Cena €0.48

Pilns apraksts

Ūdensizturīgs Sauss Lodziņā Aizsardzības Gadījumā, kas ir izgatavoti no uzticama materiālus.Melns silikona blīvējumu, 3mmPE triecienizturīgs uzliku, un simpātiju apliecinājums ABS piederumi nodrošina jūsu stuff ar efektīvu aizsardzību.Tas ir ūdensizturīgs, triecienizturīgs un putekļu izturīgs.Tas ir piemērots āra aktivitātēm, piemēram, niršana, kempings, makšķerēšana / medības, pārgājieni, ūdens sporta veidi, un tā tālāk.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: HE9981301
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Gadījumā Cilvēki: Unisex

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

UPSURF FCS 2 SPURAS RM Quad Spuras Uzstādīt Stikla Augstas Veiktspējas Quad Uzstādīšanas Dubultā Cilnes Bāzes Sērfa Spurām Daļēji Ķīļa+Stabilizators
€97.34 €46.73

(specifikācija : rm quad spuras set 4 spuras krāsa : skaidrs, red & black izmērs : rm bāze : double ii cilnes materiāls : fiberglass iepakojumā : 4 gabali komplekts piezīme : spuras plug nav includ ! veiktspējas stikls, spuras ir mašīna, kas izgriezts no slāņiem cieto stiklašķiedras.šīs spuras ir stīvs, un tiek plaši izmantoti pro līmeņa sērfotājiem,)

Izskatās arī
Unisex Zeķes Aqua Kurpes Skinners Peldēšanas Čības Jogas Minimālisma Pludmales Sporta Basām Kājām Ultra Portatīvo Viegls Apavi
€17.67

(unisex zeķes aqua kurpes skinners peldēšanas čības jogas minimālisma pludmales sporta basām kājām ultra portatīvo viegls apavi unisex zeķes aqua apavi)

Izskatās arī
Niršanas Regulators LP HP Ostas Grozāmos Savienotājs Zems Augsts Spiediens saspiestā gaisa Šļūtenes Adapteri, Niršanas Piederumi Zema Spiediena
€23.39 €14.03

(apraksts: 360-grādu rotācija: augsta spiediena adapteris var būt saistīti ar ilgtermiņa un īstermiņa gumijas caurules regulators, un vīriešu kārtas beigām, ilgtermiņa un īstermiņa gumijas caurules var pagriezt par 360 grādiem. piemērots: augsta spiediena adapteri ir piemēroti vairumam galvenais savienotāji un ilgtermiņa un īstermiņa šļūtenes. vara niķeļa apšuvums: augsta sprieguma)

Izskatās arī
Gaisa Ventilācijas Resti Segtu Kontaktligzdas Vāciņu Buru Laivu, Jahtu Aksesuāri Autobusu
€4.15 €2.45

(apraksts: [materiāls]: gaisa vent ir izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, nodrošina izturību. [funkcijas]: virsma ir spogulis pulēta, anti rust. [gaisa ventilācijas žalūzijas]: apaļa plakana segumu, lai saglabātu iekštelpu un āra gaisa cirkulāciju. [izturīgs]: viegli uzstādīt un lietot. [iespējams]: vents ir piemērots vents kuģiem, jahtām, rvs, utt. specifikācija: materiāls:)

Izskatās arī
Kajaks Seatpad Spilveniem Atzveltne Sporta Muguras Atbalsta Spilvenu Piegādes Āra Drifta Zvejas
€42.83 €31.70

(kajaks seatpad spilveniem atzveltne sporta muguras atbalsta spilvenu piegādes āra drifta zvejas materiāls: šī ērtā kajaks sēdeklis ir izgatavots no eva, kas ir mīksts, izturīgs un nav viegli būt bojāts tā, ka tos var izmantot ilgu laiku. anti-skid: šī eva polsterēta muguras atbalsts ir paredzēts, lai būt anti-slip, kas var arī saglabāt savu drošību, ja jūs slīdēt vai kombinēts. regulējams:)

Izskatās arī
Daivings Spuras Turētājs Siksniņa Peldēšana Fin Turētājs Siksniņa Niršanas Pleznas Sprādzes niršanai ar Akvalangu Freediving Pieaugušo Rīku
€7.23 €4.56

(apraksts: [quick release] quick release aizslēgiem daivings spuras ir izstrādāta, lai ātri un viegli noņemt, ne vairāk cīnās, lai pacelšanās savu daivings spuras. [viegli pārvadāt] daivings spuras siksnu ir viegli lietot un ērti veikt ar jums, viegls, un pārnēsājamo. [saderīgs] šie sprādzes ir lielisks piederumi, piemērots visvairāk daivings spuras, pleznas, akvalangu pleznas, snorkeling)

Izskatās arī
2gab Universālais Neilona Kanoe Rokturis Rokturis
€1.80 €1.13

(apraksts: 2 gabali kajaks pull rokturis pārnēsāšanai ar vadu pievienot savu kajaku piemērots lielākajai daļai modeļu priekšā vai aizmugurē, montāža, viegli uzstādīt vai noņemt lielu piederumi un rezerves daļu jūras kajaku, kanoe, laivu, dinghy utt. specifikācija: materiāls: neilons krāsa: melna garums: apm. 4 collu/10 cm komplektā)

Izskatās arī
6mm Vējdēlis Siksna Sērfošanu Sērfot Siksna Regulējama Ūdens Vadu
€13.00 €7.15

(apraksts: šī 2m serpentīnveida vads siksna, kas izgatavoti no izturīgiem neilona materiāla ar augstu stiprības, viegls un augsts elastīgs. augstas izturības auklas, kas izturīga un pietiekami stingra par sērfošanu. pavadas tur jūs droši, ja jūsu kuģa, kā tas palīdz jums iegūt atdalītas no jūsu kuģa. regulējams dizains, piemērots visvairāk, piemērots gan vīriešiem, gan sievietēm. liels)

Izskatās arī
Vējdēlis Gaisa Sūkņa Adapteri Piepūšamās Stand Up Paddle Board Gumijas Laivu, Kajaku Vārstu Riepu Kompresors Converter Sērfošanu Uzgalis
€1.80 €0.90

(funkcijas šī sup sūkņa adapteri ir izgatavotas no augstas kvalitātes vara un gumijas materiāliem, tas ir diezgan izturīgs un izturīgs. nevajag bradāt-īpašas gaisa sūkņa maiņas vadītājs var savienot parastās piepūšamās caurules, lai airi. ar vārstu aizvērtā stāvoklī, ievietojiet schrader ventili, montāžas un pagriezt, lai to nofiksētu. noņemt vāciņu uz uzstādīšanu)

Izskatās arī
Laivu Airi Uzglabāšanas Turētājs Kajaku Airi Turētājs Klipu Noteikti Stingri Kajaku Airi Mount Kanoe Klāja Uzstādīta Airiem Klipi Noteikti Stingri
€17.75 €12.43

(apraksts: 1. universāls un praktisks. 2. izgatavots no izturīga akrila, kas ilgst gadiem. 3. viegli uzstādīt. specifikācija: izmērs: aptuveni 11*9*14cm/4.33*3.54*5.51 jo materiāls: akrils biezums: apmēram 4mm/0.16 in svars: ap 220g iepakojuma saraksts: 2*bradāt wall mount + 4*skrūvju + 4*izplešanās caurule skatīt vairāk produkta)

Izskatās arī
Stiept Vējdēlis Zeķes Segtu Aizsardzības Soma Sērfošanas Dēlis Uzglabāšanas Gadījumā, melna balta, brūna 6 3ft
€16.89 €10.13

(apraksts: izturīgs, viegls un stretch auduma, kas veido montāžas un bieza, vairāku izmēru (garums), lai izvēlētos pastiprināta padoms, lai aizsargātu jūsu kuģa regulējamu aukliņu aizdari ar slēpto maisu iekraušanai dažas nelielas lietas, ļoti ērts aizsargāt jūsu vējdēlis, no skrāpējumiem, saules kaitējumu, un nelielas dings, arī var izmantot kā valdes uzglabāšanas maiss,)

Izskatās arī
Polsterēta Kajaks Sēdeklis ar Noņemamām Uzglabāšanas Soma, Regulējams Siksnu Laivu Sēdekļa Spilveniem Smaiļošana Zvejas Laivu, Plostu Piederumi
€53.53 €27.30

(produkta iespējas: 1. nāk ar noņemamu uzglabāšanas maiss pie sēdekļa atzveltnes, piedāvājot papildu glabāšanas jums. 2. kajaks sēdeklis polsterēts ļauj ideāli paddler pozicionēšanas vai jūs esat zvejas, navigācijas steidzas upes, vai nolicis atpakaļ, lai atpūsties mierīgā ezera. 3. grūts neoprēna audums ir izturīgs drebuļi rotaļu, un dimpled neoprēna materiāla dizains veicina)

Izskatās arī
Kajakus, Kanoe Laivas, Jahtas MooBase par MooOr MooBlack
€2.09 €1.31

(apraksts: -izgatavoti no kvalificēta neilona materiāls - spēcīgs, viegls un izturīgs -viegli noņemams un viegli uzstādīšana - pielāgojiet bāzi, lai jūsu esošās sliežu sistēmas vai pievienot -piemērots nopietnu kajaks zvejas makšķernieks,ideāls piesaiste, makšķere, uzglabāšanas, saites un clotheslines, utt. -universāla montāžas risinājums plašam kajaks produkti -liels)

Izskatās arī
15 Gabali, Sešstūra, Vējdēlis Spilventiņi Klāja Spilventiņi Premium Sērfošanu Polsterējums Waxless Klāja Saķere Skimboards Shortboards Longboard
€21.97 €11.65

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: anti slip spilventiņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes eva materiāla, slīdes pretestību, elastīgs un izturīgs, lai izmantotu, efektīvi aizsargājot valdes spiediena iespiedumi. 【vējdēlis pad set] aicina: komplekts ietver 15 gab sešstūra vilces spilventiņi, kas var tikt izvietoti brīvi, piemērots visvairāk vējdēļus. 【viegli lietojams])

Izskatās arī
Kajaku Airi Mount Klipus Universālā Kajaku Airi Turētājs Klipus, Laivu Piederumi, Makšķerēšana Neto Klipu, Ar Skrūvēm
€9.84

(kajaku airi mount klipus universālā kajaku airi turētājs klipus, laivu piederumi, makšķerēšana neto klipu, ar skrūvēm, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla, izturīgs un izturīgs pret koroziju, un grūti sabojāt. droši: ērti lietot, samazinot slīpēšanas roku.izveidot ātru un drošu veidu, lai saglabātu jūsu bradāt. viegli uzstādīt: ātri un viegli instalēt jūsu bradāt klipu)

Izskatās arī
Paddleboard Veikt Siksna Saliktas Bradāt Turētājs Bradāt Valdes Pārvadātājs Plecu Jostu Sērfošanu Skimboard Longboard Veikbords
€5.95 €3.15

(apraksts: 【paddleboard veikt siksna] aicina izgatavoti no izturīgiem neilona auduma, tas ir ļoti spēcīgs, izturīgs, un uz ilgu laiku darbību. 【hands free] aicina spēcīgs pārvadātājs siksna var turēt savu paddleboard un bradāt kopā, pēc tam uzlieciet plecu siksnu, lai to un nodot to uz pleciem, rokām bez uzskaites. 【ātrās atbrīvošanas sprādzi & klipus] aicina regulējama siksna)

Izskatās arī
Kajaku Airi T, Rokturi, Airi Rīkoties ar Kanoe Laivu, Sērfot Bradāt Daļas, Sērfošanu Rīkoties ar Bradāt, lai Dinghy Ūdens Sporta Zvejas Laivas
€3.00 €1.53

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: airi rokturis ir izgatavots no augstas kvalitātes pe materiāla, kas ir pret nodilumu izturīgs, izturīgs, viegls un izturīgs. 【ergonomisks dizains] aicina: aira t rokturis ir ergonomisks, nonslip un ērti turēt. 【viegla uzstādīšana] aicina: surf bradāt roktura nomaiņa, viegli uzstādīt un lietot.pārnēsājams un viegli lietojams. 【size] aicina:)

Izskatās arī
Unisex Jaunu Ūdens Sneaker Āra Pludmales Peldēšana Karstā Pārdošanas Vīriešu, Sieviešu, Brienot Kurpes Ātri Žāvēšanas Vasaras Čības Pāris
€16.40 €6.23

(laipni lūgti mūsu veikalā mēs varētu pieņemt kritums piegāde!vairumtirdzniecība,vairāk atlaides!sazinieties ar mums tagad! kā izvēlēties pareizo izmēru? 1.izmēriet savu pēdu garumu, kā foto. 2.atrast es izmēri no izmēra diagramma ar savu pēdas garumu! 3.lūdzu, nav pasākums, zolīte garums,tas ir atšķirīgs no kāju garuma.)

Izskatās arī
1Pair Unisex Varde Tipa Silikona Zeķturi Peldēšana Rokas Spuras Pleznas Pirkstu Webbed Cimdi Bradāt Ūdens Sporta
€3.29 €1.71

(iezīmes: 100% new band un augstas kvalitātes ātrums: peldēt kā vardes.peldēties un noķert vilni ātrāk!apmācība: palielina izturību un uzlabotu tehniku.lieliski piemērots iesācējiem.hydro rokturis: peldēšana webbed nodrošina pilnu elastīgumu jūsu puses, un palielina turēt uz slidenas virsmas.hidrodinamiskais dizains padara to viegli izmantot.nodrošinot maksimālu efektivitāti uz lietotāja peldoties..specifikācija:)

Izskatās arī
Gaisa Vārsts Astoņstūra Gāzes Vārsts Intex Piepūšamās Laivas/jilong Zvejas Laivu/ Airbed 2-in-1 38g/set Melna PLASTMASAS
€1.28 €0.62

(aprakstīt: * brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska 2-in-1 inflācijas vārstu bostonas skrūves vārstu tāpēc, ka tur ir daudzas sērijas ietvaros katrs zīmolu, pat ja pats modelis vārsti ir arī dažādu, lūdzu, skatiet, vai oriģinālo vārstu saskan vai izmērītu pirms pasūtījuma. (ārējais diametrs, skrūvju)

Izskatās arī
4gab Laivu Fender Bufera Vairogs Aizsardzības Enkuru, Boju Zvejas Jūras Docking
€101.57 €52.81

(apraksts: 【arī aizsardzības] aicina: šajā laivu fender ir izgatavots no labākās kvalitātes, vides aizsardzības pvc, kura saulē, aizsargātas, iezīmes, liels rezerves efekts, un var aizsargātu laivu no bojājumiem, ko izraisa masveida sadursmes starp cietām virsmām. 【viegli piepūstas] aicina: jūs saņemsiet 4 inflācijas adatām un 1 sūknis, viegli uzpūst un deflāciju, un ļoti ērti izmantot. 【pastiprināta)

Izskatās arī