Cena €32.82 €65.63

Pilns apraksts

Varavīksnes Kūka Topper Happy Birthday Cake Decoration Bērniem, Meitenēm Zvaigžņu Mākonis Mēness Cupcake Toppers Bērnu Duša Puse DIY Cepšanas Dekors Apraksts :

Krāsa: attēlā

Izmērs: attēlā Piezīme

Tas ir roku darbs, tur var būt dažas nelielas nepilnības, lūdzu, esiet uzmanīgi, ja jums prātā

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Rokasgrāmata mēra lielumu.Lūdzu, ļauj 1-3cm novirze.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.Paldies! 100% Brand New, Pls, lūdzu pacietīgi gaidīt , Ja ir kādi ieteikumi vai jautājumi, pls sazinieties ar mums , liels paldies.

Nosūtīšanas un atgriešanās politika:

1. Mēs parasti pāriet pasūtījumu 24 stundu laikā pēc maksājuma pabeigšanas.

2. Parasti, Ķīna post reģistrēta gaisa pasts notiek lēsts, 15-90 dienas, kas atkarīga no galamērķa valsts.

3. Ieteicams sūtījumiem: Pack24.lv standarta kuģniecības --stabilāku, drošāku, ātrāku.

4. Mēs piedāvājam arī izteikt shippings, piemēram, DHL, UPS, EMS utt, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir steidzami nepieciešama, to, vai to daudzums ir liels.

5. Mēs arī pieņemt peļņu un kompensācijas, 15 dienu laikā pēc pasūtījuma pabeigta.

Atsauksmes:

1. Lūdzu atstājiet 5 zvaigznes, ja jūs esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, mēs to novērtēs (Objektu, kā Aprakstīts 5 zvaigznes, Komunikācijas 5 zvaigznes, Kuģniecības laiks ir 5-zvaigznes).

2. Ja produkti, kas saņemta ar bojājumiem vai nepareizu stilu, lūdzu neatstāj nekādu negatīvu reakciju, pirmkārt , un, lūdzu sazinieties ar mums, mēs ar to galā, un izveidos vislabāko risinājumu, cik drīz vien iespējams, Jūsu satisfication ir mūsu kustības darīt labāk.

Paldies !

Specifikācijas

  • san valentin: Valentīna Diena
  • daudz laimes dzimšanas dienā: Kāzu dekorēšana
  • Baby Duša: Līgava
  • Iestatīt Tipu: no
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Raksts: Vēstule, Zvaigzne
  • Veids, Vairumtirdzniecība: no
  • Modeļa Numurs: cirka klauns
  • kūka karogi: Kāzas
  • Ziemassvētku: Lieldienas
  • cepšanas: anniversaire
  • Mariage: navidad
  • Zīmola Nosaukums: jeyomerry
  • Godu: Puse, Dzimšanas Dienas Svinības, Lieldienas
  • kūka topper: Dzimšanas diena
  • apdare anniversaire: flamingo
  • CN: Ķīna
  • Dzimšanas diena: Kūka Dekorēšanas Instrumentiem
  • Materiāls: Kartona

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1 Gab., Baseins Tīrīšanas Neto Zils Plastmasas Baseins Gliseris Neto Baseinu Piederumi
€43.99 €22.44

([spēcīgu & izturīgs] šo lapu neto funkcijas dubultā pastiprināta strukturālo lieti dizains un sabiezējumu rīkoties, lai samazinātu lieces & pagriežot.tas ir būvēts, lai izturētu ikdienas valkāšanai & asaru, lai jūsu doties uz ilgstošu tīrīšanas piederums. [ļoti smalku sietu] neto papildu dziļi, ķīmiskās izturīga, smalka sieta kalpo kā galvenais instruments, lai noķertu mazos netīrumus, piemēram,)

Izskatās arī
3d Pūķis Aploksnē 2024 Gads Dragon 3d Multiplikācijas filmu Pūķis Aploksnē Zelta Ķīnas Pavasara Svētki Naudas Maiss Viegli Atvērt Aploksnes
€1.38 €0.83

(3d pūķis aploksnē 2024 gads dragon 3d multiplikācijas filmu pūķis aploksnē zelta ķīnas pavasara svētki naudas maiss viegli atvērt aploksnes apraksts: 3d sarkanā aploksnē, kas paredzētas pavasara festivāls gadu pūķis. burvīga karikatūra dizaina un gudrs forma pievienot touch cuteness, lai jebkurā gadījumā. 3d funkcija rāda modelis trīsdimensiju veidā, un padarot to acij tīkamu. izgatavots)

Izskatās arī
Mākslīgās Ziedu Košās krāsas Imitēta Ziedu Mākslīgās Zīda Ziedu Dekoratīvās Liels, Izturīgs Begonia Bumbu Viltus Ziedu
€1.82 €0.85

(mākslīgās ziedu košās krāsas imitēta ziedu mākslīgās zīda ziedu dekoratīvās liels, izturīgs begonia bumbu viltus ziedu specifikācijas: attēloti uv izturīgs un spilgts reāli, šīs mākslīgās puķes var likt jebkur karstā vai aukstā laika, un vienmēr ir dinamiskas un dzīvs ar jums.tas ir arī ideāls dekoratīvie photography prop, lai izveidotu skaistu ainu. tas ir šīs viltus ziedi,)

Izskatās arī
50PC 10inch Lateksa Metāla Balonu Sudraba Green Blue Kāzas laimes Dzimšanas dienā, Lateksa Metāla Chrome Ballon Dekori Bērnu Dušas Labu
€5.25 €3.20

(50pc 10inch lateksa metāla balonu sudraba green blue kāzas laimes dzimšanas dienā, lateksa metāla chrome ballon dekori bērnu dušas labu 40 kāzas laimes dzimšanas dienā, dekoratīvās apdares izmērs: 10inch / 25.4 cm (max augstums piepūstas balonu) krāsa: zelta , skaida ,rozā, zila, violeta, rose gold , red....)

Izskatās arī
Ramadāna Koka Amatniecības Kulons Gurban Festivāls Pieci Norādīja Zvaigzne Griešanai EID Mubarak Mājas Apdare, Koka Rotājumu Piegāde
€3.81 €2.85

(ramadāna koka amatniecības kulons gurban festivāls pieci norādīja zvaigzne griešanai eid mubarak mājas apdare, koka rotājumu piegāde materiāls: koka;koka izmērs: piemēram attēlā iepakojums:viena gab. katrā opp maisā produkta izmērs tiek mērīts manuāli, lūdzu, pieļauj kļūdas par 1-2cm.ja jums ir kādi jautājumi(cena,piegādes izmaksas un piegādes laiks) par mūsu produktiem,lūdzu,)

Izskatās arī
Diafragmas Saglabājot Gredzenu Komplekts Zodiaka Baracuda G3 G4 Baseins Tīrāku Aizstāt Daļu Baseins Rīks
€9.39 €4.23

(diafragmas saglabājot gredzenu komplekts zodiaka baracuda g3 g4 baseins tīrāku aizstāt daļu baseins rīks apraksts: 1. augstas kvalitātes materiāls: izgatavots no organiskā silīcija, kas ir spēcīgs, elastīgs, izturīgs, un to var izmantot ilgu laiku. 2. viegli uzstādīt: tas aizņem tikai aptuveni 30 sekundes, lai noņemtu veco un aizstāt baseins, diafragmu, ka tā ar klikšķi nofiksējas vietā;)

Izskatās arī
50 gab. Bezmaksas Piegāde 12cm*2.4 cm*2.4 cm Lūpu spīduma iepakojums, dāvanu maiss kastē
€24.06

(produkta apraksts: produkta nosaukums:skropstu tušu, lūpu spīdumu kaste daudzums:50 psn materiāls:papīra ievārījums izmērs:14cm*2.5 cm*2.5 cm izmantojiet: iepakojuma rokasgrāmata lūpu spīdums skropstu tušu, acu zīmulis un citu dāvanu kastes i n vērā izmērs: rokasgrāmata mērīšanas,vadības kļūdu + - 5%, ja jūs vēlaties iegādāties lielos daudzumos,nevar nolēma, tie)

Izskatās arī
Saules Dārzs Vēja Ripu Metāla Pagalmā Mākslas Dārzs Staba 100cm/mazāk par 39,3 collu Vēja Spinners, Lai Pagalmā Un Dārzā Āra Vēja Ķērājs
€37.17 €18.59

(funkcijas: 1. elegants dārza dekori, lai radītu romantisku gaisotni. 2. zaļās saules enerģijas funkcija automātiska ieslēgšana/fs, ērti uzlādēt un lietot. 3. izstrādāts ar led krāsa mainās gaismas, lai radītu vizuālu baudījumu dārzā. 4. ērts, lai instalētu pievelkot divas skrūves savienotām metāla stieņi un pēc tam ievietojot gaismu uz zemes vai zālienu. specifikācijas: produkta)

Izskatās arī
Ziemassvētku Rūķis Rotājumi, Adītie Plīša Lelle Rotājumi Ar Gaismas Gudrs Un Mājīgu Dāvanas Ģimenei Brīvdienu Kulonu Un Mājās
€22.22 €8.67

(mūsu ziemassvētku radošā rūdolfs lelle ir ar mīksto adīt audumu un funkcijas svētība parakstīt apakšā.šajā svētku plīša gnome ir brīvi stāvēt uz galdi, grāmatplaukti, logu palodzes, un vairāk.pievienot pieskārienu uzmundrināt, lai jūsu svētku dekoru ar šo adorable un mīļu ziemassvētku rūķis. specifikācija: nosaukums: ziemassvētku rūķis rotājumi svars: (apm.)140g/170g izmērs:)

Izskatās arī
VIENU Mākslīgās Pavasara Chrysanghrmum (6 Kāti/Ķekars) 14" Garums Simulācijas Kumelīšu Kāzu Mājas Decortive Mākslīgie Ziedi
€3.70 €2.67

(postenis informācija: mākslīgās ziedu stāvoklis: jauns materiāli: plastmasas & audums kopējais garums: app. 36 cm/14 krāsa: balta, rozā, sarkana, zila, hotp rozā, dzeltena, violeta 6 kātiem par ķekars lūdzu, pievērsiet uzmanību, lai aviopasta pakalpojumu, garums ir ierobežots, tātad par šo pantu, mums ir izliekts, kad iepakošanas, paldies. vāze)

Izskatās arī
mākslīgie plastmasas priedes 7 filiāles, Priežu Rieksti, Čiekuri Viltus Augiem, Koku Ziemassvētku Puse Apdares Mākslīgās Zāles Xmas mājas dekoru
€6.44 €0.45

(nosaukums: mākslīgās priežu čiekuri materiāls: plastmasa krāsa : kā parādīt foto diametrs apmēram 33cm/12.99, ko izmanto: ziemassvētku & weding dekoratīvās ,mājās, dekoratīvās,ornaments ,vainags apdare iepakojumā incluede: 1 * mākslīgā ogu)

Izskatās arī
Kalnu Ziedu Pelējuma Palīdzības Aplikācijas Apdare Eiropas Stila Villa Saliekamās Cementa Veidņu Trīsstūris Arhitektūras Modelis
€81.64 €66.13

(kalnu ziedu pelējuma palīdzības aplikācijas apdare eiropas stila villa saliekamās cementa veidņu trīsstūris arhitektūras modelis descirption: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes specifikācija: materiāls: abs izmērs: kā rādīt piezīmes: lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pasūtīšanas, sakarā)

Izskatās arī
Ziemassvētku Adventes Kalendārs 2023 Zvejas Vilinājums Uzstādīt Blind Lodziņā 24 Dienas Adventes Kalendāra Makšķeres Pārsteigums, Dāvana Bērniem Pieaugušajiem
€37.57 €18.79

(aizzīmju punktiem: 1.piedzīvojumu brīvdienu fun: uz 2023 piedzīvojumu kalendārs zvejas entuziasti ietver 24 pārsteiguma dāvanas, katru neredzētas aiz attiecīgo datumu durvīm.atvērt jaunas durvis katru dienu un atklāt, negaidīti pārsteigumi, kas padarīs jūsu svētku sezonā vēl vairāk aizraujošu. 2.svētku jautri: veikt katru dienu vairāk aizraujošu ar šo ziemassvētku adventes kalendārs, kas)

Izskatās arī
100gab Papīra Popkorns Somas Konfektes Sanck Labu Maisi, Tvertnes, Kāzas, Dzimšanas dienas Filmu Puse Galda Filmu Nakts Rotājumi
€14.63 €7.32

(100gab uzkodu kārbas popkorna iepakojumu maisiņu, konfektes konteineru frī kartupeļi papīra maisiņi atsevišķu porciju svinības, dzimšanas dienas svinības apraksts šo izsmalcinātu popkorns maisi ir izgatavoti no papīra, vienreizējas lietošanas.tos var izmantot, lai ietītu konfekti vai popkorns, utt.jūs varat izrotāt savu dāvanu ar viņiem.tie ir krāšņs somas un liels, lai uzglabātu popkorns)

Izskatās arī
Ziemassvētku Adīta Cepure Sarkana Zaļa Svītrām, Adīta Vilnas Cepure Pieaugušo Ziemas Tamborēt Cepuri Santa Claus Dekoru Cepuri Ziemassvētki Ziemā Silts
€6.66 €4.33

(ziemassvētku adīta cepure sarkana zaļa svītrām, adīta vilnas cepure pieaugušo ziemas tamborēt cepuri santa claus apdare cepuri ziemassvētki ziemā silts specifikācijas materiāls:adīts krāsa:kā attēlu izmērs:47*22 cm piezīmes 1. lūdzu, saprotiet, tur var būt vieglas novirze pastāv. 2. apgaismojuma dēļ un monitori, tur ir nelielas atšķirības starp attēlu)

Izskatās arī
10 Gabals Karājas Lidot Slazds Flytrap Būris Neto Āra Dārza Karājas Mušķērājs Viegli Noņemt
€36.21 €23.53

(10 gabals karājas lidot slazds flytrap būris neto āra dārza karājas mušķērājs viegli noņemt kaitēkļu tips: lido modeļa numurs: hanging fly ķērējs stils: āķis stils izmērs: 24 x 33cm materiāls: plastmasa + marle krāsa: zaļa iepakojuma saturs: 10 x lidot slazds būris tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme:)

Izskatās arī
Augsnes Sifter Koka Grants Sifter, Komposta Augsnes Ekrāna Sifter Stādus Acs Dārza Instruments, Koka Netīrumiem Sifter Rokas Sijāšanas Augsnes
€35.47 €17.73

(aizzīmju punktiem: 1.vienkāršs un praktisks: dārza augsnes sijāšanas ir lieli caurumi, lai viegli noņemt akmeņus un gružus no augsnes.padara šķirošanas brīze ar šo dārza augsnes sijāšanas sifter. 2.izturīga konstrukcija: sijāšanas dārzu ar augstas kvalitātes koka visapkārt.piederumi ir izgatavoti no izturīga cinkota tērauda stieples un dubultu pārklājumu, lai maksimāli rūsas izturība)

Izskatās arī
6pcs Ziemassvētku Zvaigznes Dekoratīvi Plastmasas Zvaigznes Karājas Eglīšu Rotājumus Ziemassvētki Ziemassvētku un Jaunā Gada Izrotājumu Mājas Dekoru
€10.21 €5.10

(funkcijas: pietiekams daudzums: pietiekamā daudzumā ziemassvētku plastmasas zvaigznes, pietiekami, lai jūs varētu izmantot dažādās situācijās svētku noformējums: šie plastmasas rotājumi ir dažādas krāsas, kas ir saistītas ar ziemassvētkiem, tie var patiešām pievienot svētku touch, tie izskatās tik skaista logā vai koks, un ir tādi, mazliet jauki papildinājums jūsu svētku rotājumi kur)

Izskatās arī
1gb LED Light Up Somiņa Bērniem, Meitenēm, Soma Rotaļlietas Santa Claus, Sniegavīrs Ziemeļbriežu Puse, Kāzu Dekorēšana Ziemassvētku navidad
€7.55

(motīvs: ziemassvētki dizains: mūsu bērnu ziemassvētku populāro gaismas bērnu somā pieņem ziemassvētku tēmu santa claus dizains.liela jauda: gaismas bērnu somā ir pietiekami daudz vietas, lai viegli veikt jūsu uzkodas, lūpu, atslēgas, mobilo telefonu un vairāk ikdienas vajadzībām.tas ir ļoti piemērots iepirkšanās, kempings, iepazīšanās, ceļojumi, ballītes un daudzos citos gadījumos.drošas un augstas)

Izskatās arī
Ziemassvētku Rotājumi Atkārtoti Ziemassvētku Putu Sniegpārslas Apdare Bell Waterdrop Bumbu Formas Ziemsvētki Koks Karājas Ornaments
€3.90 €1.56

(ziemassvētku rotājumi atkārtoti ziemassvētku putu sniegpārslas apdare bell waterdrop bumbu formas ziemsvētki koks karājas ornaments apraksts: izsmalcinātas un spilgtas ziemassvētku rotājumu komplektu. universāls dizains ļauj viegli kombinēt ar citām svētku objektus. piemērotas dekorēšanai logi, durvis, ziemassvētku eglītes, un vairāk. komplektā ietilpst 4 dažādas formas:)

Izskatās arī