara svētki naudas maiss viegli atvērt aploksnes apraksts: 3d sarkanā aploksnē, kas paredzētas pavasara festivāls gadu pūķis. burvīga karikatūra dizaina un gudrs forma pievienot touch cuteness, lai jebkurā gadījumā. 3d funkcija rāda modelis trīsdimensiju veidā, un padarot to acij tīkamu. izgatavots)

Izskatās arī
Dzīvnieku Puķu Podi, Gudrs Karikatūra Puķu Podi, Dārza Podi, Dārza Puķu Pods Mājas Dārzā Iekštelpu Āra Balkona
€41.58 €20.78

(pārveidot jebkuru kosmosā gudrs sulīgs oāze ar mūsu drošā izmantot sulīgs poda.tās noņemams dizains nozīmē, ka jūs varat pārvietot jūsu augiem jebkurā laikā vēlaties, tuvāk dabai, nekad nav bijis vieglāk.padarīt to par īpašu dāvanu taviem mīļajiem! specifikācija: materiāls: pvc svars: apmēram 800g panda produkta izmērs: par 34*24*16.5 cm/13.4*9.4*6.5 jo lauva)

Izskatās arī
50PC 10inch Lateksa Metāla Balonu Sudraba Green Blue Kāzas laimes Dzimšanas dienā, Lateksa Metāla Chrome Ballon Dekori Bērnu Dušas Labu
€5.25 €3.20

(50pc 10inch lateksa metāla balonu sudraba green blue kāzas laimes dzimšanas dienā, lateksa metāla chrome ballon dekori bērnu dušas labu 40 kāzas laimes dzimšanas dienā, dekoratīvās apdares izmērs: 10inch / 25.4 cm (max augstums piepūstas balonu) krāsa: zelta , skaida ,rozā, zila, violeta, rose gold , red....)

Izskatās arī
Diafragmas Saglabājot Gredzenu Komplekts Zodiaka Baracuda G3 G4 Baseins Tīrāku Aizstāt Daļu Baseins Rīks
€9.39 €4.23

(diafragmas saglabājot gredzenu komplekts zodiaka baracuda g3 g4 baseins tīrāku aizstāt daļu baseins rīks apraksts: 1. augstas kvalitātes materiāls: izgatavots no organiskā silīcija, kas ir spēcīgs, elastīgs, izturīgs, un to var izmantot ilgu laiku. 2. viegli uzstādīt: tas aizņem tikai aptuveni 30 sekundes, lai noņemtu veco un aizstāt baseins, diafragmu, ka tā ar klikšķi nofiksējas vietā;)

Izskatās arī
Saulespuķu Rūķis Plīša Rudenī Ražas Faceledd Rūķis Rotājumi Lauku Zemnieku Festivāls Virtuves Dekori Roku Darbs Skandināvijas
€11.15 €5.58

(celt laimi uz savu plauktu ar mūsu skaisto saulespuķu punduris plīša rotaļlietas.izgatavota no mīksta filca auduma un rotā ar rudens lapu un saulespuķu modeļus, to padara par perfektu dāvanu izvēle.pievienot pieskārienu siltums, lai jūsu interjeru, šajā sezonā! nosaukums: pateicības lelle elf materiāls: poliesteris + šķiedras izmērs: kā parādīts attēlā svars: 132g iepakojuma)

Izskatās arī
Melnais Putns Siluets-Staba Zālienu, Pagalmā Plug-in Dekori Putnu Statuja, Zālienu Metāla Staba Dropship
€8.16 €5.79

(funkcijas: ootdty viegli un firmas iekārtas. jūs varat ielieciet to jūsu dārza, zāliena, patio, pagalmā, tas būs dot daudz prieka, lai jūs. putnu likmes var nosūtīt kā lieliska dāvana tiem, kuri mīl - dārzkopība un apdares. izgatavots no metāla, izturīgs, pret laika apstākļiem noturīga pret izbalēšanu, anti-break, ir ilgu laiku. šie dzīvnieku likmes ar zemes)

Izskatās arī
Krāsotas Koka Lieldienu Zaķis Darbvirsmas Rotājumi Truši Dekori Mājas Puse Piegādēm, Svētku Galda Rotājumi Bērnu Diena Dāvanas
€5.05 €2.37

(apraksts: krāsotas koka lieldienu zaķis darbvirsmas rotājumi truši dekori mājas puse piegādēm, svētku galda rotājumi bērnu diena dāvanas produkta nosaukums:koka zaķis rotājumi materiāls:koks krāsa:kā picture rādīt lietošana: 1.lieldienu rotājumi 2.bērniem dāvanas 3.jaunais gads kulons 4.mājas lieldienu grupa krājumi 5.koka amatniecības)

Izskatās arī
Melns Moskītu Un Lidot Nogalināšanu Plastmasas Fly Swatter Bagāžnieka Nerūsējošā Tērauda Stienis Piemērota Iekštelpu Un Āra Lietošanai
€0.73 €0.36

(produkta nosaukums: izvelkams fly swatter produkta izmērs: garums 28.5 cm/ 11.22 gadā produkta krāsa: melns produkta materiāls:plastmasas produkta iespējas: 1. augu formas bagāžnieka fly swatter: šo skaisto rokasgrāmata fly swatter funkcijas augu formas dizains viegli pagarināšanu. 2. nerūsējošā tērauda neslīdoši rokturi: izgatavots no izturīga nerūsējošā tērauda)

Izskatās arī
1Pc Ziemassvētku Samta Maisiņu 15x20cm Mazo Candy Dāvanu Maisu Aukliņu Maisiņš Ziemassvētki Labu Aproce Rotaslietas, Iepakojuma Maisiņi
€0.94 €0.38

(apraksts: ziemassvētku rotājumi aukliņu soma. katrai glabāšanas soma ir siksniņa, un jums tikai nepieciešams, lai pull siksniņa, lai aizvērtu maisu atvēršanu. izskats izskatās ļoti skaisti.šo produktu var izmantot, lai novietotu kādu nelielu priekšmetu, piemēram, rotaslietas, ziemassvētku dāvanas, skaistas krelles, iesaiņotas konfektes, utt., padarot to viegli lietot un nēsāt. specifikācija: materiāls:audums izmērs:15*20cm krāsa:sarkana komplektā)

Izskatās arī
50gab Krāsains Ziedu Lentes Pull Bowknots Ziemassvētku, Dzimšanas dienas svinības, Kāzu Auto Dekorēšana Wrap Brīvdienu DIY Piederumi 18mm
€6.02 €0.45

(materiāls: plastmasa krāsa: kā picture rādīt izmērs: 1.6*34cm / 0.63*13.39 gadā svars:60g iepakojums saraksts:50gab ziedu bowknots(nav iekļauts citi aksesuāri) piezīme: 1.faktiskā krāsa var būt nedaudz atšķirība no attēlu 2.sakarā ar manuālo mērījumu, izmērs var būt no 0-1cm starpība)

Izskatās arī
Saules Dārzs Vēja Ripu Metāla Pagalmā Mākslas Dārzs Staba 100cm/mazāk par 39,3 collu Vēja Spinners, Lai Pagalmā Un Dārzā Āra Vēja Ķērājs
€37.17 €18.59

(funkcijas: 1. elegants dārza dekori, lai radītu romantisku gaisotni. 2. zaļās saules enerģijas funkcija automātiska ieslēgšana/fs, ērti uzlādēt un lietot. 3. izstrādāts ar led krāsa mainās gaismas, lai radītu vizuālu baudījumu dārzā. 4. ērts, lai instalētu pievelkot divas skrūves savienotām metāla stieņi un pēc tam ievietojot gaismu uz zemes vai zālienu. specifikācijas: produkta)

Izskatās arī