Cena €1.17 €1.66

Pilns apraksts

Šis roku darbs vīna pudele džemperis lepojas ārkārtas meistarība un ir mīksts uz tausti.Ideāli piemērots Ziemassvētku galda rotājumi, vai arī kā jauka dāvana, kas būs greifers uzmanību bērniem.Pievienot svētku pieskārienu jūsu brīvdienu vākšana ar šo burvīgs aksesuārs.

Specifikācija:

Nosaukums: Ziemassvētku Vīna Pudeles Vāciņu

Materiāls: adīts audums

Svars: 30g

Izmērs: aptuveni 28*10*2CM (11.02*3.94*0.79 collas)

Iepakojuma Saraksts:

1*Ziemassvētku Vīna Pudele Cove

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Izņēmuma Meistarība: Šajās Ziemassvētku vīna pudele aptver nāk ar 3 dažādu stilu Santa Claus, sniegavīrs, un aļņi, kas var pievienot svētku pieskarieties, lai jūsu mājās, kafijas veikals, vai Ziemassvētku puse.

2.Ilgi Kalpo Dzīvi: Paaugstināt jūsu svētku stiprie alkoholiskie dzērieni ar mūsu Ziemassvētku vīna pudeles vāciņu, kas izgatavoti no mīksta un izturīga auduma.Izturīgs materiāls, nodrošina ilgstošu lietošanu, nodrošinot ideālu aizsardzību jūsu vīna pudeli.

3.Pievilcīgs Rotājumi: Skatīties, kā jūsu vīna pudeles tiek pārveidotas diezgan rotājumi, pievienojot šarmu un siltums jūsu mājās.Radīt neaizmirstamus mirkļus šajā brīvdienu sezonā ar šo apburošs Ziemassvētku galda rotājumi, kas padara jūsu restorānvagonos process, kas pilns ar svētku atmosfēru.

4.Jauka Dāvana: Šajās Ziemassvētku vīna pudele vāki ir ļoti gudrs, lai jūsu viesi, draugi un ģimene.Tās ir jauka dāvana ideja un pievienot jautri, lai jūsu svētku svinības.

5.Pieņemšanas Svētku Atmosfēru: Pārveidot jebkuru vīna pudeli uz svētku dekorēšana ar mūsu Ziemassvētku Vīna Pudeles Vāciņu.Tā piebilst, ideāls pieskārienu jūsu brīvdienu svinības, radot siltu un aicinot atmosfēru, ka jūsu viesi būs mīlestība.

Specifikācijas

  • Materiāls: KOKVILNAS
  • Elektroniskā: no
  • Godu: Eid al-Fitr
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

50gab 2/3 Collu Augt Orhidejas Hidroponika Tases Stādīšanas Sietu Katlā Soilless Neto Grozu Iešķeltu Kolonizācija Konteineru Melna Balta
€2.49 €1.17

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes . *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska lietošanai . *kausi ir izgatavoti no kvalitātes plastmasas, kas piedāvā ilgstošai lietošanai bez plaisas; plaša lūpu uz augšu konteineri, viegli satvert, pacelt un transports.šie plastmasas neto tases veicināt efektīvāku augu augšanas caur aerācijas.iešķeltu dizaina ļaujiet)

Izskatās arī
3d Pūķis Aploksnē 2024 Gads Dragon 3d Multiplikācijas filmu Pūķis Aploksnē Zelta Ķīnas Pavasara Svētki Naudas Maiss Viegli Atvērt Aploksnes
€1.38 €0.83

(3d pūķis aploksnē 2024 gads dragon 3d multiplikācijas filmu pūķis aploksnē zelta ķīnas pavasara svētki naudas maiss viegli atvērt aploksnes apraksts: 3d sarkanā aploksnē, kas paredzētas pavasara festivāls gadu pūķis. burvīga karikatūra dizaina un gudrs forma pievienot touch cuteness, lai jebkurā gadījumā. 3d funkcija rāda modelis trīsdimensiju veidā, un padarot to acij tīkamu. izgatavots)

Izskatās arī
30pcs Ziemassvētku Mini Santa Cepures Sudrablietas Ietilpst Galda piederumu Turētājiem Tiny Ziemassvētku Cepures Amatniecības
€8.10 €4.13

(apraksts mūsu mazais ziemassvētku cepures var uzlabot ziemassvētku justies kā ideāls un jauks puse dekoriem.burvīgs foto aksesuārus ziemassvētku ģimenes sanākšana, svinības, banketi, utt.tie ir labi rotājumu izvēle jūsu sudraba, galda piederumi, mazas lelles, pudeles uz ziemassvētkiem. funkcijas - krāsa: sarkana. - materiāls: audums. - izmērs: 13.00x6.00x1.00cm/5.11x2.36x0.39in. -)

Izskatās arī
20pcs Meitene Kūka Topper Putu Bumbas Rotājumi Ar Maziem Ziediem, Bērnu Dušas, Dzimšanas dienas Jubilejas Puse Rotājumi (Rozā)
€19.98 €2.28

(👧【komplektācija] aicina kūka toppers komplektā ietilpst rozā kleita meitene, 3 balts metienu ziedi, 3 rozā metienu ziedi,5 gaiši rozā perlamutra bumbiņas, un 5 baltas pērļu bumbiņas, zelta happy birthday zīmi .burvīgs krāsu kombinācija piebilst cuteness un delikatesi, lai jūsu kūka, radot dzīvespriecīgu atmosfēru.ieteicamais vecums pakāpe: vecums 3+ 👧【materiāls] aicina kleita meitene)

Izskatās arī
12 Gab. Sarkanā Pakešu Jauno Gadu Dāvanas Pakešu Tradicionālo Kabatas Maku Naudas Aploksnes Papīra Seifs
€11.34 €5.67

(apraksts red pocket, kas ļaus jums izvietot naudu iekšā ir maiga un praktiski izmantot.ķīniešu stila modelis dizains, var droši dot jums un jūsu draugiem liels pārsteigums.tā var būt arī darbojās kā dāvana nāk jaunais gads, un festivāls.ar spilgtu krāsu un ķīniešu stila modeļus, šī sarkanā aploksnē varētu pievienot spēcīgu svētku atmosfēru. funkcijas - krāsa: asorti krāsas -materiāls:pārklāts)

Izskatās arī
Rudens Vainags Zemnieku Vainags Ražas Rudenī Ķirbju Vainags Durvīm Sienas Karājas Ziemassvētku Vainags Mājās, Apdares Daudz
€14.54 €11.64

(ražas novākšanas festivalthanksgiving rudens ražas svētki ķirbju ogu hydrangea vainags izmērs: 45cm vainags materiāls: vīnogulāju, mākslīgā meloņu augļu ogu 1. materiāls: rudens kļavas lapu ķirbju čiekurs ogu vainags tiek izgatavots no augstas kvalitātes mākslīgo augu materiālu, šo rudens vainags funkcijas oranžās rudens lapas dažādās krāsās, dotted ar ķirbju un ogu)

Izskatās arī
1Pair Jaunums Elektronisko LED Gaismas, kas Mirgo Pirkstiem Halloween Party Aksesuāri Bērniem Apbrīnojamo Mirdzumu, Rotaļlietas Bērniem, Gaismas Dekoru, Dāvanu
€0.51 €0.34

(piemērots vairumam cilvēku 's īkšķi vai rādītājpirkstu ļoti jautri puse materiāls: gumijas krāsa: krāsa ir izlases paketē iekļauts: 2gab gaismas thumbs up piezīme: lūdzu, saprast, jo gaismas stariem vai datora displeju atšķirību, tāpēc i nevaru garantēt, fotogrāfijas un reālā krāsa ir 100% vienādi.)

Izskatās arī
Uz Ceļiem Pad Triecienizturīgs Darba Ceļsargus Sadursmes Novēršanas Kneepads Biezāka Gumijas Spilvenu Dārza Grīdas Būvniecība
€1.90 €1.24

(apraksts: darba ceļgalu spilventiņi ir izgatavoti no eva videi draudzīgas gumijas un pp putu materiāla, kas ir izturīgs un stabils, padarot to viegli tikt galā ar dažādām sarežģītās vidēs. 1. ūdensizturīgs, anti-skid, un sabiezēšana. 2. anti-caurumošanas un nodiluma izturīgs. 3. triecienizturīgs un ūdensizturīgs. 4. ar nonskid pvc auduma. 5. ērts valkāšanai. produkta)

Izskatās arī
Ziedu Pasaku Statuja Tērauda Stiepļu Pasaku Dārzs Miniatūra Skulptūra Mītisks Dārza Pieneņu Statuetes Fejas, Laumiņas Pagalmā Dekori
€18.24 €10.94

(apraksts: šo apburošs dārzs pasaku statuja sēž faery ar spārnu statuetes skulptūru atdzīvoties jebkurā tumšā stūrī, jūsu mājās un dārzā izgatavots no izturīga sveķu materiāls ar rokām krāsotas spilgti informāciju un aizsargājošu pārklājumu, lai nodrošinātu, ka tā ir ūdensnecaurlaidīga lielisks rotājums jūsu dārza, lieveņa, terases, mauriņu pagalmā, strūklakas, dīķi)

Izskatās arī
9 Gab. Augstas Efektivitātes Filtrs Deebot Ozmo 920 950 Robotikas Sweeper Piederumi
€16.24 €11.69

(izsmalcinātu un maigu, ļoti saskaņota ar aprīkojums kā daļu no parastās apkopes, to var viegli noņemt un aizstāt tas ir ieteicams, ka jūs nomainīt rezerves daļas, ik pēc 2 līdz 3 mēnešiem, atkarībā no lietošanas biežuma turēt mašīnu, kas darbojas pie sniegumu izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk izturīgas derīgas modeļiem:par deebot ozmo 920 950 materiāls:plastmasa + sūklis krāsa:melns+balts)

Izskatās arī
Lieldienu Burkānu Kulons Koka Pērles String Redīsi Zaļo Augu Apdare Kulons Lieldienu Partijas Apdare Mājas Apdare
€1.08 €0.68

(-- kvalitāti materiāls: šie rotājumi ir izgatavoti no kvalitātes koksnes, kas ir ne tikai izturīga, bet arī videi draudzīgi.koksne ir vienkāršs un dabisks, papildinot pavasara sezonā, vēl nav pietiekami spēcīga, lai var izmantot atkārtoti. -- roku darbs: koka pērlīšu burkāni ir roku darbs, pievēršot uzmanību detaļām.tas piebilst unikāls roku darbs kvalitāti, lai jūsu rotājumi. -- vairāku)

Izskatās arī
Ziemassvētku Rūķis Rotājumi, Adītie Plīša Lelle Rotājumi Ar Gaismas Gudrs Un Mājīgu Dāvanas Ģimenei Brīvdienu Kulonu Un Mājās
€22.22 €8.67

(mūsu ziemassvētku radošā rūdolfs lelle ir ar mīksto adīt audumu un funkcijas svētība parakstīt apakšā.šajā svētku plīša gnome ir brīvi stāvēt uz galdi, grāmatplaukti, logu palodzes, un vairāk.pievienot pieskārienu uzmundrināt, lai jūsu svētku dekoru ar šo adorable un mīļu ziemassvētku rūķis. specifikācija: nosaukums: ziemassvētku rūķis rotājumi svars: (apm.)140g/170g izmērs:)

Izskatās arī
1gb partijas apdare Saderināšanās, laulības, Kāzu pielāgota nesējs gredzeni kastes pasūtījuma Sarkano mīlestības putnu gredzenu spilvens
€45.51

(bezmaksas piegāde 1gb unikāls roku darbs pielāgotus saderināšanās laulības priekšlikumu kāzu dienas foto prop stends apdare, koka personalizētu gredzenu spilvens pls, lūdzam atstāt ziņas, kā, piemēram, kā turpmāk(mūsu cenas ietver pasūtījuma logo) fonta tips : 2# fontu veidi : iegravēt teksts: david & jane visi pielāgotus produktus paradis pieņemt atpakaļ, bet mēs, dizains)

Izskatās arī
1 Gabals 400 Acs Rokas Pirmsskolas Sprauslu Stādus Sprauslu Augu Izcelsmes Zāles Pļāvēji, Dārza Laistīšanas Laistīšanas Rīks
€15.54 €12.58

(laipni lūgti manā veikalā alumīnija sakausējuma smidzinātājs zizli: vispārējā smidzinātājs zizlis ir izgatavots no alumīnija sakausējuma, kas piestiprināts ar šļūtenes ātro savienotāju un šļūtenes skava, izturīgs un ērts, lai jūs varētu rūpēties par savu dārzu viegli savienot: atskabargu smidzināšanas zizlis der lielākajai daļai šļūtenes, augstas kvalitātes materiāla, izturīga)

Izskatās arī
Pasūtījuma Quinceanera Salvetes, Personalizētu Salvetes, Dzimšanas dienas svinības, Kokteilis, Saldie 16 Salvetes, 50gab
€27.33 €24.60

(●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ kā pasūtīt ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬● **lūdzu, norādiet šādu informāciju norāda, lai pārdevējs pēc izrakstīšanās:** 1) krāsu drukāšanas par autiņu krāsu jūs esat izvēlējies 2) visu tekstu, kuru jūs vēlētos izdrukāt 3)lūdzu iekļaut labāko kontaktinformācija (e-pasts), lai mēs varētu ar jums sazināties par apliecinājumu,)

Izskatās arī
Salmu Pīts Grozs Papīra Atkritumu Urnas Jūraszāļu Grozu Poda Grozs Puķu Podi, Audumi Uzglabāšanas Grozs Dažādi Konteineru
€12.19 €6.34

(apraksts ar labu nestspēju, droši un bez smaržas, un ilgi pakalpojumu laika.radošā handcraft austi dizains, vairāk svaigu un pievilcīgu, ko pievienot sajūta, dabas mājā.uzglabāšanas grozā var glabāt dažādus priekšmetus, piemēram, dažādi, augļus, uzkodas un tā tālāk, delikāts un praktiskas. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:salmu, pe - izmērs:)

Izskatās arī
Skaista jaunu stilu zelta kāzu ziedu stāv uz kāzu puse, senyu0249
€546.95 €464.91

(izmērs h60cm/70cm/80cm/90cm/95cm/100cm skaida vai zelta, dzelzs chorme kad mēs nosūtīja oder visas daļas būs saperate un, ja jums, tad jums ir nepieciešams, lai iekrišanas ny sevi attēlu zelta stāvēt ne puķes, tostarp attēls skaidrs stāvēt visi stenda nr. ieskaitot ziedus par muitas produkti mēs esam facotry, mēs varam veikt jebkāda desinge tik ilgi, cik)

Izskatās arī
Svētku Piegādes Mid-Autumn Festival Vidū Autumn Festival Papīra Laternas Laternu Festivāls Laternu Mēness Laternu Festivāls
€6.87 €2.75

(nosaukums:diy ķīniešu laternu materiāls: papīrs izmērs: kā attēlu daudzums: 1gab. paketē iekļauts: 1pc laternu festivāls piezīme: sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu varbūt nedaudz atšķiras no attēla krāsu. lūdzu, ļauj 1-2cm atšķiras, jo manuāla mērīšana.)

Izskatās arī
Chicinlife 1Set Zelta Priecīgus Ziemassvētkus Banner Ziemassvētki Partijas Karogi Mājās Ziemassvētku Sienas Karājas Stērste Vainags Jaunā Gada Priekšvakarā Piederumi
€3.60 €2.59

(produkta apraksts: daudzums:1set materiāls:papīrs krāsa:zelta,sarkana,sudraba,lai izvēlētos attēlu kā piezīme: 1. jo atšķirība starp dažādām parāda, kā rezultātā krāsu attēlam ar faktisko saņemšanas krāsu preces parādīsies krāsu, es ceru, ka jūs varat saprast! 2.lūdzu, ļauj 1-5mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.es ceru, ka jūs varat saprast.kuģniecības)

Izskatās arī
Jaunu Mātes Diena Pudeles Etiķetes DIY Sarkanā Vīna Pudeles Etiķeti, Personalizētu Uzlīmes Banner Ūdensizturīgs Mātes Diena Apdare
€5.45 €3.81

(mātes dienā, sarkanā vīna pudeles etiķetes, uzlīmes mātes dzimšanas dienas svinības apdare 24pcs ūdensizturīgs pudeli uzlīmju komplekts izmērs: stila, 1 9.5 * 6.6 cm, stils 2 (12.7 * 10cm), stili, 3, 4, un 5 (5 * 24cm) materiāls: papīrs iepakojums :24pcs ūdensizturīgs, pašlīmējošas, nav pielāgojams piezīme: 1.sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet)

Izskatās arī