Cena €3.83 €7.67

Pilns apraksts

Šajā Halloween Lukturīti Puses Labā, iezīmes, 24 spooky Halloween attēlus un palīdz bērniem saprast, optika.Mainīt attēlu, velkot lukturīti pogu!Ar labu saķeri un izturīgs dizains, tas ir ideāls, lai triks-vai-ārstēšanā vai spooky piedzīvojumiem.

Specifikācija:

Nosaukums: Halloween Lukturīti Projektoru

Izmērs: aptuveni 11,5 cm/4.52 gadā

Iepakojuma Saraksts: 1*Helovīna Lukturītis Projecto

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Šķirņu Piederumi: 24 Halloween attēlus, no kuriem izvēlēties, tas lukturīti, var pārslēgties starp dizainu, lai atbilstu jūsu vajadzībām ar tās 90 grādu grozāms galvu.

2.Veicināt Izpēti: Mūsu Halloween lukturi bērniem veicinās izpēti, ļaujot viņiem atklāt, zinātne, optika.Šie jautras un izglītojošas rotaļlietas, kas stimulē iztēli, padarot tos ideāli piemērots Halloween pasākumos.

3.Viegli lietojams: Šie lukturi ir neticami viegli izmantot, un ļauj bērniem, lai mainītu attēlu, vienkārši pavelkot pogu un rotējošu/pielāgo disku, lai apskatītu spooky rakstzīmēm, un ainas.

4.Ērti Turēt: Jūsu bērni būs blastu ar mūsu Halloween Kabatas.Mūsu neslīdošs rokturis nodrošina drošu un stingru turēt mazo rokās.Šie lukturi nāk rāpojošs dizainu un krāsas, un celt daudz jautrības un uztraukums, lai jūsu bērniem.

5.Izņēmuma Izturību: Apstrādāta ar izturīga ABS materiāla, šo Halloween lukturi lepoties ar izcilu izturību, kas sola nepārtrauktu fun pat pēc ilgstošas lietošanas.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Halloween Lukturi
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Godu: Dzimumu Atklāt
  • Veids, Vairumtirdzniecība: Jā(>50 Gab.)
  • Laternu Formu: Dzīvnieku
  • Materiāls: Bērniem projekcijas lam

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ziemassvētku Vainags Izturīgs Mājās Karājas Vainags Ilgstošu Šarmu, Dekoratīvās Ziemassvētki Gredzenu radošo Centrālais Sezonas Rotas
€32.36 €16.18

(aizzīmju punktiem: 1. svētku jautri: ar savu led laternu un ziemassvētku tēmu dizainu, šis vainags ir lielisks papildinājums jūsu svētku rotājumi.ielieciet to jūsu durvīm, sienas vai loga, lai pievienotu daži šarmu un pavadīt neaizmirstamu laiku ar ģimeni un draugiem, vienlaikus izgaismojot svētku gars. 2. viegls apgaismojums: izgreznot jūsu lievenis ar šo ziemassvētku vainags, kas lepojas ar)

Izskatās arī
Melnais Putns Siluets-Staba Zālienu, Pagalmā Plug-in Dekori Putnu Statuja, Zālienu Metāla Staba Dropship
€8.16 €5.79

(funkcijas: ootdty viegli un firmas iekārtas. jūs varat ielieciet to jūsu dārza, zāliena, patio, pagalmā, tas būs dot daudz prieka, lai jūs. putnu likmes var nosūtīt kā lieliska dāvana tiem, kuri mīl - dārzkopība un apdares. izgatavots no metāla, izturīgs, pret laika apstākļiem noturīga pret izbalēšanu, anti-break, ir ilgu laiku. šie dzīvnieku likmes ar zemes)

Izskatās arī
Krāsotas Koka Lieldienu Zaķis Darbvirsmas Rotājumi Truši Dekori Mājas Puse Piegādēm, Svētku Galda Rotājumi Bērnu Diena Dāvanas
€5.05 €2.37

(apraksts: krāsotas koka lieldienu zaķis darbvirsmas rotājumi truši dekori mājas puse piegādēm, svētku galda rotājumi bērnu diena dāvanas produkta nosaukums:koka zaķis rotājumi materiāls:koks krāsa:kā picture rādīt lietošana: 1.lieldienu rotājumi 2.bērniem dāvanas 3.jaunais gads kulons 4.mājas lieldienu grupa krājumi 5.koka amatniecības)

Izskatās arī
Koka Ziemassvētku Sniegpārsliņas Svečturis Ziemassvētki Koku Formas Svece Īpašnieks Priecīgus Ziemassvētkus Mājas Rotājumi, Jaunā Gada Galda Rotājumi
€4.22 €3.03

(produkts : ziemassvētku koka svečturis daudzums : 1gab. materiāls : koks,koka izmērs : kā attēlu krāsa : koks krāsa lietošana : ziemassvētku navidad puse mājas rotājumi, jaunā gada dāvanas. sekojiet mūsu veikalā,jūs saņemsiet vairāk atlaides. paziņojums : 1. jo atšķiras gaismas un ekrānam, krāsa produkts var nedaudz atšķirties no attēlā. 2.)

Izskatās arī
1Pair Jaunums Elektronisko LED Gaismas, kas Mirgo Pirkstiem Halloween Party Aksesuāri Bērniem Apbrīnojamo Mirdzumu, Rotaļlietas Bērniem, Gaismas Dekoru, Dāvanu
€0.51 €0.34

(piemērots vairumam cilvēku 's īkšķi vai rādītājpirkstu ļoti jautri puse materiāls: gumijas krāsa: krāsa ir izlases paketē iekļauts: 2gab gaismas thumbs up piezīme: lūdzu, saprast, jo gaismas stariem vai datora displeju atšķirību, tāpēc i nevaru garantēt, fotogrāfijas un reālā krāsa ir 100% vienādi.)

Izskatās arī
Svētku Pusdienu Galda Dekori Grāmatu Svētku Rotājumi Unikālu Honeycomb Bumbiņas Ziemassvētku Galdi Windows Personām Papīra Honeycomb
€4.42 €3.32

(svētku pusdienu galda dekori grāmatu svētku rotājumi unikālu honeycomb bumbiņas ziemassvētku galdi windows personām papīra honeycomb apraksts: unikālo dizainu un skaidru informāciju par svētku. universāls, rotājumi, kas var būt izvietoti uz galdiem, logi, ēdamistabas galdi, un vairāk. īpašas formas papīra šūnveida bumbiņas pievienot touch of unikalitāti nevienu klāt. piemērots)

Izskatās arī
Halloween Viltus Vampīru Zobi 12PCS Puse Apdare, Plastikāta Nepatiesu Vampīru Zobi Tērpu Halloween Tēmu Cosplay Rotaļlietas Piederumi
€8.05 €4.03

(apraksts: viltus fangs ir ideāls aksesuārs dažādiem halloween kostīmi, piemēram, vampīri, vilkači, zombiji un vairāk.tās ir līdzīgas, jo krāsu, lai dabas zobu, tāpēc tie izskatās reāli un baisi.tie ir arī droši nēsāt un viegli lietot.jūs varat izmantot tos daudzos gadījumos, piemēram, personām, cosplay, blēņas, vai foto aksesuārus.viltus fangs dos jums izceļas un ir jautri ar šo halloween. specifikācija: produkta)

Izskatās arī
Salmu Pīts Grozs Papīra Atkritumu Urnas Jūraszāļu Grozu Poda Grozs Puķu Podi, Audumi Uzglabāšanas Grozs Dažādi Konteineru
€12.19 €6.34

(apraksts ar labu nestspēju, droši un bez smaržas, un ilgi pakalpojumu laika.radošā handcraft austi dizains, vairāk svaigu un pievilcīgu, ko pievienot sajūta, dabas mājā.uzglabāšanas grozā var glabāt dažādus priekšmetus, piemēram, dažādi, augļus, uzkodas un tā tālāk, delikāts un praktiskas. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:salmu, pe - izmērs:)

Izskatās arī
personalizētu rīt līdz ļodzīties Pateicības aiz rupjš audekls Baneri pirmo bay dušas Stērstes dzimšanas dienas svinības vītnes Foto Prop
€31.70

(banner ziņas: - aiz rupjš audekls vimpeļi katrā mērīšanas 4.5 collas plata ar 6.5 collas garš. -karogi ir viegli apstrādāts mēģiniet, lai samazinātu fraying. -banneris ir savērtas uz auklas -kopējais garums banner ir apm. 50 collas garš. - daudz papildu auklas katrā galā karājas. ** pielāgot šo banner ar fontu, krāsas un grafikas, pēc jūsu izvēles,piemēram,)

Izskatās arī
Skaista jaunu stilu zelta kāzu ziedu stāv uz kāzu puse, senyu0249
€546.95 €464.91

(izmērs h60cm/70cm/80cm/90cm/95cm/100cm skaida vai zelta, dzelzs chorme kad mēs nosūtīja oder visas daļas būs saperate un, ja jums, tad jums ir nepieciešams, lai iekrišanas ny sevi attēlu zelta stāvēt ne puķes, tostarp attēls skaidrs stāvēt visi stenda nr. ieskaitot ziedus par muitas produkti mēs esam facotry, mēs varam veikt jebkāda desinge tik ilgi, cik)

Izskatās arī
Pievilcīgs 1 Pušķis Tautas Bendable Tulip Krāsains Mākslīgās Ziedu Multi Krāsu Viltus Ziedu Pret Nodilumu Izturīgs Mājsaimniecības Piederumi
€6.89 €4.55

(svarīga informācija materiāls:pvc iepakojuma lielums: garums: 40cm/15.75 (apm.) apskats: ar reālistisku izskatu, kas nav atmosfēras, anti-dziest un ilgstošu, šo mākslīgo ziedu var saglabāt svaigumu un skaistumu visa gada laikā, netērējot daudz laika, lai rūpēties par to. tas ir šis mākslīgais zieds, kas var palīdzēt izveidot brīnišķīgu atmiņu un pievienot)

Izskatās arī
Unicorn Tēma Balonu Vainags Arku Komplekts Unicorn Dzimšanas Dienas Svinības Apdare Bērniem, Baby Dušas Meitene Dzimšanas Dienu Dekori Kāzu Globos
€16.36 €9.49

(pievērsiet uzmanību!!! dārgais draugs, baloni paketi, nav palielinātas, tā krāsa būs tumšāka nekā krāsu, jūs varat seeeon mūsu bildes. tik ilgi, cik jūs uzpūst balonus, krāsu baloni būs tāda pati kā uz bildes, un tad jūs varat diy tos skaists vainags!!!)

Izskatās arī
Chicinlife 1Set Zelta Priecīgus Ziemassvētkus Banner Ziemassvētki Partijas Karogi Mājās Ziemassvētku Sienas Karājas Stērste Vainags Jaunā Gada Priekšvakarā Piederumi
€3.60 €2.59

(produkta apraksts: daudzums:1set materiāls:papīrs krāsa:zelta,sarkana,sudraba,lai izvēlētos attēlu kā piezīme: 1. jo atšķirība starp dažādām parāda, kā rezultātā krāsu attēlam ar faktisko saņemšanas krāsu preces parādīsies krāsu, es ceru, ka jūs varat saprast! 2.lūdzu, ļauj 1-5mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.es ceru, ka jūs varat saprast.kuģniecības)

Izskatās arī
2X Mākslīgo Ziedu , 30 Collu Roku darbs ar Ziedu Arkas Vainags Simulācijas Ziedi
€41.72 €28.38

(materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes zīda auduma, smalka handcraft un perfektu detaļu izskatās kā īsta ziedi un lapas, elegants un burvīgs.saglabāt skaisti visu gadu.izsmalcinātu dizainu: tas ziedu sastāv no mākslīgā peonijas, daisy, hydrangea ziedi un dekorēti ar eikaliptu un citi .labi izstrādāts.izturīga.nav viegli izbalināt vai sabruks.vairākkārtējai lietošanai: šajā dekoratīvā var izmantot)

Izskatās arī
Augsnes Sifter Koka Grants Sifter, Komposta Augsnes Ekrāna Sifter Stādus Acs Dārza Instruments, Koka Netīrumiem Sifter Rokas Sijāšanas Augsnes
€35.47 €17.73

(aizzīmju punktiem: 1.vienkāršs un praktisks: dārza augsnes sijāšanas ir lieli caurumi, lai viegli noņemt akmeņus un gružus no augsnes.padara šķirošanas brīze ar šo dārza augsnes sijāšanas sifter. 2.izturīga konstrukcija: sijāšanas dārzu ar augstas kvalitātes koka visapkārt.piederumi ir izgatavoti no izturīga cinkota tērauda stieples un dubultu pārklājumu, lai maksimāli rūsas izturība)

Izskatās arī
Svaigas Meža Līgava Kāzu Pušķi Ceļojumu Fotogrāfijas Pušķi Beach Rotājumi
€24.99 €9.25

(apraksts jūs varat izmantot šo diezgan simulācijas pušķis, lai izdaiļot jūsu mājas vai kāzas!šo ziedu pušķis varat viegli izveidot romantisku atmosfēru.ja jūs meklējat zemniecisks lauku mājas stils, mājas dekoru, tas viens atdzīvināt savu vietu ar jaunu svaigu izskatu. funkcijas -krāsa:balta -materiāls:zīda ziedu -izmērs:27.00x24.00x24.00cm/10.61x9.43x9.43in -)

Izskatās arī
1 GAB Zīda Bumbu Krizantēmu Kāzu Mākslīgo Ziedu Ziemassvētku Dekori Vāze Mājas Scrapbooking floristikas Piederumi
€3.61 €1.88

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. materiāls: flocking krāsa: balta,dzeltena,rozā,gaiši oranžs,gaiši zils,gaiši zaļš,tumši rozā izmērs: garums 40cm, lodīšu diametrs 4.5 cm iepakojumā: 1* ziedu imitācijas piezīme: 1. sakarā ar dažādu monitoru attēla krāsu varbūt ir nedaudz atšķiras no reālās krāsas. 2. lūdzu, lūdzu, ļaujiet)

Izskatās arī
Ūdens Putu Lielgabals, Kas Pot, Dārza Šļūtenes Putu Smidzinātājs Tīru Auto Mazgāšana Foamer Mājsaimniecības Piederumi Auto Mazgāšana
€2.08 €1.04

(apraksts: 1. lielu jaudu, neatkarīgi slēdzis, ar kontrolējamu putu. 2. viegli uzstādīt un ekspluatēt, tieši pievienojiet ūdens smidzinātājs. 3. ūdens tiks automātiski atšķaidītu, ja krāsa pazuda, un gandrīz caurspīdīga. 4. noregulējiet ūdens izplūdes režīmā savienotājs, kad to neizmanto, kas var zīmogs un saglabāt automašīnu mazgāšanas šķidrumu. specifikācijas: size15.6*15.6)

Izskatās arī
M5TF Halloween Karājas Kulons ar Rokām Austi Ar Gariem Matiem Rotājumu Halloween Iekštelpu Haunted House Puse Dekori
€14.51 €7.11

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes viegls un viegli veikt hanging signāls ideāls halloween puses. funkcijas, naudas sodu meistarība un rokām austi forma, izturība. pievieno spooky pieskarieties, lai jūsu mājās un rada svētku . universāls, apdare, ko var izmantot arī saistībā ar lieldienu svinībām. glītu un izturīgu dizainu, kas padarīs)

Izskatās arī
Dzīvnieku Siluetu Dārza Staba Dzīvnieku Dārzu Mākslas Āra Zālienu Statuja Pagalmā Dekoru Mākslas Zālienu Āra Mājas Dekoru Dzīvnieku Siluetu
€25.90 €12.94

(aprakstīt: 1. izgatavots no augstas kvalitātes metāla, bieza, cieta, izturīga un ūdensdroša 2. pingvīns dārza logo rotā savu skaisto dārzu, rada spēcīgu atmosfēru 3. glabājiet maziem dzīvniekiem prom no jūsu pagalmā un dārzā, un neļaut bojāt jūsu zālienu ar šo metāla pingvīns statuja 4. izsmalcinātu dobi modelis dizains, dzīva un spilgts izmērs: 36*15*0.8 cm materiāls:)

Izskatās arī