Cena €15.68

Pilns apraksts

2 gab Silikona Gadījumā, ja: 1 gab. Dzeltena un 1 gab. Sarkanā krāsā

Izgatavots no augstas kvalitātes un videi draudzīgs materiāls, mīksts un izturīgs lietošanā.

Tas nodrošina aizsardzību jūsu ierīci pret skrāpējumiem, putekļiem izturīgs un triecienizturīgs.

Ērts, lai atvērtu gadījumā, drošu fit un viegli noņemšanas.Uzlādes caurums ir rezervēts, jūs varat uzlādēt skaļrunis tieši nenoņemot lietu.

Kompakts izmērs un vieglais svars ērtai uzskaites un karājas.

Vienuma Tips: Skaļruņu Gadījumā

Gadījumā modelis: JBL CLIP4

krāsa:Sarkans un Dzeltens

Materiāls:silikagels

izmērs:11 x 9.5 x 6CM

Iepakojuma Saturs:

2 x lieta

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Veids: Shell
  • Materiāls: Ādas
  • Savietojamas Audio Un Video Iekārtas Stils: Austiņas & Austiņas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Cietā Lietā Ceļojuma Soma Uzglabāšanas Kārba ar Rokturi, Siksnu Skaļruņu Aksesuāri
€5.35 €3.47

(funkcijas: ootdty paredzēts skaļrunis. viegli piekļūt jūsu skaļrunis ar rāvējslēdzēju atvēršanu. uzglabāšanas soma tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta! izgatavots no ūdensizturīga eva ārējais materiāls, nodilumizturīga un traipu izturīgs. iebūvēts augsta blīvuma eva materiāla, augsta cietība, padara sevi vairāk izturīgs pret spiedienu, vienmērīgi)

Izskatās arī
AU-402RCA Stereo Audio Pults, Multi-Kanālu Audio Avota Reverberator Skaļuma Kontroli 3.5 Mm Austiņu Vadītāja 4 Ievadi Viegli Izmantot
€23.66 €13.72

(au-402rca stereo audio pults, multi-kanālu audio avota reverberator skaļuma kontroli 3.5 mm austiņu vadītāja 4 ievadi viegli izmantot binaural ieejas un izejas ir bieži izmanto, lai kontrolētu mazu signālu, starp skaņas avotu un preamplifier vai starp preamplifier un jaudas pastiprinātāju, un ir savienoti ar audio cilpas, lai regulētu skaļumu.ir divi interfeisi: 3,5 mm un rca lotus.tā pieņem tips 09 potenciometra)

Izskatās arī
Rezerves Solo Top Vadītājs, Staru Pad Ādas, Gumijas, Galvas saites, lai Beats Solo 2.0 Solo 3.0 Bezvadu Austiņas Melna
€8.14 €4.72

(saderīgi modeļi: solo 2.0 vadu / solo 2.0 bezvadu / solo 3.0 bezvadu austiņu (tikai).ne citu austiņu modeli.augsta elastība, izturīga un mīksta auduma, padarot jūsu ausis ērtāku.pavisam jaunu un augstas kvalitātes, vislabāk nomaiņa, remonts jūsu austiņu, viegla montāža.krāsa:melna materiāls:gumijas iepakojuma saturs: 1 * ādas, gumijas, galvas stīpa tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme:)

Izskatās arī
Mīksta un Izturīga Silikona Ādas Meta Meklējumos 3 Kontrolieri Enhanced Protection U4LD
€22.37 €10.74

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes baudīt uzlabota spēļu pieredzi ar šo kontrolieris ar slapju ceļu segums jūsu austiņas. izgatavots no augstas kvalitātes silikona, šī apdrošināšana nodrošina uzticamu aizsardzību pret skrāpējumiem un ietekmi. paredzētas spēlētājiem no visiem prasmju līmeņiem, tas vāka rokturis piedāvā ērtu un drošu saķeri ar)

Izskatās arī
PU Mic Uzglabāšanas Somas Rāvējslēdzējs Dizains nodilumizturīga Mic Maisiņš Mic Gadījumā Mikrofons Gadījumā, Āra Mic Maisiņš
€9.23 €4.34

(apraksts šo preci ir mikrofons uzglabāšanas soma, pieņemšanas, premium un izturīga pu materiāla.tas var efektīvi aizsargāt savu mikrofonu.ideāls ceļojumos vai mājās, uzglabāšanas,, lai saglabātu jūsu mikrofons droša.jūs varat arī dot to, lai jūsu ģimenes un draugiem. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:pu -izmērs:30.50x10.10x0.50cm/11.99x3.97x0.20in - izgatavots)

Izskatās arī
140x50cm Elpojošs Skaļrunis Audumu, Režģi, Auido Radio Dustcloth Filtra Audums Dropship
€4.28 €2.10

(funkcijas: ootdty izgatavots no augstas kvalitātes elpojoši un anti putekļu acs audums caurspīdīgs skaņa laba, parasti piestiprinātas pie rāmja estētiskā apdare. aizsargātu skaļruņiem, no tiek viegli saspiest un novērstu putekļu. tas ir slānis virs macroporous sietu, zem slāni caurumu acs, iestiprināta filtra auduma. piemērots lieliem skaļruņiem, skatuves runātāji,)

Izskatās arī
Jaunu Jaunināšanas Nomaiņa Ausu Spilventiņi par Razer Kraken X BlackShark 1.0 BlackShark V2X Nari Austiņas Ādas Spilvena Samta Earmuff
€19.75 €11.25

(*sekojiet veikalā un saņēma dāvanas un vairāk atlaide. ● jūs joprojām endur šādu annoance? ausu spilventiņi ir palīgmateriāli.pēc ilgstošas lietošanas, tie parādīsies nolietojusies, tāpēc tās ir jāmaina regulāri. laipni~ *sniegtu jums labāku taustes pieredzi. ● par informāciju? ◎stāvoklis: kvalitātes nodrošināšanas & brand new & drošs ◎krāsa:)

Izskatās arī
Elastīga Galvas stīpa Segums Atkārtoti Headbeam čaula ATH-AR5BT AR5IS Austiņas
€6.57 €4.60

(funkcijas: ootdty izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga pret netīrumiem un nodiluma, izturīgs, mīksts un ērts. rāvējslēdzēja pārsegs, viegli izjaukt un viegli tīrāma. iekarināšanas āķis dizains ērtai karājas un uzglabāšanas austiņas ar mīkstu drāniņu, kas nodrošina lielisku komfortu un izturību. piemērots ath-ar5bt ar5is austiņas. specifikācijas: materiāls:audums izmērs:apm.280x80mm/11.02x3.15)

Izskatās arī
Ērti Sūklis Auss Spilveni Austiņas Austiņu par H150 H130 Austiņas
€1.15 €0.56

(funkcijas: ootdty šī austiņām ausu spilventiņi nomaiņa ir h150 h130 austiņu; augsta elastība, vieglas, mīkstas un ērti ausu spilventiņi; samazināt trokšņus un uzlabot mūzikas kvalitāte; augsta blīvuma atmiņas putu ausu spilventiņi nomaiņa ir īpaši paredzēti ilgtermiņa komfortu ar jūsu austiņām. ausu spilventiņi tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta! specifikācijas: materiāls:sūklis krāsa:melns,pelēks; izmērs:apm.48x48mm/1.89x1.89in par)

Izskatās arī
BT350 Mūzikas Uztvērējs 2 in1 Bezvadu Bluetooth saderīgu 5.0 Uztvērējs, Raidītājs Adapteris 3,5 mm Jack Uztvērējs Auto Audio rīks
€5.07 €2.74

(bt350 mūzikas uztvērējs 2 in1 bezvadu bluetooth saderīgu 5.0 uztvērējs, raidītājs adapteris 3,5 mm jack uztvērējs auto audio rīks apraksts productmaterial: plastmasa + metāls produkta krāsa: melns interface type: 3.5 mm bluetooth saderīga versija: bluetooth-compatible4.1 pazīmes: atbalsts, lai pieslēgtu austiņas, kas savieno mobilo telefonu, kas savieno skaļruņi,)

Izskatās arī
par Black Shark JoyBuds Pro Triecienizturīgs Bezvadu Austiņu Piedurknēm Trieciena izturīgs Korpuss Anti-putekļu Mazgājams
€5.97 €2.87

(funkcijas: ootdty augstas caurlaidības tpu, drošs materiāls, ilgmūžīgs, kas nav dzelte. izsmalcinātu meistarība, īstu mašīnu pelējuma atvēršana, personas aizsardzību. lai apvalks ir mīksts, triecienus absorbējošu un anti-kas, mīksts un ādai draudzīgs, un izturīgs. izturīga kā jauns, , netīrumu izturīgs, un efektīvu putekļu necaurlaidīgs. savienojums ir)

Izskatās arī
DC 12V Bluetooth 5.0 DIY MP3 WMA Decoder Valdes 6.5 mm Mikrofona Auto Audio USB TF FM Radio, MP3 Mūzikas Atskaņotājs ar Tālvadības pulti
€8.21 €4.10

(ar 6.5 mm mikrofona ligzda bluetooth versija 5.0 mūzikas formāts: mp3/wma/wav/flac/ape bezzudumu formātā radio fm frekvence: 87.5-107.5 mhz atbalsta funkciju ievads: atbalsta mp3 / usb / tf / line in / fm / bluetooth / tālvadības savienojums / dc 5v vai 12v (pēc izvēles) par struktūru: paneļa izmērs: 75*50 mm, skrūvju caurumi visā panelis, dziļums valdes 18mm infrasarkano staru uztvērēju modulis)

Izskatās arī
Top Piedāvājumus VR Power Bank Stiprinājuma Akumulators, Siksna, lai Oculus Quest 2 Regulējama Galvas Siksna, Akumulators ar Fiksētu Īpašnieka VR Accessorie
€13.39 €8.17

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! [ilgāk rotaļu laiks] vr power bank nostiprināšanas siksnas, novērš strāvas bankas vr austiņas, kas var pagarināt akumulatora kalpošanas laiku vr ierīces,glabāt spēlē par jūsu oculus meklējumos, līdz pat 8 stundām bez uzlādēšanas! [enhanced līdzsvaru un komfortu]elastīgs un pielāgojams, grūti siksna ar fit)

Izskatās arī
Saules Akumulatora Uzlādes Valdes Kontrolieris Uzlādes Mātesplati 3.2/3.7/4/11.1/12V Uzlādes Ielu Apgaismojuma Slēdzis Modulis Viegli Izmantot
€21.12 €12.46

(saules akumulatora uzlādes valdes kontrolieris uzlādes mātesplati 3.2/3.7/4/11.1/12v uzlādes ielu apgaismojuma slēdzis modulis viegli izmantot atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai.ja jums ir nepieciešama, lūdzu, sazinieties ar mani. 1: pievienojiet litija akumulators, tam ir jābūt atbilstošā aizsardzības pārvalde 2: pievienojiet led, litija akumulators ir uzlādēts un led ir par 3:)

Izskatās arī
8 Pāriem Vara Skaļrunis Smaile Izolācija Stāvēt ar Bāzes Pamatni Kājām Mat Skaļruņu, Pastiprinātāju, DVD Atskaņotājs, Diktofons
€22.57 €15.12

(visi vara skaļrunis kājas: tas ir tīrs vara skaļrunis amortizators, kāju, nagu, kāju, nagu, ir 36mm garumā un skrūvi roktura diametrs ir 6mm.tas ir konusa līdzīgs nagu, kas var atrasties tikai zem iekārtas vai skaļruņus vai saskaņā ar triecienizturīgu dēļi un triecienizturīga rāmji.maksimālā atbalsta slodze: maksimālā atbalsta slodze ir par 15kg, kas ir par 33 mārciņas.sazinieties ar galu uz zemes, var)

Izskatās arī
Netīrumi Izturība Austiņu Lodziņā Viegli Pārvadāt Austiņas Cietais Apvalks Austiņu Seguma Galvanizācijas Kastē, Skaisti
€13.60 €6.66

(netīrumi izturība austiņu lodziņā viegli pārvadāt austiņas cietais apvalks austiņu seguma galvanizācijas kastē, skaisti apraksts: nosaukums: pumpuri live/pumpuri /buds2 austiņas gadījumā tips: galvanizācijas drop-pierādījums datora cietais apvalks modelis: galax pumpuri dzīvot,pumpuri ,buds2 atbilstošajiem produktiem: galax pumpuri dzīvot,pumpuri ,buds2 produkta)

Izskatās arī
Magnētiskā Brilles Objektīva Vāciņu Anti Zilā Gaisma Pret Skrāpējumiem Gredzeni VR Objektīva Aizsargs VR Magnētisko Brilles Rāmis Piederumi
€10.82 €7.57

(apraksts: nosaukums: magnētiskā brilles objektīva vāciņš. savietojams meta meklējumos 3 materiāls: tērauds + sveķi krāsa: melna iepakojuma saraksts: anti-scratch gredzena apakšējā vāciņa x 2 anti-scratch gredzenu objektīva x 2 tīrīšanas audums x 1 instrukcija x 1)

Izskatās arī
YYDS 20/30/50W Viena, kas Noslēdzās Digitālās D Klases Jaudas Pastiprinātājs Valde 8-23V
€2.51 €1.41

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes ņem savu skaņas sistēmu uz nākamo līmeni ar diferenciāli vienu, kas noslēdzās jaudas pastiprinātāju valdes, pieejams 20/30/50w uzlabot jūsu setup, un baudīt augstas kvalitātes mūziku, kā nekad agrāk. izgatavots no izturīga materiāla, šis pastiprinātājs valde nodrošina ilgstošu veiktspēju un uzticami datu pārsūtīšanas.tās)

Izskatās arī
Austiņu Soma Flannelette Uzliku Austiņas Aizsardzības Kritums Aizsardzības Uzglabāšanas Kaste Uzskaites Maisiņš Austiņas ForPixel Pumpuri-Sērija
€10.77 €4.84

(apraksts: ar triecienizturīgs slānis aizsargā iekšējo slāni no bojājumiem un flannelette oderes materiāls skrāpējumiem. elpojošs un skaisti, uzglabāšanas datu līnija un citi aksesuāri. justies ērti, atvērt un aizvērt gludi, bez kavēšanās. specifikācijas: piemērots: google pixelbuds pro, google pixelbuds, a-series izmērs: 7*7*4cm/2.76x1.57in materiāls:)

Izskatās arī
5.1 CH Digitālā Audio Converter Dekoderi SPDIF Koaksiālais Uz RCA DTS, AC3 HDTV Par Pastiprinātājs Soundbar
€45.70 €29.25

(apskats:šajā audio dekoderi var automātiski pārvērst optisko / koaksiālo kanāls (lpcm / pcm / raw atbalstu) no ieejas līdz analogās audio izejas, un atbalsta dolby ac-3 / dts dekodēšanas.tāpēc tas ir plaši izmanto ģimenēm, skolām, laukumiem, koncertu zālēs, kinoteātros un citās publiskās vietās, lai baudīt šoka efektu, dts vai dolby. funkcijas:audio decoder --- digitālo audio converter ne tikai)

Izskatās arī
Jaunu 50gab 12" 32.3 cm*32cm Ierakstu Aizsargājošu Uzmavu par Vinilplašu Atskaņotājs LP Vinila Ieraksts pašlīmējošās Ieraksti Soma dropship
€5.20 €2.55

(funkcijas: ootdty ★anti-static. ★aizsargātu jūsu vinila ierakstus no putekļiem, skrāpējumiem un datu korupciju piedurknēm ★var lieliski aizsardzības vinila ierakstus, kas samazina berzi un nodilumu. ★piedurknēm atloks-bezmaksas ērtai ievietošanai un piekļuvi diskiem. ★aizsargātu jūsu vinila ierakstus , ļaujiet jūsu vinila ierakstus drošāku un izmantot ilgāk. ★šis)

Izskatās arī