Cena €11.64 €14.54

Pilns apraksts

Ražas novākšanas

FestivalThanksgiving Rudens Ražas Svētki Ķirbju Ogu Hydrangea

Vainags Izmērs: 45cm Vainags

Materiāls: Vīnogulāju, Mākslīgā Meloņu Augļu Ogu

1. Materiāls: Rudens Kļavas Lapu Ķirbju čiekurs Ogu Vainags tiek izgatavots no augstas kvalitātes mākslīgo augu materiālu, šo rudens vainags funkcijas oranžās rudens lapas dažādās krāsās, dotted ar ķirbju un ogu čemuru, piebilstot, dabas pievilcību.Displeja šā gada rudenī, vainags durvis, sienas un logi, iekštelpās vai ārpus telpām.Šā gada rudenī ķirbju vainags ir ideāls durvis, logi, mājās vai birojā sienu rotājumi.To var izmantot arī par Ražas Diena un Pateicības lai pievienotu svētku krāsu un siltumu jūsu mājās.

2. Izsmalcinātu dizainu, piemērots izmērs: mākslīgā vainags ar ārējo diametru 22 cm.Šā gada rudenī, durvju vainags ir pilnīga kombinācija, skaisto iekārtojumu un jauktu rudens elementus, lai jūs varētu baudīt, viņi nekad skausta.

Rudens Justies Vainags: Silts savu vietu ar rudens ziedu vītnēm, kas izskatās kā tie tikko noplūkti no dārza.Izvēlieties šo salds kolekcionējamus un iet mājās ar skaistumu ražas sezonā.Rudenī lieli ķirbju vainags, Pateicības ražas apdare, lauku mājas interjera sienu apdarei, Halloween priekšējo durvju vainags.

3. Mājas apdare: ķirbju vainags durvīm, māju durvju, logu, sienu, kamīnu, veranda un zemnieku apdare.Pakārt šo vainags jebkur jums ir nepieciešams mazliet rudens nojauta, lai atzīmētu sezona, Pateicības, vai novākt ražu.Krāšņs rudens krāsas durvīm un ieeju svētku un sveikt gatewa, lai jūsu mājās.

4. Rudens vainags: nekāda īpaša tīrīšana nav vajadzīga, noslaukiet to ar sausu auduma gabaliņu, ja tas nepieciešams.Mākslīgā ķirbju vainags ir ideāli piemērots karājas, jums var likt mākslīgo ķirbju vainags jebkur jums ir nepieciešams, lai rotā, lai radītu ērtu un romantisku atmosfēru.Ķirbju rudens vārtiem vainags, ražas vārtiem vainags, ķirbju kļavu lapu rudens mākslīgās vainags, lauku mājas durvīm sienu apdare rudens vainags un Pateicības ražas svētku svinības rudens vainags.

Iepakojuma saraksts: 1* ķirbju vainags; dažādi stili ķirbju vainags dizains, lai jūs varētu izvēlēties no.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Salmu
  • Forma: Kārta
  • CN: Ķīna

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ķīniešu Jaunais Gads Pūķa Lelle Ādai draudzīgu Pūķa Talismans Plīša Kulons Rotaļlieta, Ķīniešu Jaunā Gada Dāvana bērnu Zēni Meitenes
€3.37 €1.42

(ķīniešu jaunais gads pūķa lelle ādai draudzīgu pūķa talismans plīša kulons rotaļlieta, ķīniešu jaunā gada dāvana bērnu zēni meitenes aizzīmju punktiem: 1.plaši lietot: pievienot siltumu, lai jūsu telpu ar šī pūķa talismans plīša kulons rotaļlieta.ideāli piemērots ziemassvētku un tēma puses, tas ir lieliski dekorēšanas jūsu mājās, biznesa, guļamistaba vai dzīvojamā istaba.tās dīvains)

Izskatās arī
Ķīniešu Jaunais Gads Apdares Gaismas Ķīnas Tapsējuma Loga Gaismas LED Gaismas Dekoratīvi Laternu Sarkanā Laimīgs Lampas Tapsējuma Rotājumi
€15.03 €9.77

(atdzīvināt savu lunar new year svinībām ar mūsu dekoratīvie gaismas!mūsu laternas izdala sarkanu spilgtas gaismas, un var būt hung vai pielīmē jebkur skaistu pieskarties pie jūsu durvīm apdare.attēloti tradicionālā mēness kalendāra jaunais gads gleznas, šie rotājumi ir ideāls pievienojot svētku atmosfēru jūsu mājās. specifikācija: produkta nosaukums: 2024 jauno gadu svētību lampas materiāls:)

Izskatās arī
Ziemassvētku Rūķis Rotājumi, Adītie Plīša Lelle Rotājumi Ar Gaismas Gudrs Un Mājīgu Dāvanas Ģimenei Brīvdienu Kulonu Un Mājās
€22.22 €8.67

(mūsu ziemassvētku radošā rūdolfs lelle ir ar mīksto adīt audumu un funkcijas svētība parakstīt apakšā.šajā svētku plīša gnome ir brīvi stāvēt uz galdi, grāmatplaukti, logu palodzes, un vairāk.pievienot pieskārienu uzmundrināt, lai jūsu svētku dekoru ar šo adorable un mīļu ziemassvētku rūķis. specifikācija: nosaukums: ziemassvētku rūķis rotājumi svars: (apm.)140g/170g izmērs:)

Izskatās arī
Imitētu Papagailis Statuja, Rotājumi, Putnu Skulptūru Ceļš, Āra
€6.06 €3.46

(red: apraksts: dārza papagailis rotājumi: trīsdimensiju acīm, briest spalvas griešanai, maiga krāsu, formu un lielisku tekstūru. augstas kvalitātes materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes sveķu materiāls, naudas sodu meistarība, skaistu un dāsnu. ērti uzstādīt: ļauj jums novietot jebkur vēlaties. plaša pieteikumi: piemērots mājas, viesistaba, balkons, āra, dārza,)

Izskatās arī
Ziedu Displeja Rāmis Apaļas Kāzu Arkas, Metāla Apļa Fona Stāv Plaukts Zelta/Sudraba
€100.25 €60.15

(apraksts ja vēlaties romantiskas kāzas, radošā puse, vai fantastiska svinības, mūsu kārta fons atbalstu var sniegt jums ar lielisku risinājumu.dizains šo arch stāvēt, kas ir viena apļa izskatās ļoti romantiski un klasika.šis apaļais stends ir piemērots āra un iekštelpu izmantošanu.jūs varat izrotāt to ar ziediem, baloniem, tills, gaismas vītnes, utt.ar šo apaļā stāvēt, savu unikālo ideālu ainu)

Izskatās arī
Vienkārši Tīra Vara Skrūvēm Rokdarbu Rotas, Dzīvojamā Istaba, TV Skapis Grāmatu plaukts Modelis Istaba Mājās-kvalitatīvu Rotājumi
€48.65 €33.08

(vienkārši tīra vara skrūvēm rokdarbu rotas, dzīvojamā istaba, tv skapis grāmatu plaukts modelis istaba mājās-kvalitatīvu rotājumi unikālo ģeometriskā skulptūru - mūsu ģeometriskā darbvirsmas apdare pieņem modes un uzkrītošā dizainā.pievienot modernu eleganci, lai jebkurā telpā.neregulāra un vienkāršs dizains sniedz jums apbrīnojamo mūsdienu šarmu. amatniecības tīra vara bumbu-bumba)

Izskatās arī
personalizētu rīt līdz ļodzīties Pateicības aiz rupjš audekls Baneri pirmo bay dušas Stērstes dzimšanas dienas svinības vītnes Foto Prop
€31.70

(banner ziņas: - aiz rupjš audekls vimpeļi katrā mērīšanas 4.5 collas plata ar 6.5 collas garš. -karogi ir viegli apstrādāts mēģiniet, lai samazinātu fraying. -banneris ir savērtas uz auklas -kopējais garums banner ir apm. 50 collas garš. - daudz papildu auklas katrā galā karājas. ** pielāgot šo banner ar fontu, krāsas un grafikas, pēc jūsu izvēles,piemēram,)

Izskatās arī
Pastkastes Pastkastītes 13.78x1.97x10.24" Pasta Townhouse Žurnāli
€19.41 €12.24

(apraksts: mūsdienu wall-mount dzelzs pastkastes slēdzenes slēdzama pasta kastē spēcīgs, izturīgs, lietus necaurlaidīgs un anti-rust. lielu kapacitāti, lielu ieejas, šīs kastītes ir liels rīkot dažādus sūtījumus, beramkravu pastu, polsterētas aploksnes, papīru, avīzes, žurnālus un vairāk. laika apstākļiem izturīgi, - par pāri vāku un ūdens izturīgs dizains aizsargā jūsu e-pastu)

Izskatās arī
8pcs Halloween Logu Stikls Elektrostatisko Uzlīmes Asins Puses Drukāt, Sienas Uzlīmes, Haunted Mājas Puse Mājas Dekorēšanas Uzlīmēm
€14.33 €7.16

(8pcs halloween logu stikls elektrostatisko uzlīmes asins puses drukāt, sienas uzlīmes, haunted mājas puse mājas dekorēšanas uzlīmēm 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. materiāls:pvc krāsa: kā attēlu iepakojumā: 1/8pc izmērs:35*25cm konversija: 1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 collas silts padoms : atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora spilgtuma/kontrasta)

Izskatās arī
60pcs 3,5 cm, Paldies Uzlīmes Mazās Uzņēmējdarbības Līmi, Uzlīmes Apaļas Uzlīmes Biznesa Giveaways Puse
€3.11 €2.14

(60pcs 3,5 cm, paldies uzlīmes mazās uzņēmējdarbības līmi, uzlīmes apaļas uzlīmes biznesa giveaways puse atsauksmes: 1. lūdzu atstājiet 5 zvaigžņu atsauksmes, ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, mēs to novērtēs (objektu, kā aprakstīts 5 zvaigznes, komunikācijas 5 zvaigznes, kuģniecības laiks ir 5-zvaigznes). 2. ja šo produktu esat saņēmis tika bojāta vai nepareizi)

Izskatās arī
Ziemassvētku Adīta Cepure Sarkana Zaļa Svītrām, Adīta Vilnas Cepure Pieaugušo Ziemas Tamborēt Cepuri Santa Claus Dekoru Cepuri Ziemassvētki Ziemā Silts
€6.66 €4.33

(ziemassvētku adīta cepure sarkana zaļa svītrām, adīta vilnas cepure pieaugušo ziemas tamborēt cepuri santa claus apdare cepuri ziemassvētki ziemā silts specifikācijas materiāls:adīts krāsa:kā attēlu izmērs:47*22 cm piezīmes 1. lūdzu, saprotiet, tur var būt vieglas novirze pastāv. 2. apgaismojuma dēļ un monitori, tur ir nelielas atšķirības starp attēlu)

Izskatās arī
Chicinlife 1Set Zelta Priecīgus Ziemassvētkus Banner Ziemassvētki Partijas Karogi Mājās Ziemassvētku Sienas Karājas Stērste Vainags Jaunā Gada Priekšvakarā Piederumi
€3.60 €2.59

(produkta apraksts: daudzums:1set materiāls:papīrs krāsa:zelta,sarkana,sudraba,lai izvēlētos attēlu kā piezīme: 1. jo atšķirība starp dažādām parāda, kā rezultātā krāsu attēlam ar faktisko saņemšanas krāsu preces parādīsies krāsu, es ceru, ka jūs varat saprast! 2.lūdzu, ļauj 1-5mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.es ceru, ka jūs varat saprast.kuģniecības)

Izskatās arī
Kāzu Gredzenu Spilventiņš, Roze, Sirds Formas Gredzenu Lodziņu, Rotaslietas Dāvanu Kastes Valentīna Diena Kāzu Mežģīņu Ziedu Rotājumu
€9.56 €4.78

(kāzu gredzenu spilventiņš, roze, sirds formas gredzenu lodziņu, rotaslietas dāvanu kastes valentīna diena kāzu mežģīņu ziedu rotājumu funkcijas: elegants dizains: simulācijas ziedu rotājumu uz gredzena nesējs spilveni piebilst pieskārienu izsmalcinātība, lai jūsu kāzu ceremonija. pārnēsājams un ērts: šo priekšlikumu gredzenu valentīna diena gredzenu kastes ir viegls un viegli veikt,)

Izskatās arī
Dārza Laistīšanas Var ar Sprinkleru Vadītājs 0.47 Galonu Puķu Laistīšanai Var Laistīšanas Pot, lai istabas Augi, Dārza Puķu Ziedu
€4.97 €2.93

(apraksts: materiāls: laistīšanas var izgatavota no premium pp apdare ar biezu sienu, augstas kvalitātes, izturīgs, leakproof, un videi draudzīgi, nav viegli novecošanas un bojājumiem, ļoti praktiska dārza rīku. ergonomisks dizains: galonu laistīšanas var iezīmes 23cm/9.06. p collu garš snīpis, kas padara to viegli, lai ūdens augiem.pusloka loka formas roktura konstrukcija samazināt roku nogurumu)

Izskatās arī
1gb Rozā Bumbu Formas Plastmasas Konfekšu Kastes Iepakošana Dāvanu DIY Eglīšu Rotājumi Kulons Kāzu Dekorēšana Dāvanu Kastes, Somas
€1.31 €0.69

(specifikācija: nosaukums:plastmasas bumba materiāls:plastmasa izmērs:diametrs 8/10/12cm krāsa: kā parādīts attēlā paketē iekļauts:1gb plastmasas bumba funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes to var izmantot kā ziemassvētku eglītes rotājumu, vai arī jūs varat vienkārši pakārt to kāzas ,ballītes, veikalu iekārtošanu. tie var)

Izskatās arī
250Pcs Kraft Papīra Etiķetes, Uzlīmes Tukšu Ziemassvētku Dāvana Burciņā Svece Stikla Pudele Biroja Klasifikācijas Kancelejas preces Uzlīmes
€3.75

(daudzums:250pcs/roll izmērs:3*5cm,kā attēlā materiāls:gumijots vai pašlīmējošs papīrs pircējs lasījumā 1. mēs parasti pāriet pasūtījumu 24 stundu laikā pēc maksājuma saņemšanas.iepriekš piegādes datums ir tikai atsauce, dažkārt tiks aizkavēta par svētkiem, festivāliem,slikti laika apstākļi, muitas, utt. 2. cena nav ieskaitot muitas nodokli,attālā rajonā,)

Izskatās arī
Svaigas Meža Līgava Kāzu Pušķi Ceļojumu Fotogrāfijas Pušķi Beach Rotājumi
€24.99 €9.25

(apraksts jūs varat izmantot šo diezgan simulācijas pušķis, lai izdaiļot jūsu mājas vai kāzas!šo ziedu pušķis varat viegli izveidot romantisku atmosfēru.ja jūs meklējat zemniecisks lauku mājas stils, mājas dekoru, tas viens atdzīvināt savu vietu ar jaunu svaigu izskatu. funkcijas -krāsa:balta -materiāls:zīda ziedu -izmērs:27.00x24.00x24.00cm/10.61x9.43x9.43in -)

Izskatās arī
Metāla Karājas, Karājas Podi Poda Āra Ziedu Kompozīcijas Kausa Iekštelpu Karājas Podiem Puķu Pods Sienas Turētājs
€15.17 €8.65

(apraksts karājas pot ir izgatavota no premium materiāla, kas ir izturīgs un modes; viņi ir piemērots gan iekštelpu un āra izaugsmi, un lielisks stādīšanas dzimtā ziemciešu, sukulenti, puķu viengadīgie, tropicals, , telpaugi, un yummy organisko edibles, droši audzēšanai; funkcijas piemērots dzīvojamā istaba, guļamistaba, balkons, dārzs, terases, iekštelpu un ārtelpu; |tas pods ar augsta)

Izskatās arī
M5TF Halloween Karājas Kulons ar Rokām Austi Ar Gariem Matiem Rotājumu Halloween Iekštelpu Haunted House Puse Dekori
€14.51 €7.11

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes viegls un viegli veikt hanging signāls ideāls halloween puses. funkcijas, naudas sodu meistarība un rokām austi forma, izturība. pievieno spooky pieskarieties, lai jūsu mājās un rada svētku . universāls, apdare, ko var izmantot arī saistībā ar lieldienu svinībām. glītu un izturīgu dizainu, kas padarīs)

Izskatās arī
Dārza Ilgi, Laistīšanas Var Noplūde Pierādījumu, Nerūsējošā Tērauda Laistīšanas Pot Iekštelpu Dārza Augiem, Puķu Laistīšanas, Var Snīpis home appliance
€34.44 €17.22

(aizzīmju punktiem: 1. ilgstoša veiktspēja: šis laistīšanas var, ir darinātas no nerūsējošā tērauda materiālu, kas izturīgs pret skrāpējumiem, rūsas, un noplūdes, nodrošinot fadeless un ilgstošai lietošanai uz ilgu laiku. 2. precīzu laistīšanas: dārzs, ilgi laistīšanas var paredzēta garš uzgalis un ergonomiska koka rokturi.ūdens jūsu augiem, ar precizitāti un vieglumu, ar šo parocīgs)

Izskatās arī